Μεταμοσχευση μαλλιων στην Ελλαδα ποια ειναι η αληθεια

Απ: Μεταμοσχευση μαλλιων στην Ελλαδα ποια ειναι η αληθ

tropheus είπε:
[quote author=Άκης link=topic=86.msg45647#msg45647 date=1295384283]
Αυτό που θα ήθελα να ζητήσω από τα μέλη, αν ποτέ μπουν και γράψουν εδώ οι της "ντι-ειτσ-άι", είναι να μην επιτεθείτε προσωπικά στην εταιρία και στο άτομο που θα γράφει. Να μην αναφερθούν δηλαδή λέξεις που μπορεί να θίγουν την εταιρία. Εννοείται ότι ρωτάτε/λέτε ότι θέλετε σε χαλαρό επίπεδο.

Καλά εμείς Άκη ... φαντάσου όμως πως θα συγκρατηθούν ΌΟΟΟΟΛΑ αυτά τα θύματα των εταιρειών αυτών ...
[/quote]
Εγω το υποσχομαι οτι αμα βγουν της ντι ειτσ αι δε θα ανοιξω το στομα μου,,, :-X :-X
θαμαι ευγενικος,,, ::) ::)
αλλα αμα βγουν της λειζερ λαιν κλινικς θα τους ξεσκισω ...... furious3 furious3 furious3

Και κατι αλλο που δεν ανεφερα σε προηγουμενο μηνυμα,,,
για το οτι μετα την επεμβαση δε νοιωθεις τιποτα και σε 2 μερες πας στη δουλεια.
Παραμυθια της χαλιμας ολα.
Και στην επεμβαση πονουσα ,4 ωρες με ειχαν απο κατω,
και 1 μηνα εκανα να ακουμπησω το κεφαλι μου πισω,ουτε να γελασω δε μπορουσα γιατι με τραβουσε το δερμα και υπεφερα,,,
ορθιος κοιμομουν,,,
αυτα τα ολιγα για τους υποψηφιους μαχαιροποιηθεντες :mad: :mad: :mad:

ΑΑΑΑΑ και κατι αλλο
Παρολα αυτα οποιος αποφασισει να μαχαιροποιηθει να τους υποχρεωσει να υπογραψουν χαρτι οτι σε περιπτωση αποτυχιας να παρουν τα λεφτα τους πισω και να μην την πατησει οπως οι περισσοτεροι που ξερω τουλαχιστον,

πχ εμουα....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bz

New Member

με αφορμή το σχόλιο του supergeorge , θυμήθηκα την περίφημη αφίσσα της L.L. όπου ο τεθλιμένος καραφλός του "πρίν" αποκτά αφάνα πυκνή σαν βούρτσα στο χαρούμενο "μετά" . Πράγμα που δεν γίνεται σε τέτοιο norwood χωρίς κονσίλερς . Αλήθεια κυκλοφορεί ακόμα αυτή η απάτη ;

Ε.Α.

New Member

kastreto είπε:
Παίδες καλησπέρα.

Έχει τώρα μια εβδομάδα που διαβάζω λυσσαλέα κάθε πτυχή της πολύτιμης -ομολογουμένως- ιστοσελίδας σας. Εἰμαι πραγματκά ευχαριστημένος, διότι κατάφερα να ξετρυπώσω ομοιοπαθείς και ομοιοτυχείς. Συγχαρητήρια για τη προσπάθεια όλων και χαρά στο κουράγιο σας.
Ο λόγος που γράφω δεν είναι φυσικά για να σας ευχαριστήσω που μου δώσατε τροφή και θέμα στο επόμενο ανέκδοτο άρθρο - "Τρίχα είναι θα περάσει" - αλλά διότι χρειάζομαι βοήθεια από εσάς (τους μακροχρόνια συμβεβλημένους με το site και τη φαλάκρα).
Όπως έχω ήδη πει, είμαι ομοιοπαθής, με ριμάδι NW5 το οποίο κατόπιν μαχαιριάς στο καρπαζομέρι μεταβλήθηκε σε υβριδικό NW 4-5. Ο ψυχρός εκτελεστής υπήρξε ένας απ' τους γιατρούς γνωστής κλινικής της Θεσσαλονίκης (B***** K***), ο οποίος, με τα χρήματα που του έδωσα (κάτω από 3500) μου ξηγήθηκε μάλλον καλά (με βάση τα τωρινά μου κριτήρια, αυτά δηλαδή που απέκτησα χάρη σε εσάς - hairline, temples, κτλ). Ωστόσο, το αποτέλεσμα, μετά από 2 χρόνια πλέον κρίνεται σχετικά πενιχρό, ιδιαίτερα τώρα που δε μπορώ να κάνω γαργάρα - όπως παλιότερα - το see through μαλλί κάτω απ' τον ήλιο, την "εκτυφλωτική" λάμψη του crown που πλέον φαίνεται σε όλο του το μεγαλείο.
Επειδή τα χρόνια περνάνε (πλέον 28αρίζω), το μαλλί παραμένει αλλά δε πυκνώνει (παρά την εδώ και ένα 3μηνο χρήση του Axelan) και η ξούρα είναι πλέον out of question, θα ήθελα να μου πείτε τι να κάνω. Να συμβιβαστώ αδύνατο. Να το παλέψω μάλλον ναι. Να ξαναπάω για ένα ξεγυρισμένο μαχαίρωμα στο ίδιο κατάστημα ή να πάρω γραμμή για το top 2 μεταμοσχεύσεων το οποίο φαίνεται να προτείνεται από τα μέλη του site?
Έχω βολιδοσκοπήσει Κύπρο, αλλά προβληματίζομαι για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η διαγνωστική εξέταση. Πώς θα ξέρουν με τί έχουν να κάνουν, τί αποθέματα τριχοθυλακίων (όλα τα έμαθα, όλα!) έχουν να διαχειριστούν και τί θα κάνουν με τη πρότερη γραμμή;! Στα κουτουρού;!
Αν ξαναπάω στην ίδια κλινική, ο γιατρός που με επιμελήθηκε θα με ξαναδεί και ελπίζω να ελεήσει τον φτωχό με κανά τριχοθυλάκιο παραπάνω.
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας (ρίξτε και καμιά εντύπωση για B****** K****. Γύρισα ανάποδα το site, αλλά δε βρήκα τίποτε αποθαρρυντικό η απόλυτα ενθαρρυντικό για τη συγκεκριμένη κλινική).

Φίλε, εάν εννοείς την εταιρεία με την διαφίμιση "..του χρόνου με μαλλια"...μπές στο θέμα "Προσωπική εμπειρία με Μεταμοσχεύσεις και νέα Μεταμόσχευση" που άνοιξα. Αυτοί με σφάξανε. Δες και τις φωτογραφίες και θα καταλάβεις γιατί πράγμα μιλάμε...κι αν έχεις καμιά απορία που δεν λύνετε μέσω των σχολίων στο θέμα μου, ενημέρωσέ με να στην λύσω ευχαρίστως. Απλά κρατιέμαι και δεν αρχίζω τους χοντρούς χαρακτηρισμούς για τα άτομα...

sovagg

New Member

supergeorge είπε:
Ποια ειναι η αληθεια;
Θα σας πω εγω σαν ενα θυμα των τσαρλατανων που το παιζουν επιστημονες εδω.
Το 2006 το Φεβρουαριο επισκευτηκα στη θεσσαλονικη τα γραφεια της l***rline clinics.
Ειδαν το προβλημα μου και μετα απο πολυωρη διαπραγματευση καταληξαμε οτι θα γεμισει το κεφαλι μου μαλλια με μια επεμβαση μονο και δεν προκειται να πεσουν ποτε.ΜΕ διαβεβαιωσαν οτι και αυτα που ειχα μπροστα τα δικα μου μεχρι στιγμης δεν θα πεσουν ποτε.Εκει παραξενευτηκα και επεμενα,μας πως ειναι δυνατον να μη πεσουν,τα αλλα διπλα πως επεσαν;Επεμεναν.Αλλα επεμεναν με πεισμα οτι θα φουλαρε το κεφαλι μου μαλλια μ'αυτα που ειπαμε και συμφωνησαμε.
Τελος.
Εκανα επεμβαση σε λιγες μερες.
Περιμενα οπως ειπαν τον καιρο για να βγουν οι νεες τριχες.
Βγηκαν μετα απο καιρο αλλα οχι οπως το περιμεναν και το περιεγραφαν.
Εφτασα ενα χρονο,εβγαλα μαλλια αλλα οχι οπως ταλεγαν.Ουτε τα μισα.
Επεμεναν ομως και διαβεβαιωναν κατηγορηματικα μεχρι να με βαλουν απο κατω ενω εγω τους τονιζα οτι πολλα λετε.
Τελως παντων τα αποτελεσματα τα ειδα ,δεν ηταν αυτα που ελεγαν και με καλουσαν να παω να με εξετασουν και μονο μαλακιες σορυ μουλεγαν.Ειδα που ειδα λεω κανε πισω γιατι θα αρπαξεις κανεναν απο το λαιμο.
Ελα που συνεχιζαν οι αλητες να με παιρνουν τηλεφωνο και αυτη τη φορα να παω να κανω και αλλη μεταμοσχευση.
Να μου τα αρπαξουν αλλη μια φορα.
Τους εγραφα συνεχεια αλλα μετα 2 χρονια αγανακτησα και Πηγα εκει.
Ως συνηθως μου μιλησαν για μεταμοσχευση παλι.
Εγω τα πηρα στο κρανιο.
Λεω αλλα μου υποσχεθηκατε και αλλα μου κανατε.Αρχισαν θρασυτατα ιδιως μια ξανθα που ειχε πρηστει απο τα μποτοξ να μου λεει ποτε δε σου ειπαμε τετοιο πραμμα.Λεω φερτε αμεσως αυτη που με εξετασε,ειπα το ονομα της και μου ειπε λειπει λογω ασθενειας.
Ειστε αλητες λεω και αρχισα τα δικα μου μετα.
θα σας βγαλω στο ιντερνετ και οπου μπορω και θα σας βγαλω ολες τις βρωμιες σας.
Και γυρναει η τραβηγμενη με τα μποτοξ καιτι μου λεει ειρωνικα.
ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ.
Ετοιμος να την πιασω απο τα μαλλια,με εκανε και εφρισα,με αρπαζει η γυναικα μου και λεει αστους τους αλητες παμε να φυγουμε.
Αυτη ειναι η ιστορια μου.
Τωρα αυτη τη στιγμη εχω ακομα δικα μου μαλλια εκει που εκανα επεμβασηκαι τα μεταμοσχευμενα καπουτ και μη βγει κανενας εξυπνος και μου πει που τα γνωριζεις γιατι θα τα ακουσει.
Για οποιον αποφασισει να παει για μεταμοσχευση να ξερει οτι θα ειναι δεσμιος τους μια ζωη,θα τον τραβανε συνεχεια για νεες επεμβασεις.
Οσοι εχουν αντιθετες αποψεις σεβομαι τη γνωμη τους.
Ειμαι καποιας ηλικιας και δε με νοιαζει πλεον για τον εαυτο μου,βλεπω ομως παλληκαρια εδω μεσα που πονανε μ'αυτο το προβλημα και δεν ειναι δυνατον ο καθε τσαρλατανος,ο καθε κομπογιανιτης που το παιζει γιατρος να καταστρεφει ελπιδες και να καταρακωνει ψυχες.
Εγω τα ειπα.
Οποιος θελει ακουει
οποιος δε θελει δεν ακουει.
Δε θα λαβω μερος σε αντιπαραθεσεις.
ΤΕΛΟΣ.

Respect φιλε...Σε καταλαβαινω γιατι κ εγω ειμαι παθων ελληνικης εταιρειας μεταμοσχευσης μαλλιων(b******* k***)...Και εννοειται οτι συμφωνω σε ολα οσα λες 1000%....Ας γλιτωσουν κ μερικοι,μην κανουν τις μ@λ@κιες που καναμε κ εμεις...Και που πλεον δεν μπορουν να διορθωθουν...

batraxos

New Member

Γεια σας και απο μενα
Η ιστορια μου με την πτωση των μαλλιων ξεκινα περιπου το 2001 ειμουν 19 χρονων παιδακι..
ΕΚΑΝΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΤΟ 2004 στην laser l... clin.... η επεμβαση εγινε στο ιατρ...κεντ... αθηνων
ειμαι 29 και ενω θεωρουσα πως το αποτελεσμα ηταν καλο τωρα με τα περισσοτερα μαλλια μου πεσμενα αρχιζω να διακρινω την καταστροφη...
Ειμαι σιγουρος πως σε λιγουσ μηνες θα κανω και εγω το βημα για την κυπρο..
ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ,ΟΤΑΝ ΕΚΑΝ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΗΤΑΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ...ΕΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ..Ο ΠΟΝΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΡΑΜΑ ΠΟΝΟΥΣΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ
Ο ΠΟΝΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΜΕΡΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟΣ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΟΡΘΙΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.
Στην κυπρο παιδια η εμπειρια σας ηταν αναλογη?????
σας ευχαριστω..?

MANKAR

Active Member

kalhspera sas paidia egw eimai neos sto site!!!kai egw exw kapoio provlhma sto trixwto kyriws dematitida kai exw xasei kapoia malia alla eytyxws exw akoma arketa.phga sthn B****** K*** kai mou kanoun mia 8erapeia me vlastokytara wste leei oi trixes pou einai telogenhs na ginoun anagenhs kai epishs aytos ekei mou eipe oti einai trixologos leei paraiatrikh !!!!8elw ena sxolio sas panw se ayto!!!

kapa

Μέλος του προσωπικού

MANKAR είπε:
kalhspera sas paidia egw eimai neos sto site!!!kai egw exw kapoio provlhma sto trixwto kyriws dematitida kai exw xasei kapoia malia alla eytyxws exw akoma arketa.phga sthn B****** K*** kai mou kanoun mia 8erapeia me vlastokytara wste leei oi trixes pou einai telogenhs na ginoun anagenhs kai epishs aytos ekei mou eipe oti einai trixologos leei paraiatrikh !!!!8elw ena sxolio sas panw se ayto!!!
καλως ηρθες ;)
εχεις ανδρωγενετικου τυπου αλωπεκια?η αλλης μορφης?
για βλαστοκυταρα εσυ πες μας πως τα βλεπεις τα αποτελεσματα.
γραφε με ελληνικους χαρακτηρες ομως

best1210

Member

bz είπε:
με αφορμή το σχόλιο του supergeorge , θυμήθηκα την περίφημη αφίσσα της L.L. όπου ο τεθλιμένος καραφλός του "πρίν" αποκτά αφάνα πυκνή σαν βούρτσα στο χαρούμενο "μετά" . Πράγμα που δεν γίνεται σε τέτοιο norwood χωρίς κονσίλερς . Αλήθεια κυκλοφορεί ακόμα αυτή η απ@τη ;
γινεται να δεις τελειως καραφλους με πυκνα μαλλια επειτα απο 2 τουλαχιστον επεμβασεις..

μονο που γινεται σε σοβαρα μαγαζια..

http://www.alviarmanihairtransplants.com/results/photos/patient-03.aspx

bz

New Member

φιλε best , τα μαλλιά της φωτό που παραπέμπεις δεν τα λές και πολύ πυκνά ( σε σχέση με εκείνης της αφίσας ) . Άσε που οι φωτογραφίες δεν είναι και οτι πιο αξιόπιστο . Έχεις δει από κοντά τέτοιο αποτέλεσμα χωρίς κοσίλερς ;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bz

New Member

κάτι δεν πάει καλά στις φωτό που παραπέμπει ο best ? Αναφέρει 2944 μοσχεύματα (άρα καμιά 6.000 τρίχες στις περιοχές 1 και 2 ) .Εμένα πως μου φαίνεται οτι έβγαλε μαλλιά και σε top και crown ? Μιράκολο ?

best1210

Member

αν ειναι να παει καποιος να δωσει τοσα λεφτα για να βαλει κονσιλερς να το βρασω.,
δεν πιστευω..

ας δουμε αλλο παραδειγμα πειστικοτατοι..2 επεμβασεις ισως κ 3 αν θυμαμαι καλα..

http://www.hairlosshelp.com/websites/futzyhead2/

http://foro.ganarpelo.org/viewtopic.php?t=4231

kapa

Μέλος του προσωπικού

ρωταω για τα βλαστοκυταρα γιατι μονο 3-4 ατομα εκαναν εδω μεσα και δεν εμειναν ευχαρηστιμενοι.
καλο διαβασμα MANKAR ;)

ΚΩΝ/ΝΟΣ

New Member

bz είπε:
κάτι δεν πάει καλά στις φωτό που παραπέμπει ο best ? Αναφέρει 2944 μοσχεύματα (άρα καμιά 6.000 τρίχες στις περιοχές 1 και 2 ) .Εμένα πως μου φαίνεται οτι έβγαλε μαλλιά και σε top και crown ? Μιράκολο ?

συνολο εβαλε 7000θυλακια σε ολο το κεφαλι

http://www.alviarmanihairtransplants.com/results/hair-transplant-photos.aspx

bz

New Member

οκ με 7000+ μοσχεύματα αλλάζει το πράγμα διότι αν δείς αυτή τη σελίδα http://www.alviarmanihairtransplants.com/results/photos/patient-03.aspx

μεμονωμένα , είναι παραπλανητική

Τώρα , επειδή δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλο το ιστορικό του τύπου , δεν αναφέρει πουθενά Κονσίλερς ;

Επίσης , θα επιμείνω να είμαι επιφυλακτικός με τις φωτογραφίες ( γενικώς , όχι μονο σε αυτή την περίπτωση )

7000 μοσχεύματα με FUE είνα κάτι λιγότερο από 16000 τρίχες . Ο τύπος είναι ψηλό Norwood , αν και έχει υπολείματα τριχών στις φαλακρές περιοχές που αν διατηρήθηκαν έχουν σημασία . Δεν ξέρω , μακάρι να μπορούσα να δω τέτοιες περιπτώσεις από κοντά. Από τις φωτογραφίες παραδέχομαι οτι τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά( δεν βλέπουμε βέβαια φωτό του πάνω και πίσω μέρους σε σκληρό φως ημέρας ).

Αγαπητέ comb , θυμάμαι οτι η δική σου μεταμόσχευση έχει ανάλογο αριθμό μοσχευμάτων και είσαι και καλύτερο Norwood .Πως βλέπεις , συγκριτικά τα δικά σου αποτελέσματα ;

Μακάρι να μπορούσα να σε δώ από κοντά . Δυστυχώς δεν το βλέπω όμως να τα λέμε στη Φοντάνα ντι Τρέβι :(

best1210

Member

εμεινα αφωνος με τον τυπο απ τα αρμανι... ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

Μπλουζα