Μεταμοσχευση μαλλιων στην Ελλαδα ποια ειναι η αληθεια

gpeiraias

Member
Απ: Μεταμοσχευση μαλλιων στην Ελλαδα ποια ειναι η αληθ

Τεσπα για να μη μακρυγορούμε, εγώ δίνω όχι 3000ευρω που έδωσες εσύ αλλά 5000 επειδή είμαι large :) και ενα 500αρικο σε σένα επειδη μου /μας ανοιξες τα μάτια για να με πας εσύ ο ίδιος αυτοπροσώπος στον γιατρό και να μου βάλει ίδιες τρίχες ακριβώς.Θα με γλυτώσεις απο υπερατλάντικό ταξίδι και καμια 5000 χιλιάδες...ευρώ.Όμως προυπόθεση είναι μου κάνει την ίδια ακριβώς hair line με αυτες τις τρίχες που έβαλες εσύ πάνω κάτω.Εξάλλου από ότι βλέπεις και απο το Nick μου μένω πειραιά.Ένα τσιγάρο δρόμος είναι το μετροπόλιταν και η Κουντουριώτου για μένα..Ψυχικό θα κάνεις :D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gpeiraias

Member

Ρε παιδιά αυτο το κούτελο μοιάζει για κούτελο 22 χρονου? furious3 ..........

gpeiraias είπε:
Τεσπα για να μη μακρυγορούμε, εγώ δίνω όχι 3000ευρω που έδωσες εσύ αλλά 5000 επειδή είμαι large :) και ενα 500αρικο σε σένα επειδη μου /μας ανοιξες τα μάτια για να με πας εσύ ο ίδιος αυτοπροσώπος στον γιατρό και να μου βάλει ίδιες τρίχες ακριβώς.Θα με γλυτώσεις απο υπερατλάντικό ταξίδι και καμια 5000 χιλιάδες...ευρώ.Όμως προυπόθεση είναι μου κάνει την ίδια ακριβώς hair line με αυτες τις τρίχες που έβαλες εσύ πάνω κάτω.Εξάλλου από ότι βλέπεις και απο το Nick μου μένω πειραιά.Ένα τσιγάρο δρόμος είναι το μετροπόλιταν και η Κουντουριώτου για μένα..Ψυχικό θα κάνεις :D
να σου πω χαρη δεν μου κανεις..χαρη κανεσι στον εαυτο σου επειδη δεν ξερεις να πας και εσυ να δεισ απο μονοσ σοθ γτ πραγματικα με κουρασε ολη αυτη κατασταση...ολοι εναντιον...στο κατω κατω πηγαινετε να δειτε οπςσ λεσ και εσυ...ελεος πια...

gpeiraias είπε:
Ρε παιδιά αυτο το κούτελο μοιάζει για κούτελο 22 χρονου? furious3 ..........
ρε φιλε πραγματικα ελεοσ...δεν μιλαω αλλα πραγματικα....κανε οτι θες πραγματικα δεν με απασχολη.θα τα διαβασουν αλλοι και θα γεναλε ..εισια τουλαχιστον τραγικος....

gpeiraias

Member

To email μου το βλέπεις απο το προφίλ μου , η πρόσκληση που σου έκανα ισχύει.

χαχα ακου τι βρηκε να πει....χαχαχα.....λοιπον ελα καληνυχτα και σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου πραγματικα να βρεισ καποιον να κανεις αν χρειαζεσε και να εισαι κομπλε....

gpeiraias είπε:
To email μου το βλέπεις απο το προφίλ μου , η πρόσκληση που σου έκανα ισχύει.
κατσε μισο χαρη μου κανεις?,και μου το λες ετσι???δεν καταλαβα...σε παιδακι νομιζεισ οτι μιλας?

να σου πω πιστευεισ οτι εχω αναγκη τα λεφτα σου με τα λεφτα πού βγαζς απο το ποδοαφαιρο...ετσι σου ειπαν...τι εισαι ο νταβατζης μου???να σου πω και ευχαρηστω,μηπως...?εγω θα βαλω την φωτο να μην ξεχνιομαστε γιατι πραγματικα ελεοσ και κανε οτι θελεις,δεν θα καθομαι να ασχολουμε κιολας τοση ωρα...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Lord Raflas

New Member

gpeiraias είπε:
500 ευρουλάκια είναι αυτα...Σαν χάρη δεν μοιάζει? :D

κατι μου λεει gpeiraias οτι ο φιλος δημητρης σου εστειλε και σενα πμ με εμμεσως πλην σαφως προσφορα-μεσολαβηση- εκπτωση...το καταλαβαινω απο τα ευρουλακια...

gpeiraias

Member

Επειδη το κουράσαμε το θέμα και όλοι κάθονται και διαβάζουν την αντιπαράθεση μας.Το email μου το βλεπεις απο το προφίλ μου.Απο τη μεγαλοκαρδία μου σου δίνω τα 500 ευρώ.Αν δε τα θες δεν έχω κανένα πρόβλημα. :DΑπλά πήγαινε με στον Doctor εσύ...
Μην αρπάζεσαι , αφού είσαι καθαρός δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.Απλά επειδή ανέφερες ότι πολλοί γνωστοί σου κάνανε στον ίδιο γιατρό -αλήθεια όλοι οι 21 χρονοι φαλακριάζουν στην εποχή μας...? :D και φυσικά όλοι αρνήθηκαν να δώσουν φώτο στον γιατρό, και επειδή είμαι άπιστος Θωμας...περιμένω μηνυμα σου όποτε μπορέσεις να συναντηθούμε στο γραφέιο του γιατρού μαζί.ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΝΥΧΤΑ.

oxz file moy den tou esteila apla nomizei oti me lefta ua kanw psixiko...les kai eimaste 18rides na theloume xartziliki....afou pragmatik dne mepisteuete kai den me apasxolei kiolas gt sinexizete...mporeite na kanete oti thelete re paidia...mporei na eimai trelos,pou ksereis....

[quote author=gpeiraias link=topic=86.msg44112#msg44112 date=1293580827]
Επειδη το κουράσαμε το θέμα και όλοι κάθονται και διαβάζουν την αντιπαράθεση μας.Το email μου το βλεπεις απο το προφίλ μου.Απο τη μεγαλοκαρδία μου σου δίνω τα 500 ευρώ.Αν δε τα θες δεν έχω κανένα πρόβλημα. :DΑπλά πήγαινε με στον Doctor εσύ...
Μην αρπάζεσαι , αφού είσαι καθαρός δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.Απλά επειδή ανέφερες ότι πολλοί γνωστοί σου κάνανε στον ίδιο γιατρό -αλήθεια όλοι οι 21 χρονοι φαλακριάζουν στην εποχή μας...? :D και φυσικά όλοι αρνήθηκαν να δώσουν φώτο στον γιατρό, και επειδή είμαι άπιστος Θωμας...περιμένω μηνυμα σου όποτε μπορέσεις να συναντηθούμε στο γραφέιο του γιατρού μαζί.ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΝΥΧΤΑ.
[επειδη δεν ξερω πως την εχεισ δει ετσι και δεν με νοιαζουντα λεφτα ελεοσ...θα βαλω φοτο θα κλεισει το στοματακι και δνε ειμαι κανενα σκυλακι που μετα απο τοση ενοχοποίηση ν σου πω ναι θα παμε μαζι για να παρεις την ικανοποίηση..ποδαρακια εχεις να πας και μπορει να σου δειξει και ο γιατροσ φωτο μου...καλη σου νυχτα

gpeiraias

Member

ΤΖΙΜΜΥ....ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ.ΣΟΥ ΔΙΝΩ 500 ΕΥΡΩ ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΡΙΧΕΣ -ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΜΕΝΑ.ΜΗ ΚΟΛΛΑΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΕΣ.ΚΑΙ 40 ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΛΛΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ :D

gpeiraias

Member

ΟΚ ..θα πάω και θα του δείξω τις φώτος σου.Αν όμως αρνηθεί ότι την έκανες εκέι θα φάς το κράξιμο της αρκούδας.Μάλιστα σκέφτομαι να ηχογραφησω για να μη σου πω τραβηξω σε βίντεο την όλη μας συζήτηση....και να την ανεβάσω στο forum...Εκεί να δείς γέλια αν αποδειχτεί ότι είσαι ψεύτης :D

ρε γιωργαρε καταλαβαινεισ οτι μου την δινεισ πουμιλασ για λεφτα..?χαχακατσε δλδ μπορει να την εκανα αλλου και να λεω οτι την εκανα εκει???το ακουσα και αυτο//οχι φιλε εγω σκυλάκι δεν ειμαι να σε παρω με το χερι να παμε,να ειχα οφελος απο τον γιατρο ναι αλλα δεν με απασχολει το θεμα.το θεμα ειναι δικο σου οχι δικο μου. δεν ειμαι μπερδεμενοσ...αλλα τρομερα εκνευρισμενος...
Καλη σου νυχτα

gpeiraias είπε:
ΟΚ ..θα πάω και θα του δείξω τις φώτος σου.Αν όμως αρνηθεί ότι την έκανες εκέι θα φάς το κράξιμο της αρκούδας.Μάλιστα σκέφτομαι να ηχογραφησω για να μη σου πω τραβηξω σε βίντεο την όλη μας συζήτηση....και να την ανεβάσω στο forum...Εκεί να δείς γέλια αν αποδειχτεί ότι είσαι ψεύτης :D
χαιρομαι για ενα πραγμα....για το μεγαλο συγγνωμη που θα ζητήσεις μετα.καλη σου νυχτα...και να πασ με καναλια κιολας

gpeiraias

Member

Και μόνο που αρνείσαι την συνάντηση μας στο γραφείο του ...δηλώνει πολλά.Ετοιμαστείτε για UPLOAD απο βδομάδα παιδες....Μη σας πω απο αύριο θα τον παρω τηλεφωνο να κανονισω ραντεβου ....

Μπλουζα