supergeorge
Member
Απ: Μεταμοσχευση μαλλιων στην Ελλαδα ποια ειναι η αληθ
Καλά εμείς Άκη ... φαντάσου όμως πως θα συγκρατηθούν ΌΟΟΟΟΛΑ αυτά τα θύματα των εταιρειών αυτών ...
[/quote]
Εγω το υποσχομαι οτι αμα βγουν της ντι ειτσ αι δε θα ανοιξω το στομα μου,,, :-X :-X
θαμαι ευγενικος,,, :
:
αλλα αμα βγουν της λειζερ λαιν κλινικς θα τους ξεσκισω ...... furious3 furious3 furious3
Και κατι αλλο που δεν ανεφερα σε προηγουμενο μηνυμα,,,
για το οτι μετα την επεμβαση δε νοιωθεις τιποτα και σε 2 μερες πας στη δουλεια.
Παραμυθια της χαλιμας ολα.
Και στην επεμβαση πονουσα ,4 ωρες με ειχαν απο κατω,
και 1 μηνα εκανα να ακουμπησω το κεφαλι μου πισω,ουτε να γελασω δε μπορουσα γιατι με τραβουσε το δερμα και υπεφερα,,,
ορθιος κοιμομουν,,,
αυτα τα ολιγα για τους υποψηφιους μαχαιροποιηθεντες

ΑΑΑΑΑ και κατι αλλο
Παρολα αυτα οποιος αποφασισει να μαχαιροποιηθει να τους υποχρεωσει να υπογραψουν χαρτι οτι σε περιπτωση αποτυχιας να παρουν τα λεφτα τους πισω και να μην την πατησει οπως οι περισσοτεροι που ξερω τουλαχιστον,
πχ εμουα....
tropheus είπε:[quote author=Άκης link=topic=86.msg45647#msg45647 date=1295384283]
Αυτό που θα ήθελα να ζητήσω από τα μέλη, αν ποτέ μπουν και γράψουν εδώ οι της "ντι-ειτσ-άι", είναι να μην επιτεθείτε προσωπικά στην εταιρία και στο άτομο που θα γράφει. Να μην αναφερθούν δηλαδή λέξεις που μπορεί να θίγουν την εταιρία. Εννοείται ότι ρωτάτε/λέτε ότι θέλετε σε χαλαρό επίπεδο.
Καλά εμείς Άκη ... φαντάσου όμως πως θα συγκρατηθούν ΌΟΟΟΟΛΑ αυτά τα θύματα των εταιρειών αυτών ...
[/quote]
Εγω το υποσχομαι οτι αμα βγουν της ντι ειτσ αι δε θα ανοιξω το στομα μου,,, :-X :-X
θαμαι ευγενικος,,, :
αλλα αμα βγουν της λειζερ λαιν κλινικς θα τους ξεσκισω ...... furious3 furious3 furious3
Και κατι αλλο που δεν ανεφερα σε προηγουμενο μηνυμα,,,
για το οτι μετα την επεμβαση δε νοιωθεις τιποτα και σε 2 μερες πας στη δουλεια.
Παραμυθια της χαλιμας ολα.
Και στην επεμβαση πονουσα ,4 ωρες με ειχαν απο κατω,
και 1 μηνα εκανα να ακουμπησω το κεφαλι μου πισω,ουτε να γελασω δε μπορουσα γιατι με τραβουσε το δερμα και υπεφερα,,,
ορθιος κοιμομουν,,,
αυτα τα ολιγα για τους υποψηφιους μαχαιροποιηθεντες
ΑΑΑΑΑ και κατι αλλο
Παρολα αυτα οποιος αποφασισει να μαχαιροποιηθει να τους υποχρεωσει να υπογραψουν χαρτι οτι σε περιπτωση αποτυχιας να παρουν τα λεφτα τους πισω και να μην την πατησει οπως οι περισσοτεροι που ξερω τουλαχιστον,
πχ εμουα....