Μεταμοσχευση μαλλιων στην Ελλαδα ποια ειναι η αληθεια

hater_of_baldness

Active Member
Απ: Μεταμοσχευση μαλλιων στην Ελλαδα ποια ειναι η αληθ

Καλησπέρα σας!!!!!!!

Χωρίς πολλά πολλά...

Δίνω 4.500 στον Γκούρα ή ξυρίζω κεφάλι; NW3,5 ( :-X) είμαι.

Έχει κανείς εμπειρία από τον συγκεκριμένο;

Μην μου απαντήσετε να περιμένω 1 χρόνο να μαζέψω 8.000 να πας HDC κλπ... (που ίσως το κάνω την τελική) :D Ευχαριστώ!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

pavlos

Member
Απ: Μεταμοσχευση μαλλιων στην Ελλαδα ποια ειναι η αληθ

Ξυριζεις κεφαλι για σιγουρια!!!!!!! ;D
 

Joda

Member
Απ: Μεταμοσχευση μαλλιων στην Ελλαδα ποια ειναι η αληθ

με 6000 ευρω μπορεις να βαλεις 2000 grafts με την στριπ...καλυτερα να μαζεψεις αλλα λιγα λεφτα και να κανεις λιγο υπομονη ακομα κ να σου κανουν καλη δουλεια..γιατι ελλαδα ειναι χασαπηδες οι γιατροι...
τουλαχιστον μιας κ ειπες για hdc εδω ειδα την τιμη για strip:
http://www.hdc.com.cy/index.php?pageid=39
 

jdim

New Member
Απ: Μεταμοσχευση μαλλιων στην Ελλαδα ποια ειναι η αληθ

Κ εμενα τοσα μου ειπε ο Γκουρας...ξερετε αν ειναι οντως καλος? Ισχυριζεται με φωτογραφιες οτι εχει κανει σε πολλους διασημους με καλα αποτελεσματα....αλλα κανει μονο στριπ και οχι φυε...
 

mindtrapper

Member
Απ: Μεταμοσχευση μαλλιων στην Ελλαδα ποια ειναι η αληθ

Εγώ δε θα πήγαινα. Ακόμα και τα καλύτερα του αποτελέσματα που πήγαν και σε εκπομπές είναι πολύ μέτρια στα μάτια μου. Κάνει μπαμ η hairline και νομίζω ότι βοηθάει την πυκνότητα με τοπίκ. Επίσης οι Έλληνες δουλεύουν με τρίχες και όχι τριχοθυλάκια οπότε ίσως σου είπε ίδια τιμή για τα μισά μαλλιά.

Η καραμέλα με τους διάσημους πρέπει να σταματήσει. Το θέμα ρε φίλε είναι να κάνεις καλή δουλειά στον απλό κόσμο, τον διάσημο όλοι τον προσέχουν. Επίσης οι διάσημοι έχουν και στυλίστες από πίσω με make up, τόνους τοπίκ και περουκίνια. Εγώ δεν έχω...
 

crossfire

Well-Known Member
Απ: Μεταμοσχευση μαλλιων στην Ελλαδα ποια ειναι η αληθ

Κατα την γνωμη μου,δεν υπαρχει ανθρωπος που να ψαχνεται για μεταμοσχευση τουλαχιστον 1 χρονο,να εχει σερφαρει σε ολα τα σαιτ του εξωτερικου,να εχει δει εκατονταδες περιστατικα,να ξερει για τους κορυφαιους γιατρους του κοσμου και γενικα να ειναι μελετημενος στο θεμα μεταμοσχευσης και να επιλεξει ελλαδα.......Αυτοι που κανουν μεταμοσχευση ελλαδα ειναι οι ανημερωτοι...προχειρες αποφασεις.
Και μην πει κανενας ειναι πιο φθηνα.....μην κανεις καθολου καλυτερα
 

panzo58

New Member
Απ: Μεταμοσχευση μαλλιων στην Ελλαδα ποια ειναι η αληθ

Αγαπητοί αναγνώστες του forum ,
θα γράψω για την μεταμόσχευση μαλλιών μόνο μία φορά και θέλω να προσέξετε καλά αυτά που θα διαβάσετε.
Η μεταμόσχευση μαλλιών δεν πρόκειται για μία επίσκεψη στο κομμωτήριο για λούσιμο ή για κούρεμα. Είναι μία χειρουργική επέμβαση που θα πρέπει να γίνεται από απόλυτα εξειδικευμένους πλαστικούς χειρουργούς ή δερματοχειρουργούς με πολύχρονη εμπειρία. Οποιαδήποτε τεχνική και να γίνει παγκοσμίως έχει και λίγα αίματα (fue & strip) και ράμματα (strip & mega fue) και σημάδια (strip, mega fue & fue). Απλώς για διαφημιστικούς λόγους παρουσιάζουν την μεταμόσχευση μαλλιών σαν απλή ατραυματική διαδικασία τοποθέτησης τριχών, ενώ σε όλες τις τεχνικές αυτό που λαμβάνεται είναι το δέρμα με την τρίχα μέσα του και όχι η τρίχα ή η ρίζα από μόνη της.
Το σημάδι στο πίσω μέρος στην περίπτωση του strip είναι μια λεπτή γραμμή 1 χιλιοστού μέσα στα μαλλιά που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν φαίνεται καθόλου από την πρώτη στιγμή (σε μερικές περιπτώσεις στην δότρια περιοχή των μοσχευμάτων δεν υπάρχει καλή ελαστικότητα και βλέπουμε να δημιουργούνται ουλές πλάτους 1 εκ. δίκην μισοφέγγαρου που τις περισσότερες φορές διορθώνονται μετά από 1 χρόνο με πλαστική) . Το θετικό με την τεχνική του strip είναι ότι μπορούν να ληφθούν από 1500 μέχρι και 3000 πραγματικά τριχοθυλάκια δηλαδή 4500 μέχρι 10000 τρίχες ανάλογα με την πυκνότητα των μαλλιών στο πίσω μέρος του τριχωτού και να ολοκληρωθεί η επέμβαση σε 3 έως και 4 ώρες (από εξειδικευμένη ομάδα).
Στην περίπτωση της τεχνικής mega fue γίνονται μικρές τομές σε διάφορα επίπεδα στην δότρια περιοχή που δημιουργούν μικρές ευθύγραμμες ουλές σε διαφορετικά επίπεδα και όχι μια συνεχόμενη επιμήκη ουλή. Η τεχνική αυτή χρησιμοποιείται πρόσφατα σε περιπτώσεις ενδιαφερόμενων που δεν επιθυμούν την επιμήκη ουλή και αποδίδουν περίπου 1500 με 2000 τριχοθυλάκια.
Στην περίπτωση της τεχνικής fue μπορούν να ληφθούν το ανώτερο (στο πιο εξειδικευμένο κέντρο του κόσμου) μέχρι και 500 κακοποιημένα μονά τριχοθυλάκια χωρίς λίπος σε 8 ώρες, που περιέχουν μόνο 500 τρίχες και να τοποθετηθούν σε όλη τη φαλακρή περιοχή , το δε αποτέλεσμα είναι ένα τίποτα, μία αραιή επιφάνεια τριχωτού με τρίχες εδώ και εκεί. Το δέ κόστος της fue αρχίζει από 5000 και φθάνει μέχρι και 20000 ευρώ. Τελευταία όλοι έχουν αρχίσει να κατανοούν και να βλέπουν αποτυχημένα αποτελέσματα με την τεχνική fue, τόσο ώστε οι ενδιαφερόμενοι και αυτοί που έχουν υποβληθεί σε αυτή την τεχνική να ζητούν από μόνοι τους την τεχνική του strip ώστε να μείνουν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Οι δέ ουλές αν κάποιος έχει κάνει fue και ξυρισθεί είναι σαν να τον έχει τσιμπήσει 500 φορές στην περιοχή κότα. Το ότι γράφουν για 3000 ή 4000 τριχοθυλάκια με fue αυτό είναι τελείως παραπλανητικό για τον κόσμο που δεν γνωρίζει τις διαδικασίες. Το 90% των ατόμων που έχουν υποβηθεί στην τεχνική fue τα τελευταία 5 χρόνια έχουν μή ικανοποιητικό ή τραγικό αποτέλεσμα. Στο τελευταίο Παγκόσμιο Συνέδριο μεταμόσχευσης μαλλιών υπήρχε μόνο μία επιστημονική εργασία για την τεχνική FUE και το τελικό συμπέρασμα του συνεδρίου ήταν ότι η τεχνική με τα καλύτερα αποτελέσματα ήταν η strip με διαφορετικού διαμέτρου μοσχεύματα, slits 1mm πυκνά τοποθετημένα μοσχεύματα σε σχισμές στην hairline ενώ πιο πίσω πρέπει να τοποθετούνται κυκλοτερή μοσχεύματα διαμέτρου 1,25 χιλιοστών που περιεχουν 1 έως 2 τρίχες παραπάνω αλλά δίνουν φανταστικό αποτέλεσμα (ανατρέξτε στο you tube μεταμόσχευση μαλλιών στην Ελλάδα και περιμένετε να δείτε τι φανταστικό αποτέλεσμα θα έχει ο ίδιος που ανέβασε το βίντεο με τον εαυτό του σε 4 μήνες). Όσο και αν σας φαίνεται αποκρουστικό όταν τελειώνει η μεταμόσχευση η αλήθεια είναι ότι σε όλες τις τεχνικές υπάρχει αίμα, γιατί με την αιμάτωση αναγνωρίζει ο οργανισμός ότι το μόσχευμα είναι δικό του και το προσλαμβάνει.
Όσον αφορά τους Έλληνες γιατρούς και κυρίως τους εξειδικευμένους πλαστικούς χειρουργούς και δερματοχειρουργούς, γίνεται προσπάθεια κυρίως από αυτό το φόρουμ να τους μειώσουν με σκοπό την παραπομπή των Ελλήνων ενδιαφερομένων στο εξωτερικό . Εκφράσεις όπως χασάπηδες (Πρωτοφανής παραβίαση των όρων του Φόρουμ) κ.λ.π. που γίνονται από άτομα τύπου ΤΣΑΚΑΛΟΣ φυσικά δεν έχουν καμμία σχέση με το αντικείμενο, γιατί άν είχαν θα έδειχναν το πρόσωπό τους πραγματικά και δεν θα κατεύθυναν τον κόσμο σε διάφορα κέντρα του εξωτερικού. Σας πληροφορώ ότι υπάρχουν Έλληνες γιατροί γνωστοί παγκοσμίως για την δουλειά τους και τα αποτελέσματά τους από 20ετίας που χειρουργούν και σε κλινικές του εξωτερικού με μεγάλη επιτυχία, γιατί σε αρκετές χώρες της Ευρώπης η μεταμόσχευση μαλλιών βρίσκεται ακόμα στα σπάργανα . Φυσικά τους γιατρούς αυτούς δεν τους ενδιαφέρει τι συζητείται στα φόρουμ γιατί κυρίως δουλεύουν με τους ευχαριστημένους πελάτες Έλληνες και Ξένους. Φυσικά και στο εξωτερικό υπάρχουν καταξιωμένοι επιστήμονες με πολύ καλά αποτελέσματα. Οι κορυφαίοι στο είδος τους Έλληνες πλαστικοί Χειρουργοί και Δερματοχειρουργοί όταν άρχισαν να εφαρμόζουν την μικρομεταμόσχευση μαλλιών προ 20 ετίας υπήρχαν παγκοσμίως μόνο 2 ή 3 κέντρα μεταμόσχευσης μαλλιών με ικανοποιητικά αποτελέσματα και το ένα από αυτά ήταν και Ελληνικό.
Η μόνη συμβουλή που σας δίνω είναι πάντα να παίρνετε πολλές γνώμες από γιατρούς ειδικούς στα θέματα αυτά και όχι από τον οποιοδήποτε. Επισκεφθείτε γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και κυρίως Πλαστικούς Χειρουργούς και Δερματολόγους και ρωτήστε τους για το πρόβλημά σας, μόνο αυτοί θα σας κατευθύνουν σωστά ή ρωτήστε ικανοποιημένους ή και δυσαρεστημένους που έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευση μαλλιών.
Μία άλλη πάλι παγκόσμια απάτη αρχίζει να εφαρμόζεται και στην Ελλάδα τα 2 τελευταία χρόνια από γνωστούς και καταξιωμένους Έλληνες Επιστήμονες που δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο , με σκοπό και μόνο το κέρδος. Καταφέρνουν με διαφημιστική προπαγάνδα να πείθουν τους ενδιαφερόμενους να υποβληθούν σε θεραπεία με βλαστοκύτταρα. Κάνουν ενέσεις λίπους στο κεφάλι μετά από λιποαναρρόφηση σε άλλα σημεία του σώματος και λένε ότι επειδή το λίπος έχει αρχέγονα κύτταρα θα δημιουργηθούν και τρίχες. Η απόλυτη απάτη στο θέμα αυτό με άτομα που πληρώνουν μέχρι και 4000 ευρώ για αέρα και μόνο, χωρίς φυσικά να βλέπουν κάποιο αποτέλεσμα. Το μόνο κέντρο που είχε κάποια αποτελέσματα την μεταμόσχευση μαλλιών με κλωνοποίηση ήταν η Intercytex στην Αγγλία που δυστυχώς χρεοκόπησε πριν ένα χρόνο και αγοράσθηκε από την Καναδέζικη εταιρεία Aderans που άρχισε τα πειράματα από την αρχή. Στο θέμα των βλαστοκυττάρων δέρμα πειραματικά έχει δημιουργηθεί από κέντρα του εξωτερικού αλλά ποτέ τριχοθυλάκιο.
Αυτά που σας γράφω δεν είναι διαφημιστικά, απλώς κρατήστε και μελετήστε αυτό το Ευαγγέλιο της Μεταμόσχευσης Μαλλιών και μην παραπλανάσθε από τον οποιοδήποτε, γιατί κανείς άλλος δεν θα σας ξαναγράψει την ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
ΕΝΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΕΙ
 

hairlosscursed

Well-Known Member
Απ: Μεταμοσχευση μαλλιων στην Ελλαδα ποια ειναι η αληθ

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ... Σε ευχαριστουμε ειδικε που δεν θα ξαναενοχλησεις αλλα που προφανως ενοχληθηκες απο διαφορα σχολια που διαβασες.αν πραγματικα πιστευεις αυτα που λες πες λοιπον και την εμπειρια σου οπως ολοι γιατι απο θεωρια αλλο τιποτα...αποδειξε μας τις καλες Ελληνικες δουλειες και επισης πες ΕΝΑΝ αξιολογο Ελληνα γιατρο....και οσο για το χασαπηδες να σε ενημερωσω πως εισαι ο πρωτος που παρεξηγιεται με τον ορο και απορω γιατι...μπορεις να μας το εξηγησεις ειδικε;αληθεια εσυ που εχεις κανει μεταμοσχευση και ξερεις τοσα πολλα και μας διαφωτιζεις;οσο για τους Επιτυχημενους γιατρους που δεν ασχολουντε αυτο και αν ειναι αστειο....Μηπως σου χαλαμε την πελατεια;;;
 

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Μεταμοσχευση μαλλιων στην Ελλαδα ποια ειναι η αληθ

panzo58 είπε:
Όσον αφορά τους Έλληνες γιατρούς και κυρίως τους εξειδικευμένους πλαστικούς χειρουργούς και δερματοχειρουργούς, γίνεται προσπάθεια κυρίως από αυτό το φόρουμ να τους μειώσουν με σκοπό την παραπομπή των Ελλήνων ενδιαφερομένων στο εξωτερικό . Εκφράσεις όπως χασάπηδες (Πρωτοφανής παραβίαση των όρων του Φόρουμ) κ.λ.π. που γίνονται από άτομα τύπου ΤΣΑΚΑΛΟΣ φυσικά δεν έχουν καμμία σχέση με το αντικείμενο, γιατί άν είχαν θα έδειχναν το πρόσωπό τους πραγματικά και δεν θα κατεύθυναν τον κόσμο σε διάφορα κέντρα του εξωτερικού. Σας πληροφορώ ότι υπάρχουν Έλληνες γιατροί γνωστοί παγκοσμίως για την δουλειά τους και τα αποτελέσματά τους από 20ετίας που χειρουργούν και σε κλινικές του εξωτερικού με μεγάλη επιτυχία, γιατί σε αρκετές χώρες της Ευρώπης η μεταμόσχευση μαλλιών βρίσκεται ακόμα στα σπάργανα . Φυσικά τους γιατρούς αυτούς δεν τους ενδιαφέρει τι συζητείται στα φόρουμ γιατί κυρίως δουλεύουν με τους ευχαριστημένους πελάτες Έλληνες και Ξένους.

To forum δεν είναι ενα άτομο, είναι κοινότητα όπου ο καθένας λέει την άποψη του και την εμπειρία του. Με αυτές τις εμπειρίες λοιπόν οι Έλληνες γιατροί δυσφημίστικαν. Οι εμπειρίες αυτές έδειξαν ότι τα καλύτερα αποτελέσματα γίνονται εκτός Ελλάδας. Δες σε αυτό το thread την "μαγκιά" του Έλληνα γιατρού και θα καταλάβεις: http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2970.0.html
 

Hairboost

Member
Απ: Μεταμοσχευση μαλλιων στην Ελλαδα ποια ειναι η αληθ

Κυριε panzo58 πειτε μας ενα ονομα γιατρου
 

LOK

Member
Απ: Μεταμοσχευση μαλλιων στην Ελλαδα ποια ειναι η αληθ

Συγχαρητήρια ρε μεγάλε...! Μας άνοιξες τα μάτια με το ευαγγέλιο σου...! ???
Ήθελα να'ξερα ποιος ειδικός είσαι εσύ που τα λες αυτά...
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

pavlos

Member
Απ: Μεταμοσχευση μαλλιων στην Ελλαδα ποια ειναι η αληθ

Το χειροτερο ειναι οτι βαζει στο στομα του τον Τσακαλο που προσωπικα αν και δεν το ξερω το παιδι ηταν ο πρωτος που διαβασα της επειριες του στο φορουμ πριν χρονια που ψαχνομουν να κανω και εμαθα τι εστι λαθος επιλογη για μεταμοσχευση.
Δεν θελω να μπω σε αναλυση ειναι ντροπη ομως απο αυτους τους 'Ιατρους' να μιλανε για παιδια που τους εσφαξαν στην Ελλαδα και με της εμπειριες τους βοηθησαν εμας να την γλυτωσουμε.
Ντοπη!!!
 

Joda

Member
Απ: Μεταμοσχευση μαλλιων στην Ελλαδα ποια ειναι η αληθ

τωρα αυτο το post του panzo58 μου φαινεται πολυ υποπτο δεν ξερω κατι μου μυριζει....
το οτι ο μεταμοσχευσεις δεν ειναι αυτο που παρουσιαζουν οι γιατροι αυτο ειναι αληθεια κ το ξερουμε δεν χρειαζοταν να μας το πει αυτος κ πολλα αλλα τα οποια ειπε..
σε μερικα συμφωνω σε αλλα δεν συμφωνω...τωρα απο εκει κ περα πιστευω οτι η πλειοψηφια εδω μεσα δεν ειναι προβατα να ακολουθουν την γνωμη του ενος κ στην περιπτωση αυτη οπως λεει του τσακαλου ο οποιος δεν συμμετεχει εδω και καιρο απο το forum..
οσον αφορα τους ελληνες γιατρους εχει αδικο πιστευω...να μας πει για ελληνες γιατρους οι οποιοι ειναι οντως καλοι..αλλα οκ δεν εχω προβλημα καποιος να εχει διαφορετικη αποψη..ειναι σεβαστο
αλλα ειναι πολυ μλκ να λες οτι εισαι ειδικος κ μετα να λες δεν ξαναενοχλω κ να την κανεις...ειναι πολυ ανωριμο εκ μερους σου κ εκει κολλαω εγω
 

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Joda

Member
Απ: Μεταμοσχευση μαλλιων στην Ελλαδα ποια ειναι η αληθ

fenimore τωρα το διαβασα αυτο το λινκ που εβαλες..ενταξει τραγικο..
εχω πετυχει κ τετοια σε σαιτ του εξωτερικου κ μαλλον θα πρεπει να αρχιζουμε να το συνηθιζουμε κ εδω....
 

stpanos

New Member
Απ: Μεταμοσχευση μαλλιων στην Ελλαδα ποια ειναι η αληθ

Μην αγχώνεστε και παιδεύεστε άδικα η λύση είναι εδώ….ΜΟΝΟ στην Ελλάδα (φυτικά βλαστοκύτταρα ) ……και πατενταρισμένη παρακαλώ….σιγά σιγά μην σπρώχνετε έχει για όλους έχουμε και λέμε φυτικά βλαστοκύτταρα, αυτόλογα βλαστοκύτταρα και θεραπεία αυτόλογων αυξητικών παραγόντων όλα εδώ στην Ελλάδα…….και εγώ που νόμιζα ότι παραμύθια μου έλεγε μόνο η συχωρεμένη η γιαγιά μου…..

Περισσότερα στο link.....

http://www.healthyhairclinics.gr/andriki-trixoptsi-parodiki-trixoptsi-a-monimi-trixoptsi/plant-stem-cells-therapy
 

Sky Nik

New Member
Απ: Μεταμοσχευση μαλλιων στην Ελλαδα ποια ειναι η αληθ

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ .......DAMN !!!!!!!!!!!!!
 

kindator

New Member
Απ: Μεταμοσχευση μαλλιων στην Ελλαδα ποια ειναι η αληθ

dimitris 121 είπε:
Καλησπερα παιδια. Διαβαζα αυτα που λετε οσο το να περιμενεις να περασει καιρος για να δεισ το κεφαλι σου.για μενα ειναι τεραστιο λαθος..Αυτο ισχύει μονο οταν εχεισ διαχυτη αλωπεκια γτ δεν ξερεις πως θα ειναιτο μοσχευμα σε λιγο καιρο.

εγω απο προσωπικη εμπειρια που εχω ...εχω κανει 2 μεταμοσχευσεις. η μια απογοητευση η αλλη ακομη δεν το πιστευω το πως ειμαι τωρα και σε εμφανιση και σε ψυχολογια..η πρωτη σε κλινηκη συγκεκριμενα laser line clinics και το αναφερω για να μην φανε και αλαλ λεφτα

μου πηραν "τα λεφτα" και δεν εγινε τπτ ενω μου κατεσρεψαν και το φιλετο που λεμε απο πισω....και ποσο μαλλον οταν καποιοι που πας για να σου κανουν την επεμβαση κοιτανε μονο πωσ θα σε πεισουν να το κανεις και να σου φανε τα λεφτα..

και η αλλη σε πλαστικο χειρουργο που μου εκανε ολο το κεφαλι απο μπροστα μεχρη πισω και με ισια γραμμη μπροστα και δεν φαινετε τιποτα. μου εκανε τετοια δουλεια που δεν το πιστευα και ακομη δεν το πιστευω μετα απο ενα χρονο που περασε και το λεω γιατι ειμαι πολυ παρατηρητικός με τα μαλλια μου και για να πω την λεξη τελειο πρεπει να πεσει κομητης..

ολα αυτα δεν τα λεο ετσι.. απλα οτι περνουσα εγω παλλια δεν μπορω πλεον να τα βλεπω να τα περνανε αλλοι και να χανοντε και να τρελαίνονται.
Υπαρχει λυση αρκει να το παρεις αποφαση να πεις θα μαζεψω λεφτα και θα βρω ενα και θα το κανω..

ουτε να πολεμας με μινοξιδιλες και φιναστερίδη διοτι και σου κανουν προβλημα εκτος οτι βγαζεις τριχες σε ασχετα μεροι του σωματος συνεχεια το μαλλι σου ειναι λαδωμενο και χαλας και πολλα λεφτα για κατι που αν το σταματισεις θα τα χασες....καλυτερα να μαζεψω λεφτα και να κανω την επεμβαση

Τα κοβω κοντα και ακομη και κοντα ειναι απιστευτα πυκνα. την εκαν πριν ενα χρονο και τωρα θα παω να μου αφαιρεσει το σημαδι απο πισω δωρεαν..

Εδωσα σχετικα λιγα λεφτα για το αποτελεσμα που εχω...

Αποψη μου μακρια απο κληνικες,γενικως σε οτι κλινηκη μπλεκοντε πολλοι γιατροι μακρυα..και να ψαχνεται πλαστικους χειρουργους σε αυτο το τομεα,εγω τον βρηκα βασικα μου τον συστησε ο ξαδερφος μου που ειχε κανει και εκεινος και πηγα και την εκανα.το αποτελεσμα απιστευτο.εχω μαλλι σαν εκεινο που ειχα στα 17 ,18 μου.

Οκ ναι τριχες ειναι αλλα και οι τριχεσ σε πολλουσ απο εμας παιζουν μεγαλο ρολο στην ψυχολογια μας(το να μην θες να πηγιανεισ σε φωτα να κρύβεσαι σε φωτο να σου λενε και καμια βλακεια (σταματα ρε καραφλα και τετοια)δεν ειναι ωραιο..εγω προσκοπικός ενιωθα απιστευτα ασχημα .και επιτελουσ σταματισα το toppik ;-)

ποιοσ δεν θα ηθελε να εχει πυκνο και υγειες κεφαλι...κανενας πιστευω...

Συγγνωμη για το τεραστιο post απλα ασ μιλησουμε ξεκαθαρα και οχι να ακουμε γνωμες καποιον που απλα τουσ τα εχει μεταφερει αλλοσ που ο αλλοσ του το εχει πει αλλος..


Φίλε μου μπορείς να μου στείλεις το ονομα του γιατρού σε παρακαλώ?
 
Μπλουζα