Μεταμοσχευση μαλλιων στην Ελλαδα ποια ειναι η αληθεια

comb

Member
Απ: Μεταμοσχευση μαλλιων στην Ελλαδα ποια ειναι η αληθ

bz, εγώ είχα 5400 μοσχευματα(περίπου 10500 τρίχες). Θα έλεγα οτι το μπροστινό μου μέρος είναι(οπτικά) πιο πυκνό από του τύπου, αλλα το crown πιο αραιό. Επίσης έχω πιο ανοικτούς κροτάφους.

7000 μοσχεύματα με FUE είνα κάτι λιγότερο από 16000 τρίχες

Από που προκυπτει αυτό?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

best1210

Member

comb καλησπερα..
οποτε εχεις χρονο κ αν εχεις την ευγενη διαθεση ποσταρε μια φωτο με την τωρινη κατασταση των μαλλιων σου..
ησουν απο τα καλυτερα περιστατικα εδω μεσα θαρρω..
πιστευω οτι η ψυχολογια σου ειναι σουπερ πλεον..
θα τολμησεις στο μελλον κ δευτερη επεμβαση για τους κροταφους κ το crown???

comb

Member

Θα το ήθελα να κάνω μια δευτερη επέμβαση, αλλά δεν ξέρω αν και πότε θα την κάνω.

Θα ποσταρω φωτο αυριο-μεθαυριο.

comb τελικα θα πας Ρώμη;Σου έστειλα και ενα μνμ αλλα δεν μου απάντησες

bz

New Member

comb ρωτάς : Από που προκυπτει αυτό?

Αν υποθέσουμε οτι ο μέσος όρος τριχών ανά μόσχευμα είναι 2,2 (εφόσον δεν γίνεται επιλογή , πράγμα μάλλον βέβαιο , ειδικά αν δουλευεται περιοχή 1 που θέλει μονότριχα και δίτριχα ) έχουμε 7000 Χ 2,2 = περίπου 15 400 , βάλε κάτι παραπάνω γιατί δεν ήταν ακριβώς 7000 βγάλε κάτι ( ίσως ) διότι η FUE έχει μεγαλύτερο ποσοστό χαμένων μοσχευμάτων , εκεί γύρω πρέπει να βγαίνουν . Κάνω λάθος ;

bz

New Member

καλά ο τύπος από το βίντεο του Hasson , ακόμα και για σχεδόν 8.000 μοσχεύματα έχει εξωπραγματικό αποτέλεσμα . Αν πραγματικά είναι όπως φαίνεται στο βίντεο και από κοντά ( και από όλες τις γωνίες ) σκίζω τα πτυχία μου

comb

Member

bz αυτό είναι σχετικό με τις ανάγκες για μονότριχα καθώς και τις δυνατότητες της δότριας. Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω οτι με άλλη διάμετρο punch γινεται η εξαγωγή για κάθε τύπο τριχοθυλακίου. Αναλογη είναι και η ουλή που μένει και ο επηρεασμός των γύρω θυλακίων.

Βασικά έχεις δίκιο απλά δεν είναι και κανόνας το 2.2 ούτε για τη στριπ αλλά ούτε για την fue για τους λόγους που αναφέρω πιο πάνω.

bz

New Member

ναι , εντάξει , μέσος όρος είναι το 2.2 ( ή μάλλον το πιο συνηθισμένο )

bz

New Member

καλός ο μπομπμαν

Φαίνεται πιο αραιό το crown , έχει αφήσει ψηλά τη hairline αλλά με τη φράτζα κρύβεται ωραιότατα , είναι και ξανθός οπότε τον ευνοεί η αντίθεση με το δέρμα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

comb

Member

To αποτέλεσμα του 99% των μεταμοσχευσεων εξαρταται σε ένα βαθμό από το styling. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το συνειδητοποιήσουν όλοι όσοι σκέφτονται τη μεταμόσχευση σαν μια λύση.

bz

New Member

έχεις απόλυτο δίκιο

Από προσωπική εμπειρία θα έλεγα οτι εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό...

best1210

Member

ο bobman καπου ειδα οτι θα κανει αλλη μια για το crown σε λιγο καιρο..
παντως ο τυπος επειδη οι περισσοτεροι ειναι επιφυλακτικοι στο βιντεο αυτο αποδει/νυει πως ο χασον κανει αψογη δουλεια κ οτι ΣΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ Κ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΟRWOOD κανει θαυματα..
κ η παραπανω περιπτωση ειναι χαρακτηριστικη..
για μενα η hairline ειναι σε καλο σημειο οσον αφορα το υψος..δεν μου αρεσει κ μερικα περιστατικα του αρμανι που την παει μισο ποντο απ τα φρυδια λες κ ειναι homo sapiens οι ανθρωποι..
μια χαρα ειναι κ οσον αφορα την πυκνοτητα απλα τουμπανο....

392.jpg

1590.jpg

οσον αφορα το styling θεωρω οτι ειναι πολυ καλο ειτε με φρατζα ειτε προς τα πανω..
παντως το αποτελεσμα ειναι απιστευτο..

υστ.οσον αφορα τον τυπο με τα 8000 μοσχευματα ειναι απολυτως αληθινο..εχει κ αλλα βιντεακια του κ σκαλιζει τα μαλλια του με καθε τροπο..
κ ειναι δουλεια χασον κ αυτη...κ αυτο απιστευτο περιστατικο...

mindtrapper

Member

best1210 είπε:
δεν μου αρεσει κ μερικα περιστατικα του αρμανι που την παει μισο ποντο απ τα φρυδια λες κ ειναι homo sapiens οι ανθρωποι..

Κάτι άλλο ήθελες να πεις μάλλον, έτσι; :)

best1210

Member

ηθελα να πω ανθρωποι που τους κανει νεατερταλ :D :D :D :D :D

υστ.τεσπα το νοημα το πιασες παντως :p :p :p

bz

New Member

Μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα , δεν είμαι καχύποπτος μόνο και μόνο από αντίδραση . έΧω όμως μια εμμονή με τους αριθμούς . Ακόμα και 8.000 μοσχεύματα είναι 17.000 τρίχες ; Σε ψηλό Norwood σου έχουν πέσει 50 , 60 ακόμα και 70 χιλιάδες ; Ναι , ξέρω καλα οτι με σωστή τοποθέτηση χερλάιν και κροτάφων , με έξυπνο κούρεμα και στάιλινγκ , με χοντρή τρίχα και μικρή αντίθεση ( αν είσαι τυχερός ) , μπορείς να δημιοιυργήσεις την (ψευδ)αίσθηση της πολύ καλής κάλυψης και πυκνότητας με το 1/5 ή το 1/6 των τριχών που έχασες . Όταν όμως ο άλλος αρχίζει και ανακατεύει με ένταση τα μαλλιά του και βλέπω τις ρίζε να πετάγονται η μια δίπλα στην άλλη , τι να πώ.... ξανά , μακάρι να είναι έτσι

danceworld_2001

Well-Known Member

Αλλα ενα μουφοποστ με τον dimitri 121 να πουλάει πολλά φούμαρα και η βρώμα να φαίνεται απο χιλιόμετρα χωρίς να χρειαστει καν να την μυρίσεις.

xk είπε:
[quote author=dimitris 121 link=topic=86.msg44424#msg44424 date=1294088649]
paidia einai apo kinhto i foto..fainete kapws i douleia pou mou egine....sintoma tha exw kai apo psifiakh...tha anevasw molis exw...kalo sas vradi

ΘΑΥΜΑ

images

καλησπέρα φίλε μου xk..
δεν ξέρω αν πρόκειται για θαύμα η αν ειρωνεύεσαι αλλά από την στιγμή που εγώ τώρα όσο αφορά τα μαλλιά ειμαι πιο καλά από ποτέ και δεν εχω κανενα προβλημα δεν με απασχολει κιολας.
Συγνώμη πού γίνομαι σπαστικος με το τροπο που μιλαω απλα το βλεπω σαν ειρωνεια το μυνημα σου...
Αν δεν ειρωνευεσαι λαθος μου.
Καλο μεσημερι

dimitris 121 είπε:
με τα λεφτα πού βγαζω απο το ποδοαφαιρο...

εσυ και ο μπεκαμ
[/quote]

pavlos

Member

Comb πιστευω οτι αν καταφερεις και βαλεις 3000-4000 graft θα εισαι full head οτι styling και να κανεις ! Εχεις μιλησει με Hasson για ποσα graft χρειαζεσαι για τελικο?

Μπλουζα