ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ DHI ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

$$$

New Member
dim74 είπε:
ΜΑΝΚΑΡ προσωπικη γνωμη σου εμαθαν εσενα πως ειναι να βριζεις μια γυναικα?τι ζητησε ο admin πριν λιγες μερες μηπως το θυμασαι?στο θυμιζω εγω λοιπον,να μην βριζουμε.
ετσι να μιλατε μαγκες στα σπιτια σας.

κυρα μου = βρίσιμο ? ? :21m: γεια σου dim74 ήρωα προστάτη τον γυναικών ............. :21m::21m::21m:
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Παιδιά με όλο τον σεβασμό, αν κάποιος θεωρεί ότι εδώ μέσα τον χαλάνε οι "βλάκες" μπορεί να φτιάξει προσωπικό forum και να βάλει αυτούς που θέλει εκείνος μέσα ως διαχειριστής..

Με το να προσβάλουμε την γνώμη κάποιου όσο "παρακατιανή" και αν φαίνεται δεν κάνουμε κάτι.. Διαμάχη ανοίγεται και τίποτα πιο πέρα..
 

MANKAR

Active Member
εγω γιατι περαστικα??περαστικα σε σενα που εκανες μ/μ!!εγω δεν εκανα αρα σου ευχομαι καλη αναρρωση και περαστικα!!
 

Adriano

Well-Known Member
Εγώ ένα έχω να πω και ας το βάλουν όλοι καλά μέσα στο μυαλό τους.Η πίεση τώρα που έχουμε αυτή την νέα κατάσταση στο forum θα είναι αφόρητη.Και το λέω στα ίσα.Και σε αυτούς που ήρθαν να διαφημιστούν και σε όσους τους υποστηρίζουν χωρίς αποδείξεις και χωρίς πειστικά στοιχεία.Καλά θα κάνετε όλοι σας να συνειδητοποιήσετε ότι εδώ μέσα τσιφλίκι καμμιάς εταιρείας δεν θα γίνει.Τουλάχιστον οι απλοί και συνειδητοποιημένοι χρήστες σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούν.Από εκεί και πέρα με τις παραπάνω συζητήσεις απλά ΓΕΛΑΩ. Ο ΜΑΝΚΑΡ σας τα χώνει και καλά κάνει.

P.S. Ελπίζω να είστε βαθειά δημοκράτες και να μπορείτε να καταλάβετε γιατί σας λέω ότι λέω και να αντέχετε τον αντίλογο.
 

Flosk

Well-Known Member
Αλητεια, αλητεια!!! Αρκουδεηδες.. Αισχροι κ οι 2 κυριες και κυριοι.Κατοικοι της Ελλαδος μπλα μπλα μπλα...


"τους δινετε μεγαλητερη εφυια απο τον κανονικων ανθροπων οπως ετιχε να ειμαι και εγω μεσα σε αυτο το ποσοστο"


Τη μερα της μαρμοτας ζουμε καθε μερα εδω μεσα μου φαινεται..
 

Άκης

Administrator
Παιδιά δεν χρειάζεται να μαλώνετε, δεν θα βγει τίποτα. Οι εταιρίες θα δίνουν το παρών στο forum, επειδή έτσι έχει ζητηθεί παλιότερα από τα μέλη.

Τώρα για τυχών διαγραφές αρνητικών σχολίων που αναφέρθηκε παραπάνω από τον MANKAR. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή, αλλά θα διαγράφω τα υβριστικά ή συκοφαντικά προς την εταιρία σχόλια. Και δεν το κάνω επειδή "αγαπάω" κάποια εταιρία (δεν τα "παίρνω" από κανέναν άλλωστε, σε αντίθεση με ξένα μεν, γνωστά δε σχετικά forums και ένας λόγος είναι γιατί δεν θα ήθελα να μου επιβάλλουν τι να πω και τι να κάνω), το κάνω για να είμαι εντάξει με τον νόμο περί συκοφαντικής δυσφήμισης, αν δεν το έχετε καταλάβει μέχρι τώρα.
Γιατί αν το μέλος "XYWQ" μπει και γράψει "αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιοκάφροι" (λέμε τώρα) σε ένα ποστ που αναφέρεται ονομαστικά κάποιος, τότε αν αυτός ο κάποιος κινηθεί νομικά γιατί (προσέξτε) μπορεί και να μην ισχύει ή γιατί δεν μπορεί απλά να το αποδείξει, τότε θα κινηθούν εναντίον μου και όχι προς το μέλος "XYWQ".
 

Chs

Μέλος του προσωπικού
Άκη πολύ ωραία και σεβαστά όλα όσα είπες, και έχεις δίκιο..

Μπορεί όμως κάποιος να καταλάβει και αυτούς τους ανθρώπους όπου παλαιότερα έπεσαν θύματα διαφόρων π.χ. με το prp ας πούμε.. που έχασαν χρήματα πιστευοντας πως θα γλιτώσουν τα μαλλιά τους.. Έδωσαν λεφτά τα οποία δεν είναι για πέταμα.. κάποιοι δεν είναι εύποροι να τα έχουν για πέταμα.. είναι οικονομίες που έκαναν χρόνια και είχαν στην άκρη.. Και ρωτώ ... πως φαίνεται στα μάτια αυτων των ανθρώπων εταιρίες και τα λοιπά να είναι παρόν εδώ και να τους θυμίζουν τα όσα τράβηξαν και έχασαν?? (Και δεν μιλώ συγκεκριμένα για κάποια εταιρία, μιλώ γενικά) όλοι όμως καταλαβαίνουν τι συμβαίνει και ας κάνουν τον κινέζο.. Και τα χρόνια της αγάπης πέρασαν και πάνε να ταν κι'άλλα! Μόνο βοήθεια δεν περιμένει κανείς από εταιρίες!

Δεν θέλω να σε φέρω σε δύσκολη θέση, ούτε κάποιος άλλος απο εδώ πιστευω.. όμως έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι, και η οργή κάποιων είναι απολύτως δικαιολογημένη.. Δεν κάνω τον δικηγόρο κανενός.. αλλα απλά βάζω στην θέση αυτών τον εαυτό μου.. και δεν μαρέσει είναι πολύ άσχημο, πάνω από όλα δεν μου αρέσει η απάτη και κοροϊδία που δίνουν απλόχερα...

Τώρα είδα κάποιους που υποστηρίζουν εταιρίες και τα ρέστα εδώ μέσα πολύ έντονα κιόλας... εμένα δεν μου κάνει αίσθηση το ζήτημα.. μου προκαλεί αηδία να το πω αλλιώς.. Επειδή δεν μπορώ να ξέρω και ούτε έχω αποδείξεις για το αν κάποιος έχει συμφέροντα να το κάνει, δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο γιατί δεν έχει και νόημα.. όμως ο κάθε ένας έχει το μυαλό να καταλάβει πολλά...

Αυτό που είπες για το ότι δεν χρηματίζεσαι κ.λ.π θα σου πω στα ίσια τι μου πέρναγε από το μυαλό πριν το ποστ σου.. "λέω.. κοίτα να δεις που ο admin τα παίρνει.. δεν μπορεί.. για να γίνει όλο αυτό από την στιγμή που γνωρίζει ότι θα γίνει το σωσε στο φορουμ.. στανταρ έχει συμφέροντα"
Ώμος πλεον καταλαβαίνω ότι η θέση σου είναι κάπως διαφορετική και καταννοώ πολλά..αλλα.. η ιδέα το ότι υπάρχει κάποιο συμφέρον από πίσω για κάποιους δεν βγαίνει από το μυαλό μου..

Καλύτερα θα ήταν να είχε γίνει ένα "κλειδωμένο θέμα" και να έμπαιναν μόνο αυτοί που έχουν πάρε δώσε με το θέμα με ένα pm σε εσένα για την είσοδο, όπως παράπονα, η ζήτηση βοήθειας σε κάτι, πληροφορίες κλπ εφόσον έχουν κάνει η θα κάνουν μ/μ.. με τα στοιχεία τους και όλα. Έτσι δεν είχε δημιουργηθεί κανένα θέμα..

Πώς λοιπόν ζητάμε από έναν άνθρωπο που έχει εξαπατηθεί από κάποια εταιρία και έχει φτάσει στην απόγνωση να είναι "τρυφερός" με αυτους όλους?? Που είναι λες και βλέπουν ξανα τον χάρο μπρος τους?? Η λογική και οι τρόποι σε κάποια πράγματα δεν γίνεται να ισχύσουν.. το μυαλό έχει και όρια.. και τα περάσεις.. δεν υπάρχει κανόνας ούτε τρόποι..

Ώρες ώρες νιώθω να παίζουν με την νοημοσύνη μου κάποιοι χωρίς να μπορώ να μιλήσω ελευθερα.. ο νόμος βλέπεις.. ωραία δημοκρατία βλεπεις.. πάνω από όλα όμως είναι γιατί δεν θέλω να πάρω στον λαιμό μου εσένα ούτε κανέναν δημιουργώντας κάποιο πρόβλημα με κουβέντες βαριές..

Αυτή η γνώμη μου για το θέμα.. αν παραβιάζει κανόνες η υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθεί πρόβλημα ας σβηστεί..
 

MANKAR

Active Member
Floskara είπε:
Mankar prp που είχες κάνει εσυ;

στην αλλη κλινικη το ειχα κανει στην β****** κ***!!!πες τα ρε Chs εχεις πολυ δικιο σε ολα , δεν προσβαλεις κανενα και δεν προκειτε να διαγραφτει το μηνυμα σου δημοκρατια εχουμαι να λεμε την γνωμη μας!!!και εγω απο την στιγμη που επεσα θυμα μιας ανταγωνιστικης εταιρειας τωρα ειμαι καχηποπτος βεβαια σαν να βλεπω το χαρο που λες και εσυ!!!φιλικα πατερ!!
 

n094

Active Member
Αγαπητοί,
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει με αυτό το νήμα, έχω μείνει άφωνος. Υπάρχουν 4-5 άτομα τα οποία πραγματικά έχουν ξεσπαθώσει με την κίνηση της συγκεκριμένης κλινικής να εκπροσωπείται στο φόρουμ και δεν βλέπω να έχει γίνει κάτι παρόμοιο με την Souzie από την HDC ή με άλλους εκπρόσωπους κλινικών και γιατρών. Ξέρω ότι θα σκεφτείτε ότι επειδή έκανα μεταμοσχεύσεις στη συγκεκριμένη κλινική έχω συμφέρον να την υπερασπίζομαι, όμως στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει αυτό. Δεν υπερασπίζομαι κανέναν παρά μόνο την κοινή λογική. Αν κάποιος ψάξει στις αναρτήσεις μου θα δει πολλά καλά σχόλια για αποτελέσματα άλλων κλινικών, αλλά και υποστήριξη της Souzie για κάποια θέματα-συμβουλές σε μέλη του φόρουμ. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα, είναι πως είναι δυνατόν κάποιος να μην θέλει να έχει όλους τους εκπρόσωπους οποιασδήποτε κλινικής σε ένα φόρουμ που αφορά την τριχόπτωση, την καταπολέμησή της αλλά και την αποκατάσταση της. Πως είναι δυνατόν να δέχεται κάποιους και κάποιους άλλους όχι. Ο Κος1987 ρώτησε κάτι πολύ ενδιαφέρον και η DHI ανταποκρίθηκε στην ερώτηση. Το αν είναι σωστά αυτά που απάντησε η DHI μέσω της Πέγκυ είναι κάτι το οποίο θα το κρίνει ο καθένας από την σκοπιά του και την προσωπική του έρευνα. Επίσης είμαι σίγουρος πως κάποιοι που κατά καιρούς έχουν εκφράσει δυσαρέσκεια με το αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης τους στη συγκεκριμένη κλινική θα έχουν δίκιο, δεν είναι δυνατόν μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια να μην υπάρχουν και αποτυχημένες μεταμοσχεύσεις από οποιαδήποτε κλινική. Από την άλλη δεν μπορώ να κατανοήσω κάποιον ο οποίος μιλάει με τα χειρότερα λόγια για μια κλινική ή έναν γιατρό τον οποίο δεν έχει καν επισκεφτεί, αλλά ούτε και αυτόν ο οποίος ισχυρίζεται ότι την έχει επισκεφτεί και έχει κάνει μεταμόσχευση αλλά δεν αναρτά κανένα στοιχείο ή αναρτά δυο ξεκάρφωτες φωτογραφίες δημιουργώντας εντυπώσεις και δεν ανταποκρίνεται στο κάλεσμα για περισσότερα στοιχεία. Συγνώμη που το λέω αλλά αυτό μου φαίνεται εντελώς στημένο. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι οι μεταμοσχεύσεις είναι μια υπόθεση με πολλά λεφτά, ανταγωνισμό και σίγουρα υπάρχουν και γίνονται και πράγματα μέσα στο φόρουμ τα οποία εμείς δεν μπορούμε να φανταστούμε.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag25

Well-Known Member
Παιδια συμφωνειτε δεν συμφωνειτε με την εκπροσωπηση,αυτο που γινεται εδω δεν ειναι ωραιο.Ειναι καλυτερα να μεταφερθουν τα ποστ στο αλλο thread με το poll.
 

mm05035

New Member
αγαπητε dim ναι εχω φωτογραφιες και μπορεις να τις βρεις στο νημα μου. αγαπητε n094 επειδη εμενα υπονοεις οταν λες 2 ξεκαρφωτες φωτο κλπ εχω να σου πω πως δεν ειμαι καθολου στημενος και αν προσεξες τα σχολια μου εγω ειπα οτι δεν εχω κανενα προβλημα να εκπροσωπειτε εδω η εν λογω εταιρεια. θα σε παρακαλουσα ομως να εισαι προσεκτικος στο τι λες και να μην ξεχνας οτι δεν εχει περασει πολυς καιρος απο τοτε που εκανες τη μεταμοσχευση. μην υπερασπιζεσε με τοσο ζηλο την εταιρεια αυτη γιατι αν μετα απο ενα δυο χρονια δεις κατι διαφορετικο σχετικα με το αποτελεσμα σου (το απευχομαι) και αρχιζεις να λες αλλα, εσυ θα εισαι αυτος που θα εκτεθει εδω μεσα.
 

n094

Active Member
vag25 είπε:
Παιδια συμφωνειτε δεν συμφωνειτε με την εκπροσωπηση,αυτο που γινεται εδω δεν ειναι ωραιο.Ειναι καλυτερα να μεταφερθουν τα ποστ στο αλλο thread με το poll.

Συμφωνώ απόλυτα με τον Vag25 νομίζω ότι τα περισσότερα ποστς εδώ πρέπει να μεταφερθούν στο thread με το poll.


mm05035 είπε:
αγαπητε dim ναι εχω φωτογραφιες και μπορεις να τις βρεις στο νημα μου. αγαπητε n094 επειδη εμενα υπονοεις οταν λες 2 ξεκαρφωτες φωτο κλπ εχω να σου πω πως δεν ειμαι καθολου στημενος και αν προσεξες τα σχολια μου εγω ειπα οτι δεν εχω κανενα προβλημα να εκπροσωπειτε εδω η εν λογω εταιρεια. θα σε παρακαλουσα ομως να εισαι προσεκτικος στο τι λες και να μην ξεχνας οτι δεν εχει περασει πολυς καιρος απο τοτε που εκανες τη μεταμοσχευση. μην υπερασπιζεσε με τοσο ζηλο την εταιρεια αυτη γιατι αν μετα απο ενα δυο χρονια δεις κατι διαφορετικο σχετικα με το αποτελεσμα σου (το απευχομαι) και αρχιζεις να λες αλλα, εσυ θα εισαι αυτος που θα εκτεθει εδω μεσα.

mm05035 δεν σε κατηγορώ για τίποτα, πιθανά να έχεις δίκιο και τα 1800 μοσχεύματα που έβαλες να μην βγήκαν όλα ή όπως λες και εσύ στο νήμα σου, στην πορεία έχασες και τα υπόλοιπα «μαμά» μαλλιά. Απλά αν εγώ ήμουν στη θέση σου θα ήθελα να έρθω σε επαφή με την κλινική που πραγματοποίησα την μεταμόσχευση και να δω τι και πως, πράγμα το οποίο εσύ δεν κάνεις από ότι φαίνεται από τα γραφόμενά σου (δικαίωμα σου βέβαια). Από την άλλη βλέποντας ξανά το εισαγωγικό κείμενο σου στο νήμα σου και τις φωτογραφίες που ανάρτησες γράφεις ότι στην αρχή το αποτέλεσμα και μέχρι να χάσεις και τα υπόλοιπα μαλλιά σου ήταν καλό, άρα τελικά δεν έχω καταλάβει αν είσαι δυσαρεστημένος με την εν λόγω κλινική ή όχι. Και αν είσαι τελικά δυσαρεστημένος με τι είσαι ακριβώς: πιστεύεις ότι δεν βγήκαν όλα τα μοσχεύματα; πιστεύεις ότι δεν σε ενημέρωσαν για το που θα φτάσει το NW σου; πιστεύεις ότι άλλα σου τάξανε και άλλα έγιναν; Πάντως, όπως σου έχω ξαναγράψει 1700-1800 μοσχεύματα σε έναν καθαρό ΝW6 δεν φτάνουν ούτε για να καλύψουν την hairline. Τέλος, συγνώμη αν πήρες στραβά τα γραφόμενά μου, δεν θέλω να σε κατηγορήσω για τίποτα, όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε…
 

Flosk

Well-Known Member
Αν ηταν καθαρο nw6 θα επρεπε να του πουν να βαλει 10000 μοσχευματα και να του δειχναν αναλογα αποτελεσματα αλλιως να στειλουν τον ανθρωπο σπιτι του και να ριξει μια ξουρα να τελειωνει...Γιατι να υποστει μεταμοσχευση, χρονο, αγωνια,αγχος, απογοητευση και χαμενα χρηματα αν ηταν nw6 και του βαλαν 1800 που δεν πιασαν ουτε τα μισα?Γιατι Κυρια Πεγκυ ? Μηπως το αφεντικο της επιχειρησης ενδιαφερεται μονο για το [...] και οχι για τον ανθρωπο?Αν ενδιαφερεται γιατι αφηνει τους γιατρους του να ανοιγουν τρυπες στα κεφαλια του κοσμου?Αυτο ρε παιδια δεν εχει να κανει με το ταλεντο των γιατρων εχει να κανει με τα αφεντικα..Οι καλες κλινικες-καλοι γιατροι ενδιφερονται και για τον ανθρωπο και γιαυτο δεν κανουν κακο μεχρι να μαθουν..Ας μαθουν στα δικα τους κεφαλια στην τελικη..
 

n094

Active Member
Αγαπητέ Floskara μάλλον δεν διάβασες προσεχτικά όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Όταν κάποιος έχει προδιάθεση για NW6 και αποφασίζει να κάνει μεταμόσχευση 7 χρόνια πριν φτάσει εκεί (όταν δλδ ακόμα είναι στο NW 2-3) πρέπει να το κάνει συνειδητά και έχοντας υπόψη ότι στο μέλλον θα χρειαστεί τουλάχιστον 3 ακόμα επεμβάσεις. Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση του mm05035, ο οποίος αναφέρει ότι στην αρχή και πριν χάσει τα υπόλοιπα μαμά μαλλιά του είχε ένα καλό αποτέλεσμα με τις μεταμοσχεύσεις του (αντιγράφω από ανάρτησή του στο νήμα του) αυτό συνέβη και σε μένα, όπου το αποτέλεσμα της πρώτης μου μεταμόσχευσης το 2006 (όταν ακόμα ήμουν nw3) μου έδωσε ένα καλό αποτέλεσμα για 3 περίπου χρόνια, μέχρι δλδ να αρχίσω να χάνω πολλές μαμά τρίχες που με οδήγησε απότομα σε NW 6. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι κατά τη διάρκεια του τριχογραφήματος τότε μου είχαν πει ότι σίγουρα θα χρειαστώ και άλλη μεταμόσχευση πολύ σύντομα.
 

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
dim74 είπε:
την ξερεις κι απο χθες μικε και την αποκαλεις κυρα μου;
mm εχουμε πει πως δεν μιλαμε για καμια κλινικη κι οτι εχουμε κανει εκει χωρις φωτο.εχεις βαλει καπου φωτο σου να δουμε;
ποσο μπορει να ειναι καποιος για να νομιζει οτι το κυρα μου πηγαινε συγκεκριμενα καπου.Το παραμυθια κυρα μου,ειναι εκφραση κ λεγεται εδω κ παρα πολλα χρονια.Την συγκεκριμενη κυρια ουτε την ξερω ουτε θελω να την μαθω.Απο την στιγμη που ηρθε εδω σαν εκπροσωπος,πρεπει να ενημερωνει και τιποτα αλλο.
 

Flosk

Well-Known Member
N094 και στην περιπτωση που λες ακομη το παιδι εχει πολυ λιγες τριχες πανω στο κεφαλι του. Αν ειχε βαλει ποτε καποιες φαινεται να εχουν πεσει..Επισης θεωρω πολυ ασχημο αν δεν του ειπαν την μελλοντικη εξελιξη του να του καναν μια μικρη μεταμοσχευση ετσι για εφε τελικα.Μπορει ο ανθρωπος να περιμενε να πεσουν και τα αλλα αν ηξερε η να την εκανε αλλου η εμπας περιπτωση θα ηθελα να μας πει κατα ποσο ειχε ενημερωθει ο mm05035 για το τι θα επακολουθουσε μετα απο μερικα χρονια επειτα απο τη μεταμοσχευση του η αν τον αφησαν να ονειροβατει και να νομιζει πως θα ειναι κομπλε με 1200 τριχες.Επισης θα ηθελα αν γινεται να μας πει ποσο πληρωσε για αυτες τις 1200 τριχες..
 

Άκης

Administrator
Chs είπε:
Μπορεί όμως κάποιος να καταλάβει και αυτούς τους ανθρώπους όπου παλαιότερα έπεσαν θύματα διαφόρων π.χ. με το prp ας πούμε.. που έχασαν χρήματα πιστευοντας πως θα γλιτώσουν τα μαλλιά τους.. Έδωσαν λεφτά τα οποία δεν είναι για πέταμα.. κάποιοι δεν είναι εύποροι να τα έχουν για πέταμα.. είναι οικονομίες που έκαναν χρόνια και είχαν στην άκρη.. Και ρωτώ ... πως φαίνεται στα μάτια αυτων των ανθρώπων εταιρίες και τα λοιπά να είναι παρόν εδώ και να τους θυμίζουν τα όσα τράβηξαν και έχασαν?? (Και δεν μιλώ συγκεκριμένα για κάποια εταιρία, μιλώ γενικά) όλοι όμως καταλαβαίνουν τι συμβαίνει και ας κάνουν τον κινέζο.. Και τα χρόνια της αγάπης πέρασαν και πάνε να ταν κι'άλλα! Μόνο βοήθεια δεν περιμένει κανείς από εταιρίες!

[...]

Ώρες ώρες νιώθω να παίζουν με την νοημοσύνη μου κάποιοι χωρίς να μπορώ να μιλήσω ελευθερα.. ο νόμος βλέπεις.. ωραία δημοκρατία βλεπεις.. πάνω από όλα όμως είναι γιατί δεν θέλω να πάρω στον λαιμό μου εσένα ούτε κανέναν δημιουργώντας κάποιο πρόβλημα με κουβέντες βαριές..

Γιατί αγαπητέ, είπα εγώ ποτέ ότι θα πρέπει κανείς να περιμένει αγάπη από τις εταιρίες; Καμία μα καμία εταιρία πουθενά στον κόσμο ΔΕΝ έχει αγάπη προς κανέναν πελάτη της, απλά.

Αλλά δεν μπορείτε να καταλάβετε ένα πράγμα. Ο νόμος δεν επιτρέπει να λέμε πράγματα, αν δεν μπορούμε να το αποδείξουμε. Δεν είναι revivogen που το κράζουμε άφοβα και σιγά τώρα μην κάτσει ο Αμερικάνος να δει τι λένε στην Ελλάδα για το προϊόν του. Εδώ το forum το διαβάζουν και είναι καλά ενήμεροι για το τι γράφετε.

Αλλά για εξήγησε μου εσύ ένα πράγμα.
Ας πούμε ότι έχουμε ένα θέμα, στο οποίο μιλάμε για την εταιρία "klain-main" και ξαφνικά 2 μέλη, ο "Chs" και ο "iAmaHater" αρχίζουν να την "κράζουν". Πως μπορώ εγώ να γνωρίζω ότι ο Chs ήταν όντως πελάτης της εταιρίας και δοκίμασε τις υπηρεσίες της ενώ ο άλλος δεν ήταν; Οπότε, για να είμαι καλυμμένος, ή θα σβήνω όλα τα "επικίνδυνα" (για το forum) σχόλια, ή θα πρέπει το μέλος που όντως ήταν πελάτης να μας αποδείξει ότι ήταν πελάτης, ανεβάζοντας στο forum μια απόδειξη των υπηρεσιών (με σβησμένα εννοείται τα στοιχεία του). So simple.

Αλλά επειδή δεν απαιτώ όλα τα μέλη να πάνε να πληρώσουν στην κάθε εταιρία για να έχουν αποδείξεις, μπορούν να λένε την άποψη τους όμορφα και απλά. Δηλαδή, αντί να λένε "εκεί στην klain-main είναι όλοι αλήτες, απατεώνες και χασάπηδες" μπορούν να λένε "δεν πιστεύω ότι δεν θα έχουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα".

Με λίγα λόγια, η άποψη σας παραμένει σεβαστή, όποια και να είναι, αρκεί να είναι με ήπιους τόνους. Το αν κάποιος έχασε λεφτά όπως λες, δεν μπορώ να το λύσω εγώ, ούτε να του δώσω τα λεφτά και τον χρόνο του πίσω. Εγώ μπορώ όμως να τον αφήσω να πει την ιστορία του προς τα έξω.

Και η διαφορά που επιμένω ειδικά στην DHI αυτές τις ημέρες, είναι επειδή ήρθε ο εκπρόσωπος της και γνωρίζω ότι πολλοί θα την κράξουν, έχοντας ή όχι δίκιο.

Τώρα για την δημοκρατία που λες στο τέλος, μάλλον θα εννοείς την ίδια που σε κλείνει μέσα για 500€ χρέος, την ώρα που οι χρωστούντες εκατομμύρια γλεντάνε έξω.

Floskara είπε:
Οι καλες κλινικες-καλοι γιατροι ενδιφερονται και για τον ανθρωπο και γιαυτο δεν κανουν κακο μεχρι να μαθουν..Ας μαθουν στα δικα τους κεφαλια στην τελικη..
Αγαπητέ, ποια καλή κλινική (ή γιατρός) ενδιαφέρεται για τον άνθρωπο; Το όνομα τους, τους πονάει. Αν δεν γνωρίζεις, να σου πω ότι σε μεγάλα forum του εξωτερικού, γιατροί (δυνατά ονόματα) ήταν (και καλά) ειδικά μέλη και απαντούσαν, όπου φυσικά τα αρνητικά προς αυτούς reviews διαγραφόντανε άμεσα, ώστε να υπάρχει μόνο θετική εικόνα προς το όνομα τους.
Οπότε αυτό με το "οι καλές εταιρίες πονάνε" είναι ανέκδοτο να το λέμε όταν θα πίνουμε μπύρες, για να γελάμε.

ΜΙΚΕΣ είπε:
ποσο στοκος μπορει να ειναι καποιος για να νομιζει οτι το κυρα μου πηγαινε συγκεκριμενα καπου.Το παραμυθια κυρα μου,ειναι εκφραση κ λεγεται εδω κ παρα πολλα χρονια.Την συγκεκριμενη κυρια ουτε την ξερω ουτε θελω να την μαθω.Απο την στιγμη που ηρθε εδω σαν εκπροσωπος,πρεπει να ενημερωνει και τιποτα αλλο.
Φίλε μου δεν χρειάζεται να εκφράζεσαι έτσι. Και που θέλεις να γνωρίζει ο άλλος ότι εσύ δεν απευθύνεσαι στην γυναίκα που άνοιξε το παρών post (!), αλλά σε μια έκφραση που μπορεί και να άκουσες εσύ κάπου και πιστεύεις ότι την λέει ο λαός (!!).
 

MANKAR

Active Member
κυριε admin απαντησε μου σε αυτο , γιατι λετε οτι τα μελη ζητησαν εκπροσωπιση αυτης της εταιρειας ενω βλεπω οτι 10 σελιδες του συγκεκριμενου ποστ μονο αρνητικα σχολια δεχεται και μολις 3-4 ατομα ειναι υπερ και συνεχως την υπερασπιζονται???που ειναι οι υπολοιποι 50 ψηφοι ατομα μελη να συμετεχουν στο θεμα αφου το ζητησαν ,εξαφανιστηκανε εξωγιηνοι τα απαγαγανε??????
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα