ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ DHI ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DHI

New Member
Αγαπητά μέλη του Hairlossgr.com,

Ονομάζομαι Πέγκυ Σταυριανού και εκπροσωπώ την DHI Medical Group. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι από σήμερα η DHI Medical Group θα μπορεί να συνδιαλέγεται μαζί σας και να απαντάει σε οποιαδήποτε θέματα ή προβλήματα σχετικά με την τριχόπτωση και τις επεμβάσεις για την μεταμόσχευση τριχοθυλακίων.

Θα σας παρακαλούσαμε οποιοδήποτε αρνητικό ή θετικό σχόλιο προς εμάς να συνοδεύεται με απτά στοιχεία και φωτογραφίες καθώς και με προσωπικό μήνυμα με το ονοματεπώνυμο του ασθενή, την χρονολογία που έκανε την επέμβαση σε εμάς κλπ, ώστε να μπορούμε να κάνουμε κι εμείς τις διασταυρώσεις στα αρχεία μας και να διαπιστώνουμε αν όντως κάτι δεν πήγε καλά με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να χειριστούμε το κάθε θέμα ξεχωριστά με τον ασθενή και έτσι θα μπορέσουμε να δούμε τι δεν πήγε καλά με τη διαδικασία και να βοηθήσουμε ή να επανορθώσουμε, για κάθε τέτοια περίπτωση, μιλώντας μαζί του, τόσο μέσω του φόρουμ, όσο και απ' ευθείας.
Διαφορετικά, τα αρνητικά σχόλια που δεν θα έχουν κανένα απτό στοιχείο, όπως προαναφέραμε, θα ζητάμε να διαγραφθούν ώστε να αποκλείσουμε κακόβουλες πράξεις και δυσφήμιση της εταιρίας από τον οποιοδήποτε και για οποιοδήποτε λόγο.

Σας ευχαριστώ πολύ και εύχομαι να υπάρχει από εδώ και στο εξής ένας ειλικρινής και ουσιαστικός διάλογος.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Καλωσορίζουμε την κ. Πέγκυ Σταυριανού, η οποία θα εκπροσωπεί επίσημα την εταιρία DHI.

Εδώ θα παρακαλέσω τα μέλη να μην επιτεθούν στην κ. Πέγκυ Σταυριανού. Είναι κάτι άλλωστε που πολλοί έχουν ζητήσει.
Μπορείτε να ζητάτε πληροφορίες και να λέτε την άποψη σας, χωρίς όμως ύβρεις.

Αρνητικοί σχολιασμοί, οι οποίοι θα δυσφημούν την εταιρία, χωρίς αποδεικτικά στοιχεία (τα οποία θα πρέπει να τα παρουσιάζετε -με κρυμμένα τα προσωπικά σας στοιχεία- ή να τα δίνεται σε εμένα με pm), θα διαγράφονται άμεσα.
 

Batist

Member
Πολυ ριζοσπαστικο μου φαινεται αυτο... ας ελπισουμε να εχει καλη εκβαση και να μας βοηθησει ολους! Καλη αρχη
 

somari

Active Member
1323754021_this_will_not_end_well_gag.jpg
 

MANKAR

Active Member
κανουμαι 1 βημα μπροστα και 30 πισω???τοσα ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ τοσο καιρο θα περασουνε ετσι στο ντουκου τα ΑΚΥΡΟΝΟΥΜΑΙ τελειως???συγνωμη που θα το πω αλλα το φορουμ τον τελευταιο καιρο παει κατα διαολου και μονο 10 ατομα μπαινουμαι ειμαστε ενεργα αλλα απο τωρα θα μηνεται 9 διοτι εγω δεν προκειται να παρω μερος σε αυτο το θεατρο του παραλογου !!!και βλακες δεν ειμαστε ξερουμαι πολυ καλα τι παιζει !!!!ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΝΕΝΟΣ!!!!!
 

DHI

New Member
Αγαπητέ Mankar,

Δεν θέλουμε να ακυρώσουμε τίποτα και κανέναν. Είμαστε ανοιχτοί σε έναν ειλικρινή διάλογο. Αυτός είναι και ο σκοπός του φόρουμ. Αν θέλεις να ρωτήσεις, να πεις ή να καταγγείλεις οτιδήποτε είσαι ευπρόσδεκτος να το κάνεις με τα ανάλογα πειστήρια που αναφέρονται στην αρχή του νήματος, τόσο από εμάς, όσο και από τον διαχειριστή. Άλλωστε δεν είμαστε οι μόνοι εκπρόσωποι κλινικής εδώ.

Σε ευχαριστώ πολύ.
 

MANKAR

Active Member
το τελευταιο που ειπες οτι δεν ειμαστε οι μονοι εκπροσωποι πιους αλλους εννοεις , αφου ειπες πειστηρια και αποδηξεις θα πρεπει να αναφερεις ονοματα οχι ετσι τυχαια!!!!!ευχαριστω πολυ!!!
 

kos1987

New Member
MANKAR είπε:
το τελευταιο που ειπες οτι δεν ειμαστε οι μονοι εκπροσωποι πιους αλλους εννοεις , αφου ειπες πειστηρια και αποδηξεις θα πρεπει να αναφερεις ονοματα οχι ετσι τυχαια!!!!!ευχαριστω πολυ!!!

Εννοει τη Souzie απο την HDC.Μην αρπαζεσαι πολλοι εδω μεσα θυμομαστε καποια περιεργα περιστατικα, αλλα πιστευω οτι για καλο ειναι ολο αυτο...
 

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Αυτό με το ονοματεπώνυμο σε pm στην κυρία Πέγκυ δεν το θεωρώ αναγκαίο, και σε καμία περίπτωση δεν το υποστηρίζω. Ο καθένας μπορεί για οποιδήποτε λόγο να θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του.
Πιστεύω ότι πολλές φωτογραφίες από το ίδιο άτομο μπορούν να πιστοποιήσουν ότι όντως είναι αυτός.

@MANKAR στο εγγυώμαι εγώ προσωπικά ότι το φόρουμ συνεχίζει να είναι αξιόπιστο όπως ήταν και πριν. Επειδή πλεον ξαναέχουμε εκπρόσωπο απο την συγκεκριμένη κλινική αυτό δεν σημένει ότι θα μπορεί να γράφει ότι θέλει. Να θυμήσω σε όλους ότι η προηγούμενη εκπρόσωπος από αυτήν την κλινική αποκλειστηκε από το φόρουμ για συνεχείς παραβιάσεις και αγνόηση των κανονισμών, και το ίδιο θα συμβεί και με αυτόν τον λογαριασμό εφόσον έχουμε πάλι τα ίδια παρατράγουδα.
 

Flosk

Well-Known Member
Η κλινικη ζήτησε επισήμως συγνώμη ποτέ που παραβίασε τους κανόνες; Και αν όχι γιατι να ξαναχρησιμοποιησει το forum για να διαφημιστεί ; Ευχαριστω..


Επισης να πάρει θεση ο stpanos γιατι είχε εκφραστεί ανοιχτά για την ένα λογω κλινικη και ειναι μια καλη ευκαιρία να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα!
 

Άκης

Administrator
Βασικά να αναφέρω ότι δεν σταμάτησε το forum να λειτουργεί όπως είχε, δηλαδή αξιόπιστα.
Το θέμα της DHI επανήλθε επειδή το είχατε ζητήσει σε παλιότερο θέμα, να υπάρχουν εκπρόσωποι κλινικών εδώ και μάλιστα μερικοί ήθελαν να γίνει ειδική υποκατηγορία.

Το θέμα να υπάρχουν στοιχεία έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν θέλω να τρέχω αν κάποιος πει κάτι που δεν ισχύει χωρίς να το αποδείξει. Αν κάποιος αποδείξει ότι πήγε στην εταιρία και δεν είχε το αποτέλεσμα που του είχαν υποσχεθεί, τότε εννοείται ότι μπορεί να λέει τα πράγματα με το όνομα τους, αλλά και πάλι χωρίς να βρίζει την εταιρία.

Με λίγα λόγια, μπορεί κανείς να ρωτήσει πχ "και αν δεν έχω αποτέλεσμα, τι θα κάνω" κλπ σχετικά αλλά δεν μπορεί να πει προσβολές χωρίς να έχει πάει ο ίδιος και να έχει κάτι που να το αποδεικνύει, όπως μια φωτογραφία, απόδειξη από την κλινική (αν είναι online, χωρίς να φαίνονται τα στοιχεία του).

Επίσης να αναφέρω (και να απαντήσω και στον Floskara), ότι η Πέγκυ ζήτησε να κάνει μια νέα αρχή στο forum (η εταιρία βασικά), ώστε να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα.
Επίσης να πω ότι δεν έχω προσωπικά με καμία εταιρία και με κανένα γιατρό/αντιπρόσωπο/ερευνητή κλπ, απλά θέλω τα πράγματα να λέγονται με το όνομα τους, κάτι που μπορεί να ενοχλεί, δεν λέω το αντίθετο.
Δεν στηρίζω με λίγα λόγια κανέναν γιατρό/αντιπρόσωπο/ερευνητή, το κάνω για να υπάρχει μια σύνδεση της (όποιας) κλινικής με τα μέλη. Αν παρουσιαστεί κάποια παράβαση των κανονισμών από οποιονδήποτε εκπρόσωπο, τότε αυτός θα διαγραφεί από το forum άμεσα.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Καλωσορισες αγαπητη Πεγκυ στο site.Eγω καταλαβαινω ως ενα σημειο τον Mankar κ ελπιζω η DHI να αντιστρεψει το κλιμα εις βαρος της με πραξεις κ οχι λογια.Πλεον ακομα κ το ευρο ειναι πολυτιμο και κανενας δεν ειναι διατεθιμενος να το δωσει χωρις αντικρισμα.Τα σαγαπω τελειωσανε!!!!!!!
 

Chs

Μέλος του προσωπικού
Να κάνω και εγώ μια ταπεινή ερώτηση...

Τι μπορεί να θέλει μια κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών μέσα σε ένα φόρουμ τριχόπτωσης?

Κατά την ηλίθια και ταπεινή μου γνώμη πάρτε το όπως εσείς θέλετε δεν νομίζω να τους πήρε ο πόνος ξαφνικά για τους ασθενείς τους, απλά ενοχλεί κάπως η δυσφήμιση όσο να το κάνουμε και όταν συμβαίνει αυτό γίνονται και ζημιές...

Τώρα τι κάνει νιαου νιαου στην ταράτσα είναι φώς φανάρι νομίζω για πολλούς...

Ωραία θα ήταν να ήταν ο κόσμος "αγγελικά" πλασμένος και η ¨βοήθεια¨να ήταν πραγματική βοήθεια και όχι διαφήμιση για υπέροχα ευρουλάκια μέσα από τον πόνο κάποιων..

Και πολλοί νομίζω ήδη το γνωρίζετε.. δεν μας βλέπουν κάτι παραπάνω απο κινητά 100 ευρα..

Ότι είπα είναι μόνο η γνώμη μου τίποτα παραπάνω, αν θεωρηθεί ακατάλληλο το post μου παρακαλώ ας διαγραφεί και ζητώ συγγνώμη από όλους.

Επίσης να μην γράφω και απρόσωπος.. το όνομα μου είναι Χρήστος .......edit / καλύτερα να μην αναφέρουμε επωνύματα! /
 

dim74

Member
Αποψη μου ειναι πως καθε κλινικη μεταμοσχευσης εχει θεση στο forum αρκει να λειτουργει με κανονες.Αν γινει αυτο τοτε θα εχει και ο καθε υποψηφιος πληρεστερη ενημερωση στο τι προσφερει η καθε κλινικη,ωστε να επιλεξει με περισσοτερη γνωση,που θα κανει την μεταμοσχευση του.
 

Flosk

Well-Known Member
Επειδη προσωπικα δεν γνωριζω το αποτελεσμα της ψηφοφοριας που ειχε γινει για το αν θελουμε εκπροσωπους στο forum πως μπορω να ενημερωθω ρε παιδια..??? επισης το θεμα ειχε μπει γιατι το ζητουσαν πολλες κλινικες ή η dhi συγκεκριμενα? οι αλλες κλινικες δεν εχουν εκπροσωπους???
 

MANKAR

Active Member
εγω θελω μια απαντηση και την περιμενω απο το απογευμα και ακομα να μου δοθει απο την κυρια που λέει οτι δεν ειναι οι μοναδικοι εκπροσωποι.Της ζηταω να μου πει ποιοι ειναι οι αλλοι εκπροσωποι ονομαστικα με αποδηξεις και στοιχεια!!!!επισης ενα αλλο πραγμα που μου κινησε την περιεργια ειναι οτι σημερα μετα απο κατι μηνες δεν θυμαμαι και εγω απο ποτε ο admin ειναι ολη μερα στο φορουμ αν αυτο λεει κατι!!!εμενα μου λεει ομως πολλα!!!
 

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Floskara είπε:
Επειδη προσωπικα δεν γνωριζω το αποτελεσμα της ψηφοφοριας που ειχε γινει για το αν θελουμε εκπροσωπους στο forum πως μπορω να ενημερωθω ρε παιδια..??? επισης το θεμα ειχε μπει γιατι το ζητουσαν πολλες κλινικες ή η dhi συγκεκριμενα? οι αλλες κλινικες δεν εχουν εκπροσωπους???

Μέχρι αυτήν την στιγμή (7-9-12)

Στην ονομαστική ψηφοφορία με γραπτό ποστ (πιο αξιόπιστο αποτέλεσμα):
17 μέλη ήθελαν εκπροσώπους στο φόρουμ για ενημέρωση.
8 μέλη δεν ήθελαν καθόλου εκπροσώπους στο φόρουμ.
Και κανένα μέλος δεν ήθελε εκπροσώπους που να μπορούν να γράφουν ότι θέλουν ελεύθερα χωρίς περιορισμούς μέσα στο φόρουμ.

Στην Ανώνυμη ψηφοφορία μόνο με vote:
51 μέλη ήθελαν εκπροσώπους στο φόρουμ για ενημέρωση.
22 μέλη δεν ήθελαν καθόλου εκπροσώπους στο φόρουμ.
8 μέλη ήθελαν εκπροσώπους που να μπορούν να γράφουν ότι θέλουν ελεύθερα χωρίς περιορισμούς μέσα στο φόρουμ.

Η ψηφοφορία είναι ακόμη ενεργή http://www.hairlossgr.com/forum/thread-4067.html
 

dim74

Member
ΜΑΝΚΑΡ οπως και ο kos σου εξηγησε προηγουμενως αλλα εσυ δεν θες να καταλαβεις με το( Άλλωστε δεν είμαστε οι μόνοι εκπρόσωποι κλινικής εδώ) που ανεφερε η Πεγκυ ειναι σαφες πως εννοει την souzie της hdc που ειναι εδω μεσα εδω και αρκετο καιρο.Δεν την εχει παρει το ματι σου μηπως?Τι δεν καταλαβαινεις και ζητας εδω και ωρες αποδειξεις και ονοματα?
 

MANKAR

Active Member
dim74 είπε:
ΜΑΝΚΑΡ οπως και ο kos σου εξηγησε προηγουμενως αλλα εσυ δεν θες να καταλαβεις με το( Άλλωστε δεν είμαστε οι μόνοι εκπρόσωποι κλινικής εδώ) που ανεφερε η Πεγκυ ειναι σαφες πως εννοει την souzie της hdc που ειναι εδω μεσα εδω και αρκετο καιρο.Δεν την εχει παρει το ματι σου μηπως?Τι δεν καταλαβαινεις και ζητας εδω και ωρες αποδειξεις και ονοματα?

εσυ τι εισαι δικηγορος και πεταγεσαι ετσι???εγω θελω να το ακουσω απο την ιδια οχι απο τριτους!!!!οχι δεν την εχει παρει το ματι μου!!!εσενα τωρα γιατι σε ενοχλησε αυτο δεν ξερω πιο ειναι το προβλημα σου????
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα