Δυσαρεστημενοι απο ΜΜ - Να η ευκαιρια !!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

vag25

Well-Known Member
Tα πραγματα ειναι απλα.

Εκαναν ασχημες μεταμοσχευσεις,αυτο δεν γινεται να περασει στο ντουκου.Γεγονος.
Οι pazuru,dimit,Κapa και αλλοι, αυτη τη στιγμη ειναι πολυ περισσοτεροι απο τους ικανοποιημενους.Γεγονος.
Εχουν ελαχιστα καλα αποτελεσματα.Γεγονος.
Δεν ξερουμε αν ξαφνικα εγιναν καλοι στην δουλεια τους,το μονο που ξερουμε ειναι ηταν καποτε σιγουρα κακοι.Γεγονος.

Δεν γινεται να εχεις ασχημες δουλειες και να περιμενεις ο κοσμος να σε κρινει με ευγενεια και καλοσυνη ή να σου δωσει ευκαιριες με το καλημερα.Θα ΛΟΥΣΤΕΙΣ το ασχημο παρελθον σου και ειναι στο ΧΕΡΙ σου να το αλλαξεις.Οχι με μηνυσεις και φιμωση ,αλλα με ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
Σε βαθος χρονου αν εχεις καλα αποτελεσματα ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ και η γενικη αποψη,εντελως ομαλα και φυσιολογικα.
Aλλα μεχρι τοτε ΘΑ ΛΟΥΣΤΕΙΣ την κριτικη.
Eτσι παει.
Μεχρι το 1 στα 10 καλα να γινει 9/10 καλα υπαρχει δρομος.
Δεν μπορεις να τα θελεις ολα δικα σου.
Δηλαδη αν σε ενα σουβλατσιδικο οι 9 στους 10 παθαιναν τροφικη δηλ. ,θα τους κανεις μηνυση επειδη τολμησαν να το πουν?

ΥΓ.Αν ισχυουν τα των μηνυσεων ,εχουν χασει ήδη καθε σοβαροτητα.
ΥΓ2.Αυτο με τις μεταμοσχευσεις δεν το καταλαβαινω.Θα πρεπει να υπαρχει αποζημιωση για το κακο αποτελεσμα.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

n094

Active Member
Αυτό με τις μηνύσεις δεν αφορά τις κλινικές που κάνουν κακές μμ και μετά κυνηγάνε κιόλας τους πελάτες-ασθενείς.
Αυτό ισχύει για το αντίθετο, αν κάποιος θεωρεί ότι στο κεφάλι του έγινε έγλημα, για μένα πρέπει να κάνει μήνυση και να τους κυνηγήσει όπως μπορεί. Απλά πράγματα και λογικά.

Ξαναλέω (και όπως είπε ο chs) για μένα πάντα, χωρίς στοιχεία και δεν εννοώ μια φωτογραφία, αλλά στοιχεία που να αποδεικνύουν λεγόμενα δεν ισχύει τίποτα. Γνωρίζω άτομα με μέτρια αποτελέσματα από πολλούς, και μη παρεξηγηθείτε πάλι που το λέω, αλλά ναι οι περισσότεροι έκαναν στις αρχές της δεκαετίας του 2000 ή και νωρίτερα 90', εγκλήματα έχω δει επίσης έξω στο δρόμο με κάτι τομές ΝΑ και 20 τρίχες πάνω στο κεφάλι, αλλά δεν ξέρω που έγιναν, πιθανά μπορεί κάποια από αυτά να έγιναν στην DHI πιθανά και όχι, αλλά εγώ αν ήμουν έτσι θα τους είχε πάρει και θα του είχε σηκώσει. Όμως ρε παίδες τι να κάνουμε, εμένα πήγε καλά, όπως και πολλών άλλων τον τελευταίο καιρό και ζητάμε συγνώμη που σας το χαλάμε, αλλά κάποιοι από εμάς είμαστε πολύ ευτυχισμένοι με την επιλογή μας να πάμε στην DHI.

όσο για τη φωτογραφία που επιμένει να δείχνει ο παπατζου τι να πω αν νομίζει ότι αυτό αποτελεί απόδειξη των λεγομένων του πάω πάσο και το αφήνω στους υπόλοιπους να το κρίνουν.

και εγώ βάζω αυτή ξανά... ούτε ξέρω ποιανού είναι ούτε που την έκανε, αλλά θα μπορούσα να πω ότι είμαι εγώ πριν και με σφάξανε στην χ κλινική

ΥΓ. για να τελειώνουμε γιατί ο Χρήστος το είπε ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν θα ανεχτεί άλλα τέτοια, λέω: λυπάμε πραγματικά για οποιονδήποτε είχε ένα κακό ή και ένα μέτριο αποτέλεσμα μμ από όπου και αν προέρχεται το αποτέλεσμα αυτό, όμως χαίρομαι για μένα και για άλλους πού είτε στην DHI είτε στην HDC είτε στον Γεωργίου είτε σους Hasson Rahal Shapiro κλπ είχαν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και είναι πολλοί αυτοί οι οποίοι έχουν ένα καλό αποτέλεσμα
 

Συνημμένα

  • IMG_5523_2.jpg
    IMG_5523_2.jpg
    124.5 KB · Προβολές: 142

pazuzu

New Member
Ε, βέβαια!

Άμα το λέει ο "αξιόπιστος" n04 ότι η DHI δεν έχει κυνηγήσει το φόρουμ με μηνύσεις, όπως θυμόμαστε κάποιοι παλιοί εδώ μέσα, πχ εγώ και ο Κάπα, αποκλείεται να ισχύει!

Είναι προφανές ότι πρέπει να πιστέψουμε όλοι τον n04 ο οποίος μέχρι χθες μας έκρυβε ότι, εκτός από το micropigmentation, έχει λάβει δώρο από την εν λόγω κλινική και τη δεύτερη μεταμόσχευσή του για επανορθωτικούς λόγους. Είναι δυνατόν να πιστεύετε εμάς και όχι αυτόν; Ο άνθρωπος είναι απόλυτα αντικειμενικός και "ειλικρινής" όπως δήλωσε για τον εαυτό του δυο ποστ προτού μαθευτούν οι "ειδικές παροχές" που απολαμβάνει από την DHI. "Απλά" πράγματα και "λογικά"!
 

krhtikos21

Member
εγώ το μόνο που θα θελα να διαφωτιστεί είναι αν ευσταθούν οι μηνυσεις στο φορουμ για περιστατικά αποτυχημένα.
 

Chs

Μέλος του προσωπικού
pazuzu είπε:
Ε, βέβαια!

Άμα το λέει ο "αξιόπιστος" n04 ότι η D*I δεν έχει κυνηγήσει το φόρουμ με μηνύσεις, όπως θυμόμαστε κάποιοι παλιοί εδώ μέσα, πχ εγώ και ο Κάπα, αποκλείεται να ισχύει!

Είναι προφανές ότι πρέπει να πιστέψουμε όλοι τον n04 ο οποίος μέχρι χθες μας έκρυβε ότι, εκτός από το micropigmentation, έχει λάβει δώρο από την εν λόγω κλινική και τη δεύτερη μεταμόσχευσή του για επανορθωτικούς λόγους. Είναι δυνατόν να πιστεύετε εμάς και όχι αυτόν; Ο άνθρωπος είναι απόλυτα αντικειμενικός και "ειλικρινής" όπως δήλωσε για τον εαυτό του δυο ποστ προτού μαθευτούν οι "ειδικές παροχές" που απολαμβάνει από την D*I. "Απλά" πράγματα και "λογικά"!

Μπορείς επιτέλους να σταματήσεις την ειρωνεία στο ότι γράφεις η με γράφεις; Απάντησε μου..
 

thatsme

New Member
Φιλε pazuzu χαιρομαι παρα πολυ που γινεται αυτη η κουβεντα γιατι μεσω των δημοσιευσεων σου μαθαινω πολλα.
Τωρα οσον αφορα το κεφαλι του n094 στο μονο πραγμα που συμφωνουμε ειναι οτι εχει μοσχευματα και απο το σωμα του.Εχει βαλει παρα πολλα γκραφτς και μου φαινεται λογικο να μην ειναι μονο απο τα μαλλια του οι δοτριες.Απλα εσενα δεν νομιζω οτι επρεπε να σε νοιαζει απο που ειναι αλλα ουτε και πως θα κουρευεται ο n094.Επιλογη του ηταν και λογικα το ηξερε απο την αρχη.Απλα αυτο ειναι το στιλ του.Του αρεσει το πολυ κοντο μαλλι.Δικαιωμα του.Εμενα δεν με νοιαζει απο που του πηραν τριχες.Εμενα με νοιαζει να δω ποσο καλα βαλανε τις τριχες εκει οπου ζητησε να τις βαλουν.Επισης αυτο που με νοιαζει εμενα ειναι οτι βλεπω αλλα και εχω ακουσει οτι τον εχουν δει κιολας και ειναι ενα πολυ καλο (δεν ξερω αν ειναι αντιπροσωπευτικο) παραδειγμα της κλινικης οπου εκανε την μμ.Αυτα οσον αφορα τον πολυσυζητημενο n094.

Τωρα οσον αφορα το ερωτημα γιατι να μην κανουν σε ολους τους πελατες καλη δουλεια.Αυτο μαλλον παραμενει αναπαντητο.
Οσον αφορα τους τα κουκουλωματα δεν ξερω κατι γιαυτο να σου πω.Παντως ειναι σκανδαλο και για καποιον σαν κι εμενα που ψαχνει κλινικη για μμ ειναι σιγουρα αποθαρρυντικο.Ομως οσον αφορα τους υπερ ευχαριστημενους πελατες και επιπλεον οπως ανεφερες προσφατους στο φορουμ εδω επιτρεψε μου να διαφωνησω.Κι εγω φιλε μου αν εκανα τωρα μια μμ και μεχρι στιγμης ηταν ολα καλα θα ερχομουνα εδω στο φορουμ και θα περιεγραφα την εμεπειρια πετωντας απο την χαρα μου.Οταν εισαι παρα πολυ χαρουμενος ειναι φυσιολογικο φαινομενο να υπερβαλλεις σε καποια πραγματα και να φαινεται περιεργη αυτη η υπερβολη στα ματια ενος αλλου ανθρωπου που ναι μεν ειναι χαρουμενος για σενα αλλα δεν ειναι τοσο οσο εσυ που εκανες την μμ.Δεν ξερω αν εγινα κατανοητος.

Την δικη σου ιστορια φιλε μου pazuzu δεν την ξερω γιατι σου ειπα ειμαι νεος εδω.Επισης αυτο που λες οτι σε παρατησαν τωρα το ακουω και μου φαινεται εξωφρενικο.Θα ηθελα να την μαθω καθως και πολλα αλλα νεα μελη εδω.

Κλεινοντας θελω να πω οτι δεν υποστηριζω κανεναν αλλον εκτος του εαυτου μου.Ευχαριστω.
 

pazuzu

New Member
krhtikos21 είπε:
εγώ το μόνο που θα θελα να διαφωτιστεί είναι αν ευσταθούν οι μηνυσεις στο φορουμ για περιστατικά αποτυχημένα.

Μα σου το λέει ξεκάθαρα ο αξιόπιστος n04: εάν δεν φέρουμε τη μηνυτήριο αναφορά από τη ΔΗΕ, δεν ισχύει. Ο μόνος τρόπος για να αποδείξουμε ότι λέμε αλήθεια είναι αυτός, αλλιώς είμαστε όλοι ψεύτες, ο μόνος "ειλικρινής" του φόρουμ είναι αυτός που λαμβάνει δωράκια από την DHI.
 

thatsme

New Member
Φιλε pazuzu εχεις δεν εχεις δικιο με αυτον τον τροπο που μιλας το χανεις ετσι κι αλλιως.Και οχι τιποτα αλλο δινεις αφορμη για να σε διωξουν και νομιζω οτι ενα μελος σαν κι εσενα ειναι χρησιμο στην κοινοτητα.Ενταξει νιωθεις αγανακτηση το καταλαβαινω.εμπιστευτηκες το κεφαλι σου κι εκεινοι σε 'εσφαξαν'.απολυτα σεβαστο.αλλα τοβν μιλας ειρωνικα σε οποιοδηποτε μελος εδω μεσα δειχνει ασεβεια και ελλειψη επιχειρηματων.
 

pazuzu

New Member
Chs είπε:
Μπορείς επιτέλους να σταματήσεις την ειρωνεία στο ότι γράφεις η με γράφεις; Απάντησε μου..

Πραγματικά Chs εγώ είμαι ο ειρωνικός; Εγώ δουλεύω τον κόσμο εδώ μέσα; Όταν έχουν μπουκάρει δυο τρία άτομα που με ύποπτες μεθοδεύσεις και προθέσεις προωθούν την DHI; Που προσπαθούν να ακυρώσουν την "ενοχλητική" γνώμη όλων των υπολοίπων, και κυρίως παλιών μελών όπως ο Κάπα; Που κρύβουν επιμελώς "περιττές" λεπτομέρειες όπως τις δωρεάν μεταμοσχεύσεις που έχουν λάβει από την κλινική που προωθούν και κατά τα άλλα το παίζουν αντικειμενικοί; Που εξακολουθούν να κόβουν και να ράβουν το φόρουμ στα μέτρα τους, εφόσον οι κανονισμοί για αναφορά σε κλινική προϋπέθετε μέχρι τώρα σύμφωνα με τους κανονισμούς απλώς μερικές φωτογραφίες και τώρα πρέπει να δίνουμε και συμβόλαια, ταυτότητες ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο; Ποιανού η συμπεριφορά κρίνεται ως ύποπτη και ειρωνική εδώ μέσα;
 

dk1984

Member
vag25 είπε:
ΥΓ2.Αυτο με τις μεταμοσχευσεις δεν το καταλαβαινω.Θα πρεπει να υπαρχει αποζημιωση για το κακο αποτελεσμα.

Αυτο δεν γινεται στην τελευταια μεταμοσχευση που εκανα ζητησα κατι που θα με βεβαιωνε οτι θα φυτωσουν τα περισσοτερα μοσχευματα.
Η απαντηση τους ηταν οτι για να γινει αυτο θα πρεπει να νοσηλευεσαι 6-7 μηνες τουλαχιστον μεσα στη κλινικη το οποιο ειναι και πρακτικα αδυνατον.
Αυτα τα ασχημα εχει η μεταμοσχευση οτι το αποτελεσμα φαινεται αρκετα αργοτερα οποτε η κλινικη μπορει να σε κατηγορησει οτι δε προσεχες και δεν ακολουθησες τις οδηγιες αν εχεις ασχημο αποτελεσμα.
Να δικαιωθεις δε νομιζω οτι θα ειναι ευκολο εκτος και αν εισαι σφαγμενος φαινετα πχ μια τεραστια ουλη. Αν παλι τους κατηγορησεις οτι σου υποσχεθηκαν πχ 3000 μοσχευματα και αυτοι σου εβαλαν 2000 ή λιγοτερα ή γραφτς τοποθετημενα λαθος θα πρεπει να οριστει πραγματογνωμονας γιατρος απο το δικαστηριο. Δε μπορει ενας δικαστης να μετραει τις τριχες στο κεφαλι σου ποιες ειναι μεταμοσχευμενες και ποιες οχι.
Ολα αυτα στα αναφερω γιατι καποτε το εψαξα για μηνυσεις κτλ
 

Chs

Μέλος του προσωπικού
pazuzu είπε:
Chs είπε:
Μπορείς επιτέλους να σταματήσεις την ειρωνεία στο ότι γράφεις η με γράφεις; Απάντησε μου..

Πραγματικά Chs εγώ είμαι ο ειρωνικός; Εγώ δουλεύω τον κόσμο εδώ μέσα; Όταν έχουν μπουκάρει δυο τρία άτομα που με ύποπτες μεθοδεύσεις και προθέσεις προωθούν την D*I; Που προσπαθούν να ακυρώσουν την "ενοχλητική" γνώμη όλων των υπολοίπων, και κυρίως παλιών μελών όπως ο Κάπα; Που κρύβουν επιμελώς "περιττές" λεπτομέρειες όπως τις δωρεάν μεταμοσχεύσεις που έχουν λάβει από την κλινική που προωθούν και κατά τα άλλα το παίζουν αντικειμενικοί; Που εξακολουθούν να κόβουν και να ράβουν το φόρουμ στα μέτρα τους, εφόσον οι κανονισμοί για αναφορά σε κλινική προϋπέθετε μέχρι τώρα σύμφωνα με τους κανονισμούς απλώς μερικές φωτογραφίες και τώρα πρέπει να δίνουμε και συμβόλαια, ταυτότητες ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο; Ποιανού η συμπεριφορά κρίνεται ως ύποπτη και ειρωνική εδώ μέσα;

Το είπες μια το είπες 2 το είπες 3, φτάνει. Άσε το κάθε μέλος να κρίνει μόνο του από τα γεγονότα τι και πως. Εχτές είχα προειδοποιήσει για κάτι.. όμως τελικά βλέπω πως το ότι λέω περνάει στο ντούκου.. Σταμάτα εδώ σε παρακαλώ τις ειρωνείες, και πες την γνώμη σου όμορφα και ωραία στο εξής.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

pazuzu

New Member
Το θέμα αναζωπυρώθηκε εχθές όταν προέκυψε ότι ο n04 δήλωσε στο hairlosshelp πως έχει λάβει δωρεάν μεταμόσχευση από την κλινική που με νύχια και με δόντια υπερασπίζεται και μάλιστα για επανορθωτικούς λόγους -ενώ κατά τα άλλα δεν πιστεύει ότι η DHI μπορεί όντως να κάνει αποτυχημένες μεταμοσχεύσεις. Κάτι που μέχρι τότε έκρυβε από εμάς εδώ μέσα.

Την απάντηση του dk1984 τη διαβάσαμε όλοι καλά;
 

pazuzu

New Member
Έχω βάλει μία φωτογραφία σε απόσταση πυκνομέτρησης που είναι ενδεικτική της πυκνότητας και της φοράς των τριχών στη μεταμοσχευμένη περιοχή. Είναι μετά τη μεταμόσχευση. Πριν τη μεταμόσχευση δεν έχω τόσο κοντινές, οπότε δεν μπορεί να υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Το θέμα είναι: ακόμη και τελείως γυμνή να ήταν η περιοχή, δικαιολογείται ένα τέτοιο αποτέλεσμα με 2000 grafts που προορίζονταν για τους κροτάφους; Η μεταμόσχευση έγινε πριν 4 χρόνια και όχι τη δεκαετία του 90 όπου "κυρίως τότε υπήρχαν κακές μεταμοσχεύσεις" σύμφωνα με κάποιους πλασιέδες.

Μπορώ να κάνω μία μικρή παραχώρηση και να τραβήξω επιπλέον φωτογραφίες από το ίδιο σημείο για να μη νομίζουν ορισμένοι ότι η φωτογραφία δεν είναι δική μου.
 

thatsme

New Member
Ο ιδιος δηλωσε οτι του εκαναν δωρο την μμ για επαναρθωτικους λογους ή αποκαλυφθηκε;Δεν το εχω παρακολουθησει.Εχει σημασια γιατι αν το ειπε ο ιδιος θα μπορουσε να το εχει κρυψει εαν ηταν υποπτο.
 

athenian

Well-Known Member
pazuzu είπε:
Έχω βάλει μία φωτογραφία σε απόσταση πυκνομέτρησης που είναι ενδεικτική της πυκνότητας και της φοράς των τριχών στη μεταμοσχευμένη περιοχή. Είναι μετά τη μεταμόσχευση. Πριν τη μεταμόσχευση δεν έχω τόσο κοντινές, οπότε δεν μπορεί να υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Το θέμα είναι: ακόμη και τελείως γυμνή να ήταν η περιοχή, δικαιολογείται ένα τέτοιο αποτέλεσμα με 2000 grafts που προορίζονταν για τους κροτάφους; Η μεταμόσχευση έγινε πριν 4 χρόνια και όχι τη δεκαετία του 90 όπου "κυρίως τότε υπήρχαν κακές μεταμοσχεύσεις" σύμφωνα με κάποιους πλασιέδες.

Μπορώ να κάνω μία μικρή παραχώρηση και να τραβήξω επιπλέον φωτογραφίες από το ίδιο σημείο για να μη νομίζουν ορισμένοι ότι η φωτογραφία δεν είναι δική μου.
τραβα καμια να φαινεται ολο το κεφαλι ρε συ.
 

thatsme

New Member
Σιγουρα ειναι απαραδεκτη η ας το πουμε επιεικως "δουλεια" που σου εκαναν και δεν ειναι και τοσο παλια οσο υποστηριζουν καποιοι και το γεγονος αυτο με αγχωνει.Αλλα πιστευω οτι πρεπει να βαλεις περισσοτερες φωτογραφιες και μαλιστα να συμπεριλαβεις και το "πριν" αν θες να σε λαβουν περισσοτερα ατομα στα σοβαρα.Δεν καταλαβαινω γιατι δεν βαζεις φωτογραφιες πιο μακρινες και σβησε τελειως το προσωπο σου να μην φαινεται.Τι φοβασαι ακριβως;
 

Gio

New Member
pazuzu είπε:
Έχω βάλει μία φωτογραφία σε απόσταση πυκνομέτρησης που είναι ενδεικτική της πυκνότητας και της φοράς των τριχών στη μεταμοσχευμένη περιοχή. Είναι μετά τη μεταμόσχευση. Πριν τη μεταμόσχευση δεν έχω τόσο κοντινές, οπότε δεν μπορεί να υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Το θέμα είναι: ακόμη και τελείως γυμνή να ήταν η περιοχή, δικαιολογείται ένα τέτοιο αποτέλεσμα με 2000 grafts που προορίζονταν για τους κροτάφους; Η μεταμόσχευση έγινε πριν 4 χρόνια και όχι τη δεκαετία του 90 όπου "κυρίως τότε υπήρχαν κακές μεταμοσχεύσεις" σύμφωνα με κάποιους πλασιέδες.

Μπορώ να κάνω μία μικρή παραχώρηση και να τραβήξω επιπλέον φωτογραφίες από το ίδιο σημείο για να μη νομίζουν ορισμένοι ότι η φωτογραφία δεν είναι δική μου.

Φίλε pazuzu, αναφέρεις συνέχεια το όνομα του kapa σαν να μιλάς εκ μέρους του ενώ εκείνος είναι απών απο την συζήτηση. Τώρα έβαλες και την απάντηση στου dk1984 σαν παραπομπή. Δεν μου αρέσει αυτή η πρακτική αλλά επειδή δεν θέλω να μπώ στην διαδικασία λογομαχίας θα επιχειρήσω να κάνω μια νέα αρχή στην...."διαδικτυακή μας σχέση".

Εντάξει, ας πούμε οτι όντως το αποτέλεσμα σου είναι απαράδεκτο.
Πριν κατανοήσουμε πλήρως το πρόβλημα όμως θα πρέπει να απαντήσεις τις παρακάτω ερωτήσεις , προσθέτοντας παράλληλα νέες φωτογραφίες όπως λες αλλά όχι σαν παραχώρηση, μα σαν παράδειγμα.

Σε ποια κλινική της D*I έκανες την μεταμόσχευση σου;
Σε ποια περιοχή του κεφαλιού;
Ποιος ήταν ο γιατρός;
Πόση ώρα διάρκεια είχε η επέμβαση;
Τι οδηγίες σου δόθηκαν μετά το πέρας αυτής;

Θεωρώ δεδομένο λοιπόν οτι ο αριθμός το grafts ήταν 2000 και η χρονολογία της επέμβασης ήταν το 2009.
Aπάντησε σε παρακαλώ στις ερωτήσεις και προχωράμε μετά..
 

pazuzu

New Member
Gio είπε:
Σε ποια κλινική της D*I έκανες την μεταμόσχευση σου;
Σε ποια περιοχή του κεφαλιού;
Ποιος ήταν ο γιατρός;
Πόση ώρα διάρκεια είχε η επέμβαση;
Τι οδηγίες σου δόθηκαν μετά το πέρας αυτής;

Να σου δώσω κατευθείαν το ονομεταπώνυμό μου;

Όλες αυτές οι ερωτήσεις που αποσκοπούν; Στο να μάθουμε για ποιο λόγο η μεταμόσχευση απέτυχε; Στο να πούμε ότι "α, εφόσον σου την έκανε ο τάδε γιατρός δεν ήταν ειδικευμένος, άρα δικαιολογείται η αποτυχία"; Ή στο να φωτογραφίσω τον εαυτό μου για να εντοπιστώ πιο εύκολα;

Εφόσον η DHI διαφημίζεται ως εταιρία με συγκεκριμένα στάνταρτς και όχι ως ιδιώτης-φυσικό πρόσωπο (πχ Σαπίρο, Αρμάνι, κ.λπ), εμένα ως πελάτη για ποιο λόγο θα έπρεπε να με ενδιαφέρει ας πούμε το επίθετο του γιατρού της κλινικής ή η διάρκεια της επέμβασης;

Να το πούμε με απλά λόγια και χωρίς πολλά λόγια; Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα μετράει: και στη δική μου περίπτωση, όπως και σε πολλών άλλων, το αποτέλεσμα ήταν σκέτη αποτυχία.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα