Σκεφτηκα να δημιουργησω αυτο το thread,ωστε να εχουμε μαζεμενα τα προιοντα,θεραπειες και καθημερινες συνηθειες που μας βοηθησαν να ελαχιστοποιησουμε το προβλημα της Σμηγματορροϊκής Δερματίτιδας.
Περιαματιζομαι αρκετες φορες με διαφορα σαμπουαν και εδω θα γραφω τα αποτελεσματα και θα τα αξιολογω.(με ενα βαθμο εως το 10).
Περιμενω το ιδιο και απο τα υπολοιπα παιδια με το συγκεκριμενο προβλημα.
Ειναι πολυ δυσκολο δυστυχως να βρεθει σαμπουαν που θα πλησιαζει το 10,αλλα υπαρχουν αρκετα που ειναι καλυτερα απο καποια αλλα.
Λοιπον.
1)Λοσιόν ANTIFORFORALE της Fair Hair
7.5/10
Ξερω οτι πολλοι θα διαφωνησουν γιατι στο θεμα της τριχοπτωσης δεν ειναι και πολυ αξιοπιστα αυτα τα προιοντα αλλα στο θεμα της ΣΔ,κατα την γνωμη μου ειναι.
Θετικα: Ξεχασα το θεμα τριχοπτωσης-φαγουρας για 8 μηνες.
Αρνητικα:Νομιζω οτι ειχα καποιες παρενεργειες(δεν ειμαι βεβαιος οτι ηταν απο αυτο) και σιγα σιγα εχανε την αποτελεσματικοτητα του.
2)Selsun Blue
6.5/10
Πολυ καλο για την φαγουρα,αλλα σε μενα δεν λειτουργει παντα καλα.Οταν το χρησιμ οποιησα για πρωτη φορα ειδα και τα καλυτερα αποτελεσματα(θα του εβαζα 7./10).Προσπαθω να καταλαβω γιατι δεν λειτουργει πλεον τοσο αποτελεσματικα.
3)Daohair.
5,5/10
Λιγα πραγματα απο το συγκεκριμενο.
4)Fungoral(ή οποιοδηποτε σαμπουαν με Κετο)
4.5/10
Αποφασισα οτι δεν λειτουργει καθολου στο δικο μου δερμα.
5)frezyderm
4.5/10
Aδιαφορο.
6)POLYSORB – 6080®
anti-dandruff shampoo
5.5/10
Το συνδιασα περισσοτερο με την εποχη που δεν ειχα τοσο τριχοπτωση.Η φαγουρα ηταν εκει ομως.
7)Kerium DS
3/10
To χρησιμοποιω 3 εβδομαδες και ισως βλεπω και σε χειροτερη κατασταση πλεον στα μαλλια.
Καπου σταματαω με τα σκληρα σαμπουαν μετα απο 10 χρονια και ξεκιναω με πιο natural προιοντα.
8.Ελαιολαδο
Μονο στην πρωτη εφαρμογη ειδα κατι,μετα τιποτα.Γυρω στην 10 εφαρμογες μια με 2 φορες την εβδομαδα.
4/10
9.shampoo antiforfora bioearth
4.5/10
Μετρια πραγματα.Λιγη βοηθεια.
Περιαματιζομαι αρκετες φορες με διαφορα σαμπουαν και εδω θα γραφω τα αποτελεσματα και θα τα αξιολογω.(με ενα βαθμο εως το 10).
Περιμενω το ιδιο και απο τα υπολοιπα παιδια με το συγκεκριμενο προβλημα.
Ειναι πολυ δυσκολο δυστυχως να βρεθει σαμπουαν που θα πλησιαζει το 10,αλλα υπαρχουν αρκετα που ειναι καλυτερα απο καποια αλλα.
Λοιπον.
1)Λοσιόν ANTIFORFORALE της Fair Hair
7.5/10
Ξερω οτι πολλοι θα διαφωνησουν γιατι στο θεμα της τριχοπτωσης δεν ειναι και πολυ αξιοπιστα αυτα τα προιοντα αλλα στο θεμα της ΣΔ,κατα την γνωμη μου ειναι.
Θετικα: Ξεχασα το θεμα τριχοπτωσης-φαγουρας για 8 μηνες.
Αρνητικα:Νομιζω οτι ειχα καποιες παρενεργειες(δεν ειμαι βεβαιος οτι ηταν απο αυτο) και σιγα σιγα εχανε την αποτελεσματικοτητα του.
2)Selsun Blue
6.5/10
Πολυ καλο για την φαγουρα,αλλα σε μενα δεν λειτουργει παντα καλα.Οταν το χρησιμ οποιησα για πρωτη φορα ειδα και τα καλυτερα αποτελεσματα(θα του εβαζα 7./10).Προσπαθω να καταλαβω γιατι δεν λειτουργει πλεον τοσο αποτελεσματικα.
3)Daohair.
5,5/10
Λιγα πραγματα απο το συγκεκριμενο.
4)Fungoral(ή οποιοδηποτε σαμπουαν με Κετο)
4.5/10
Αποφασισα οτι δεν λειτουργει καθολου στο δικο μου δερμα.
5)frezyderm
4.5/10
Aδιαφορο.
6)POLYSORB – 6080®
anti-dandruff shampoo
5.5/10
Το συνδιασα περισσοτερο με την εποχη που δεν ειχα τοσο τριχοπτωση.Η φαγουρα ηταν εκει ομως.
7)Kerium DS
3/10
To χρησιμοποιω 3 εβδομαδες και ισως βλεπω και σε χειροτερη κατασταση πλεον στα μαλλια.
Καπου σταματαω με τα σκληρα σαμπουαν μετα απο 10 χρονια και ξεκιναω με πιο natural προιοντα.
8.Ελαιολαδο
Μονο στην πρωτη εφαρμογη ειδα κατι,μετα τιποτα.Γυρω στην 10 εφαρμογες μια με 2 φορες την εβδομαδα.
4/10
9.shampoo antiforfora bioearth
4.5/10

Μετρια πραγματα.Λιγη βοηθεια.