Αξιολόγηση προϊόντων για την Σμηγματορροϊκή Δερματ.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

agnosti_f

New Member
Απ: Αξιολόγηση προϊόντων για την Σμηγματορροϊκή Δερμα

Exω παει σε 3δερματολογους κ η διαγνωση προφανως εχει να κανει με Α.Α.Εγω ποτε δεν ειχα προβλημα με Σ.Δ,μου την προκαλουν αποκλειστικα οι λοσιον...Τωρα ειδικα οι τριχες που πεφτουν-οι μισες εχουν στην ριζα τους κιτρινη νιφαδα...Κρουστα δεν εχω αλλα αν χτενιστω κολλανε πανω στις τριχες.Εγω βλεπω φιλε οτι ο καθενας λεει κ την δικη του εκδοχη κ στο τελος τρελενομαστε εμεις,με τα μαλλια μας!Σκεφτομαι να τα κοψω ολα μαχαιρι-ειδικα τις λοσιον,τουλαχιστον να εχω καθαρο κεφαλι.Αλλωστε με κοντα 3μηνες θεραπεια κ καμια βελτιωση δεν υπαρχει,τα βλεπω να τα χανω οτι κ να κανω..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

soc

New Member

ρε παιδιά αγόρασα fungoral αλλα δε λέει πουθενά μέσα οτι είναι κατά της τριχόπτωσης απλά οτι καταπολεμά την πυτιρίδα
ή αυτό που λέτε για grow stimulant δεν το είδα πουθενά
για βοηθήστε :eek:

kapa

Μέλος του προσωπικού

soc είπε:
ρε παιδιά αγόρασα fungoral αλλα δε λέει πουθενά μέσα οτι είναι κατά της τριχόπτωσης απλά οτι καταπολεμά την πυτιρίδα
ή αυτό που λέτε για grow stimulant δεν το είδα πουθενά
για βοηθήστε :eek:
δεν ειναι κατα της τριχοπτωσης ειναι κατα της ΣΔ
η κετοκοναζολη σαν ουσια δεν ειναι growth ειναι blocker

MANKAR

Active Member

απλα οταν μειωνεις την ΣΔ μειωνεις και την τριχοπτωση σου που οφειλεται σε αυτο!!εμενα προσωπικα μου κανει πολυ καλη δουλεια διοτι μου μειωνει το σμηγμα και πεφτουν λιγοτερες τριχες εως ελαχιστες!!!!

kapa

Μέλος του προσωπικού

MANKAR είπε:
απλα οταν μειωνεις την ΣΔ μειωνεις και την τριχοπτωση σου που οφειλεται σε αυτο!!εμενα προσωπικα μου κανει πολυ καλη δουλεια διοτι μου μειωνει το σμηγμα και πεφτουν λιγοτερες τριχες εως ελαχιστες!!!!
εννοειτε οτι σε καποιον που εχει ΣΔ θα μειωσει και την τριχοπτωση αλλα σε καποιον που δεν εχει δεν θα βοηθησει στην ΑΑ.
αλλα οσοι εχουν ΣΔ πρεπει οπωσδηποτε να το δοκιμασουν,εχει μεγαλο ποσοστο επιτυχιας για τον σκοπο που βγηκε

soc

New Member

ok τωρα καταλαβα!απλά είχα διαβάσει αυτό
Fungoral Shampoo Τύπος : Growth Stimulant, αντιφλεγμονώδες, ήπιο αντιανδρογώνο
Κύριος σκοπός : Μέρος οποιασδήποτε θεραπείας, Growth Stimulant, αντι-πυτιριδικό, καλή κατάσταση κεφαλής

παρένθεση εγώ ΣΔ έχω μόνο στη περιοχή λίγο πάνω απο τα αυτιά οπου εκεί τουλάχιστο ακόμα δεν έχω θέμα τριχόπτωσης:p

kapa

Μέλος του προσωπικού

soc είπε:
ok τωρα καταλαβα!απλά είχα διαβάσει αυτό
Fungoral Shampoo Τύπος : Growth Stimulant, αντιφλεγμονώδες, ήπιο αντιανδρογώνο
Κύριος σκοπός : Μέρος οποιασδήποτε θεραπείας, Growth Stimulant, αντι-πυτιριδικό, καλή κατάσταση κεφαλής

παρένθεση εγώ ΣΔ έχω μόνο στη περιοχή λίγο πάνω απο τα αυτιά οπου εκεί τουλάχιστο ακόμα δεν έχω θέμα τριχόπτωσης:p
θα βελτιωσει την κατασταση σε αυτο το σημειο,αφηνει και καλη αισθηση στο μαλλι οπτικα πρωτα απο ολα

soc

New Member

οκ ευχαριστώ ξεκινάμε κ βλέπουμε.. απ΄οτι καταλαβα το fungoral είναι αποδεκτό σαν σαμπουαν στους περισσότερουσ εδω μέσα

fotisI

Member

παιδιά. έχει δοκιμάσει κανείς να λουστεί με απιονισμένο νερό? Δοκιμάστε το, μιας και τα άλατα του κανονικού νερού δεν αφήνουν τα σαμπουάν να λειτουργήσουν, και μετά το λούσιμο παραμένει στο κεφάλι το αλάτι... Έχω διαβάσει ότι αυτό δεν είναι καλό...

Τhe hardness minerals tend to dry the skin. Shampoos and soaps do not work efficiently in hard water leaving hair dull and dry. The undissolved soaps and shampoos actually leave a residue film on skin and hair. The film combines with shampoo or soap, trapping dirt and bacteria that can lead to chapping, itching, flaking skin and clogged pores. If you wash in hard water you are not truly getting clean.

MANKAR

Active Member

fotisI είπε:
παιδιά. έχει δοκιμάσει κανείς να λουστεί με απιονισμένο νερό? Δοκιμάστε το, μιας και τα άλατα του κανονικού νερού δεν αφήνουν τα σαμπουάν να λειτουργήσουν, και μετά το λούσιμο παραμένει στο κεφάλι το αλάτι... Έχω διαβάσει ότι αυτό δεν είναι καλό...

Τhe hardness minerals tend to dry the skin. Shampoos and soaps do not work efficiently in hard water leaving hair dull and dry. The undissolved soaps and shampoos actually leave a residue film on skin and hair. The film combines with shampoo or soap, trapping dirt and bacteria that can lead to chapping, itching, flaking skin and clogged pores. If you wash in hard water you are not truly getting clean.

και καλα βλεπεις διαφορα με αυτο???

fotisI

Member

Βασικά χτες το βράδυ λούστηκα 1η φορά. Θα δω τις επόμενες μέρες. Αν είναι σωστά τα άρθρα που έχω διαβάσει ίσως να έχει αποτέλεσμα.
Ρώτησα και ένα φίλο μου χημικό και μου είπε ότι το εντελώς καθαρό νερό(απιονισμένο κ.α.) πράγματι έχει αρκετά πλεονεκτήματα.
Έχω και έναν γνωστό που πλένει αυτοκίνητα εδώ κοντά, και μου είπε ότι στο τέλος ξεπλένει με απιονισμένο για να μην αφήνει άλατα πάνω στο χρώμα...
Τι να πω, ας το δοκιμάσει και κάποιος άλλος.

ΥΓ. Έχει το Jumbo παιδικό ποτιστήρι που βολεύει για το project....xaxaxaxaxax

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MANKAR

Active Member

μην περιμενεις να δεις και πολλα σκετο νερακι ειναι!!!!

fotisI

Member

Δεν περιμένω πολλά. Να ηρεμήσει το κεφάλι θέλω από την λιπαρότητα...

soc

New Member

τι απιονισμένο νερό ρε παιδιά, σιδερο είναι το κεφάλι?

MANKAR

Active Member

fotisI είπε:
Δεν περιμένω πολλά. Να ηρεμήσει το κεφάλι θέλω από την λιπαρότητα...

νομιζω δεν εχει να κανει η λυπαροτητα με αυτο !!!!!χρισημοποιησε ενα πρασινο σαπουνι το οποιο ειναι απαιχτο για την λυπαροτητα!!!8α δεις πολυ καλα αποτελεσματα και ειναι φιλικοτατο με το δερμα!!!

kineas

New Member
η ΣΔ. δεν έχει θεραπεία.Μόνο αγωγή για προσωρινή βελτιίωση. Η ψωρίαση είναι πιο βαριά μορφή.(χαρακτηριστικό είναι οι πλάκες στους αγκώνες) Υπάρχουν γιατροί που συσχετίζουν τις δύο ασθένειες, και άλλοι όχι. Δε συμφωνούν οι γιατροί, θα συμφωνήσουμε εμείς; Γενικώς πάντως στις δερματοπάθειες έχει καλα αποτελέσματα η ομοιοπαθητικη ειδικά αν είναι στην αρχή. Οι όλες τοποθέτησεις μου χουν γεννήσει δυο απορίες. 1. Ολοι αναφέρονται σε ΣΔ στην κεφαλή. Στο πρόσωπο δεν υπάρχει; Ερυθρότητα; Απολέπιση; 2. Γενικά απο όλους τους χρήστες βλέπω μια αποθέωση του fungoral. Θυμάμαι μια πολύ γνωστή δερματολόγο πριν πολλά χρόνια να προτείνει το 1% αντι του 2% και αυτο για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Απορώ για την καθημερινή του χρήση. Είναι ακίνδυνο;

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
kineas είπε:
η ΣΔ. δεν έχει θεραπεία.Μόνο αγωγή για προσωρινή βελτιίωση. Η ψωρίαση είναι πιο βαριά μορφή.(χαρακτηριστικό είναι οι πλάκες στους αγκώνες) Υπάρχουν γιατροί που συσχετίζουν τις δύο ασθένειες, και άλλοι όχι. Δε συμφωνούν οι γιατροί, θα συμφωνήσουμε εμείς; Γενικώς πάντως στις δερματοπάθειες έχει καλα αποτελέσματα η ομοιοπαθητικη ειδικά αν είναι στην αρχή. Οι όλες τοποθέτησεις μου χουν γεννήσει δυο απορίες. 1. Ολοι αναφέρονται σε ΣΔ στην κεφαλή. Στο πρόσωπο δεν υπάρχει; Ερυθρότητα; Απολέπιση; 2. Γενικά απο όλους τους χρήστες βλέπω μια αποθέωση του fungoral. Θυμάμαι μια πολύ γνωστή δερματολόγο πριν πολλά χρόνια να προτείνει το 1% αντι του 2% και αυτο για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Απορώ για την καθημερινή του χρήση. Είναι ακίνδυνο;

Διαφωνώ, εγώ στην εφηβία είχα ΣΔ, τώρα δεν έχω. Για το φουνγκοράλ προτείνουμε ότι λένε οι οδηγείες, 3 λουσίματα την εβδομάδα και όχι για πάρα πολύ μακροχρόνια χρήση. Υπάρχουν βέβαια και μέλη που το χρησιμοποιούσαν για πάνω από χρόνο... αλλά αυτό ήταν καθαρά δική τους επιλογή.

MANKAR

Active Member
και αν εχεις ΣΔ και δεν σε ποιανει τιποτα εκτος γουνγκοραλ τι κανεις???γιατι οχι σε καθημερινο λουσιμο??δλδ η μονιξιδιλη ειναι υγιες να την βαζουμαι καθε μερα ενω το φουνγκοραλ οχι!!!τι παρενεργειες εχει??να βγει καποιος να πει οχι λογια του αερα!!Το κουτι με τις οδηγιες γραφει 2-3 λουσιματα δεν λεει το διαστημα αν εχεις το προβλημα οπως εγω και δεν φευγει γιατι να μην το χρισημοποιεις??

kineas

New Member
Αγαπητέ ΜΑΝΚΑR Διάβασα τις οδηγίες (λίγο παλιές)του Fungoral 2% Anaφέρει: Για θεραπειά 2 φορες την εβδομάδα απο 2-4 εβδομάδες Για προφύλαξη Μια φορά την εβομάδα η η μία φορά κάθε δύο εβδομάδες. Οι οδηγίες του Stieprox(που ειναι κατεξοχήν για ΣΔ) anaferoun για 4 εβδομάδες χρηση. Και τα δύο κουτιά αναφέρουν: χορηγείται μετά απο Ιατρική συνταγή

MANKAR

Active Member
kineas είπε:
Αγαπητέ ΜΑΝΚΑR Διάβασα τις οδηγίες (λίγο παλιές)του Fungoral 2% Anaφέρει: Για θεραπειά 2 φορες την εβδομάδα απο 2-4 εβδομάδες Για προφύλαξη Μια φορά την εβομάδα η η μία φορά κάθε δύο εβδομάδες. Οι οδηγίες του Stieprox(που ειναι κατεξοχήν για ΣΔ) anaferoun για 4 εβδομάδες χρηση. Και τα δύο κουτιά αναφέρουν: χορηγείται μετά απο Ιατρική συνταγή

ο ιατρος μου ειχε δωσει κορτιζονουχες σταγονες και παραλιγο να με καταστρεψει δεν ηξερε την τυφλα του αρα μη μου λες τι χορηγειτε με ιατρικη συνταγη , ψιλα γραμματα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα