Ωπ τι γινεται εδω?
Αν μη τι αλλο ενα μπραβο στον Βαλεριο που καταφερε να μαζεψει ολο το forum σε μια συζητηση, να κανουμε πιο συχνα τετοια reunion χαχαχα. Μπηκα να ανεβασω ενα update για μενα και ειδα αυτο και λεω αμαν πεσαμε σε ναρκη.
Λοιπον, εγω ειδικός δεν είμαι για να πω πολλά αλλα θα μιλήσω κρίνοντας απο την δική μου εμπειρία! Ο Τσάκαλος απο την προσεγγιση του και τα λογια του σε μενα μεχρι το χειρουργείο, αποπνέει μια σιγουρια και εξηγει καθε βημα τι κανει και πως το κανει και γιατι το κανει.
Ο λόγος που τον εμπιστευτηκα κι εγω ηταν επειδη δεν ειδα καμια ξηλωμένη δότρια η φτωχο αποτέλεσμα, παρα μόνο φυσικά αποτελέσματα και ομογενοποιημένες εξαγωγες. Νομίζω το γεγονός οτι εχει και την αναμονή που εχει λεει πολλα.
Αλλά να πω και το άλλο, οι καιροι προχωράνε, κατι που παλια δεν γινόταν τωρα με νεα εργαλεια και ισως καποιο ταλεντο ισως γινεται, συνεπως δεν ειναι περιεργο καποιος να εινα πρωτοπόρος σε κατι και να καταφέρνει κατι.
Αν υπήρχε αυτο το απολυτα ιατρικα ορθό το οποίο δεν δέχεται καμία αλλαγή, τότε δεν θα υπήρχε καμία εξέλιξη πουθενα.
Βεβαια να πω επίσης πως πρωτοπόρος δεν ειναι (με καλη εννοια το λεω) μιας και το ίδιο κανουν και αλλοι στο εξωτερικο με επιτυχια (οποτε ειναι δοκιμασμενο) οπότε φανταζομαι διάβασε, ενημερωθηκε, δουλεψε και καταφέρνει να το κανει.
Διαβασα εδω οτι οχι δεν λεμε κατι κακό για τον Βαλεριο, κρινουμε τον γιατρο κλπ γενικα ας σταματήσει καποια στιγμη η Ελλαδα να τρωει τα παιδια της πόσο μαλλον αυτα που δεν εχουν δωσει δείγματα αποτυχίας.
Ξερω πως οτι λετε εδω περα (ειδικα τα παλια μελη που ειναι και γνωστες) το λετε όλοι από καλή διάθεση για να προλαβετε να προστατεψετε κλπ απλα θεωρω πως καποιες φορες βγαινει ενας αρνητισμος σε κατι, χωρις να το θελουμε απλα προκύπτει χωρίς λογο.
Αυτα ειχα να πω με αγάπη παντα!