LoverBoy
Well-Known Member
Θα συμφωνήσω μαζί σου ως ένα σημείο αλλά ο κάθε άνθρωπος βλέπει διαφορετικά το τοπίο!Με άλλα χρώματα και άλλη οπτική!Εμένα δλδ αν με ρωτήσεις δεν γουστάρω τον εαυτό μου χωρίς μαλλιά σε σημείο που ούτε στον καθρέφτη δεν θέλω να με κοιτάζω....Και προσέχω το σώμα μου(Γυμναστική-laser) και ψηλός είμαι και όλα τα καλά έχω!Αλλά είναι στα θέλω του άλλου με το τι τον κάνει να νιώθει όμορφα!Εγώ από την εμπειρία μου έχω διαπιστώσει ότι ο έξω κόσμος από το φόρουμ δεν ασχολείται τόσο με τα μαλλιά του άλλου. Και εγώ στην αρχή που είχα ήδη αρκετή αραίωση για την ηλικία μου στα 26, πανικοβλήθηκα και με πήρε από κάτω, δοκίμασα διάφορες θεραπείες κτλπ και δεν έβλεπα κάποιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα και ενώ δεν ήμουν για μεταμόσχευση λόγω του νεαρού της ηλικίας...και η φιναστερίδη μου ειχε βγάλει και προβλήματα στη στυση όπου ειχα μαλακή στύση, κάτι το οποίο δημιούργησε και πρόβλημα στην σχέση που ειχα τότε με μια κοπέλα. Με αποτέλεσμα να αποφεύγω να συνευρίσκομαι ερωτικά μαζί της, επειδή ένιωθα οτι θα γίνω ρεζίλι που δεν θα μπορώ να την ικανοποιήσω αλλά και να ικανοποιηθώ εγώ πρωτίστως. Οπότε ηταν δεδομένο οτι θα χωρίζαμε αργά ή γρήγορα και έτσι και έγινε. Τότε ένιωσα πολύ χειρότερα που ειχα πρόβλημα στη στυση, σε σχέση με το πως ένιωθα με την αραίωση των μαλλιών μου. Νομίζω δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να μη μπορείς να αναπτύξεις μια σχέση με το αντίθετο φύλο και τα μαλλιά είναι το τελευταίο που σε νοιάζει τότε...
Οπότε πήρα την μεγάλη απόφαση να σταματήσω όλα τα φάρμακα για την τριχόπτωση και να ξυρίσω το κεφάλι μου, καθώς δεν άντεχα να μη μπορώ να αναπτύξω μια σχέση με το αντίθετο φύλο λόγω των παρενεργειών...Τα μαλλιά πλέον ήταν σε δεύτερη μοίρα αφού ειχε δημιουργηθεί πολύ πιο σοβαρό θέμα, όπως αυτό της στυτικής δυσλειτουργίας. Μπορώ να σας πω ότι απαλλάχτηκα από ολο αυτό το αρνητικό συναίσθημα να ασχολείσαι με τα αραιωμένα μαλλιά, να παλεύεις με τις παρενέργειες από τις θεραπείες και να κάνεις χτενίσματα για να κρύψεις την αραίωση με χρήση τοπικ και με τον φόβο μη σε καταλάβει ο περίγυρος....
Το γειτονικό μου περιβάλλον επίσης με ενθάρρυνε σε αυτη μου την απόφαση να ξυρίσω το κεφάλι και ουδέποτε κανένας προσπάθησε να με μειώσει για αυτό και ισα ισα έλεγαν οτι τώρα δείχνω και πιο αρρενωπός καθώς είχα φροντίσει να χτίσω και ένα ωραίο σώμα.
Γενικά βλέπω και άτομα έξω με φουλ μαλλί που έχουν πολυ χαμηλή αυτοπεποίθηση επειδή ειτε έχουν παραπάνω κιλά είτε για άλλους δικούς τους λόγους, οπότε το να έχεις πλούσια μαλλιά δεν σημαίνει και ευτυχία καθώς τα μαλλιά είναι απλά ενα χαρακτηριστικό σου όπως ειναι και το πρόσωπο όπως ειναι και το σώμα, το ύψος, τα κιλά...και η εμφάνιση σου είναι ένας συνδυασμός όλων αυτών. Άντρες που έχουν φτιάξει τα υπόλοιπα ενώ έχουν ξυρισμένα μαλλιά βλέπω να έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να νιώθουν καλύτερα με τον εαυτό τους σε σχέση με άτομα με πλούσια μαλλιά χωρίς να έχουν ωραία τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τους.
Σε έρευνα που έχει γίνει όλους τους επηρεάζει και ας μην το παραδέχονται!Έχει να κάνει βέβαια και αν σου ταιριάζει το ξυρισμένο!Θα συμφωνήσω εδώ ότι είναι κάτι άντρακλες με μούσι και χωρίς μαλλιά που είναι πολύ σέξυ...Αλλά αυτό δεν ταιριάζει σε όλους!Να σου δώσω να καταλάβεις κάνε εικόνα τον Ρουβά Ξούρα!Θα χάσει το 50-60% της εμφάνισης του!Για αυτό λέω ότι είναι θέμα προσωπικότητας και χαρακτήρα το τι μαλλί ταιριάζει να φοράει ο κάθε άνθρωπος!