Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σαν να είδες το κεφάλι σου μετά την μετ ε ?Αυτό είναι γαμάτο περιστατικό..αυτό,για μερικους..!!!καλή επιτυχία φίλε να έχεις ,ο σχεδιασμός και των temples και γενικά είναι πάρα πολύ ωραίος..όνειρο.! Άντε υπομονή σε εσένα ,και σε εμάς και στα δικά μας..θα κάνω screen shot το σχεδιασμό σου στην α ζώνη να τον έχω
Φίλε @vlafo ενδεχομένως να το εξέφρασα λάθος. Δεν αδικώ κανέναν, ούτε επιρρίπτω ευθύνες, ούτε έχω κάποια απαίτηση για συμβουλές. Φόρουμ είναι, συζητάμε και ανταλλάσουμε απόψεις. Δεν είπα ότι δεν υπήρξε ανταπόκριση, είπα πως δεν υπήρξε κάποια προτροπή/αποτροπή του στυλ "η επιλογή του τάδε ιατρού είναι επισφαλής" όπως βλέπω σε αυτό το νήμα. Ένα fact είναι που το ανέφερα στην προσπάθεια να εξηγήσω το σκεπτικό μου για επιλογή κλινικής, δεν είναι παράπονο ή κάτι παρόμοιο. Συγγνώμη αν δεν ήταν σαφές.Είδα το νήμα σου και εδώ είσαι λίγο άδικος.
Υπήρξε ανταπόκριση αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν προτάσεται από κανέναν κλινική.
Η εικόνα σου πάντως είναι εξαιρετική,δεδομένου ότι δεν έπαιρνες φίνα και με βάση την ηλικία σου.
Εν δυνάμει nw5 είσαι.
Πάντως και οι 2 κλινικές που πήρες προσφορά ήταν για 3200g.
Γνωρίζεις πόσο κατέβασες τη χερλάιν σου?
Οκ δεν υπάρχει πρόβλημα συμβαίνουν αυτά με το γραπτό λόγο.Φίλε @vlafo ενδεχομένως να το εξέφρασα λάθος. Δεν αδικώ κανέναν, ούτε επιρρίπτω ευθύνες, ούτε έχω κάποια απαίτηση για συμβουλές. Φόρουμ είναι, συζητάμε και ανταλλάσουμε απόψεις. Δεν είπα ότι δεν υπήρξε ανταπόκριση, είπα πως δεν υπήρξε κάποια προτροπή/αποτροπή του στυλ "η επιλογή του τάδε ιατρού είναι επισφαλής" όπως βλέπω σε αυτό το νήμα. Ένα fact είναι που το ανέφερα στην προσπάθεια να εξηγήσω το σκεπτικό μου για επιλογή κλινικής, δεν είναι παράπονο ή κάτι παρόμοιο. Συγγνώμη αν δεν ήταν σαφές.
Κι εγώ για Norwood 5 με κόβω. Κακό δεν είναι αυτο όμως?
Οι 2 κλινικές με τα 3200g που μου είχαν πει αναφέρονταν όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων μερικώς στο προβλημα. Η μια αναφερόταν μονο σε hairline και temples και η άλλη όταν ξαναέστειλα υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες διόρθωσε την εκτίμηση σε 4200. Γιαυτό όταν ο Erdo είπε 4500, επειδή είχα ακούσει ότι είναι και λίγο φραγκοkiller ειπα ΟΚ, θα το δεχτώ με 1.9€/graft και καλή διαχείρηση δοτριας.
Δεν γνωρίζω ακριβώς πόσο κατέβηκε η Hairline, το κάναμε με το μάτι σε μια επαναληπτική διαδικασία πρόταση->καθρέφτης->διορθώσεις με βάση τις επιθυμές μου->επανασχεδίαση->καθρέφτης->πάλι διορθώσεις κ.ο.κ. μέχρι να μείνω ικανοποιημένος
Θα ζητήσω μετρήσεις απο την ASMED την επόμενη εβδομάδα ίσως υπάρχει αυτή η πληροφορία εκεί.
Επίσης το να πάρω φίνα πρώτα και να περιμένω 2 χρόνια και να μου το πρότειναν δεν το ήθελα εγώ, γιατί η φίνα δεν θα μου κατέβαζε την hairline ουτε θα μου γεννούσε μαλλί στους κροτάφους, οι περιοχές αυτες έχουν "αδειάσει" από τα 18 μου. Δηλαδή σε ΜΜ θα προχωρούσα ουτως η άλλως, και μάλιστα άμεσα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλή φυτρωση φίλε. Αρκετά μοσχευματα μπήκαν. Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε αν έγινε διαχωρισμός μοσχευματων. Αν γίνει σε αρκετό βαθμό τραβάει και την τιμή προς τα πάνω ανά μόσχευμα.
Καλή δουλειά φαίνεται πάντως. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.
Καλή φυτρωση φίλε. Αρκετά μοσχευματα μπήκαν. Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε αν έγινε διαχωρισμός μοσχευματων. Αν γίνει σε αρκετό βαθμό τραβάει και την τιμή προς τα πάνω ανά μόσχευμα.
Καλή δουλειά φαίνεται πάντως. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.
Ποια είναι η αγαπημένη ταινία του erdogan λοιπόν ?
Προστέθηκαν επιπλέον πληροφορίες στο αρχικό ποστ καθώς και φωτογραφίες μια εβδομάδα μετά.
Πόνος στη δότρια έχει μειωθεί αρκετά, η φαγούρα έχει επίσης μειωθεί αλλά θέλει κιάλλο. Ίσως βοήθησε και η aloe vera, ευχαριστώ @alex7 για την συμβουλή.
Το πρήξιμο στο προσωπο έχει σχεδόν εξαφανιστεί και μένει μια ωχρή απόχρωση στο πρόσωπο η οποία επίσης υποχωρεί σιγά σιγά.
Χθες και σήμερα κατά την διάρκεια του λουσίματος είδα κάποιες τρίχες να πέφτουν (τρίχες όχι grafts!). Είναι νορμάλ αυτό?