Gorgi, ASMED Clinic, FUE, 4500 grafts, 15-16/11/2021

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

oreo

Well-Known Member
Αυτό είναι γαμάτο περιστατικό..αυτό,για μερικους..!!!καλή επιτυχία φίλε να έχεις ,ο σχεδιασμός και των temples και γενικά είναι πάρα πολύ ωραίος..όνειρο.! Άντε υπομονή σε εσένα ,και σε εμάς και στα δικά μας..θα κάνω screen shot το σχεδιασμό σου στην α ζώνη να τον έχω
Σαν να είδες το κεφάλι σου μετά την μετ ε ?

hijikos

Active Member
Που τα χώρεσε τόσα πολλά g,? Δεν μπορώ να καταλάβω . Μεγάλη σπατάλη έγινε πιστεύω για οικονομικούς λογους

gorgi

Active Member
Είδα το νήμα σου και εδώ είσαι λίγο άδικος.
Υπήρξε ανταπόκριση αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν προτάσεται από κανέναν κλινική.
Η εικόνα σου πάντως είναι εξαιρετική,δεδομένου ότι δεν έπαιρνες φίνα και με βάση την ηλικία σου.
Εν δυνάμει nw5 είσαι.
Πάντως και οι 2 κλινικές που πήρες προσφορά ήταν για 3200g.
Γνωρίζεις πόσο κατέβασες τη χερλάιν σου?
Φίλε @vlafo ενδεχομένως να το εξέφρασα λάθος. Δεν αδικώ κανέναν, ούτε επιρρίπτω ευθύνες, ούτε έχω κάποια απαίτηση για συμβουλές. Φόρουμ είναι, συζητάμε και ανταλλάσουμε απόψεις. Δεν είπα ότι δεν υπήρξε ανταπόκριση, είπα πως δεν υπήρξε κάποια προτροπή/αποτροπή του στυλ "η επιλογή του τάδε ιατρού είναι επισφαλής" όπως βλέπω σε αυτό το νήμα. Ένα fact είναι που το ανέφερα στην προσπάθεια να εξηγήσω το σκεπτικό μου για επιλογή κλινικής, δεν είναι παράπονο ή κάτι παρόμοιο. Συγγνώμη αν δεν ήταν σαφές. :)
Κι εγώ για Norwood 5 με κόβω. Κακό δεν είναι αυτο όμως?
Οι 2 κλινικές με τα 3200g που μου είχαν πει αναφέρονταν όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων μερικώς στο προβλημα. Η μια αναφερόταν μονο σε hairline και temples και η άλλη όταν ξαναέστειλα υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες διόρθωσε την εκτίμηση σε 4200. Γιαυτό όταν ο Erdo είπε 4500, επειδή είχα ακούσει ότι είναι και λίγο φραγκοkiller ειπα ΟΚ, θα το δεχτώ με 1.9€/graft και καλή διαχείρηση δοτριας.
Δεν γνωρίζω ακριβώς πόσο κατέβηκε η Hairline, το κάναμε με το μάτι σε μια επαναληπτική διαδικασία πρόταση->καθρέφτης->διορθώσεις με βάση τις επιθυμές μου->επανασχεδίαση->καθρέφτης->πάλι διορθώσεις κ.ο.κ. μέχρι να μείνω ικανοποιημένος
Θα ζητήσω μετρήσεις απο την ASMED την επόμενη εβδομάδα ίσως υπάρχει αυτή η πληροφορία εκεί.

vlafo

Well-Known Member
Φίλε @vlafo ενδεχομένως να το εξέφρασα λάθος. Δεν αδικώ κανέναν, ούτε επιρρίπτω ευθύνες, ούτε έχω κάποια απαίτηση για συμβουλές. Φόρουμ είναι, συζητάμε και ανταλλάσουμε απόψεις. Δεν είπα ότι δεν υπήρξε ανταπόκριση, είπα πως δεν υπήρξε κάποια προτροπή/αποτροπή του στυλ "η επιλογή του τάδε ιατρού είναι επισφαλής" όπως βλέπω σε αυτό το νήμα. Ένα fact είναι που το ανέφερα στην προσπάθεια να εξηγήσω το σκεπτικό μου για επιλογή κλινικής, δεν είναι παράπονο ή κάτι παρόμοιο. Συγγνώμη αν δεν ήταν σαφές. :)
Κι εγώ για Norwood 5 με κόβω. Κακό δεν είναι αυτο όμως?
Οι 2 κλινικές με τα 3200g που μου είχαν πει αναφέρονταν όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων μερικώς στο προβλημα. Η μια αναφερόταν μονο σε hairline και temples και η άλλη όταν ξαναέστειλα υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες διόρθωσε την εκτίμηση σε 4200. Γιαυτό όταν ο Erdo είπε 4500, επειδή είχα ακούσει ότι είναι και λίγο φραγκοkiller ειπα ΟΚ, θα το δεχτώ με 1.9€/graft και καλή διαχείρηση δοτριας.
Δεν γνωρίζω ακριβώς πόσο κατέβηκε η Hairline, το κάναμε με το μάτι σε μια επαναληπτική διαδικασία πρόταση->καθρέφτης->διορθώσεις με βάση τις επιθυμές μου->επανασχεδίαση->καθρέφτης->πάλι διορθώσεις κ.ο.κ. μέχρι να μείνω ικανοποιημένος
Θα ζητήσω μετρήσεις απο την ASMED την επόμενη εβδομάδα ίσως υπάρχει αυτή η πληροφορία εκεί.
Οκ δεν υπάρχει πρόβλημα συμβαίνουν αυτά με το γραπτό λόγο.
Η επιλογή γιατρού δεν είναι επισφαλής αντιθέτως,αρκεί να έκανε όλα τα στάδια ο συγκεκριμένος γιατρός,πράγμα που δεν συμβαίνει στο πακέτο που επέλεξες.
Για να λύσεις οριστικά το πρόβλημα με potential nw5 έτσι έπρεπε να κινηθείς αρκεί να μπήκαν όλα τα g και να μην έγινε splitting.
Όταν με το καλό πάρεις τις μετρήσεις θα το ξέρουμε και θα το συζητήσουμε και αναλύσουμε εκτενώς.
Προς το παρόν ηρέμησε και όλα καλά θα πάνε.

nick90

Well-Known Member
Καλή φύτρωση φίλε. Ωραία και αναλυτική η παρουσίαση σου. Ωραίος και ο σχεδιασμός της hairline με τα temporals.

Στα 40 σου με αυτή την αραίωση, τη φινα (και σε low dose) και τα grafts που έβαλες δεν θα χρειαστείς δεύτερη επέμβαση, οπότε καλά έκανε και κινήθηκε με τοσα grafts ώστε να μη χρειαστείς αλλη επέμβαση όπως θα γινόταν σε περίπτωση που εβαζες λιγότερα grafts και γινοταν μισή δουλειά.

Απο οτι σου ειπαν κ οι κυπριακές κλινικές 4200 σου προτειναν οποτε δεν είναι οτι σου εβαλε παραπάνω απο οσα χρειάζεσαι.

vag25

Well-Known Member
Επίσης το να πάρω φίνα πρώτα και να περιμένω 2 χρόνια και να μου το πρότειναν δεν το ήθελα εγώ, γιατί η φίνα δεν θα μου κατέβαζε την hairline ουτε θα μου γεννούσε μαλλί στους κροτάφους, οι περιοχές αυτες έχουν "αδειάσει" από τα 18 μου. Δηλαδή σε ΜΜ θα προχωρούσα ουτως η άλλως, και μάλιστα άμεσα.

Μπροστα μονο μπορουσες να βαλεις στο κενο+ fina για το υπολοιπο και εβλεπες μετα για πισω. Αλλα οκ τωρα εγινε και πιστευω οτι θα εχεις ενα ωραιο αποτελεσμα:)

bobby

Well-Known Member
Καλή επιτυχία φίλε!

Εγώ λεφτα στους κολώτουρκους δεν θα έδινα ποτέ, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι πήγες σε καλή κλινική με έναν από τους κορυφαίους γιατρούς (παρά την λάθος τακτική του splitting - για τα λεφτά γίνονται όλα - δεν είναι απαραίτητο σε όλες τις περιπτώσεις… σε περιορισμένες μόνο).

Ο σχεδιασμός πάντως είναι πολύ ωραίος!!! Αν έχεις καλό ποσοστό φυτρωσης (στο εύχομαι ολόψυχα και πιστεύω λόγω keep θα έχεις) και μικρό ή/και καθόλου shock loss (εμένα εκεί είναι ο φόβος μου μια που έχεις πολλά «μαμά» μαλλιά - εκεί μετράει η εμπειρία του γιατρού) θα γίνεις υπερτούμπανο.

Η αλήθεια είναι σε άλλες τοπ κλινικές (Ισπανία πχ) δεν θα σου πρότειναν πάνω από 3000 για hairline, κροτάφους και crown και middle δεν θα ασχολούνταν αφού μπήκες και στην φίνα αλλά στην ASMED το έχουν ως τακτική (ταρίφα) το 4000-5000 σε διήμερη.

Στην πραγματικότητα δεν χρειάζονται τόσα για εσένα.Βέβαια αν με το καλό πάνε όλα καλά (ψηλή φυτρωση, μικρό ή καθόλου shock loss) θα έχεις εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Σου το εύχομαι ολόψυχα!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giorgosv

Active Member
Καλή φυτρωση φίλε. Αρκετά μοσχευματα μπήκαν. Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε αν έγινε διαχωρισμός μοσχευματων. Αν γίνει σε αρκετό βαθμό τραβάει και την τιμή προς τα πάνω ανά μόσχευμα.
Καλή δουλειά φαίνεται πάντως. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

aeratos28

Just aeratos
Τι εννοείς ΑΝ έγινε σπλιταρισμα .πάντα γίνεται .είναι ο τρόπος που δουλεύει αυτός εδώ και πολλά χρόνια.γνωστι αυτό..ενδιαφέρον θα είχε αν δεν έκανε διαχωρισμό και άλλαζε τον τρόπο που δουλεύει .
Καλή φυτρωση φίλε. Αρκετά μοσχευματα μπήκαν. Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε αν έγινε διαχωρισμός μοσχευματων. Αν γίνει σε αρκετό βαθμό τραβάει και την τιμή προς τα πάνω ανά μόσχευμα.

Gianney

Well-Known Member
Αν δεις και τον λόγο να είναι πολύ μικρός σημαίνει η splitting η transection πολύ η συνδιασμός.

Flag17

Well-Known Member

Συνημμένα

• MV5BZTJiNGM2NjItNDRiYy00ZjY0LTgwNTItZDBmZGRlODQ4YThkL2ltYWdlXkEyXkFqcGdeQXVyMjY5ODI4NDk@._V1_.jpg
    MV5BZTJiNGM2NjItNDRiYy00ZjY0LTgwNTItZDBmZGRlODQ4YThkL2ltYWdlXkEyXkFqcGdeQXVyMjY5ODI4NDk@._V1_.jpg
    528.9 KB · Προβολές: 102

oreo

Well-Known Member
:D :D :D :D :D :D :D έγραψες!!!!
Είχα στο νου μου το "Τen Commandments" me to splitarisma της Ερυθράς θάλασσας, αλλά εσύ το πήγες ένα level πάνω!!!!

Συνημμένα

• 1.-Parting-of-the-Red-Sea-FTR.jpg
    1.-Parting-of-the-Red-Sea-FTR.jpg
    188 KB · Προβολές: 92

gorgi

Active Member
Προστέθηκαν επιπλέον πληροφορίες στο αρχικό ποστ καθώς και φωτογραφίες μια εβδομάδα μετά.
Πόνος στη δότρια έχει μειωθεί αρκετά, η φαγούρα έχει επίσης μειωθεί αλλά θέλει κιάλλο. Ίσως βοήθησε και η aloe vera, ευχαριστώ @alex7 για την συμβουλή.
Το πρήξιμο στο προσωπο έχει σχεδόν εξαφανιστεί και μένει μια ωχρή απόχρωση στο πρόσωπο η οποία επίσης υποχωρεί σιγά σιγά.

Χθες και σήμερα κατά την διάρκεια του λουσίματος είδα κάποιες τρίχες να πέφτουν (τρίχες όχι grafts!). Είναι νορμάλ αυτό?

pagouras

Well-Known Member
Προστέθηκαν επιπλέον πληροφορίες στο αρχικό ποστ καθώς και φωτογραφίες μια εβδομάδα μετά.
Πόνος στη δότρια έχει μειωθεί αρκετά, η φαγούρα έχει επίσης μειωθεί αλλά θέλει κιάλλο. Ίσως βοήθησε και η aloe vera, ευχαριστώ @alex7 για την συμβουλή.
Το πρήξιμο στο προσωπο έχει σχεδόν εξαφανιστεί και μένει μια ωχρή απόχρωση στο πρόσωπο η οποία επίσης υποχωρεί σιγά σιγά.

Χθες και σήμερα κατά την διάρκεια του λουσίματος είδα κάποιες τρίχες να πέφτουν (τρίχες όχι grafts!). Είναι νορμάλ αυτό?

Περιοχη καλυψης γραφεις 46cm2 μηπως είναι λάθος? Είναι σιγουρα πολυ μεγαλυτερη. Ευχαριστουμε για την ωραια σου παρουσιαση.

Gianney

Well-Known Member
Περιοχή κάλυψης 46 cm2 εννοεί προφανώς μόνο α ζώνη και πιο πολυ κροτάφους μάλλον έτσι;Επίσης 1306 μόνοτριχα είναι πάρα μα πάρα πολλά.

Μπλουζα