Μεταφορά νήματος σχετικά με προσφορά για αστυνομία

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

aeratos28

Just aeratos
Άντε ρε κακόμοιρο ,είσαι ότι είπες επί 10..βρωμοπαιδο..γιατί αυτό είσαι..κάνε ότι θες..φασίστες μακριά από εδώ..ήταν καλός ο γιατρός πριν μωρη μουχριτσα ε?μόλις είπε ότι θέλει να προσφέρει με τον τρόπο του στο αστυνομικό σώμα κάτι τον μηδενισες.ουστ βρωμοπαιδο..κριτές φρονημάτων δεν θέλουμε εδώ.ντροπη και μόνο ντροπή
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

felaini

Active Member
Ωραια τι καταλαβατε τωρα;; Αερατε εισαι για τα μπαζα φιλε κομοδινο τερμα.. ..αμετροεπης..προσβλητικος.. γενικα δεν εχεις μετρο..παιδεια μηδεν! Δε το λεω εγω κ ο νικος αλλα το 99% του φορουμ.. αλλα ξερεις κατι δε σε παιρνει κανεις στα σοβαρα μεχρι να σε μαθει..ασυναρτησιες λες μπερδεμρνη σκεψη..
Απαραδεκτοι ολοι την πεσατε ολοι να τον φατε επειδη εχει διαφορετικη αποψη απο σας.. μαλακια κ γω που ασχοληθηκα σ αυτο το ποστ.. εδω μιλαμε για δεξια φωλια... πηγαιντε γλυψτε τον αναστασακη τωρα..κ ψηφιστε νδ η χρυση αυγη ετσι σας μαθαν απο μικρα ...τι διαολο τι φωλια ειναι δω περα; Cvial γερνει πολυ προς τα δεξια το φορουμ ρε φιλαρακι τι εγινε;
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ωραια τι καταλαβατε τωρα;; Αερατε εισαι για τα μπαζα φιλε κομοδινο τερμα.. ..αμετροεπης..προσβλητικος.. γενικα δεν εχεις μετρο..παιδεια μηδεν! Δε το λεω εγω κ ο νικος αλλα το 99% του φορουμ.. αλλα ξερεις κατι δε σε παιρνει κανεις στα σοβαρα μεχρι να σε μαθει..ασυναρτησιες λες μπερδεμρνη σκεψη..
Απαραδεκτοι ολοι την πεσατε ολοι να τον φατε επειδη εχει διαφορετικη αποψη απο σας.. μαλακια κ γω που ασχοληθηκα σ αυτο το ποστ.. εδω μιλαμε για δεξια φωλια... πηγαιντε γλυψτε τον αναστασακη τωρα..κ ψηφιστε νδ η χρυση αυγη ετσι σας μαθαν απο μικρα ...τι διαολο τι φωλια ειναι δω περα; Cvial γερνει πολυ προς τα δεξια το φορουμ ρε φιλαρακι τι εγινε;

 

aeratos28

Just aeratos
Το αν με παίρνει στα σοβαρά η όχι κάποιος εδώ μου είναι αδιάφορο..για τα μπάζα είσαι εσύ απλά και μόνο που κάθεσαι και βγάζεις γνωμάτευση για το τι είμαι..χωρίς να έχεις ιδέα ποιος είμαι ..από ένα ανώνυμο εντελώς φόρουμ..συνεχίζεις και εσύ το βιολί το ίδιο με τον άλλον..κάτσε και διάβασε τι έγραφε ο Νικ και ποιος μίλαγε για αίμα και θα πάρουμε κεφάλια και άλλες τέτοιες ηλιθιότητες ..παιδιάστικα ανώριμα πράγματα..και ο μόνος που προσέβαλε και μίλαγε άσχημα ήταν νικ..επίσης δεν έχω ζητήσει τη γνώμη σου για το αν με αποδέχεται κάποιος εδώ μέσα η όχι..πέσατε τα κοράκια να φάτε για ΑΚΥΡΟ λόγο με το φόρουμ τον γιατρό για μια απόφαση καθαρά δική του για την επιχείρηση του..εκεί ξεχάστηκαν τα πάντα ε? Εγώ έχω αρπαχτει με τον γιατρό αρκετές φορές αλλά καθαρά για το εδώ κομμάτι,διαφωνίες ως προς τις προσεγγίσεις κτλ,δεν θα κρίνω προσωπικές του αποφάσεις στο τι θα κάνει και που θα δώσει προσφορές.δικαιωμα του..εσείς πέσατε να τον φάτε..πολύ αριστεριλα έχει πέσει εδώ και κλασσικά από εσας με βρισιές ,απειλές υποτιμήσεις κτλ..κάνε δουλειά σου λοιπόν και άσε όλα τα άλλα και τις αναφορές σε εμένα γιατί δεν τις βλέπω καν..δεν με ακουμπάνε,ειδικά και από εσένα αλλά και από πολλούς άλλους.
 

bobby

Well-Known Member
Δεν ειναι δικη μου αποψη,ειναι η δικαιη αποψη και απλα συντασσομαι με αυτην.
Απλα επειδη παντα μιλουσες για το ποσο επικινδυνο ειναι να τεντωνουμε το σκοινι της δημοκρατιας,και τι κινδυνοι ελοχευουν απο τις ταλαντωσεις του,θα περιμενα μια νηφαλια υποστηριξη στο αιτημα του,ακομα και αν ο νομος δεν του το αναγνωριζε(του το αναγνωριζει ομως),μονο και μονο για να αποφευχθει η προκληση ασταθειας στην κοινωνικη συνοχη της χωρας.Αλλα τον πρωθυπουργο δεν τον νοιαζει η κοινωνικη συνοχη και η ευημερια του πολιτη ,ενεργει καθαρα με την λογικη του "αποφασιζω και διαταζω" οταν ολοκληρος ο δημοκρατικος λαος ειναι απεναντι του σε αυτην την αποφαση.Ξεκαθαρισμα λογαριασμων με κρατικη βουλα,απλα τα πραγματα.
Κακο το μπαχαλο των αριστεροαναρχικων αλλα καθε βια,καλυμενη με το βερνικι της αποδοσης δικαιου οπως το κρατος την αντιλαμβανεται και οχι οπως οριζει ο νομος ,θεμιτη.
Πιο φασιστική φράση από το "είναι η δίκαιη άποψη" δεν έχει ακουστεί ακόμη στο σάιτ. Ούτε η τα "χρυσά αυγά" δεν τα λένε αυτά! Όλα τα άκρα (αριστερά και δεξιά) τα ίδια (σαλεμένα) μυαλά και απολυταρχικές απόψεις έχουν. Ακριβώς τα ίδια θέλουν να κάνουν στην κοινωνία. Φασίστες και οι δύο.
 

bobby

Well-Known Member
Εχω λιγο χρονο και θα σου αναλύσω κομματι κομματι 2 φρασεις συνεχομενες.
Ουτε καν cherry picking
Τα γραφομενα σου με κοκκινο.


Δες το ως δωρεαν ανάλυση κειμενου, δεν το κανω για να στην πω ή να σε προσβάλω.
Ειλικρινα το κανω διότι δειχνεις νέος με potential.


Σε μια κοινωνια που βραζει
υπερβολή, μεταφορα, ποιητικό αλλα μπούρδες. κανεις δεν βραζει. Το τεραστιο κομματι του πληθυσμού ειναι ενοχλημενο απο άλλα θεματα 12 μηνες τωρα. Αν βραζει τωρα, δλδ τι εκανε δλδ σε πολεμους, κατοχες, σκλαβιες, εμφυλιους.
ΚΑι γαμώ τις ζωες κανουμε με netflix, επιδοματα, internet smartphones, social media και απλα κλεισουρα και φοβο για τον ιο.
Μας δινουν και εμβόλιο, σε λιγο καιρό ολα καλα. Πληρωμενες διακοπες κανουν οι περισσοτεροι, απλα "βραζουν" γιατι δεν αντεχουν τη γυναικα τους, τον αντρα τους ή τα παιδια τους ολη μερα!
απο τις ανομιες
υπερβολές που δεν έχεις ιδεα τις γραφεις, δεν εισαι σιγουρα νομικός. Παρανομο δεν ειναι αυτο που σε ενοχλει αισθητικα, δεν ξερεις τους νομους ειμαι βεβαιος, λες απλα μεγαλοστομιες. Δεν έχουμε και καμια γνώση/αρμοδιοτητα ανθρωπακο εσυ και εγω να κουναμε το δακτυλο σε ειδικους νομοθετες και λειτουργους της δικαιοσυνης, ειναι γελοιο, ειδικα οταν δεν ειμαστε του κλαδου. Γιατι αν ησουν θα σωπαινες.
των μπατσων
προσπαθεις να εισαι απαξιωτικός, και ειμαι βεβαιος πως μπροστα τους εισαι κλαρινο και πισω τους τους λες μπατσους. Θρασυδειλια και μαγκια της φακής που αναδυεται πιθανον από μισος για την υποτιθεμενη εξουσια. Σκατα εξουσια έχουν. Που να γνωρισεις εισαγγελεα ή δικαστη. ΚΑι ειναι κριμα οποιον φοβασαι να τον μισεις. Δες γαιτι τον φοβασαι και δουλελεψε το σε σενα.
οφειλω σαν πολιτης της
δεν οφείλεις τιποτα ως πολιτης περαν από να τηρεις τους νομους και το πολιτευμα και να πληρωνεις φορους και να πολεμησεις γι ατην πατριδα αν κληθεις. Εχω τεραστιες αμφιβολίες αν κανεις αυτα ή αν θα τα κανεις. Απλα εδω έχεις δημιουργησει ενα πλασματικό "χρεος" προκειμενουν να δικαιολογησεις τις αντικοινωνικές τασεις που παραθετεςι. Γιατι αυτο ειναι.
να τις αναδεικνυω
όχι, δεν στο ζητησε κανεις, το κανεις γιατι σε κανει να νιωθεις καπως θετικά. θα μπορουσα να το αναλυσω αλλα δεν θελω να μπω σε εικασιες, αντιθετα με σενα.
οποτε μου δινεται η δυνατοτητα,
καννενας που έχει κατι πραγματικα σημαντικό να κανει για την κοινωνια δεν καθεται να γραφει εξυπναδες στα φορουμ. Εγω ειμαι αναγκαστικα στο ιατρειο και γραφω (που εκτελω ενα έργο που έχω εκπαιδευτει και αμοίβομαι και με επιλεγουν. Εσυ εισαι αυτοκλητος!) και εχω χρόνο.
ως ηθικο μου χρεος.
εντελώς αυθαιρετη και ασαφής έννοια που δεν λεει τιποτα γαι την ποιότητα της "ηθικής" όσον αφορα το πραγματικό κριτηριο: τι προσφερει στην Κοινωνία. Ο κουφοντινας σκοτωνε σιγουρα απο ηθικό χρεος, οπότε άστο.

Παμε και στην επόμενη φραση

Γιατρε αυτοι οι μπατσοι
εισαι θρασυδειλος αν τους λες ετσι εδω και οχι μπροστα τους. Αν τους λες και μπροστα τους εισαι κοινωνιοπαθης. Διάλεξε. Μαγκας γενναιος ή επαναστατης δεν εισαι παντως.
που βλεπετε στο βιντεο αποτελουν τον κλασσικο μπατσο
λογικό σφαλμα, δεν εχεις καμια μελετη να αποδεικνύει αυτα που λες, ειναι απλα εικασιες φαντασιώσεις και στατιστικα της πλακας.
Επίσης το στερεοτυπο του μπατσου που και πως προέκυψε? Υπάρχει τετοιο πραγμα? Μηπως τρωνε και donuts? ειρωνεια διότι ειτε ακυρωνεις τα κριτηρια που προσλαβανονται = εσυ ξερεις καλύτερα ποια θα επρεπε να ειναι, ή τους προσλαμβανουν εσκεμμενα ετσι ενω δεν πρεπει αλλα τοσες κυβερνησεις, τοσοι αιωνες ειναι ειτε ολοι σε πλανη ειτε ολοι σε συνομωσια αλλα εσυ ξερεις! Δεν ξερω τι από τα δυο ειναι πιο υπερφιαλο.
με μηδενικο μορφωτικο επιπεδο
λογικό σφαλμα, δεν εχεις καμια μελετη να αποδεικνύει αυτα που λες, ειναι απλα εικασιες φαντασιώσεις και στατιστικα της πλακας. Επίσης, ισχύει οτι ακριβως παραπάνω. Αν η ιδεολογια σου όσον αφορα τα κριτηρια μπατσων ήταν αποδοτική θα ειχε εφαρμοστει. Δεν έχει εφαρμοστει λογω μην αποδοτικότητας, και όχι γιατι ειμαστε ολοι ηλιθιοι και εσεις εξυπνοι και γνωστες ή ολοι λαμογια και εσεις οι ηθικοί. duh.
και με την βια φωλιασμενη στην ψυχη του.
λογικό σφαλμα, δεν εχεις καμια μελετη να αποδεικνύει αυτα που λες, ειναι απλα εικασιες φαντασιώσεις και στατιστικα της πλακας. προσωπικα θεωρω πως εδω λες ως "γαιδαρος τον πετεινο κεφάλα" αλλα δεν έχω εξειδικευση ή καποιο metric να σου πω πόσο μισος έχεις εσυ. Η αισθηση μου ειναι πως εσυ εισαι βαθια πικροχολος και και μνησικακος και μισαλλοδοξος και φορας ένα διατρητο μαδυα ψεθτο αναρχο-αριστερού για ναμην φανουν αυτα τα κοινωνιοπαθη στοιχεια.

Θα μπορουσα να σου κανω φυλλο και φτερο και τα υπολοιπα λογικα σφαλματα και όλες τις δηθεν υπεροπτικές ατακες που γραφειςπου ενω πιστευω οτι σε κανουν να νιώθεις ηθικό πλεονεκτημα κτλ, στην πραγματικότητα ειναι μια απογνωσμενη κραυγη να παρεις προσοχή και αξιά κυρίως από τον εαυτο σου.
Δες, κανω τον ψυχολογο!
Εχεις βαπτισει νοσηρες συμπεριφορες (τοση ώρα αναφερομαι στην συμπεριφορα σου, που θεωρεις τον εαυτο σου άνθρωπο του χρεους και του ηθους) ως αρετες.
Παρουσιάζεις τα πραγματα ταχυδακτυλουργικα, δεν έχεις κανενα ενδιαφερον να μαθεις από τον όποιο διάλογο, έχεις κατασταλαγμενες απόψεις που θες απλα να τις περασεις ή να τις προβάλλεις
Κανενα πρόβλημα, δικαιωμα σου.
Δεν έχω πει κουβεντα για το αν συμφωνω η διαφωνω με τις απόψεις σου
Απλα σου δειχνω καποια πραγματα που ενω τα αραδιαζεις με άνεση, σε 2 φρασεις εχεις κανει τοσα σφαλματα που αναιρούν την αυτοεικόνα σου του γενναιου πολεμιστη και ψαγμενου thinker που στην θεση σου θα έκανα μια μεγάλη συζητηση με τον εαυτο μου....
Διότι:
Αν ξερεις οτι κανεις αυτα που γραφω, ντροπή να μας σπαταλας το χρόνο με πνευματικες ακροβασιες
Αν δεν ξερεις οτι κανεις αυτα που γραφω (διότι αυτα κάνεις και αυτα σημαινουν), ντροπή να μας σπαταλας το χρόνο ενω εισαι τοσο ασχετος.

Δεν θα παω καν στα παρακατω.
Απλα να ξερεις οτι ειναι ΟΛΑ τα κειμενα σου σε αυτο το thread ειναι γεμάτα flaws, που εγω πιστευω πως δεν τα βλεπεις καν.
Δεν ξερεις καν τι δεν ξερεις και μάλιστα κουνας το δακτυλο να μας διδαξεις κιολας.
Στα άλλα threads έχεις ελάχιστα logical fallacies, assumptions, biases κτλ.


το αρχικό κειμενο ειναι ακριβως αυτο.

Καμια διαθεση για παιχνιδι Γιατρε.Σε μια κοινωνια που βραζει απο τις ανομιες των μπατσων οφειλω σαν πολιτης της να τις αναδεικνυω οποτε μου δινεται η δυνατοτητα,ηθικο μου χρεος.
Γιατρε αυτοι οι μπατσοι που βλεπετε στο βιντεο αποτελουν τον κλασσικο μπατσο με μηδενικο μορφωτικο επιπεδο και με την βια φωλιασμενη στην ψυχη του.
Μπορει να θελετε να πιστευετε οτι αποτελουν μειοψηφια για να δικαιολογησετε τα δικα σας πιστευω οπως και την προσφορα σας,αυτο δεν σημαινει οτι και εμεις θα το δεχτουμε.

Μπορει να θελετε να πιστευετε οτι αποτελουν μειοψηφια για να δικαιολογησετε τα δικα σας πιστευω οπως και την προσφορα σας,αυτο δεν σημαινει οτι και εμεις θα το δεχτουμε.
Αποφασισατε να κανετε προσφορα σε μια περιοδο που η αστυνομικη βια ειχε κλιμακωθει και οι επιθεσεις εναντιον πολιτων ειχαν οξυνθει.Με την προσφορα σας δεν κανετε τιποτα αλλο απο το να νομιμοποιειτε την μαφιοζικη συμπεριφορα τους ,συμβαλετε στην θυματοποιηση τους και στην ουσια ξαναοπλιζειτε το χερι τους για να συνεχισουν και στο μελλον να κανουν οτι εκαναν αφου η επιβραβευση μεσω της προσφορας δεν δινει περιθωρια συνειδητοποιησης των εγκληματικων τους ενεργειων,ουτε περιθωρια αλλαγης.Σαν να λεμε,δερνετε εσεις και εμεις εδω ειμαστε.

Y.γ.αδοκιμη η χρηση του ορου cherry picking.Θα το επαναδιατυπωνα για να το θεσουμε στην πραγματικη του βαση και θα το εκανα καπως ετσι : video-picking,περιστατικα ανομιας δηλαδη που απλα ειχαν την τυχη να τραβηχτουν με βιντεο απο τριτους.Οταν ομως δεν υπαρχουν τριτοι,καποιοι δεν θα εχουν αυτη την τυχη,οπως και δεν την ειχαν.
Ακομα ενα βιντεο παλιο αλλα κλασσικο,και οποιοι νομιζουν οτι πλεον αυτα εχουν παψει να συμβαινουν στα αστυνομικα τμηματα ειναι γελασμενοι:
[/QUOTE]
Τι potential γιατρέ, πιο καμμένος πεθαίνεις.
 

bobby

Well-Known Member
Περιμένω λοιπόν τον ίδιο αγώνα και για τον Κορκονεα,επίσης και για τον δολοφόνο του Φύσσα..δεν έχει δικαιώματα ο κουφοντινας φίλε ,καταδικάστηκε 11 φορές ισόβια.τελος..αυτος ετοιμάζει το έδαφος από τώρα για τον Σεπτέμβρη με τις διατάξεις του ΣΥΡΙΖΑ και του παπαγγελοπουλου να ζητήσει την αποφυλάκιση του..πάμε καλά?δλδ στα 20 χρόνια ελεύθερος?πόσο κοστολογείται η κάθε ζωή δλδ?έφαγε στεγνά 13 ανθρώπους ,1.5 χρόνο η ψυχή δλδ..παρακαλώ άμεσα εσάς τους δημοκράτες να ξεχυθειτε για πορείες προς αποκατάσταση των δικαιωμάτων του Κορκονεα και του δολοφόνου του Φύσσα.στο χρόνο πάνω πρέπει να βγει ο δολοφόνος του Φύσσα..για Κορκονεα δε,να του καταβληθει και χρηματικό ποσό ως αποζημίωση..είναι δίκαιο και πρέπει να γίνει πράξη ..δημοκράτες αλά καρτ δεν το πιστεύω ότι είστε..η μήπως οι ψυχές αριστερόστροφα ιδεολογίας ζυγίζουν περισσότερο?η ζωντανοί η νεκροί ήρωες όλοι οι από αριστερά και ότι κινείται από την άλλη μεριά φασίστες?δεν πιστεύω ότι σκέφτεστε έτσι εσείς.
Ακριβώς έτσι σκέπτονται, τα ίδια σκ@τ@ με την ΧΑ.
 

bobby

Well-Known Member
ΑΕΡΑΤΕ,εισαι πραγματικα οτι πιο αθλιο σε ανθρωπο εχω γνωρισει ποτε.Ενας αμορφωτος στοκος με χαμηλο νοητικο επιπεδο που δεν εχει ιδεα που του πανε τα τεσσερα.Ενας χρυσαυγιτης που με την γνωστη δειλια που σας διακρινει ντρεπεσαι ακομα και για τις ιδεες σου.Στον επομενο Ζακ(που ειχες το θρασος να πεις οτι ειπες οπως και για μενα)φασιστακο αερατε θα πεσουν κεφαλια και αυτο ειναι υποσχεση.Μοιραστειτε λοιπον μεταξυ σας το ψωμι της εθνικοφροσυνης και καλη χωνεψη

@felaini πεσαμε σε φωλια ισαποστακηδων κρυπτοφασιστων κυρ παντεληδων,αλλα δεν μασαμε,τοσους εχουμε ζησει ,σε αυτους θα κολλησουμε;

Προσωπικα αποχωρω απο τον βουρκο και μπορειτε να πνιγειτε στα βρωμονερα του με την ησυχια σας.
Και οσο και να μην το θελετε ,η κοινωνικη αλλαγη ερχεται.Χθες ηταν η Νεα σμυρνη.Αυριο αλλη περιοχη ,και γειτονια με γειτονια ,χρονο με τον χρονο ολο και θα δυναμωνουμε.

Να ευχαριστησω οσους αντεκρουσαν τα επιχειρηματα μου και μπηκαν σε διαλογο χωρις να με προσβαλλουν και να με υποτιμησουν και με σεβαστηκαν.Για τους υπολοιπους,διαβαστε τις 4 πρωτες γραμμες και ΤΑΥΤΙΣΤΕΙΤΕ.
Καλη συνεχεια σε ολο το φορουμ,ειμαι υποχρεος για τις γνωσεις που ελαβα.

Γιατρε,καλες δουλιτσες με τους μπατσους ευχομαι,και σε ευχαριστω που ανοιξες αυτο το νημα γιατι με βοηθησες να καταλαβω πολλα και γλιτωσα απιστευτα πολυτιμο χρονο.Αλλα για να μην αδικηθουν οι χρυσαυγιτες ισως θα επρεπε να τους συμπεριλαβεις,αφου εκανες την αρχη με τους μπατσους μη κολλας,προχωρα μπροστα και στον πρωτο βοθρο δεξια τους βρηκες,ουτως η αλλως το ποδι σου γεματο σκατα ειναι,λιγο ακομα δεν ενοχλει.Αστειε τυπε
Φίλε σε λάθος site είσαι, εγγράψου επειγόντως στο www.braintransplantforidiots.com
 

Georgie

Well-Known Member
Δε μπορω να καταλάβω ενα πράγμα .
Εδω στο φορουμ όλοι ειμαστε για να ασχοληθούμε με τις τρίχες .
Άλλοι ψάχνουν , άλλοι τις βρήκαν, και όλοι εχουμε κολλήσει σε συζητήσεις για να περνάει η ωρα μας .
Ουτε εμένα μου άρεσε το νήμα και η "προσφορά " του γιατρού, αλλα δικαίωμα του .
Εκείνος θα κερδίσει η θα χάσει χρήμα και συμπάθειες στο τέλος της ημέρας .

Εσυ φίλε @Nik.Mos που ειλικρινά σέβομαι το ύφος σου και τις γνώσεις σου πανω στο αντικειμενο, πως τοσο εύκολα χαρακτηρίζεις Κυρ Παντεληδες τους κατα τη γνώμη σου συμβιβασμένους του συστήματος ?
Και εσυ σε αυτο δεν ανήκεις ? Τη ματαιοδοξία σου δε κυνηγάς εδω μεσα ?
Μεταμοσχευση και μάλιστα σε ακριβο γιατρό δε ψάχνεις και συμβουλεύεις και άλλους το ιδιο?
Ποσο working class hero σε κανει αυτο ?
Πως πληρώνονται οι μεταμοσχεύσεις ?
Με κοτόπουλα η με χρήμα ?
Πως το αποκτούμε ?
Με εργασία και συμβιβασμό, η με ληστεία τράπεζας ?
Το να βάζεις το εμείς, πριν απο το εγω, ειναι θαρραλέο και χαίρει εκτίμησης.
Το εγω σου όμως σε καεί, έτσι δεν ειναι ?
 
Τελευταία επεξεργασία:

Giorgos-3

Well-Known Member
Η ικανοτητες μου φίλε στο κρυφτό βάση αποτελέσματος
Ειναι για 3η Εθνικη .
Με ανακαλύπτουν εύκολα .
2 διαζύγια εχω !
ηθελα απο καιρο να στο πω αυτο... μου θυμιζεις μια ελληνικη ταινια με τον μουστακα που ειχε βιτσιο τους γαμους...σιγουρα την ξερεις... που κατεληξε φυλακη και περιεγραφε τις ιστοριες του.... τι βιτσιο και αυτο? πρεπει να παντρευεσαι και για να πληρωνεις κιολας μετα? παιζε μπαλα αφου σου αρεσει αυτο και ασε τους γαμους....
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Giorgos-3

Well-Known Member
ενταξει παιδια ? τα βγαλατε τα αποθιμενα σας ολοι? η εχει κ αλλο? πολυ το βαρυνατε... μια κουβεντα ειπε ο ανταστακης και μια κουβεντα ειπα και εγω πολυ συγκεκριμενη για συγκεκριμενο πραγμα και το πηγαμε πολιτικο-ιστορικο-κοινωνικα το ζητημα.....
 

Georgie

Well-Known Member
ηθελα απο καιρο να στο πω αυτο... μου θυμιζεις μια ελληνικη ταινια με τον μουστακα που ειχε βιτσιο τους γαμους...σιγουρα την ξερεις... που κατεληξε φυλακη και περιεγραφε τις ιστοριες του.... τι βιτσιο και αυτο? πρεπει να παντρευεσαι και για να πληρωνεις κιολας μετα? παιζε μπαλα αφου σου αρεσει αυτο και ασε τους γαμους....
Τι να έκανα ρε φίλε .
Όλες προχω το έπαιζαν στην αρχή
Μετά ήθελαν να ζήσουν το μικρό σπίτι στο λιβάδι !
Μωρά,σκυλιά, TV σπίτι στην εξοχή και party καθε Χριστούγεννα με το family μαζι και με τις θείες .
Αστο λέω δεν ειμαι για τέτοια .
Εσείς να προσέχετε
 

Ronaldo

Well-Known Member
ΑΕΡΑΤΕ,εισαι πραγματικα οτι πιο αθλιο σε ανθρωπο εχω γνωρισει ποτε.Ενας αμορφωτος στοκος με χαμηλο νοητικο επιπεδο που δεν εχει ιδεα που του πανε τα τεσσερα.Ενας χρυσαυγιτης που με την γνωστη δειλια που σας διακρινει ντρεπεσαι ακομα και για τις ιδεες σου.Στον επομενο Ζακ(που ειχες το θρασος να πεις οτι ειπες οπως και για μενα)φασιστακο αερατε θα πεσουν κεφαλια και αυτο ειναι υποσχεση.Μοιραστειτε λοιπον μεταξυ σας το ψωμι της εθνικοφροσυνης και καλη χωνεψη

@felaini πεσαμε σε φωλια ισαποστακηδων κρυπτοφασιστων κυρ παντεληδων,αλλα δεν μασαμε,τοσους εχουμε ζησει ,σε αυτους θα κολλησουμε;

Προσωπικα αποχωρω απο τον βουρκο και μπορειτε να πνιγειτε στα βρωμονερα του με την ησυχια σας.
Και οσο και να μην το θελετε ,η κοινωνικη αλλαγη ερχεται.Χθες ηταν η Νεα σμυρνη.Αυριο αλλη περιοχη ,και γειτονια με γειτονια ,χρονο με τον χρονο ολο και θα δυναμωνουμε.

Να ευχαριστησω οσους αντεκρουσαν τα επιχειρηματα μου και μπηκαν σε διαλογο χωρις να με προσβαλλουν και να με υποτιμησουν και με σεβαστηκαν.Για τους υπολοιπους,διαβαστε τις 4 πρωτες γραμμες και ΤΑΥΤΙΣΤΕΙΤΕ.
Καλη συνεχεια σε ολο το φορουμ,ειμαι υποχρεος για τις γνωσεις που ελαβα.

Γιατρε,καλες δουλιτσες με τους μπατσους ευχομαι,και σε ευχαριστω που ανοιξες αυτο το νημα γιατι με βοηθησες να καταλαβω πολλα και γλιτωσα απιστευτα πολυτιμο χρονο.Αλλα για να μην αδικηθουν οι χρυσαυγιτες ισως θα επρεπε να τους συμπεριλαβεις,αφου εκανες την αρχη με τους μπατσους μη κολλας,προχωρα μπροστα και στον πρωτο βοθρο δεξια τους βρηκες,ουτως η αλλως το ποδι σου γεματο σκατα ειναι,λιγο ακομα δεν ενοχλει.Αστειε τυπε
Χαχα. Την είδε και επαναστάτης αυτός τώρα; Τόσο καιρό λειτουργεί ως υποχείριο του συστήματος, προωθεί την πολιτική των ακριβών μεταμοσχεύσεων και των ακριβοπληρωμένων γιατρών, καθε φορά που μίλαγε για τον γιατρό του έτρεχαν τα σάλια από το γλύψιμο και τώρα ξαφνικά το γύρισε και στράφηκε εναντίον του; Tώρα τελευταία είχε ξεκινήσει και μια εκστρατεία υπέρ της FUT....Κάτι δεν μου κολλάει εδώ. Μου φαίνεται λίγο υποκριτικό όλο αυτό. Λες και βλέπουμε έναν άνθρωπο με 2 προσωπικότητες.
 

athenian

Well-Known Member
Ρε συ Γιώργο τι αναρτάς τώρα σοβαρά μιλάς?
Όταν καίνε το Πανεπιστήμιο μου 20 χρόνια δεν θέλουν σκότωμα αυτοί?
Όταν σου κάψουν το αμάξι εσύ τι θα κάνεις?
Όταν σου επιτίθενται εσύ θα τους κοιτάς?
Η θα τους κάνεις επίθεση με λουλούδια τις παπαριές του Βαρουφακη?
Έχετε ιδέα πως χτυπάνε οι αστυνομικοί σε ξένες χώρες?
Φωτιά και λάβρα δεν τολμάς να μιλήσεις και να κοιτάξεις καν.
Μας έχουνε φάει οι ιδεολογίες και οι παπαρολογίες σε αυτή τη χώρα.
Δεν είδα να δείξεις την ίδια ευαισθησία όταν καίνε μονίμως την Αθήνα επί χρόνια.
Αν επιτρέπανε την οπλοχρησία στην Ελλάδα ελεύθερα,(δηλαδή ποτέ),θα τους καθάριζα όλους στο ψαχνό.
Προς το παρόν ταμπουρώνομαι και ετοιμάζομαι,σαν φασίστα που αμέσως θα με αποκαλέσετε.
Φωτιά και τσεκούρι θέλουν όλοι αυτοί τίποτα λιγότερο.

Ας τους έβλεπα να μου καίνε την περιουσία,θα τους καθάριζα.

Έλεος.
Φυγε από εδώ μέσα σκατοψυχε. Δεν ντρέπεσαι καθόλου;
 

Kostas97

Well-Known Member
1615654269565.png
1615654287184.png
1615654348946.png
1615654387100.png

Αυτες που βλεπετε εδω ειναι εικονες, οχι απο την Ελλαδα, αλλα απο τις Γερμανια Σουηδια Γαλλια και Αγγλια.
Αυτες δεν εινα οι χωρες που το μεγαλυτερο μερος των Ελληνων θελει να παει να δουλεψει και να ζησει ;;
Για δειτε εικονες...

Ακουσα οτι οι εφημεριδες του εξωτερικου σε αναφορα στα επεισοδια στην Ελλαδα, θεωρησαν πολυ θετικο το γεγονος οτι οι αστυνομικοι ενω ενας απο αυτους ηταν στο πατωμα και δεχοταν ξυλο, δεν εβγαλαν οπλα. Αλλα ουτε εκεινος.
Σκεφτειτε εκει τι νοοτροπιες υπαρχουν...

Ο κοσμος εχει κανονες, οι περισσοτεροι αυτα που λετε ειναι ουτοπιες.
Σαν να θελετε να παιξετε ποδοσφαιρο και ενω ολοι παιζουν με ποδια εσεις να παιξετε με χερια .

Ποτε επιτελους θα καταλαβουμε πως ειμαστε μια Ευρωπαικη χωρα και οι γυρω μας δεν ειναι τα κοροιδα;
Καταλαβαιτε οσο ειναι συντομα οτι η ουσια δεν ειναι το μισος.
Απο αυτο το μισος δεν θα απαλαγειτε ποτε γιατι αυτα που γραφετε ποτε δεν θα γινουν.
Αξιζει μια ζωη γεματη μισος;
Ή ειναι καλυτερο να αποδεχθεις καποια πραγματα και βρισκοντας το επαγγελμα που σου αρεσει να προοδευσεις;
Εγω επιλεγω το δευτερο.
 
Τελευταία επεξεργασία:

athenian

Well-Known Member
Ρε όξω από εδώ που θα τολμήσεις κιόλας.
Εσύ τι είσαι ο μεγαλόψυχος?
Μου πέταχτηκες κιόλας να πεις την παπάρα σου.
Ρε α γ@μησου. Που αν είχες όπλο θα τους έτρωγες κιόλας βλακα ε βλακα. Συνειδητοποιησε τι μαλακια είπες και τράβα να κοιταχτεις μπροστά στον καθρέφτη μετά.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα