hater_of_baldness
Active Member
Καλημέρα! Μιας και είμαι 5 εβδομάδες μετά την επέμβαση σκεφτόμουν να κουρέψω τα μεταμοσχεμένα με μηχανή (2η σκάλα). Είναι καλή ιδέα ή καλύτερα να περιμένω;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
geeorgee είπε:Φιλε μηπως ξερεις με τι διαμετρο εργαλειο σου βγαλαν τα μοσχευματα απο τη δοτρια?καλη φυτρωση
geeorgee είπε:Φιλε μηπως ξερεις με τι διαμετρο εργαλειο σου βγαλαν τα μοσχευματα απο τη δοτρια?καλη φυτρωση
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παιδες να ρωτησω κατι η καθε κλινικη δεν εχει μια συγκεκριμενη στατηγικη
στο ποια θα ειναι η διαμετρος του εργαλειου που θα χρησιμοποιησει στην
αφαιρεση των μοσχευματων?Θελω να πω σου προτεινει τι επιλογες εχεις
τα υπερ και τα κατα και αποφασιζεις εσυ αν θες 1.0 , 0.9 κτλ?
με 1.0 διαμετρο φαινονται τα σημαδια αν τα ξυρισεις ?Για μαλλια μιλαω
παντα οχι για γενια
Που και πού ...και χωρίς φώτο δεν θέλουμε να τα λέμε ...Παιδιά καλησπέρα! Έχω πάρα πολύ καιρό να γράψω, το ξέρω και συγγνώμη γι'αυτό! Ο λόγος είναι ότι (τουλάχιστον για τώρα) έχει σταματήσει να με απασχολεί τόσο πολύ το θέμα της τριχόπτωσης. Είμαι ειλικρινά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της επέμβασης και πλέον αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι το πώς χτενίζω/κουρεύω τα μαλλιά μου.
Από θεραπεία συνεχίζω regaine και fishoils (Ω3). Από σαμπουάν, ApiVita και Head & Shoulders. Φίνα, αποφάσισα να μην αγγίξω.
Στα 31 πλέον, ευελπιστώ η μινοξ να συνεχίσει να μου κρατάει τα μαλλιά στη φάση που είναι τώρα. Και όσο για τα μελλοντικά μου σχέδια, πιστεύω θα κάνω 1-2 επεμβάσεις για πύκνωση ακόμα μέχρι τα 40-42 (κυρίως στο crown που δεν το έχω πειράξει προς το παρόν).
Αυτά!! Θα τα λέμε πού και πού!![]()
πραγματικά ώρες ώρες πολλά παιδιά τα καταλαβαίνω απόλυτα που κραζουν για τις ελληνικές εταιρίες γιατί τέτοιο εξαφάνισμα βλέπουμε σχεδόν αποκλειστικά και μόνο από ελληνικές εταιρίες