Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

vlafo

Well-Known Member
Φίλε αν πρέπει να γράφουμε τα πάντα αναλυτικά, τότε καλώς το εννόησες όπως σου ταίριαζε.
Θα περίμενα όμως με ευγένεια ή με χιούμορ να μου πεις οτι διαφωνείς, να με ρώτησεις, και να δεις που "στέκομαι".
Οκ φίλε δεκτό απλά καμία φορά όταν βλέπεις κάτι ενστικτωδώς αντιδράς.
Ίσως είμαι κουρασμένος και αντέδρασα κάπως απότομα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Ρεκτιφιέ παίρνουν όλα τα κεφάλια,αλλά σύμφωνα με ένα γιατρό οι πελάτες είναι ευχαριστημένοι δε χρειάζονται ρεκτιφιέ.

Kostas97

Well-Known Member
Η "θυσια" των ανθρωπων στο ματι, φαινεται να αποτελεσε το κινητρο να μη χαθουν, τουλαχιστον μεχρι τωρα, ανθρωπινες ζωες.
Ευτυχως...
Προσωπικα τη συγκριση περιστατικων τη θεωρω πολιτικο παιχνιδι το οποιο βολευει τα στρατα απο τις δυο αντιθετες πλευρες, και το συντηρουν ΤΕΛΕΙΑ και ο νυν πρωθυπουργος και ο τεως.
Απλα ακουστε τις δηλωσεις τους.
Αφου ομως αυτα θελει να ακουει ο κοσμος...

Τελος απλα σκεφτειτε σε τι επιπεδο ειμαστε ως χωρα στη διαχειριση φωτιας.
Αρκει να μη καει ανθρωπος... Αρα κανουμε καλες εκενωσεις(ΕΥΤΥΧΩΣ) και αφηνουμε τη φωτια να καψει οτι βρει μεχρι να σβησει...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Γιατί δεν σέβεστε την θέληση του νηματοθέτη να μην συνεχίσει μια συζήτηση που άστοχα ξεκίνησε ο oreo. Συζητάμε για πολιτεία, πειθαρχία, οργάνωση και δεν μπορούμε σε ένα φόρουμ να εφαρμόσουμε ούτε κανόνες, ούτε μια παράκληση ενός μέλους.

Τελευταία επεξεργασία:

oreo

Well-Known Member
Γιατί δεν σέβεστε την θέληση του νηματοθέτη να μην συνεχίσει μια συζήτηση που άστοχα ξεκίνησε ο oreo. Συζητάμε για πολιτεία, πειθαρχία, οργάνωση και δεν μπορούμε σε ένα φόρουμ να εφαρμόσουμε ούτε κανόνες, ούτε μια παράκληση ενός μέλους.
Άστοχη δεν ήταν η αρχή αλλά η συνέχεια, μιας και ο vlafo μου είναι φιλικά προσκείμενος, θεώρησα σκόπιμο να ξεκαθαρίσω την θέση μου.
Πάνω στο ρού της συζήτησης πλατειάζουμε, άθελα μας, κάποιες φορές. Απο την 98 σελίδα και έπειτα δεν υπάρχει νόημα, χαλάει το νήμα, οπότε αν θέλεις σβήστα ή μετάφερέ τα αλλού.
Υπόσχομαι απο εδώ κ πέρα οι τοποθετήσεις μου σε νήματα, να είναι κοφτές και αιχμηρές.

Nik.Mos

Well-Known Member
Τη Δευτέρα κλείνω επίσημα 7 μήνες.
Και όμως περάσανε.
Θα ανεβάσω ως συνήθως φώτο με τη συνέχεια της παρουσίασης αναλυτικά μέσα στο Σ.κ.
Προς το παρόν και λόγω καύσωνα και λίγο βαρεμάρα,είπα να παίξω με το μαλλί και να ποστάρω 2 φώτο λίγο διαφορετικές από ότι συνήθως,παιχνιδιάρικες και με τα μαλλιά όλα πάνω.
Είδα κάποιον και ζήλεψα.
Συγχαρητηρια,ακριβως οπως θα επρεπε να ειναι!Αν εχεις ορεξη και θελεις θα μπορουσες καποια στιγμη να ανεβασεις και ενα μινι βιντεο,πιστευω θα βοηθησει πολυ στην αναδειξη των λεπτομερειων της μεταμοσχευσης σου.
Υ.γ.Θα ηθελα πολυ να σε δω και με λιγο μακρυτερο μαλλι με καινουριο style,εστω πειραματικα.Να το χαιρεσαι φιλε vlafo!

Harris_G

Well-Known Member
Σε μια επίσκεψη μου στην Ελλάδα κάπου τότε στις αρχές της κρίσης με τα μπαχαλα στο κέντρο .
Έτυχε να πάρω ένα taxi .
Συνήθως δε μιλάω με ταξιτζήδες εκτός τα της διαδρομής .
Όμως λόγω της κατάστασης οι κουβέντες ξεκινούσαν εύκολα .

Πρέπει να ήταν στη ηλικία της σύνταξης, αν όχι μεγαλύτερος .

Μου είπε το πιο σωστό και αληθινό πράγμα που άκουσα ever .
Να παραθέσω τα λόγια του όπως τα θυμάμαι

Στη χώρα αυτή, ποτέ μα ποτέ κανείς δεν έκανε διαμαρτυρία, διαδήλωση, απεργία για τη ποιότητα της ζωής μας
Για το χρήμα όλα και μόνο !!!

Nuff said!
Πανεπιστημιακό επίπεδο Georgie...

vlafo

Well-Known Member
7 μήνες παρά μια ημέρα.
Όπως υποσχέθηκα αναρτώ μερικές ακόμα φώτο σε διάφορες συνθήκες.
Το μαλλί πολύ κατσαρό και μόνο στις 2 τελευταίες φώτο φαίνεται πως είναι φυσιολογικό με νερό και αποτυπώνει το κανονικό μου και την πραγματική του υφή.
Το φόντο είναι από ένα πάρα πολύ ωραίο μέρος που είχα πάει,και συναντήθηκα και με ένα μέλος και περάσαμε πολύ ωραία.
Ελπίζω σύντομα να ξαναβρεθώ εκεί.

Συνημμένα

• 20210808_151413.jpg
    20210808_151413.jpg
    838.8 KB · Προβολές: 256
  • 20210808_151344.jpg
    20210808_151344.jpg
    781.9 KB · Προβολές: 256
  • 20210808_151306.jpg
    20210808_151306.jpg
    529.2 KB · Προβολές: 262
  • 20210808_151645.jpg
    20210808_151645.jpg
    87.5 KB · Προβολές: 227
  • 20210803_151743.jpg
    20210803_151743.jpg
    376.3 KB · Προβολές: 230
  • 20210803_151725.jpg
    20210803_151725.jpg
    298.9 KB · Προβολές: 228

Gianney

Well-Known Member
7 μήνες παρά μια ημέρα.
Το μαλλί πολύ κατσαρό και μόνο στις 2 τελευταίες φώτο φαίνεται πως είναι φυσιολογικό με νερό και αποτυπώνει το κανονικό μου και την πραγματική του υφή.
Το φόντο είναι από ένα πάρα πολύ ωραίο μέρος που είχα πάει,και συναντήθηκα και με ένα μέλος και περάσαμε πολύ ωραία.
Μοιαζει χοντρή η τρίχα σου πάντως.

pablopaolinio

Active Member
7 μήνες παρά μια ημέρα.
Δοκιμασε να σβησεις ενα κλικ πιο κοντα τα πλαγια, ειδικα χαμηλοτερα στην περιοχη των αυτιων και temporals. 35αρης ανετα γινεσαι! Εννοειται απιστευτα ωραιο αποτελεσμα!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Η τρίχα μου είναι 0.52 κανονική,απλά τα πίσω είναι η κανονική μου τρίχα στην πραγματική της υγιή διάμετρο

manly_Man

Well-Known Member
7 μήνες παρά μια ημέρα.
Πολύ ωραίος ρε vlafo. Έβαψες πρόσφατα τα μαλλιά σου;

vlafo

Well-Known Member
Πολύ ωραίος ρε vlafo. Έβαψες πρόσφατα τα μαλλιά σου;
Τι μάτι είναι αυτό?
Μόνο πίσω τα πλαϊνά έσπασα λίγο τη γκριζάδα να το δω.
Ωραία είναι αλλά αν τα πάρω όλα θα φαίνομαι 30 και δε λέει μην το παρακάνουμε.
Εξάλλου δε γουστάρω να τα βάφω παρόλο που αυτό που έκανα είναι ότι καλύτερο και μου αρέσει.

Gianney

Well-Known Member
Εσύ φίλε δεν χρειαζεσαι τίποτα άλλο,αν χάσεις λίγο τα μαμισια στην μεσαία ζώνη.Χτυπα και ένα gorilla για styling και είσαι τζετ

vlafo

Well-Known Member
Εννοείται δε χρειάζεται τίποτα άλλο,αν φύγει η μεσαία ζώνη πάω και βάζω δεν είναι τίποτα.
Φαντάσου όλη και να αδειάσει θέλει 2000g max.
Η α ζώνη και μπροστά είναι το δύσκολο και εγώ πέτυχα το ακατόρθωτο να μη χρειάζομαι touch up που θέλει το 99% των περιπτώσεων.

manly_Man

Well-Known Member
Τι μάτι είναι αυτό?
Μόνο πίσω τα πλαϊνά έσπασα λίγο τη γκριζάδα να το δω.
Ωραία είναι αλλά αν τα πάρω όλα θα φαίνομαι 30 και δε λέει μην το παρακάνουμε.
Εξάλλου δε γουστάρω να τα βάφω παρόλο που αυτό που έκανα είναι ότι καλύτερο και μου αρέσει.
χαχα μου φάνηκαν πιο μαύρα σε σχέση με πιο παλιές σου φωτογραφίες οπότε και το υπέθεσα. Αν σου αρέσει και ολόμαυρο, τοτε δεν το παρακάνεις. Το θέμα είναι τι σε ευχαριστεί. Για τα πλαινα, μπορείς απλά να τα ξυρίσεις μέχρι ένα μήκος, για να κάνουν αντίθεση με τα πάνω.

Legwg James

Well-Known Member
1628427465968.png

Θα σου πήγαινε σαν κουρεματάκι και αυτό εδώ. Θα μπορούσες να αφήσεις λίγο όγκο στο πλαί για να δένει με τα πάνω και να κάνεις ένα μεσαίο σβήσιμο ξεκινώντας από 0. Θα πρότεινα και shaver καθώς αυτά δεν έχουν ηλικίες αλλά μπορεί να με πάρεις με τις πέτρες :p Μπράβο βρε Vlafo, παράδειγμα για τους νεότερους.

spi

Well-Known Member
Καταρχάς συγχαρητήρια Vlafo νικησες κατά κράτος την φαλάκρα, να το χαίρεσαι. Το εντυπωσιακό με το αποτέλεσμα δεν είναι η πυκνότητα (έβαλες 4000+ grafts σε τόση μικρή επιφάνεια, αν δεν ήταν πυκνό ας το έκλεινε το μαγαζι ο Τιρκαλας) αλλά η φυσικότητα και το τέλειο δέσιμο με τα μαμά μαλλιά. Μπράβο και σε εσένα και στον γιατρό.:cool:

Μπλουζα