giannis88test
Active Member
καλό είναι να αποσαφηνηστεί κάποια στιγμή και εδώ το θέμα με τα γκραφτ, είδαμε πως θα έπρεπε να είναι η επίλυση ενός μέτριου προβλήματος το 2021, αλλά χρειάζεται και αυτή η παράμετρος.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Η περιποίηση στο χρώμα πολύ καλή.7 μήνες παρά μια ημέρα.
Όπως υποσχέθηκα αναρτώ μερικές ακόμα φώτο σε διάφορες συνθήκες.
Το μαλλί πολύ κατσαρό και μόνο στις 2 τελευταίες φώτο φαίνεται πως είναι φυσιολογικό με νερό και αποτυπώνει το κανονικό μου και την πραγματική του υφή.
Το φόντο είναι από ένα πάρα πολύ ωραίο μέρος που είχα πάει,και συναντήθηκα και με ένα μέλος και περάσαμε πολύ ωραία.
Ελπίζω σύντομα να ξαναβρεθώ εκεί.
Βλέποντας το καλύτερο μπροστά σου το επιδιώκεις.Η περιποίηση στο χρώμα πολύ καλή.
Το μέρος που επισκέφτηκες φημίζεται για τις ευεργετικές ιδιότητες στην πύκνωση του αποτελέσματος
Αν και εδώ ταιριάζει το κομμάτι "Μείνε όπως είσαι, μην αλλάζεις τίποτα" , η μανία για βελτίωση δεν βλέπω να σε εφησυχάζει.
7 μήνες παρά μια ημέρα.
Το μαλλί πολύ κατσαρό και μόνο στις 2 τελευταίες φώτο φαίνεται πως είναι φυσιολογικό με νερό και αποτυπώνει το κανονικό μου και την πραγματική του υφή.
Το φόντο είναι από ένα πάρα πολύ ωραίο μέρος που είχα πάει,και συναντήθηκα και με ένα μέλος και περάσαμε πολύ ωραία.
Τι να την κάνεις την πλαϊνή?μπετόν έγινες vlafo. Βάλε και καμία πλαινή να δούμε...
Καταρχάς συγχαρητήρια Vlafo νικησες κατά κράτος την φαλάκρα, να το χαίρεσαι. Το εντυπωσιακό με το αποτέλεσμα δεν είναι η πυκνότητα (έβαλες 4000+ grafts σε τόση μικρή επιφάνεια, αν δεν ήταν πυκνό ας το έκλεινε το μαγαζι ο Τιρκαλας) αλλά η φυσικότητα και το τέλειο δέσιμο με τα μαμά μαλλιά. Μπράβο και σε εσένα και στον γιατρό.
Αν κουρεψεις παντως κοντα σβηστα τα πλαινα, βγαλε και τη δοτρια πισω αν θα εχει εμφανη καποιο σημαδακι της FUE και μετα απο ποια σκαλα κουρεμα θα φαινονται! Αν μας το κανεις και αυτο θα εισαι Αρχοντας!Τι μάτι είναι αυτό?
Μόνο πίσω τα πλαϊνά έσπασα λίγο τη γκριζάδα να το δω.
Ωραία είναι αλλά αν τα πάρω όλα θα φαίνομαι 30 και δε λέει μην το παρακάνουμε.
Εξάλλου δε γουστάρω να τα βάφω παρόλο που αυτό που έκανα είναι ότι καλύτερο και μου αρέσει.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πραγματικά εντυπωσιακό το αποτέλεσμα σου vlafo. Καλύτερο αποτέλεσμα δεν θα μπορούσες να πάρεις!7 μήνες παρά μια ημέρα.
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ !7 μήνες παρά μια ημέρα.
για να δούμε πως φαίνεται και από τα πλάγια, δεξιά και αριστερά.Τι να την κάνεις την πλαϊνή?
Μαλλον παρεξηγήθηκε αυτό που έγραψα. Είπα ότι έβαλε πολλά grafts που σίγουρα και τα 3000 να επέζησαν θα ήταν εμφανής η διαφορά, όμως εδώ έγινε με τέτοιο τρόπο που του βγάζω το καπέλο. Δεν το είπα άσχημα. Ίσα ίσα θαυμάζω τον Τιρκαλα. Αλλά όπως και να το κάνουμε σε τόσο μικρό χώρο με τόσα grafts το να πήγαινε λάθος η φυτρωση θα μιλουσαμε για έγκλημα. Εδώ όχι μόνο δεν πήγε λάθος αλλά η φυτρωση είχε το μέγιστο που είναι αξιοθαύμαστοΚάπου κάνεις ένα μικρό λάθος φίλε..του έβαλε τόσα grafts σε μικρή περιοχή και βγήκαν όλα..δεν ήταν δεδομένο αυτό..ούτε υπάρχουν και πολλοί γιατροί που μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο .πήγε αλλού και δεν μπορούσε να του το φτιάξει με τις γνωστές φτηνές δικαιολογίες...άρα το να το έκλεινε,όχι απλά δεν κολλάει..αντίστοιχα αποτελέσματα τα βλέπεις μόνο από τα κορυφαία ονόματα..
Μαλλον παρεξηγήθηκε αυτό που έγραψα. Είπα ότι έβαλε πολλά grafts που σίγουρα και τα 3000 να επέζησαν θα ήταν εμφανής η διαφορά, όμως εδώ έγινε με τέτοιο τρόπο που του βγάζω το καπέλο. Δεν το είπα άσχημα. Ίσα ίσα θαυμάζω τον Τιρκαλα. Αλλά όπως και να το κάνουμε σε τόσο μικρό χώρο με τόσα grafts το να πήγαινε λάθος η φυτρωση θα μιλουσαμε για έγκλημα. Εδώ όχι μόνο δεν πήγε λάθος αλλά η φυτρωση είχε το μέγιστο που είναι αξιοθαύμαστο
Έβαλε 4000grafts σε δύο μικρές περιοχές. Εγώ σου λέω μπροστά έβαλε 3000. Αν τα 2500 επιζούσαν δεν θα ήταν ένα πυκνό αποτέλεσμα (σύμφωνα με τις πίσω ζώνες που θα το έδιναν); Ναι θα ήταν και θα έδειχνε καλό το αποτέλεσμα. Θεωρητικά με τα τωρινά δεδομένα από σχεδόν τις περισσότερες κλινικές οι φυτρώσεις είναι υψηλές ακόμα και σε μικρό σημείο (θεωρώ εγω75%-80%). Αν πχ έχανε τα 1000 δεν θα μιλούσαμε για εγκλημα; θα μιλούσαμε. εδώ όχι μόνο έπιασε μια νορμάλ φυτρωση αλλά έπιασε την μέγιστη σε τόσο μικρό χώρο που κάτι τέτοιο, όπως ορθά έγραψες, βλέπουμε μόνο σε μεγάλες κλινικές του εξωτερικού. Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό οχι μόνο για την φυτρωση αλλά και για την σχεδίαση και για το ρίσκο των πολλών graftsΡε spi,πάλι κανείς λάθος..σε τόσο μικρή έκταση τόσα πολλά grafts είναι το δυσκολο και εύκολο το να μην πάει καλά..έχεις μπερδευτεί νομίζω..αν αυτά τα grafts τα άπλωνε σε ένα norwood 6 και δεν πήγαινε καλά τότε ναι εκεί θα ήταν για κλείσιμο..ανάποδα τα λές