Vinnie1978, fue+fut, 1592 grafts+3056 grafts, 9-10/1/2012

vinnie1978

New Member
Απ: Μεταμόσχευση στον Dr. Μιχάλη Γεωργίου (9 & 10 Ιαν. 2012)

Φιλε koskar καλημερα και καλη εβδομαδα! Εγω εκανα χειρουργειο Δευτερα, Τριτη και απο την Πεμπτη ειμαι Θεσσαλονικη. Το ξενοδοχειο ηταν πολυ κοντα στην κλινικη αλλα και παλι με πηγαινοεφερνε καθε μερα ο Λεανδρος ενας απο τους τεκνισιανς του γιατρου.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

PANOS101

Member
Απ: Μεταμόσχευση στον Dr. Μιχάλη Γεωργίου (9 & 10 Ιαν. 2012)

σου ειπαν να ακολουθησεις καποια φαρμακευτικη αγωγη;και αν ναι για ποσο καιρο;
ειχες προβλημα με τον υπνο;καθολου πονους κατα την διαρκεια της επεμβασης η μετα;
οσο αφορα την προκαταβολη και την εξοφληση αν θες μας λες
 

vinnie1978

New Member
Απ: Μεταμόσχευση στον Dr. Μιχάλη Γεωργίου (9 & 10 Ιαν. 2012)

Φιλε PANOS101 ειχα ξεκινησει στις 16 Αυγουστου 2011 το Avodart και επειδη μου φανηκε δυνατο απο μεσα Νοεμβριου περνω καθημερινα 1/4 proscar. Και το εχω παρει αποφαση οτι για να κρατησω οσο περισσοτερο μπορω τα δικα μου μαλλια θα το περνω για οσο μεγαλυτερο χρονικο διαστημα μπορω. Με τον υπνο οχι εγω προσωπικα δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα ουτε μετα την φουε ουτε μετα το στριπ. Κοιμομουν ανασκελα με γωνια 30 περιπου μοιρων και δοξα το Θεο ολα πηγανε καλα. Απο θεμα πονου ενιωθα απλως πολυ βαρυ το κεφαλι μου μετα το στριπ και για 2 ημερες επερνα προληπτικα καθε 8 ωρες χαπι για τον πονο αλλα πονο δεν ενιωσα ουτε κατα τη διαρκεια της επεμβασης ουτε μετα. Παντως να σημειωσω οτι η φουε σε σχεση με την στριπ απο θεμα αποκαταστασης ειναι πολυ γρηγορη και σχεδον ανωδυνη. Προκαταβολη ειχα δωσει 2000 ενω η επεμβαση μου κοστισε συνολικα 12000 Ευρω.
 

PANOS101

Member
Απ: Μεταμόσχευση στον Dr. Μιχάλη Γεωργίου (9 & 10 Ιαν. 2012)

οκ
καταλαβα οτι ειναι προσωπικη σου επιλογη η αγωγη που αναφερεις
ο γιατρος ομως τι σου ειπε για αγωγη.Πια ειναι η θεση του;
 

vinnie1978

New Member
Απ: Μεταμόσχευση στον Dr. Μιχάλη Γεωργίου (9 & 10 Ιαν. 2012)

Η θεση του γιατρου φιλε PANOS101 ειναι οτι για να κρατησει καποιος οσο γινεται περισσοτερο τα μαλλια που ειχε πριν την μεταμοσχευση καλο ειναι να κανει συνεχη θεραπεια με χαπι φιναστεριδης και λοσιον μινοξιδολης. Απο εκει και περα εξαρταται καθαρα απο την ιδιοσυγκρασία και τις αποψεις του καθενός για το εαν τελικα θα κανει την επιλογη να ακολουθησει τον δρομο αυτο.
 

hair_dreamer

New Member
Απ: Μεταμόσχευση στον Dr. Μιχάλη Γεωργίου (9 & 10 Ιαν. 2012)

vinnie1978 είπε:
Φιλε Hair_Dreamer βεβαιως και δεχομαι συμβουλες και σε ευχαριστω πολυ και να σου ευχηθω και εγω με την σειρα μου να εχεις ενα παρα πολυ ομορφο αποτελεσμα στην επεμβαση που εκανες! Αν και η αληθεια ειναι οτι με τρομαξες λιγο γιατι απο αυτα που με συμβουλεψες για τους καθρεφτες φοβηθηκα προς στιγμην μηπως υπαρχει καμια κρυφη καμερα εδω στο σπιτι μου και με παρακολουθεις!!!
:D :DΑραξε οσο μπορεις και χαλαρωσε απο την μεταμοσχευση,ξεχασε την ακομα καλυτερα αν μπορεις και προς το καλοκαιρι το λιγοτερο θα κοιταζεσαι και θα χτενιζεσαι οσο θελεις,ειμαι σιγουρος πως ολα θα παν καλα.
 
Απ: Μεταμόσχευση στον Dr. Μιχάλη Γεωργίου (9 & 10 Ιαν. 2012)

vinnie1978 είπε:
Ο Dr. Μιχαλης απο οτι μου ειπε τρεφει φοβερη εκτιμηση για τον Dr. Bisanga με τον οποιο ειχαν συνεργαστει παλαιοτερα στην HDC, αλλα και συνεχιζουν να εχουν επικοινωνια και απο αυτην τη συνεργασια με αυτον τον πολυ φημισμενο επιστημονα αυτο που αποκομισε και υιοθετησε ως φιλοσοφια του ειναι οτι ο χειρουργος πρεπει να ξερει αριστα τα παντα και για να ελεγχει και να καθοδηγει ιδανικα τους τεκνισιανς αλλα και για να συμμετεχει ο ιδιος ενεργοτερα και πιο πολυπλευρα στη διαδικασια

φίλε vinnie και στην κλινική του Βισανγκα όταν εκανα prp treatment μετά την επέμβαση και ήμουν πιο χαλαρά μου μιλούσαν για τον Γεωργιου με τα καλύτερα λόγια.Ήταν και οι πρώτοι που μου είπαν ότι ο Γεωργίου θα φύγει απο την HDC
 

max_os

New Member
Απ: Μεταμόσχευση στον Dr. Μιχάλη Γεωργίου (9 & 10 Ιαν. 2012)

@vinnie1978
Παρακάμπτω χωρίς σχολιασμούς όλα όσα έχεις πει έμμεσα για μένα εσκεμμένα ή όχι
1- «να εκφραστω οσο το δυνατον απλοτερα και πιο λιτα γινεται.» = Χαζός
2- αληθεια που αν και θεωρουσες οτι εγνωριζες ειναι ολοφανερο οτι αγνοεις. = Κάνω την Πάπια
3- θεμα υποστηριξης προσωπικων επιλογων οπως αυθαιρετα συμπέρανες. = Αυθαίρετος
4- να σημειωσω οτι εξακολουθω να πιστευω οτι εισαι εξυπνος ανθρωπος αλλα…= έξυπνος αλλά ουσιαστικά κάτι άλλο
Ξεκινώ από αυτό που δείχνεις να μην κατάλαβες.
«...για δικη σου ενημερωση παραθετω το εξης λινκ http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2956960/ οπου μεταξυ αλλων τεκμηριωνεται και στοιχειοθετειται επιστημονικα οτι τα γκραφτς σε καταλληλες συνθηκες διατηρησης οπως το ειδικο διαλυμα που χρησιμοποιουν οι κλινικες μεταμοσχευσης μαλλιων μπορουν να διατηρηθουν ακομη και 24 ωρες εκτος κεφαλιου.»
Πολύ σωστά! ίσως να μην κατάλαβες ή να θέλεις να αλλάξεις σημασία στα γραφόμενά μου. Αγχώνεσαι και δεν ξέρω γιατί.
Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που αναφέρει το λινκ.
Τι σε κάνει να πιστεύεις το αντίθετο?
Η ερώτησή μου και την υποβάλλω λιτά – απλά --ξανά:
Προτιμάς τα μοσχεύματα να σου τοποθετούνται άμεσα μέσα στις επόμενες 3-5 ώρες από την εξαγωγή ? ή να σου τοποθετούνται μετά από 10-12 ώρες?

Ετσι είναι φίλε μου. Για να το καταλάβεις πολύ απλά το ψωμί των τριών ημερών τρώγεται όπως και το φρέσκο. Αλλά σαφώς δεν είναι το ίδιο πράγμα.
Η επόμενη ερώτησή μου είναι «ΡΗΤΟΡΙΚΗ» όπως λες. Πιστεύεις ότι τόσοι γιατροί ανά τον κόσμο που ασχολούνται με την μεταμόσχευση μαλλιών γιατί λες να τελειώνουν νωρίτερα τις μεταμοσχεύσεις? Θες να σου στείλω Link? Ένα ? δύο? Πέντε? Πόσα λινκ θα ήθελες να δεις με μεταμοσχεύσεις 3000 τθλ που έχουν τελειώσει πολύ νωρίτερα?
Ο γιατρός τους δεν τους πρόσεξε θες να πεις?
[...]
Από την προσωπική εμπειρία αναφέρω και πάλι ότι στο πρώτο μου strip δούλεψαν 10 άτομα ο καθένας στην ειδικότητά του και τελείωσα στις 19:30 τα 4400 μοσχεύματα. Τα αποτελέσματα τα ξέρεις.
Ένα άλλο που θέλω να μου απαντήσεις είναι το επάγγελμά μου. Σου το «σφύριξε» κανείς? Γιατί κάνεις λόγο και μάλιστα δις ότι γιατρός δεν είμαι? Που το ξέρεις ? Μπορείς να μας το αναφέρεις?
Επίσης μου αναφέρεις «Θεμα ομως νομιμοποιησης των αποψεων σου, που αφορουν στην ιατρικη επιστημη ενω γιατρος δεν εισαι.»
Αυτό πάλι ποιος σου το είπε? Ότι δλδ μπορώ να εκφράζω γνώμη και άποψη σε ιατρικά θέματα αν δεν είμαι γιατρός? Δηλαδή εσύ για να εκφράσεις άποψη για την πολιτική πρέπει να είσαι πολιτικός? Είμαστε καλά? Εχουμε Χούντα και δεν το ξέρω?
Μέλη ενός ελευθέρου φόρουμ είμαστε και από τις διαφωνίες μας σωστές/λάθος μπορεί ο καθένας να εξάγει μοναδικά συμπεράσματα. Αν Βέβαια τα πράγματα, λόγω της ιδιαιτερότητας της επικοινωνίας που δίνει τι διαδίκτυο, περιπλέκονται λίγο….. αλλά πιστεύω ότι στο τέλος κερδισμένη θα βγει η σωστή πληροφόρηση.

*** Ενα – δύο πραγματάκια που δεν ανέχομαι είναι η αυθάδεια και αυτούς που τα «ξέρουν όλα» ,τους δήθεν διαβασμένους. Μέσα στο φόρουμ υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι, μπορείς να του καταλάβεις αμέσως. Υπάρχουν όμως και χειραγω***μενοι αλλά και σκάρτοι.


//Edited
 

vinnie1978

New Member
Απ: Μεταμόσχευση στον Dr. Μιχάλη Γεωργίου (9 & 10 Ιαν. 2012)

Φιλε Μαχο καλησπερα! :) Ομολογω οτι βρισκω ακρως ενδιαφεροντα ολα οσα μας παρεθεσες με τοσο γλαφυρο και παραστατικο τροπο. Σε οτι με αφορα σε ευχαριστω για τον χρονο που αφιερωσες για να μοιραστεις μαζι μου τις σκεψεις σου, σημειωνω οτι μελετησα ενδελεχως και με ιδιαιτερο ενδιαφερον το συνολο των γραφομενων σου, σε διαβεβαιω οτι, αν και δεν συμφωνω, σε καθε περιπτωση θα τα εχω υποψην μου, οφειλω ομως να τονισω οτι συμφωνω απολυτα με τις δυο τελευταιες σου σειρες και ιδιαιτερως στο ζητημα που εθιξες περι χειραγωγησης!!! ;)
 

stpanos

New Member
Απ: Μεταμόσχευση στον Dr. Μιχάλη Γεωργίου (9 & 10 Ιαν. 2012)

Ας δούμε τα πράγματα λίγο πιο αντικειμενικά και κατ αρχήν σου εύχομαι καλή ανάρρωση και ότι καλύτερο από πλευράς αποτελεσμάτων και σε ευχαριστώ που μοιράζεσαι με εμάς την εμπειρία σου.

Διαβάζοντας πιο προσεκτικά το νήμα σου κατέληξα σε κάποια συμπεράσματα κάποια θετικά, και κάποια αρνητικά, στην παρούσα πάντα χρονική στιγμή.

Έχουμε να κάνουμε με έναν επιστήμονα που ασχολείται χρόνια στον χώρο της μεταμόσχευσης με θετικά σχόλια τόσο στην χώρα μας αλλά και σε διεθνή επίπεδο, επίσης χαίρει της αποδοχής και πολλών συναδέλφων χειρουργών ανά τον κόσμο.

Ο κ. Γεω**ίου αποφασίζει να κάνει μια επαγγελματική κίνηση και να ανοίξει μια δική του κλινική μεταμόσχευσης, εγώ προσωπικά χαιρετίζω αυτή του την απόφαση μιας εγώ και πολλοί άλλοι θα χρειαστούμε τις υπηρεσίες του, επίσης η παρουσία μιας καινούργιας κλινικής ενισχύει τον ανταγωνισμό με αποτέλεσμα και καλύτερες παροχές υπηρεσιών- αποτελεσμάτων και φυσικά κόστους.

Προσωπικά έχω κάνει επέμβαση σε δυο κλινικές μια στην Ελλάδα με αποτελέσματα φτωχά και μια στην Κύπρο που μέχρι στιγμής πάει καλά, επίσης ψάχνομαι γενικότερα λόγο της περιορισμένης δότριας μου για μεταμόσχευση από body, έκανα δοκιμαστική 200 τριχοθυλακια που έδωσαν μικρό μεν αλλά ευτυχώς θετικό αποτέλεσμα.

Το body έχει πολλούς περιορισμούς που θα μου επιτρέψετε να μην αναλύσω στην παρούσα στιγμή, και μεγάλο μεταμοσχευτικο κόστος, πράγμα που με κάνει να ψάχνω στην αγορά μεταμόσχευσης να βρω την καλύτερη σχέση απόδοσης τιμής ποιότητας.

Το ότι έκανα σε δυο κλινικές μεταμόσχευση δεν με εμποδίζει να επιλέξω μια τρίτη αν αυτό είναι κατά την γνώμη μου καλύτερο σύμφωνα με τα κριτήρια που έθεσα παραπάνω.

Αυτή την στιγμή υπάρχουν τρεις επιλογές που ψάχνω η μια είναι ο κύριος Γεω**ίου και η άλλη ο Cole-H*C που από κοινή συνεργασία ανοίγουν κλινική στην Αγγλία και ο κύριος Mάρας H*C στην Κύπρο, και εφ όσον οι τιμές των παραπάνω επιλογών μου κριθούν από εμένα συμφέρουσες.

Ας επικεντρωθούμε στην επιλογή μου του κυρίου Γεω**ίου, ενώ για τις άλλες θα αναφερθώ στο νήμα μου.

Δεν θα αναφερθώ στα θετικά γιατί αυτά είναι γνωστά και αναφέρθηκαν και από εμένα παραπάνω.

Θα συμφωνήσω με τον Μάχο ότι υπάρχει μεγάλο χρονικό διάστημα για την ολοκλήρωση της μεταμόσχευσης, δεν εξετάζω αν αυτό είναι θετικό η αρνητικό όσο αφορά την βιωσιμότητα των μοσχευμάτων αλλά στην έλλειψη τεχνικού προσωπικού που θα ξεκούραζε και θα έκανε πιο εύκολη γρήγορη και ασφαλή την διαδικασία, πράγμα που γνωρίζει και ο κύριος Γεω**ίου και σίγουρα θα κάνει κάτι.

Όσο καλός γιατρός η τεχνικός μεταμόσχευσης και αν είσαι πάνω από όλα είσαι άνθρωπος, η πολύωρη εργασία δεν παύει να είναι αρνητικός παράγοντας που αυξάνει την πιθανότητα λάθους όχι λόγο απειρίας αλλά λόγο εξάντλησης.

Θα μου επιτρέψετε να αναφέρω ότι όσο σημαντικός είναι ο γιατρός άλλο τόσο σημαντικός είναι ο τεχνικός μεταμόσχευσης μαλλιών, μιας και το αποτέλεσμα είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας και των δυο, άσχετα αν το αποτέλεσμα θετικό η αρνητικό χρεώνετε στον γιατρό.

Επειδή η μεταμόσχευση είναι μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο και γιατρός πρέπει να ξεκουράζετε αλλά και οι τεχνικοί μεταμόσχευσης να αλλάζουν, εκ των πραγμάτων δεν μπορεί ο γιατρός να ασχοληθεί αποκλειστικά με όλη την διαδικασία.

Να γνωρίζει ναι… να επιβλέπει ναι… αλλά να κάτσει 8-10-12 ώρες είναι όπως καταλαβαίνετε εξοντωτικό, να το κάνει μια φορά σαν υπέρβαση εντάξει, αλλά σε καθημερινή βάση είναι εξαντλητικό για τον άνθρωπο και σίγουρα αυξάνει την πιθανότητα λάθους η από τον γιατρό η τους τεχνικούς μεταμόσχευσης.

Είναι κατανοητό πιστεύω δεν θέλει παραπέρα ανάλυση.

Ένα άλλο σημείο που πρέπει να διορθωθεί κατά την γνώμη μου είναι η επικοινωνία… δεν είναι δυνατόν η επαφή με την κλινική η τον γιατρό να γίνεται μέσω προσωπικών μηνυμάτων στα forum, θα πρέπει να δημιουργηθεί ένας ιστιοχώρος που ο ενδιαφερόμενος να παίρνει πληροφορίες να ενημερώνεται αλλά και έρχεται σε επαφή με τον γιατρό η τον υπεύθυνο διαχείρισης.

Πιστεύω και είμαι σίγουρος ότι στο άμεσο μέλλον θα διορθωθούν τα παραπάνω.

Και κλείνοντας θέλω να πω ότι η αρνητική η θετική κριτική δεν είναι απαραίτητα κακοπροαίρετη και δεν πρέπει να είμαστε εριστικοί και να βάζουμε ταμπέλες σε ανθρώπους που την ασκούν είναι αυτή που αλλάζει τα πράγματα προς το καλύτερο αρκεί να λαμβάνετε υπ όψιν.

Φιλικά πάντα.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Απ: Μεταμόσχευση στον Dr. Μιχάλη Γεωργίου (9 & 10 Ιαν. 2012)

vinnie1978 είπε:
θα μπορουσα παρα πολυ απλα να πω οτι εμπιστευομαι απολυτα την κριση του γιατρου που ειχε και την ευθυνη της ολης επεμβασης καθως εσυ γιατρος δεν εισαι, αν και ποτε δεν ειναι αργα για να γινεις αν εχεις θεληση, αλλα δεν θα περιοριστω σε αυτο. Το γεγονος οτι εχεις προβει σε τρεις μεταμοσχευσεις μαλλιων δεν σε νομιμοποιει στο να διατυπωνεις αποψεις που απτονται θεματων της φυσης και της πολυπλοκοτητας των οποιων ειναι φανερο οτι αγνοεις. Ειναι καλο και θεμιτο να διατυπωνουμε τις αποψεις μας και ειμαι σιγουρος οτι το κανεις απο αλτρουισμο και ανιδιοτελες ενδιαφερον, ομως επειδη η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας θα πρεπει κατα την γνωμη μου να εισαι ιδιαιτερα προσεκτικος οταν αυτες αφορουν στο καθαρα ιατρικο σκελος της μεταμοσχευσης μαλλιων και να τις τεκμηριωνεις με ντοκουμεντα, γιατι σε αντιθετη περιπτωση οι αποψεις σου, χωρις να θελω να σε προσβαλλω, ειναι αναξιες σχολιασμου.
Καταρχάς vinnie1978 καλό αποτέλεσμα να έχεις. Ο Μάχος, όσο και αν έψαξα να βρω τι ερώτηση έκανε και ενόχλησε, δεν μπόρεσα να το καταλάβω. Θεωρώ ότι του επιτίθεσαι προσωπικά, ειδικά σε μια ερώτηση που ΔΕΝ σε προσβάλει, πόσο μάλιστα θα ενδιαφέρει τους περισσοτέρους να γνωρίζουν σχετικά με την απορία του και καλό θα ήταν και οι δυο σας να μην συνεχίσετε την -όποια- κόντρα σας.

stpanos είπε:
Ένα άλλο σημείο που πρέπει να διορθωθεί κατά την γνώμη μου είναι η επικοινωνία… δεν είναι δυνατόν η επαφή με την κλινική η τον γιατρό να γίνεται μέσω προσωπικών μηνυμάτων στα forum, θα πρέπει να δημιουργηθεί ένας ιστιοχώρος που ο ενδιαφερόμενος να παίρνει πληροφορίες να ενημερώνεται αλλά και έρχεται σε επαφή με τον γιατρό η τον υπεύθυνο διαχείρισης.
Να υποθέσω ότι αναφέρεσαι στους γιατρούς σχετικά με το θέμα δημιουργίας ειδικού χώρου, ε;

@Μάχος
Το τελευταίο σου ποστ διορθώθηκε. Θα σε παρακαλούσα στα επόμενα ποστ, οι απορίες/απαντήσεις σου στο συγκεκριμένο θέμα να είναι γενικές και να μην αναφέρεσαι συγκεκριμένα προς τον Dr Μιχάλη.
 

vinnie1978

New Member
Απ: Μεταμόσχευση στον Dr. Μιχάλη Γεωργίου (9 & 10 Ιαν. 2012)

Τις τελευταιες ημερες γινομαι αποδεκτης ερωτησεων που αφορουν στο μακροσκελες της επεμβασης μου και στην υποτιθεμενη ελλειψη τεχνικου προσωπικου κατα τη διαρκεια αυτης, με σαφεστατες υποννοιες και αναφορες σε ενδεχομενη μειωμενη βιωσιμοτητα των τριχοθυλακιων που τοποθετηθηκαν κατα τη διαρκεια της εγχειρησης, αναφορες το νοημα των οποιων εγινε αντιληπτο και απο αλλους χρηστες του φορουμ περαν εμου. Επειδη, οπως εχω πει πολλακις, με την παραθεση της προσωπικης μου εμπειριας αυτο που πρωτιστως με ενδιαφερει ειναι να εχω ενα ομορφο αισθητικα αποτελεσμα, αποτελεσμα το οποιο σε περιπτωση που ισχυουν τα ως ανω τιθεται εν αμφιβολω, κρινω σκοπιμο να ενημερωσω τα μελη του φορουμ οτι φανερα προβληματισμενος και ιδιαιτερα αγχωμενος απο τα λεγομενα συγκεκριμενων χρηστων, επικοινωνησα σημερα σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση με τον γιατρο που ειχε την ευθυνη και καθοδηγηση της επεμβασης μου, εθεσα υποψην του το ολο θεμα και τον ιστοτοπο οπου διαδραματιστηκε αυτο και με διαβεβαιωσε οτι τοσο κατα την παρουσα χρονικη συγκυρια αλλα και διαχρονικα στις πολυαριθμες επεμβασεις που εχει κανει σε συνεργασια με επιστημονες μεγαλου βεληνεκους οπως οι Dr.Cole και Dr.Bisanga, παντοτε λειτουργουσε με επαγγελματισμο, ηθικη και στα πλαισια της ιατρικης επιστημης. Δηλωνω τελος ρητα και κατηγορηματικα οτι απο εδω και στο εξης δεν επιθυμω να συμμετασχω σε μια αντιπαραθεση που δεν προκαλεσα εγω, η οποια δεν με αφορα αλλα με εβλαψε ψυχολογικα, μια αντιπαραθεση που επιπροσθετως και εξ οσων μπορω να γνωριζω εχει ηδη παρει τη δικαστικη οδο, ενω παραλληλα διαβεβαιω τα μελη του φορουμ οτι θα συνεχισω ανεπηρεαστος την παραθεση της προσωπικης μου εμπειριας εως και το τελικο αποτελεσμα αυτης.
 
Απ: Μεταμόσχευση στον Dr. Μιχάλη Γεωργίου (9 & 10 Ιαν. 2012)

vinnie καλο κουραγιο φίλε.Είμαι μαζί σου.Αυτό που συμβαίνει είναι πολύ άδικο.Μετά από μια τέτοια επέμβαση πρέπει να φροντίσεις να έχεις καλή ψυχολογία.Όπως και σε όλα τα πράγματα στη ζωή έτσι και στην μεταμόσχευση
παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η ψυχολογία.Μπαίνεις σε μια διαδικασία που έχει μεγάλο κοστος και ταλαιπωρία και δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να αφήνουν κάποια μέλη υπόνοιες, ή να λέει ο καθενας το μακρύ και το κοντό του όταν εσύ είσαι κλεισμένος μέσα στο σπίτι και κάθε λεπτό σκέφτεσαι την μεταμόσχευση.Όποιος το κάνει χωρίς πρόθεση να ξέρει ότι πρέπει να σταματήσει γιατί δεν σε βοηθάει και όποιος το κάνει σκοπίμως να ξέρει ότι λίγοι είναι οι καλοί γιατροί στην ευρώπη και υπάρχει δουλειά για όλους.Δεν υπάρχει λόγος κάποιοι να μάχο νται για να αποδείξουν ότι μια καινούργια κλινική τις πρώτες μέρες λειτουργίας της δυσκολεύεται να βρει το ρυθμό της.
vinnie μην ανησυχείς ένας σωστός γιατρός δεν θα έθετε ποτέ σε ρίσκο την επιβίωση των μοσχευμάτων.
Η H*C είναι μια κλινική που έχει δείξει πολλά καλά αποτελέσματα,έχει συνεργαστεί με πολλούς γιατρούς όπως ο Cole, o Bisanga και κατάφερε να επιβιώσει και να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και μετά την λύση της συνεργασίας τους.Το ίδιο θα κάνει και μετά την φυγή του Γε***ίου.Κακώς δόθηκε τόσο μεγάλη έμφαση, οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες και έχουν την σωστή νοοτροπία.Ουδείς αναντικατάστατος.Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργείται όλο αυτό το κλίμα στο φόρουμ.Ας Αφήσουμε τον vinnie να ηρεμήσει.
 

n094

Active Member
Απ: Μεταμόσχευση στον Dr. Μιχάλη Γεωργίου (9 & 10 Ιαν. 2012)

Vinnie… χαλάρωσε και όλα θα πάνε καλά…. Το έγραψα και σε προηγούμενο ποστ μου…. ότι η βιωσιμότητα των μοσχευμάτων μπορεί να επεκταθεί πολύ περισσότερο των 6 ωρών (από την εξαγωγή τους) με τα κατάλληλα μέσα και φροντίδα…. οπότε μην αγχώνεσαι όλα θα πάνε καλά… αρκεί να κάνεις υπομονή και να ακολουθίες τις οδηγίες που σου δόθηκαν.
 

Άκης

Administrator
Απ: Μεταμόσχευση στον Dr. Μιχάλη Γεωργίου (9 & 10 Ιαν. 2012)

icesensei είπε:
Εμένα μου αρέσει το φορουμ όπως ειναι δεν είμαστε φορουμ ιατρικης κοινότητας, είμαστε συνάδελφοι στο πρόβλημα της τριχόπτωσης και όχι επαγγελματίες. Αυτό το γράφω για να αιτιολογήσω ότι οι απόψεις που εκφράζονται σε θέμα μεταμόσχευσης από χρήστες που γνωρίζουν την διαδικασία δεν "οφείλουν" να είναι σωστές , με βιβλιογραφία κλπ. Η εμπειρία από μόνη της έχει τη βαρύτητα της και δεν αποδέχομαι οποιοδήποτε επιχείρημα για να μην μπορει ο καθε χρήστης να πει τη γνώμη του ελεύθερα. Το φορουμ δίνει λόγο και αντίλογο αν κάτι είναι λάθος...διορθώνεται.

@vinnie1978: Δεν βλέπω κανένα έδαφος για δικαστική διαμάχη πραγματικά .

Δεν το λέω τυχαία , με βάση τα πεπραγμένα του φορουμ τουλάχιστον δεν υπάρχει καμμία απόδειξη ότι υπέστη βλάβη ο ιατρός σου, κακώς αναφέρεις ότι θα κινηθει νομικά αν δεν είναι σίγουρο και οφείλεις να το πάρεις πισω αν δεν ισχύει. Στο κάτω κάτω και να ισχύει εσύ γιατί το αναφέρεις τόσο πρώϊμα :chinscratch.

Σας διαβεβαιώνω ότι αν δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία είναι εντελως αβάσιμη οποιαδήποτε κατηγορία,άν ήταν για μενα θα κοιμόμουν ήσυχος :sleep:
ΤΕΛΟΣ

stpanos είπε:
Κανείς δεν είπε ότι ο γιατρός κάνει λάθος την δουλειά του το ότι δεν είναι σοβαρός άνθρωπος η επιστήμονας που θα έθετε σε κίνδυνο την όποια επέμβαση, ωστόσο υπάρχουν πράγματα προς βελτίωση, σαφώς και υπάρχουν και σίγουρα θα υλοποιηθούν.

Ωστόσο η οποία δικαστική ενέργεια εναντίον μελών του forum θα μου επιτρέψετε να πω ότι είναι μεγάλο λάθος, ο καθένας έχει την γνώμη του την άποψη του και στα πλαίσια ενός δημοκρατικού διαλόγου εκφράζει .

Προσωπικά ο εν λόγο επιστήμονας δεν νομίζω ότι ενεργεί έτσι, θα κοιτάξει να κάνει την δουλειά του όσο καλύτερα γίνεται και τα αποτελέσματα θα τον δικαιώσουν όπως γινόταν εδώ και χρόνια.

Αυτό προσπάθησα να πω και εγώ στο γιατρό στα emails που μου στέλνει, στα οποία (να το πω και "ανοιχτά", γιατί προσωπικά δεν μου άρεσε) απειλεί να με πάει στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, αν δεν δώσω ότι στοιχεία έχω των μελών που τον "συκοφαντούν" (το συκοφαντούν με εισαγωγικά γιατί κανένας δεν συκοφάντησε τον συγκεκριμένο γιατρό.
 

vinnie1978

New Member
Απ: Μεταμόσχευση στον Dr. Μιχάλη Γε***ίου (9 & 10 Ιαν. 2012)

Παιδια καλησπερα. Ανεβαζω φωτογραφιες που τραβηξα εχθες απο μπροστα και απο την δοτρια. Η περιοχη της φουε ειχε αποκατασταθει απο αποψη ενοχλησεων και φαγουρας πολυ γρηγορα καθως απο την 8η ημερα που αφαιρεσα τα ραμματα του στριπ την νιωθω παρα πολυ καλα καθως ειχαν υποχωρησει και οι κοκκινιλες. Η ουλη του στριπ φαινεται να εξελισσεται καλα αλλα θα μιλησω περισσοτερο υπευθυνα μετα απο λιγο καιρο με νεες φωτογραφιες για το ακριβως ποσο κοντα μπορω να κουρευτω με κουρευτικη μηχανη απο πισω χωρις να ειναι αυτη ορατη. Τα μεταμοσχευμενα μαλλια απο οτι παρακολουθω στα λουσιματα δεν εχουν αρχισει ακομη να πεφτουν, αλλα δεν μπορω να ξερω τι γινεται τις υπολοιπες ωρες της ημερας.
 

Συνημμένα

  • 2012-01-25 18.31.57.jpg
    2012-01-25 18.31.57.jpg
    847.9 KB · Προβολές: 542
  • 2012-01-25 18.33.41.jpg
    2012-01-25 18.33.41.jpg
    879.6 KB · Προβολές: 561

n094

Active Member
Απ: Μεταμόσχευση στον Dr. Μιχάλη Γε***ίου (9 & 10 Ιαν. 2012)

Vinnie, είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε περίφημα… στην ουλή φαίνεται να έχει γίνει καλή δουλειά…. υπομονή, υπομονή, υπομονή τώρα…. Επίσης, μου αρέσει πολύ ο σχεδιασμός που κάνατε μπροστά με τη μύτη και τα μοσχεύματα που βάλατε στα temporal picks ..Souper!!! :)
 

hair_dreamer

New Member
Απ: Μεταμόσχευση στον Dr. Μιχάλη Γε***ίου (9 & 10 Ιαν. 2012)

Μην βιαζεσαι να κρινεις την ουλη vinnie γιατι μεχρι και τον 5-6 μηνα μπορει ακομα να ειναι κοκκινο το σημειο και ετσι εκει που εισαι στην 4 σκαλα της μηχανης,οταν επουλωθει πληρως κοντα στον 9 μπορει να πεσεις και στην δευτερη σκαλα ακομα.Οσον αφορα το sheding καλυτερα να γινει απο την αρχη για να ξεμπερδευεις νωριτερα και ν αρχισει ο κυκλος της τριχας αλλα απο την στιγμη που δεν ειναι στο χερι σου αραξε και περιμενε δεν μπορεις να κανεις κατι γι αυτο.Η πιο σοφη σου αποφαση ειναι που δεν κατεβασες την hairline αισθητα και σ αυτο το υψος θα ειναι καλη και αισθητικα και φυλαξες πολυτιμα graft που μπορει να σε βοηθησουν στο μελλον αν χρειαστει.
 

g-tsak

New Member
Απ: Μεταμόσχευση στον Dr. Μιχάλη Γε***ίου (9 & 10 Ιαν. 2012)

γειά σου vinnie1978 και απο εμένα! εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα. παρακολουθώ το νήμα σου. όλα θα πάνε καλά φιλαράκι!
 
Μπλουζα