Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
kamounias είπε:Το θέμα ειναι μπορούμε να το αφήσουμε πχ 3-4 μέρες στο κεφάλι σαν μια βαφή ας πούμε η καθε μέρα θέλει βάλε βγάλε;;;
kamounias είπε:Επειδή τα μαλλιά μου ειναι αρκετά λιπαρά κ με το toppik έχω ανα θέμα , ποιο ειναι το κατάλληλο σαμπουάν;;;;
kamounias είπε:Κοιτά αν ειναι κατασπρο το μαξιλάρι ψιλο αφήνει που κ που, περισσότερο όταν το βάλεις την ίδια μέρα..εγω ειμαι απόλυτα ευχαριστιμενος με το toppik ακόμη κ με ζελέ το βάζω κ όλα κομπλέ! Το μόνο θέμα ειναι πως τα μαλλιά μου(ειναι λιπαρά κ όσο να πεις δεν ειναι κ ότι καλύτερο...
Bouklas είπε:Παλιά με τοππικ στο κεφάλι και λάκ από πάνω για κράτημα, έκανα ακόμα και βουτιές σε πισινα και όταν έβγαινα έξω δεν φαινότανε το παραμικρό.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Χρησιμοποιούσα μια της wella που είναι σε μπεζ χρώμα, και αριθμό κρατήματος έπαιρνα μια 3 μια 4. Αλλα πίστεψε με από μάρκα πάρε οποια θες το κράτημα σε ενδιαφέρει, ένα που να λέει δυνατό κράτημα είναι καλο έχω βάλει και με παρα πολύ δυνατό κράτημα αλλα στο νερό το μαλλί σου θα πάρει τρελή συγκόλληση από μονο του.atbing7 είπε:Θα μπορουσες να πεις ποια λακ χρησιμοποιουσες?? και επισης να υποθεσω εβαζες πολυ απο την λακ ε??
εγω εχω την εξης εντυπωση: ειτε με την λακ το τοππικ δεν φευγει αλλα γινεται πολυ πηχτο και κατα συνεπεια ευκολα παρατηρισιμο ειτε δεν εχει καν ιδιαιτερη επιτυχια. Βεβαια δεν το χω δοκιμασει σε θαλασσα
1) Αυτό που θα πρέπει να φοβάσαι περισσότερο, είναι να μην αραιώσουν τα μαλλιά σου σε τέτοιο επίπεδο, που να μην τα σώνει κανένα Toppik. Κατά τ' άλλα, εάν ταιριάζει στο χρώμα των μαλλιών σου, δεν πρόκειται να το καταλάβει κανείς. Βασικά, ούτε εγώ ο ίδιος δεν μπορώ να το ξεχωρίσω ακόμα κι αν βγάλω φωτό στον πόντο. Από αυτή την άποψη το Toppik είναι άπαιχτο. Πάντως δεν το συνιστώ για μπροστινή περιοχή και κρόταφους. Εκεί που παίζει πραγματικά μπάλα, είναι στην κορυφή του κεφαλιού.Reve είπε:Καλησπέρα σε όλους του φίλους στο φόρουμ. Το τελευταίο καιρό σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ξεκινήσω την χρήση τόπικ μιας και δεν μπορώ να συμφιλιωθώ με την ιδέα της καράφλας... Είμαι NW 1.5 vertex.. Χρειάζομαι την γνώμη και την βοήθεια σας.
1) Πιστεύετε ότι θα ήταν λάθος να το ξεκινήσω λόγω της ψυχολογικής εξάρτησης που συνάδει μαζί του? Σημειώνω ότι αν το βάλω στην δουλειά μου μια φορά μετά θα πρέπει συνεχώς να το φοράω (5 μέρες την εβδομάδα).
2) Βρήκα στο Ebay ίνες (έτσι δε τις λένε?) με 20 Ευρώ τα 50g, ποσότητα η οποία επαρκεί , σύμφωνα με την official σελίδα του τοππικ, για ένα χρόνο.
3) Επειδή αποφεύγω προϊόντα styling (ζελέ, λάκ κτλ.) σκέφτηκα να τρίβω την πλαστική μου χτένα σε ένα μάλλινο ρούχο , ώστε να ηλεκτρίζεται και μετά να χτενίζω τα μαλλιά για να δημιουργήσω στατικό ηλεκτρισμό ώστε να κολλήσουν δυνατά στα υπάρχοντα μαλλιά. Σας φαίνεται μακακία αυτό?
Ευχαριστώ προκαταβολικά παιδιά
Με καθημερινή χρήση, τα 50 γρμ δεν φτάνουν. Αν θες σχετικά φτηνό Toppik και όχι ότι ανώνυμο κυκλοφορεί, ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.toppik24.com/index.php?_a=2&_id=38