Fenimore
Μέλος του προσωπικού
spyder είπε:Δεν το γνώριζε και με ρώτησε τι περιέχει μέσα. Του είπα πως ένα από τα κύρια συστατικά του είναι ο ψευδάργυρος.
Ο ψευδάργηρος δεν είναι απο τα κύρια συστατικά του zix
spyder είπε:Δεν το γνώριζε και με ρώτησε τι περιέχει μέσα. Του είπα πως ένα από τα κύρια συστατικά του είναι ο ψευδάργυρος.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Fenimore είπε:spyder είπε:Δεν το γνώριζε και με ρώτησε τι περιέχει μέσα. Του είπα πως ένα από τα κύρια συστατικά του είναι ο ψευδάργυρος.
spyder είπε:Fenimore είπε:spyder είπε:Δεν το γνώριζε και με ρώτησε τι περιέχει μέσα. Του είπα πως ένα από τα κύρια συστατικά του είναι ο ψευδάργυρος.
Σοβαρά; Ποιο είναι τότε;
Fenimore είπε:Το saw palmetto μπορεί να χαρακτηριστεί ως κύριο συστατικό αλλά όλα μαζί παίζουν ρόλο, τα γράφει αναλυτικά η πρώτη σελίδα του θέματος.
φιλε διχως σιγουρια,νομιζω οτι εχει αναφερθει οτι χρηστες που το καναν ειδαν αρραιωση,σε αντιθεση με την χρηση της ντουντα μονη της σαν τοπικο (double A) λεγεται και υπαρχει θρεντ γι αυτο κοιτα το..undo_an είπε:εαν αντι για το superzix βαλω μεσα στο regain 4 καξουλες ντουτα(μιας κ εχω αραιωση μπροστα μπορει να με βοηθησει πιο πολυ?
υ.γ.το regain το χρησιμοποιω 3 βδομαδες μετα απο παυση 1 χρονου λογο μεγαλης φαγουρας κ ξηροδερμιας που μου ειχε προκαλεσει.Τωρα το χρησιμοποιω με αλλοαλλοη τζελ και ειμαι χαρα.Φινα επισης σταματησα μετα απο ενα εξαμηνο λογο αυτον που διαβασα στο σαιτ κ μου δημιουργησε κ εμενα πεσμενη λιμπινο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
mimis giova είπε:αδερφε..ευχαριστω πολυ..αυτα μ ειπε ο φαρμακοπειος..εμενα η θεραπεια μ ειναι μινο το βραδυ,το πρωι ζιξ..2 φορεσ φουνγοραλ,τησ αλλεσ πρασινο σαπουνι..ελαφρια θεραπεια το ξερω..εχω καπιες φοτο πριν απο 7 μηνεσ π αρχισα θα ανεβασω μαζι με τορινεσ...καλα δεν εχω καμια διαφορα..λιγο ξανθο τριχακι βλεπω....κ ειπα να σασ γραξω τι μ πρωτεινε..μπασ κ αξζει κατι απο αυτα....το ζιρτεκ πωσ το ζηταμε??????
mimis giova είπε:ευχαριστω φιλοσ!!!!!!θα τελειωσω το ζιξ...κ θα το αλαξω με το ζιρτεκ..κ θα ανεβασω κ φοτο..
Atsibir είπε:Καλησπέρα παιδιά. Καταρχήν ένα μεγάλο μπράβο για όλο το φόρουμ. Θα ήθελα να ρωτήσω αν τελικά το μείγμα που αναφέρεται στο πρώτο ποστ είναι τελικά dht blocker , αν είναι αποτελεσματικό και πόσο κοστίζει η παρασκευή του (πόσο περίπου έδωσαν στον φαρμακοποιό τους) ευχαριστώ και πάλι. Και κάτι άλλο τελικά θα μου προτείνατε το revivogen η το μείγμα?