Super ZIX. Το δικό σας DHT Blocker!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

spyder

New Member
Re: RE: Super ZIX. Το δικό σας DHT Blocker!

Fenimore είπε:
spyder είπε:
Δεν το γνώριζε και με ρώτησε τι περιέχει μέσα. Του είπα πως ένα από τα κύρια συστατικά του είναι ο ψευδάργυρος.

Ο ψευδάργηρος δεν είναι απο τα κύρια συστατικά του zix

Σοβαρά; Ποιο είναι τότε;

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
spyder είπε:
Fenimore είπε:
spyder είπε:
Δεν το γνώριζε και με ρώτησε τι περιέχει μέσα. Του είπα πως ένα από τα κύρια συστατικά του είναι ο ψευδάργυρος.

Ο ψευδάργηρος δεν είναι απο τα κύρια συστατικά του zix

Σοβαρά; Ποιο είναι τότε;

Το saw palmetto μπορεί να χαρακτηριστεί ως κύριο συστατικό αλλά όλα μαζί παίζουν ρόλο, τα γράφει αναλυτικά η πρώτη σελίδα του θέματος.

spyder

New Member
Re: RE: Super ZIX. Το δικό σας DHT Blocker!

Fenimore είπε:
Το saw palmetto μπορεί να χαρακτηριστεί ως κύριο συστατικό αλλά όλα μαζί παίζουν ρόλο, τα γράφει αναλυτικά η πρώτη σελίδα του θέματος.

Είχα την εντύπωση πως το saw palmetto είναι κάτι σαν λάδι και μπαίνει απλώς για να αποφευχθούν οι ερεθισμοί. Μάλιστα το είχα αναφέρει στο φαρμακοποιό και αυτή την εντύπωση μου έδωσε, πως η δράση του palmetto δεν έχει σχέση με το DHT blocking.

undo_an

New Member
Παιδια να ρωτησω κατι θελω να φτιαξω κ εγω super zix αλλα δεν ξερω που μπορω να βρω τα υλικα γιατι πολλες διευθυνσης που εχετε βαλει πλεον βγαζουν "not found" για τα συγκεκριμενα προϊοντα.Μπορειτε να με βοηθησετε?

weznem

Well-Known Member
δεν θα τα βρεις ολα τα υλιακ,δεν θα κανει τιποτα στα μαλλια σου.........η σπιρολακτονη ειναι ποιο δυνατο και παρα ταυτα,δεν κανει τιποτα,φαντασου το ζιχ..εσυ αποφασιζεις την γνωμη μου σου ειπα...

undo_an

New Member
εαν αντι για το superzix βαλω μεσα στο regain 4 καξουλες ντουτα(μιας κ εχω αραιωση μπροστα μπορει να με βοηθησει πιο πολυ?

υ.γ.το regain το χρησιμοποιω 3 βδομαδες μετα απο παυση 1 χρονου λογο μεγαλης φαγουρας κ ξηροδερμιας που μου ειχε προκαλεσει.Τωρα το χρησιμοποιω με αλλοαλλοη τζελ και ειμαι χαρα.Φινα επισης σταματησα μετα απο ενα εξαμηνο λογο αυτον που διαβασα στο σαιτ κ μου δημιουργησε κ εμενα πεσμενη λιμπινο.

dimos18

Member
κοιτα θα διαφωνισω λιγο με τον weznem.εγω σου λεω δοκιμασε πρωτα το ζιχ και μετα αποφασιζεις αν θα το παραλλαξεις .πολλα ατομα που δεν ειχαν επιθετικη α/α βοηθηθηκαν απο το ζιχ .μπορεις να δεις και τα αποτελεσματα του φενι για παραδειγμα που τον κρατησε καλα.

weznem

Well-Known Member
undo_an είπε:
εαν αντι για το superzix βαλω μεσα στο regain 4 καξουλες ντουτα(μιας κ εχω αραιωση μπροστα μπορει να με βοηθησει πιο πολυ?

υ.γ.το regain το χρησιμοποιω 3 βδομαδες μετα απο παυση 1 χρονου λογο μεγαλης φαγουρας κ ξηροδερμιας που μου ειχε προκαλεσει.Τωρα το χρησιμοποιω με αλλοαλλοη τζελ και ειμαι χαρα.Φινα επισης σταματησα μετα απο ενα εξαμηνο λογο αυτον που διαβασα στο σαιτ κ μου δημιουργησε κ εμενα πεσμενη λιμπινο.
φιλε διχως σιγουρια,νομιζω οτι εχει αναφερθει οτι χρηστες που το καναν ειδαν αρραιωση,σε αντιθεση με την χρηση της ντουντα μονη της σαν τοπικο (double A) λεγεται και υπαρχει θρεντ γι αυτο κοιτα το..
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-1350.html
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-402.html
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-2222.html
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-551.html
αυτα βρηκα με ενα προχειρο ψαξιμο επισης δεν ξερω αν θα βουλωσει το ψεκαστηρι με ντουντα μεσα,και θεωρω μεγαλη ποσοτητα τα 4καψακια ντουντα κοιτα το λιγο πιο προσεκτικα..δεν βρηκα θεμα double A δεν ξερω αν αναφερονται σε αυτο μεσα στο στο 2ο λινκ που σου παρεθεσα..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

cool11

Well-Known Member
Αντε να το ρωτησω 'θετικα':
Ευχαριστημενοι απο το zix? κανει δουλεια? φετος ειναι ο 5ος χρονος απο τοτε που ξεκινησε το τοπικ. Ε, δεν μπορει, συμπερασματα πρακτικα, θα υπαρχουν! Για να ακουσω.

Και να ρωτησω και 'αρνητικα': (για οσους δεν τους βγαινει κατι το θετικο να πουν)
ειναι κανεις δυσαρεστημενος απο τα αποτελεσματα του zix?

mimis giova

Active Member
παιδια...σμρ..ο φαρμακοπριοσ απο μονοσ τ..μ εβαλε στο ζιχ κ δεντρολιβανο..ντραπικα δεν τ ειπα κατι..τι λετε?εκανε μαλακια?το βαζω εξη μηνεσ...ουτε κρυω ουτε ζεστη..κ μ προτινε για τα μαλια..χαπια π εχουν μεσα..1-cystine,ascorbic acid(vitamin c)piridoxinc,zinc cuclonate(vbitamin b6)..ενα λαδι π εχει..δαφναιλαιο,καρυδαιλεο,σισαμαιλεο,jojoba,αβοκαντο.κτλ.(απλα τα αντιγραψα απο την συσκευασια...κ την λοσιον τ..π εχει...water,ethyl alcocol,isopropyl alcocol,butylene glucol rusmarious officians ,extract,matricarian recutita metntha piperita thymais vulcaris cichotha officinalis extract culentoula officinalis capcicum annum extract urticadiocia junierus sabal serulata minoxidil 6% azelaic acid..κ καπια ισωσ τα γραφω λαθοσ..συνχωρεστε με..αξιζει κατι απο αυτα?????????τι λετε??????

weznem

Well-Known Member
δεν θα σου μειωση την τριχοπτωση οτι παιρνεις ως τωρα.. για εμενα κοψιμο ολα μινοξιδιλη και και μετα απο 3μηνες αναλογως θα το εξετασουμε τοτε,ξεκινημα ζιρτεκ..
το ειπα και πιο πανω για να δουλεψει ενα τοπικο κατα 95% ειναι επειδη παιρναει συστημικα στην κυκλοφορια εξου και οι παρενεργειες..
προσωπικη αποψη το ανωθεν.. η σπιρο ειναι πιο δυνατη απο το ζιχ και τιποτα δεν εκανε εδαφος εχανα..δυστυχως για μπλοκερ τοπικο μονο ζιρτεκ σε οσους δουλευει,παρενεργειες δεν εχει κατι σπυρια δεν ειναι τιιποτα το φοβερο, αν εχεις επιθετικη τριχοπτωση ξεκινα κερατιν η φιναστεριδη με την εποπτεια ουρολογου/ενδοκρινολογου...(εκτος και αν εισαι κατω απο 25 που απαγορευεται)

mimis giova

Active Member
αδερφε..ευχαριστω πολυ..αυτα μ ειπε ο φαρμακοπειος..εμενα η θεραπεια μ ειναι μινο το βραδυ,το πρωι ζιξ..2 φορεσ φουνγοραλ,τησ αλλεσ πρασινο σαπουνι..ελαφρια θεραπεια το ξερω..εχω καπιες φοτο πριν απο 7 μηνεσ π αρχισα θα ανεβασω μαζι με τορινεσ...καλα δεν εχω καμια διαφορα..λιγο ξανθο τριχακι βλεπω....κ ειπα να σασ γραξω τι μ πρωτεινε..μπασ κ αξζει κατι απο αυτα....το ζιρτεκ πωσ το ζηταμε??????

weznem

Well-Known Member
mimis giova είπε:
αδερφε..ευχαριστω πολυ..αυτα μ ειπε ο φαρμακοπειος..εμενα η θεραπεια μ ειναι μινο το βραδυ,το πρωι ζιξ..2 φορεσ φουνγοραλ,τησ αλλεσ πρασινο σαπουνι..ελαφρια θεραπεια το ξερω..εχω καπιες φοτο πριν απο 7 μηνεσ π αρχισα θα ανεβασω μαζι με τορινεσ...καλα δεν εχω καμια διαφορα..λιγο ξανθο τριχακι βλεπω....κ ειπα να σασ γραξω τι μ πρωτεινε..μπασ κ αξζει κατι απο αυτα....το ζιρτεκ πωσ το ζηταμε??????

μαθε για το ζιρτεκ παιρνωντας το ζιχ μιας και το εχεις κιολας και αποφασιζεις.. ειναι υγρο σε σταγονες ζιρτεκσε σταγονες το ζητας 5 ευρα.. ειναι αντισταμηνικο φαρμακο για τις αλλεργειες κανονικα.. το αδειαζεις σε ενα μουκαλι μινοξιδιλης αδειο και βαζεις στο κεφαλι τοσο απλο διοτι εχει προπυλεν γλυκολ και γλυκερινη στα εκδοχα του..διαβσε εδω:
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-4356-lastpost.html
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-5094.html
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-3957.html
θα καταλβεις πως λειτουργει και τι κανει θεωρητικα..

Reve

Active Member
Καλησπέρα παιδιά. Καταρχήν ένα μεγάλο μπράβο για όλο το φόρουμ. Θα ήθελα να ρωτήσω αν τελικά το μείγμα που αναφέρεται στο πρώτο ποστ είναι τελικά dht blocker , αν είναι αποτελεσματικό και πόσο κοστίζει η παρασκευή του (πόσο περίπου έδωσαν στον φαρμακοποιό τους) ευχαριστώ και πάλι. Και κάτι άλλο τελικά θα μου προτείνατε το revivogen η το μείγμα?

weznem

Well-Known Member
Atsibir είπε:
Καλησπέρα παιδιά. Καταρχήν ένα μεγάλο μπράβο για όλο το φόρουμ. Θα ήθελα να ρωτήσω αν τελικά το μείγμα που αναφέρεται στο πρώτο ποστ είναι τελικά dht blocker , αν είναι αποτελεσματικό και πόσο κοστίζει η παρασκευή του (πόσο περίπου έδωσαν στον φαρμακοποιό τους) ευχαριστώ και πάλι. Και κάτι άλλο τελικά θα μου προτείνατε το revivogen η το μείγμα?

καλησπερα φιλε,καλως ηρθες στο φορουμ μας... :welc:
αρχικα προτείνω να ανοιξεις θρεντ στο σχετικα με εσας και να μας πεις το ιστορικο σου στο θεμα τριχοπτωση, αν εβαζες και φωτογραφιες θα ειχαμε πληρέστερη εικόνα για να σε κατατοπίσουμε στο τι χρειάζεσαι..
,τοπικα μπλοκερ υπαρχουν και αλλα σπιρολακτονη, αμπουλες προγεστερονης κτλ... δυστυχως για να εχεις εικονα ομως πρεπει να διαβασεις να ενημερωθεις τα τοπικα σε αλλους δουλευουν σε αλλους οχι, ακομα και αν χρησιμοποιουν το ιδιο τοπικιο...

προσωπικα δεν νομιζω οτι κανουν τιποτα το ιδιαιτερο τα ρεβιβογεν,ζιχ,σπιρολακτονη(εβαζα παλια)..θεωρω πλεον οτι οσα δουλευουν ειναι επειδη παιρνανε συστημικα στο αιμα και δεν μενει στο κεφαλι..
περιμενες και γνωμες αλλων,διαβασε και αποφασισε..
καλη συνεχεια ...

Μπλουζα