Απ: Super ZIX. Το δικό σας DHT Blocker!
Βασικά παιδιά, να πω ότι είναι "ελαφρύ". Δεν λαδώνει όπως το Revivogen και δεν φαίνεται.
Μπορεί να το βάλει κανείς και όταν είναι να βγει έξω. Επίσης δεν μυρίζει άσχημα.
Ένα που παρατήρησα, είναι ότι η σκόνη ή του ψευδάργυρου ή της β6 δεν διαλύεται οποτε θέλει συνέχεια ανακάτεμα πριν την χρήση του (και στην photo θα δείτε τον αφρό από το "κούνημα", αλλά στον πάτο φαίνεται η σκόνη).
Επίσης θέλει να είναι στο ψυγείο αν δεν χρησιμοποιήτε...
Το βημα τώρα.
Το νερό που πήρα μου βγήκε 0.80€ το 5λιτρο.
Το οινόπνευμα 5€ τα 400ml.
Φανταστείτε ποσότητα τωρα. Οινόπνευμα και νερό έβαλα ~50ml περίπου. Για ένα χρόνο φτάνει χαλαρά (η συνολική ποσότητα, όχι αυτό που έφτιαξα).
Τα υπόλοιπα μου βγήκαν 47.07 EUR τα υλικά, 6.00 EUR Shipping and Packaging ,4.29 EUR Handling Fee (από το email αυτά)...
Δείτε δηλαδή πόσα πλήρωσα για ποσότητα ικανή να μου κρατήσει ~1χρόνο...
Έπαθα πλάκα με τις βιταμίνες B6. Τρομερή συσκευασία. Φανταστειτε έχουν ένα καπάκωμα που ανοίγει δύσκολα, μέσα βαμβάκι και αυτό που υπάρχει και στα παπούτσια τα καινούρια να αποροφά την υγρασία. Είχαν δίκιο που έλεγαν να είναι καλής ποιότητας οι βιταμίνες γιατί παίζει τεράστιο ρόλο στην απόδοση του προϊόντος.
Η κατασκευή γελοία. Ποιό δύσκολο είναι να γράψεις ένα post
Βάζεις εκεί που θες το νερό και το οινόπνευμα. Ρίχνεις λίγο polysorbate, τα υπόλοιπα (palmetto κλπ), σπας τα χάπια (zinc & b6) γιατί θέλουμε την σκόνη και αυτά έχουν ένα πλαστικό "φιλμ" και τα ανακατεύουμε καλά.
Αυτό ήταν. Πραγματικά αν μπορεί να βρει κανείς τα υλικά ας το δοκιμάσει. Αναφέρεται σαν καθαρό DHT blocker, δεν παρέχει δηλαδή regrowth, αλλά πέρνει κανείς το regain και είναι οκ.
Τώρα θα δω διαφορά; Θα μου πέσουν ότι έχω; Δεν ξέρω, εν αναμονή και αυτό...