Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Βλέπω έχουμε και έναν που πιστεύει είναι αστείος στην κοινότητα. Καλό αυτό, να μας διασκεδάζουν όταν είμαστε down.bad boy είπε:παιδια μην το αφησετε να βρασει πολυ γιατι δεν θα κανει το καιμακι πανω πανω και στο φουρνο οχι 15 λεπτα αλλα 20 λεπτα ειδικα αν εχετε βαλει φαρινα γιωτης για μαλλια αφανα...α και μην ξεχασετε...αυριο στην εκπομπη της βεφας εχει συνταγη για κοτσιδακια αλα κρεμ με σως μαδερας...αντε τυχερακηδες...απο βδομαδας ολοι με μαλλια θα ειστε!!!χα χαχχαχα!!!!
dim74 είπε:μα ποσο...εισαι?ποσο?
Που το λέει ότι δεν σε χρεώνει. Απ'ότι είδα λέει από ένα ποσό και πάνω δεν χρεώνει. Αν πάντως δεν σε χρεώσει, δεν θα τα πληρώσεις Ελλάδαsot είπε:να σε ρωτησω και κατι αλλο....
στο λινκ αυτο http://www.vrp.com/ProductPage.aspx?ProdID=1100
οταν πας να το αγοράσεις, δεν σου χρεωνει τα μεταφορικα οπως σε άλλα site. θα τα πληρωσω στο ταχυδρομειο οταν ερθει τα μεταφορικά???
Οκ. Απλώς μερικά αστεία μπορεί να παρεξηγηθούν ή να μην καταλάβει κάποιος το πνεύμα σου και να νομίσει ότι λες κάτι γι'αυτόν, u know what i mean...bad boy είπε:ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΤΕ..ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΟ.ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ..ΚΑΙ ΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΖΟΜΑΙ..ΔΕΝ ΕΧ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ..ΤΟ ΧΩ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΠΙΑ..ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ. ;D![]()
Το κακό με την Β6 είναι να βρεις καλής ποιότητας. Διάβασε τι γράφω γι'αυτό. Αν πάρεις κακής ποιότητας, θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα περιμένεις.sot είπε:αντε ξεκινησα τις παραγγελιες απο το εξωτερικο.
να δω ποτε θα ερθουν....
τις καψουλες με βιταμινη β6 της εχουν και εδω στα φαρμακεια.