Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
badday είπε:παιδια Super ZIX η spiro ;
ANAR είπε:[quote author=badday link=topic=159.msg36068#msg36068 date=1277636605]
παιδια Super ZIX η spiro ;
φιλε να σε ρωτισο?? ειμαι φοιτιτης στην ελλαδα κ εχο καπια τριχοπτοση (10 τριχες την ημερα) περιπου κ απλα θελο να μ πεις απο που μπορω να προμηθευτο το revivogen apo ellada gt ksero oti mono online mboro...euxaristo!Stratos είπε:Αν παμε σε φαρμακοποιο τα υλικα θα μας φτιαξει αυτη την μπομπα?
Ουτε μεταμοσχευση να εκανε ο τυπος στην φωτο και το πολυ παραξενο οτι εβγαλε μαλλια και στους κροταφους
Σε περιπτωση που πεσει κατι λιγο παραπανω ή λιγο λιγοτερο τη γινετε μηπως χανει την δραστικοτητα του το συγκεκριμενο υλικο?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
author=Fenimore link=topic=159.msg49596#msg49596 date=1300467621]
Λοιπόν, ύστερα από 1 χρόνο χρήσης Revivogen αποφάσισα να το αντικαταστήσω με το Super Zix II. Κάνω πιο πολύ αυτό το post για να ενημερώσω ότι τα υλικά του τα αγόρασα όλα μαζί από το site του δημιουργού του: http://www.qdbd.com/hair_formulas_12.htm (έχει ξανά αναφερθεί αυτό το site στην τρίτη σελίδα του συγκεκριμένου thread και όπως είχε πει ο Άκης του είχε στείλει email και δεν του απάντησε). Ακριβώς το ίδιο συναίβει και σε μένα, του έστειλα email, και περίμενα μερικές μέρες αλλά δεν έλαβα απάντηση. Βρήκα σε ξένο φόρουμ κάτι σχετικά πρόσφατες δημοσιεύσεις του που έλεγε ότι πουλάει ακόμα το Super Zix II και ότι μερικά από τα email που του στέλνουν πηγαίνουν από λάθος στο φάκελο με τα spam και γενικά το “ρίσκαρα” και το παρήγγειλα. 3 μέρες μετά απο την παραγγελία μου, έγινε “shipped” απο την ccnow, και μετά από 5 - 6 μέρες ήρθε με τον ταχυδρόμο (όχι με courier), σύνολο μαζί με τα μεταφορικά 51.69 €.
kapamarou είπε:τι αποτελεσματα ειδες με εναν χρονο revivogen?αν εχεις προβληματα με τα μεταφορικα,τα συστατικα του zix υπαρχουν σε φαρμακεια ομοιοπαθητικης και καταστηματα συμπληρωματων διατροφης.
εμενα μου κοστιζε καπου στα 8 ευρο τα 200ml
Kounamoutzas είπε:εμενα παντως μετα απο 2 μηνες χρησης revivogen εχει σταματησει η τριχοπτωση, regrowth και γω δεν εχω δει.
@kapamarou regrowth στο επάνω μέρος δεν παρατήρησα καθόλου, έχω ακριβώς την ίδια πύκνωση που είχα 1 χρόνο πριν. Στους κροτάφους υπήρχε χνούδι - και ακόμα υπάρχει αλλά δεν είδα να αλλάζει κάτι (να γίνει κανονική τρίχα δηλαδή). Shedding δεν παρατήρησα ποτέ να έχω κατά την διάρκεια χρήσης του. Έχανα, και ακόμα χάνω πολλές τρίχες ημερησίως. Πάντως δεν παρατήρησα να μεγαλώνει η αραίωση, ούτε να ανοίγουν άλλο οι κροτάφοι. Όπως είχα πει και σε άλλο μέλος που με είχε ρωτήσει πριν 2 μήνες με pm, ειλικρινά δεν ξέρω αν με "σταθεροποίησε" το revivogen, ή απλά αραιώνω πιο αργά και είναι θέμα χρόνου. Δεν μπορώ πάντως να το συστήσω χωρίς επιφύλαξη σε κάποιον. Βασικά όταν το είχα ξεκινήσει πίστευα ότι θα πέρναγα τον 1 χρόνο σε χρήση, αλλά είναι αρκετά ακριβό και ειλικρινά δεν μπορώ άλλο λάδωμα στα μαλλιά . Αυτό που έκανα με τη παραγγελεία μου ήταν όντως λίγο παρακινδυνευμένο, και δεν προτείνω σε κανέναν να ψωνίζει στα "τυφλά" από site που δεν γνωρίζει. Το συγκεκριμένω site πάντως μπορώ να το επιβεβαιώσω ότι είναι αξιόπιστο αυτήν τη στιγμή, το απόγευμα μόλις έφτιαξα την πρώτη δόση zix (βγήκε κάπως ανοικτό πράσινο).
kapamarou είπε:καλη κινηση η προσθηκη γλυκερινης στο ζιχ Fenimore,πραγματικα αν δεν το κανεις καλα αποροφησιμο ειναι σκετο νερακι
αν σου βγαινει ελαιωδες το μιγμα σαν το revivogen μπορεις να αυξησεις το οινοπνευμα μεχρι να το φερεις στο σημειο που θελεις![]()