Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
sovagg είπε:Εχω συγκεντρωσει τα υλικα για το zix,αλλα saw palmetto βρηκα μονο σε χαπια.Μπορω να σπασω τα χαπια και να τα βαλω στο διαλυμα ή πρεπει οπωσδηποτε το palmetto να ειναι σε υγρη μορφη?Και αν ναι,ποσα mg πρεπει να βαλω στο διαλυμα? ???
sovagg είπε:[quote author=sovagg link=topic=159.msg10662#msg10662 date=1239199921]
Εχω συγκεντρωσει τα υλικα για το zix,αλλα saw palmetto βρηκα μονο σε χαπια.Μπορω να σπασω τα χαπια και να τα βαλω στο διαλυμα ή πρεπει οπωσδηποτε το palmetto να ειναι σε υγρη μορφη?Και αν ναι,ποσα mg πρεπει να βαλω στο διαλυμα? ???
Σπύρος είπε:το avodart είναι σαν την coca cola - ΠΆΕΙ ΜΕ ΌΛΑ![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Stratos είπε:Ακη οπως λεει και ο Κωστας το link του polysorbate 80 ειναι ακυρο αν ξερεις καποιο αλλλο link δωστο μας
όλα καλά άρχοντα-επιμονή και υπομονήtse είπε:3η εβδομάδα που χρησιμοποιώ το superzix σε συνδυασμό με fungoral(έχω παραγγείλει και πεπτίδια χαλκού) και το μαλλί έχει δυναμώσει πάρα πολύ.Η τριχόπτωση έχει σταματήσει εντελώς και οι μικρές φύτρες που είχα έχουν δυναμώσει.Να φανταστείτε ένας φίλος μου κατάλαβε ήδη ότι υπάρχει διαφορά με πριν.Αν το ξεκίνημα με 2 προϊόντα είναι έτσι είμαι περίεργος να δω την συνέχεια με 3 προϊόντα μετά από μήνεςΤο polysordate 80 (twwen 80) πάντως το πουλάει και ένα μαγαζί στην Θεσσαλονίκη με παραγγελία αλλά πρέπει να παραγγείλεις 1 λίτρο που βγαίνει γύρω στα 30 ευρώ(Ασκητού 60 Δίγκας.μέσα στην ψαραγορά)