Super ZIX. Το δικό σας DHT Blocker!

Άκης

Administrator
Απ: Super ZIX. Το δικό σας DHT Blocker!

sovagg όπως σου είπα και στο pm, πέτα τα χάπια palmetto.
Τώρα για shedding όχι δεν θα δεις. Αλλά και αν δεις τι φοβάσαι;
Επίσης να βάλεις ψευδάργυρο στο zix.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sovagg

New Member

Οκ Ακη,αυριο θα παω στο φαρμακειο να παρω τα υλικα για το zix.Θα του βαλω και ψευδαργυρο μεσα οπως μου ειπες και αντι για polysorbate θα βαλω 4-5 σταγονες απο το σαμπουαν(αυτο το χωρις δακρυα).Θα το συμπεριλαβω στη θεραπεια μου και θα το χρησιμοποιω με 3-4 ωρες διαφορα απ την ωρα θα που βαζω μινοξιδιλη γιατι φοβαμαι την αλληλεπιδραση του ψευδαργυρου με τη μινοξιδιλη.Ελπιζω να κανει δουλεια.. ???

sovagg

New Member

Εχω συγκεντρωσει τα υλικα για το zix,αλλα saw palmetto βρηκα μονο σε χαπια.Μπορω να σπασω τα χαπια και να τα βαλω στο διαλυμα ή πρεπει οπωσδηποτε το palmetto να ειναι σε υγρη μορφη?Και αν ναι,ποσα mg πρεπει να βαλω στο διαλυμα? ???

sovagg

New Member

sovagg είπε:
Εχω συγκεντρωσει τα υλικα για το zix,αλλα saw palmetto βρηκα μονο σε χαπια.Μπορω να σπασω τα χαπια και να τα βαλω στο διαλυμα ή πρεπει οπωσδηποτε το palmetto να ειναι σε υγρη μορφη?Και αν ναι,ποσα mg πρεπει να βαλω στο διαλυμα? ???

Κανεις δεν ξερει να μου απαντησει ρε παιδια?

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

sovagg είπε:
[quote author=sovagg link=topic=159.msg10662#msg10662 date=1239199921]

Κανεις δεν ξερει να μου απαντησει ρε παιδια?
[/quote]
ρε 'συ,στείλε p.m στον Άκη ;)

sovagg

New Member

Εχω στειλει p.m. στον Ακη φιλε Σπυρο.

Κατι αλλο-Υπαρχει καποιο ΕΛΛΗΝΙΚΟ site απο οπου μπορουμε να παραγγειλουμε saw palmetto σε υγρη μορφη?

baybars

New Member

Ακη εχουν περασει αρκετοι μηνες απο τοτε που ξεκινησες super zix. απο αποτελεσματα πως πηγε? Επισης, θελω να σε ρωτησω γιατι σταματησες τη χρηση του revivogen

sot

Member

παιδια εριξα μεσα στο ZIX 5 καψουλες AVODART
ειναι σωστό αυτό που έκανα???

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag

New Member

Παιδιά μόλις έφτιαξα το zix,αλλά όσο και να το κουνάω η Β6 έχει κάτσει στο πάτο κ δε λέει να διαλυθεί.Σε εσάς διαλύθηκε??

Άκης

Administrator

Έτσι κάνει και σε εμένα. Παρατήρησα ότι με παραπάνω βαθμοί οινόπνευμα, διαλύεται καλύτερα η Β6

STATHIS77

New Member

[quote author=Άκης link=topic=159.msg1503#msg1503 date=1220902183]

)

Καλησπέρα Ακη ηθελα να σε ρωτησω άν κάνει
αυτή η Β6 στο μειγμα(εχει διαφορα στην τιμη) http://www.ada.gr/ada/product.asp?id=1&pf%5Fid=queb65&dept%5Fid=21 και αυτη http://www.ada.gr/ada/product.asp?id=1&pf%5Fid=01650&dept%5Fid=45 απο ελληνικο καταστημα.και επισης αν υπαρχει καποιο site για αγορα saw palmetto μεσω paypal(δεν εχω πιστωτικη).Ευχαριστω

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

το bulkactives ειναι καλο εχει πολλα πραγματακια για να παρει κανεις

επισης στο ebay εχω βρει polysorbate η τιμη του πολυ καλη
το μειονεκτημα ειναι τα μεταφορικα που οπως και και στο 1to1vitamins ειναι πανακριβα

οσο για αυτες τις βιταμινες Β στα links δεν ειμαι διαγουρος αν κανουν δεν βλεπω πουθενα να αναφερουν pyridoxal

kabamarou

Member

3η εβδομάδα που χρησιμοποιώ το superzix σε συνδυασμό με fungoral(έχω παραγγείλει και πεπτίδια χαλκού) και το μαλλί έχει δυναμώσει πάρα πολύ.Η τριχόπτωση έχει σταματήσει εντελώς και οι μικρές φύτρες που είχα έχουν δυναμώσει.Να φανταστείτε ένας φίλος μου κατάλαβε ήδη ότι υπάρχει διαφορά με πριν.Αν το ξεκίνημα με 2 προϊόντα είναι έτσι είμαι περίεργος να δω την συνέχεια με 3 προϊόντα μετά από μήνες :)Το polysordate 80 (twwen 80) πάντως το πουλάει και ένα μαγαζί στην Θεσσαλονίκη με παραγγελία αλλά πρέπει να παραγγείλεις 1 λίτρο που βγαίνει γύρω στα 30 ευρώ(Ασκητού 60 Δίγκας.μέσα στην ψαραγορά)

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

μπραβο ρε τσε σου ευχομαι και καλυτερα αποτελεσματα

για το polysorbate βρηκα και εξωτερικο και ebay αλλα τα μεταφορικα ειναι πολυ ακριβα

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

tse είπε:
3η εβδομάδα που χρησιμοποιώ το superzix σε συνδυασμό με fungoral(έχω παραγγείλει και πεπτίδια χαλκού) και το μαλλί έχει δυναμώσει πάρα πολύ.Η τριχόπτωση έχει σταματήσει εντελώς και οι μικρές φύτρες που είχα έχουν δυναμώσει.Να φανταστείτε ένας φίλος μου κατάλαβε ήδη ότι υπάρχει διαφορά με πριν.Αν το ξεκίνημα με 2 προϊόντα είναι έτσι είμαι περίεργος να δω την συνέχεια με 3 προϊόντα μετά από μήνες :)Το polysordate 80 (twwen 80) πάντως το πουλάει και ένα μαγαζί στην Θεσσαλονίκη με παραγγελία αλλά πρέπει να παραγγείλεις 1 λίτρο που βγαίνει γύρω στα 30 ευρώ(Ασκητού 60 Δίγκας.μέσα στην ψαραγορά)
όλα καλά άρχοντα-επιμονή και υπομονή ;)

Μπλουζα