Super ZIX. Το δικό σας DHT Blocker!

dim74

Member
Απ: Super ZIX. Το δικό σας DHT Blocker!

για να καταλαβω κατι...ειναι δυνατον σε 3 εβδομαδες(ουτε καν τρεις...καθως γραφει στην τριτη...) καποιος με ενα προιον να δει δυναμωμα στις φυτρες και αλλαγη στα μαλλια του?γιατι εγω παλευω μηνες με διαφορα και τιποτα τετοιο!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

και εμενα απιστευτο και υπερβολικο μου φαινεται

αλλα τι να πω αν το παιδι νοιωθει και βλεπει κατι τετοιο μπραβο του

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ναι ισως και ψυχολογικο

μα το θεμα ειναι να νοιωθουμε καλα με τον εαυτο μας

και το παιδι νοιωθει ετσι μαζι του ειμαι

STATHIS77

New Member

tse είπε:
Εμένα πάλι όλη αυτή η φάση του ψαξίματος των υλικών μου άρεσε λίγο :)Περιπετειούλα :D Καλά άμα βλέπατε από μια μεριά που πήγα για να βρω ψευδάργυρο και tween 80(polysordate) :D :D
Ο τύπος ήταν μέσα σε ένα στενό στην ψαραγορά της Θεσσαλονίκης και για να πας έπρεπε να περάσεις μπροστά από ιχθυοπώλες που θέλανε σόνι και καλά να σου πουλήσουν ψάρια :D Αντε να τους πεις τώρα ότι δεν πήγες για ψάρια και ψάχνεις το polysordate :D

Το ling με τον ψευδαργυρο ειναι πολυ ακριβο αν υπολογισεις και τα μεταφορικα 9$zinc+13$μεταφορικα
Αν οντως υπαρχει σε σκονη στο φαρμακειο σε πολυ καλυτερη τιμη οπως αναφερε μια κοπελα αν θυμαμαι καλα.οποτε ψαξτε το καλυτερα πρωτα στο φαρμακειο γιατι με το internet ειναι μπλεξιμο.(εγω παρειγγειλα απο το link που δινει ο Aκης 2συσκευασιες zinc κατα λαθος και καπακι τους εστειλα διορθωτικο με ακυρωση του ενος τεμαχιου η αντικατασταση του με saw palmetto που ειχαν στην ιδια τιμη και ουτε καν μου απαντησαν μετα απο πολλα email μου απαντησαν (3μερες μετα)οτι μολις απεσταλει και δεν μπορουν να ταλαξουν-_ειχα στειλει email δεκα λεπτα μετα την παραγγελια-απατη καθαρη.Ασε που στελνουν με FEDEX.δεν το γραφουν πουθενα μονο μετα την παραγγελια στο email που σου ρχεται.
shopinprivate λεγεται....για saw palmetto βρηκα αυτο http://www.naturesalternatives.com/herbs/sawpalmetto.html..εχω μπερδευτει γιατι στο link του ακη μου βγαζει οτι δεν ειναι διαθεσιμο πλεον(saw palmetto)και εχω βρει πολλες μαρκες...εχει δοκιμασει καποιος κατι αλλο?

kabamarou

Member

Καλά για να μην λέμε υπερβολές τελικά όντως ήταν ψυχολογική η διαφορά πιο πολύ.Έβγαλα φωτογραφίες τις σύγκρινα και το διαπίστωσα:)Η τριχόπτωση πάντως σίγουρα έχει μειωθεί κατά πολύ και αυτό είναι κάτι που δεν το είχα καταφέρει με άλλα προϊόντα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα

STATHIS77

New Member

STATHIS77 είπε:
[quote author=tse link=topic=159.msg10371#msg10371 date=1238712196]
Εμένα πάλι όλη αυτή η φάση του ψαξίματος των υλικών μου άρεσε λίγο :)Περιπετειούλα :D Καλά άμα βλέπατε από μια μεριά που πήγα για να βρω ψευδάργυρο και tween 80(polysordate) :D :D
Ο τύπος ήταν μέσα σε ένα στενό στην ψαραγορά της Θεσσαλονίκης και για να πας έπρεπε να περάσεις μπροστά από ιχθυοπώλες που θέλανε σόνι και καλά να σου πουλήσουν ψάρια :D Αντε να τους πεις τώρα ότι δεν πήγες για ψάρια και ψάχνεις το polysordate :D

Το ling με τον ψευδαργυρο ειναι πολυ ακριβο αν υπολογισεις και τα μεταφορικα 9$zinc+13$μεταφορικα
Αν οντως υπαρχει σε σκονη στο φαρμακειο σε πολυ καλυτερη τιμη οπως αναφερε μια κοπελα αν θυμαμαι καλα.οποτε ψαξτε το καλυτερα πρωτα στο φαρμακειο γιατι με το internet ειναι μπλεξιμο.(εγω παρειγγειλα απο το link που δινει ο Aκης 2συσκευασιες zinc κατα λαθος και καπακι τους εστειλα διορθωτικο με ακυρωση του ενος τεμαχιου η αντικατασταση του με saw palmetto που ειχαν στην ιδια τιμη και ουτε καν μου απαντησαν μετα απο πολλα email μου απαντησαν (3μερες μετα)οτι μολις απεσταλει και δεν μπορουν να ταλαξουν-_ειχα στειλει email δεκα λεπτα μετα την παραγγελια-απ@τη καθαρη.Ασε που στελνουν με FEDEX.δεν το γραφουν πουθενα μονο μετα την παραγγελια στο email που σου ρχεται.
shopinprivate λεγεται....για saw palmetto βρηκα αυτο http://www.naturesalternatives.com/herbs/sawpalmetto.html..εχω μπερδευτει γιατι στο link του ακη μου βγαζει οτι δεν ειναι διαθεσιμο πλεον(saw palmetto)και εχω βρει πολλες μαρκες...εχει δοκιμασει καποιος κατι αλλο?
[/quote]

http://www.health4youonline.com/health_supplements_biocare_b217.htm Η ιδια β6 με το λινκ του ακη με δωρεαν αποστολη!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

STATHIS77 οτι βρισκουμε πιο φτηνο και ειναι το ιδιο προιον καλο ειναι να το προτιμαμαι μιλαω για την Β6
για το palmetto θα το κοιταξω καλυτερα οταν βρω χρονο και θα σου πω

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

λοιπον η τιμη του δεν ειναι και ιδανικη φιλε με τα μεταφορικα για ελλαδα θα σου βγει 17.5 ευρω με παρουσες ισοτιμιες

επισης κατι αλλο που παρακινει το ενδιαφερον (extracted in alcohol 66% by volume)
πολλα απο τα υπολοιπα ειναι 25% νομιζω μια καλυτερη επιλογη ειναι οπως θα διαβασετε στο παρακατω κοντα στο 45%

για περισσοτερα
DRY and FRESH PLANT LIQUID EXTRACTS

Making liquid extracts with dried plants is easier, less expensive and less time-consuming. The less water in a plant, the more herb that is available to be extracted into the liquid. This means the dry plant extracts often have more herb per ounce than a fresh plant extract does. However, there are often qualities in the fresh plants that are lacking in dry plants, so it is often necessary to make a fresh plant extract. Sometimes it is best to use both flesh and dry plant to make an extract. Note: check the "Herb Chart for Harvesting and Preparation of Liquid Extracts" in this book to know how to proceed with specific herbs.

The two parts of a liquid extract are the herb, or "marc," and the liquid, or "menstruum." The valuable qualities of the plant are extracted from the marc into the menstruum. The final product will be the liquid extract. The menstruum used in a liquid extract can be straight alcohol, or a water and alcohol mix. The percentage of alcohol used in the menstruum will vary depending on the constituents in the plant. There are some general rules that can help determine the amount of alcohol to use. If the plant has mucilaginous characteristics, use low alcohol, about 25%. If the plant is high in essential oils or resins, use high alcohol, 65-95%. For resins in plants or substances like myrrh or propolis, use straight, 95% 'alcohol. Since most plants have multiple constituents, the decision concerning the amount of alcohol will be difficult. For example, echinacea has immune-enhancing polysaccharides that are best dissolved in water and precipitate in alcohol. It also has immune-enhancing alkylamides that are best dissolved in alcohol. What should be used for echinacea? Most herbalists use 45 - 50% alcohol for an herb like echinacea, and this appears clinically to be very effective.

ΠΗΓΗ

STATHIS77

New Member

[quote author=Παναγιωτης link=topic=159.msg12242#msg12242 date=1242241182]
λοιπον η τιμη του δεν ειναι και ιδανικη φιλε με τα μεταφορικα για ελλαδα θα σου βγει 17.5 ευρω με παρουσες ισοτιμιες

επισης κατι αλλο που παρακινει το ενδιαφερον (extracted in alcohol 66% by volume)
πολλα απο τα υπολοιπα ειναι 25% νομιζω μια καλυτερη επιλογη ειναι οπως θα διαβασετε στο παρακατω κοντα στο 45%

ΠΗΓΗ
[/quotκαταλαβα...τελικα ειναι πολλοι παραμετροι που για καποιον που το ψαχνει τωρα ισως να μην ειναι γνωστοι...υπαρχει καποιο saw palmetto που μου προτεινετε?και αν πληρωνεται μεσω paypal..εχω καρτα καταθεσεων αναληψεων γραφει visa πανω της πειραιως..και δεν ξερω αν περναει σαν πιστωτικη...(νομιζω πως οχι)

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

αν εννοειες χρεωστικη καρτα
να σου πω πως εδω και χρονια οχι μονο για αυτα τα προιοντα αλλα και γενικα χρεωστικη με επιτυχια

η χρεωστικη visa μπορει να χρησιμοποιθει για αγορες οπως και η πιστωτικη
απλα η πιστωση στον λογαριασμο σου ειναι οσο και τα λεφτα που εχεις μεσα

οποτε ειτε μεσω paypal (οπου ειμαι και εγω γραμμενος εκει )ειτε μεσω συναλαγων οπου σε σελιδες δινεις αριθμο καρτας και κανεις αγορες ειναι το ιδιο

και αν θες την γνωμη μου κανεις πολυ καλα αν εχεις χρεωστικη και οχι πιστωτικη

STATHIS77

New Member

Παιδιά σορρυ που επανερχομαι αλλα εχει χρησιμοποιησει κανεις saw palmetto?αν ναι απο που το πηρε?(το link του ακη βγαζει unavailable το προιον).Τι πρεπει να προσεξω στην αγορα του...να προτιμησω site τυπου on line φαρμακειου
η να τo παρω και απο ebay?Βιολογικό?με αιθυλικη αλκοολη η σκετο?ειδα οτι καποια περιεχουν και ζαχαρη(μαλλον για oral χρηση)...εχω ηδη παραγειλει τα υπολοιπα και ειναι το μονο που μου εμεινε...θα εκτιμισω πολυ οποια βοηθεια...εψαξα αρκετα και δεν βρηκα καποιο σχετικο post....thanks

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

απο palmetto γεματη η αγορα
μπορεις να παρεις και απο ebay αλλα και απο αλλου εγω ειχα παρει απο το Link του ακη στο puritans
αλλα ειναι γεματο εκει εξω
ειτε σε liquid μορφη ειτε και σε softgels (ειχα πετυχει μια μερα ενα πολυ καλο εκει)

magic810

New Member

Παναγιωτης είπε:
απο palmetto γεματη η αγορα
μπορεις να παρεις και απο ebay αλλα και απο αλλου εγω ειχα παρει απο το Link του ακη στο puritans
αλλα ειναι γεματο εκει εξω
ειτε σε liquid μορφη ειτε και σε softgels (ειχα πετυχει μια μερα ενα πολυ καλο εκει)

Παναγιωτη οσο και αν εψαξα δεν εχεις καπου ποστ της θεραπειας που ακολουθεις.....ουτε και αποτελεσματα σου.....
Θα ηταν πραγματικα πολυ ενδιαφερον μιας και εισαι απο τα παλιοτερα μελη αν οχι το παλιοτερο μαζι με τον ΑΚΗ να μας δειξεις το ιστορικο σου.....
και να κανεις και ενα μικρο review των προιοντων που εσυ τελικα χρησιμοποιεις και των αποτελεσματων που πηρες απο το καθενα.....Μιας και εκτιμω παρα πολυ την αποψη σου και την κριση σου......
Θα ηταν πραγματικα πολυ καλο και θα το εκτιμουσα....
:D ;)

magic810

New Member

Ασχετο, αλλα εχει περασει καιρος πλεον απο πολλους χρηστες που το χρησιμοπουν και δεν εχω ακουσει καποια θετικα η αρνητικα σχολια......
Μιας και εγω το καλημερα μου το ειπα σε αυτο το φορουμ αμβισβητωντας το zix.... :p
τελικα ρε παιδες τι εχετε παρει απο αυτο το προιον? ::)

Μπλουζα