Φυσικά και δεν θα έχεις πρόβλημα να μπεις θάλασσα ότι θελουμε λέμε... Τώρα κάτω από τον ήλιο πολύ ώρα δεν κάνει καλό γενικά ποσό τώρα που θα είσαι μετά από επέμβαση.Vlafo ο γιατρος μου πε παντως μετα το τριμηνο κανεις ο,τι θες δεν υπαρχει προβλημα!
Φυσικά και δεν θα έχεις πρόβλημα να μπεις θάλασσα ότι θελουμε λέμε... Τώρα κάτω από τον ήλιο πολύ ώρα δεν κάνει καλό γενικά ποσό τώρα που θα είσαι μετά από επέμβαση.Vlafo ο γιατρος μου πε παντως μετα το τριμηνο κανεις ο,τι θες δεν υπαρχει προβλημα!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μπορείς να κάνεις τα πάντα μόνο στον ήλιο θέλει προσοχή,ειδικά το Καλοκαίρι.Vlafo ο γιατρος μου πε παντως μετα το τριμηνο κανεις ο,τι θες δεν υπαρχει προβλημα!
Μπορείς να κάνεις τα πάντα μόνο στον ήλιο θέλει προσοχή,ειδικά το Καλοκαίρι.
Το να κάτσεις για λίγο τώρα με τέτοιες θερμοκρασίες,δεν δημιουργεί πρόβλημα.
Κινδυνεύουν τα μοσχεύματα; Εκεί είναι το θέμαΤις πρωτες 90 ημερες δεν κανει καλο η εκθεση στον ηλιο γιατι βρισκεσαι ακομα σε Healing process.
Τα μοσχεύματα όχι, το δέρμα ναι.Κινδυνεύουν τα μοσχεύματα; Εκεί είναι το θέμα
Κάνε σκριν σοτ....κ εγώ έτσι τις ανεβάζωδε ξερω τι γίνεται δεν ανεβαίνουν οι φωτογραφίες , και δεν λαμβάνω μήνυμα οτι αυτό συμβαίνει λογο μεγέθους των φωτογραφιών.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Salis
Αυτές είναι καθαρές φώτο και φαίνεται ακριβώς πλέον η έκταση και που μπήκατε.
Όπως στα είπα είναι 35g(max)μπροστά και 30 πίσω,η έκταση που σου είπα αρχικα είναι αυτή που είπε και ο Μάκης περίπου 130τμ.
Έχεις και το τσουλούφι πίσω που θα κάνει τη διαφορά.
Με τέτοια πυκνότητα θέλεις και μήκος κατάλληλο και layering αλλά θεωρώ θα σε αφήσει ικανοποιημένο το τελικό αποτέλεσμα.
εννοεί κάλυψη απόκρυψη του προβλήματος.Η μαμά πυκνοτητα είναι 70-80 grafts ανα τ.εκατοστό.Εσύ θα έχεις 30 grafts ανα τ.εκατ..Θα αφήνεις λίγο μακρύ το μαλλί και θα δημιουργείς ψευδαίσθηση ότι έχεις μαλλί πυκνό.(layering)τι εννοείς μηκος και layering , δηλαδη στα κοντα μαλλιά δεν θα ειμαι ικανοποιημένος πιστεύεις.?
Σκοπός της μεταμόσχευσης είναι να δημιουργείς μια ψευδαίσθηση κάλυψης και πυκνότητας, καθώς δεν μπορείς να πετύχεις τις μαμα πυκνότητες ειδικά στα μεγαλύτερα norwood, η οποία μπορεί να επιτευχθεί με λίγο μακρος στα μαλλιά ωστε να δημιουργείς layering.τι εννοείς μηκος και layering , δηλαδη στα κοντα μαλλιά δεν θα ειμαι ικανοποιημένος πιστεύεις.?