Rogaine / Regaine FAQ

globalzero

New Member
σε norwood 5 έχει νόημα από μόνη της σαν θεραπεία?

Η λιπαρότητα με το foam είναι μικρότερη στα μαλλιά?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kal

Member
Τωρα το καλοκαιρι που βραζει ο τοπος ξερετε τι να κανω με μερικα κλειστα μπουκαλια φοαμ που εχω?Τωρα το μπουκαλακι το οποιο εχω ανοιξει το χω στο ψυγειο γτ ειναι ανοιχτο και φοβαμαι την εξατμιστει καποια ποσοτητα υγρου η αεριου αλλα για τα κλειστα τι λετε να κανω?

Chs

Μέλος του προσωπικού
kal είπε:
Τωρα το καλοκαιρι που βραζει ο τοπος ξερετε τι να κανω με μερικα κλειστα μπουκαλια φοαμ που εχω?Τωρα το μπουκαλακι το οποιο εχω ανοιξει το χω στο ψυγειο γτ ειναι ανοιχτο και φοβαμαι την εξατμιστει καποια ποσοτητα υγρου η αεριου αλλα για τα κλειστα τι λετε να κανω?

Και αυτά στο ψυγείο -δίπλα στις μπύρες

Chs

Μέλος του προσωπικού
kal είπε:
Λες να τα βαλω για ολο το καλοκαιρι μεσα? Δεν νομιζω να παθουν κατι σωστα?

Τίποτα απολύτως. Ίσα ίσα που θα κρατήσουν την μορφή του αφρού και δεν θα υγροποιηθούν, θα είναι και δροσερά δροσερά ;)

cool11

Well-Known Member
Ισως ειναι εσφαλμενη εντυπωση, λαθος αισθηση, αλλα νομιζω οτι τα 'νεα' ασημενια μπουκαλακια του αφρου regain, κρατουν λιγοτερο απο τα παλιοτερα μπλε...ισως εχουν λιγοτερη ποσοτητα, ή εγω βαζω περισσοτερη ποσοτητα(πως, αφου προσεχω?) και τελειωνει πιο γρηγορα;

atbing7

New Member
Εχοντας χρησιμοποιησει το regaine αφρος για περιπου 7 μηνες , ακολουθωντας τι οδηγιες που εχει κατα γραμμα , δεν εχω δει την παραμικρη βελτιωση. Δεν ξερω σε τι οφειλεται.... υπαρχει καποιο αλλος μελος του φορουμ που χει δει αποτελεσματα μετα απο χρονια χρηση του προιοντος?

TheoZKS

Member
Παιδιά από που αγοράζετε εσείς πλέον μινοξ;
Παλιά έβρισκα στο Ίντερνετ της Kirkland που ήταν και φθηνή αλλα τώρα δεν βρίσκω.

Μπωρει να δώσει κάποιος κανένα Λινκ;

Atermon

Member
Υπάρχει σκεύασμα στα ελληνικά φαρμακεία της γειτονιάς χωρίς προπυλενογλυκερόλη; Διάβασα ότι είναι αυτή υπαίτια για τη φαγούρα και τις άσπρες νιφάδες. Και σε τι βοηθά τελοσπάντων για να την προσθέτουν;

kapa

Μέλος του προσωπικού
Atermon είπε:
Υπάρχει σκεύασμα στα ελληνικά φαρμακεία της γειτονιάς χωρίς προπυλενογλυκερόλη; Διάβασα ότι είναι αυτή υπαίτια για τη φαγούρα και τις άσπρες νιφάδες. Και σε τι βοηθά τελοσπάντων για να την προσθέτουν;

απο οσο ξερω υπαρχει το regaine foam http://www.regaine.gr/portal/regaine/proionta-regaine
στα ελληνικα φαρμακεια.
η αιτια για τις φαγουρες και οτιδηποτε δερματικο ειναι η προπυλαινογλυκολη.
βοηθαει στην απορροφηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

poseidonas77

Well-Known Member
παιδια καλημερα...υπαρχει καποιος που να τη χρησιμοποιει το πολυ 3-4 φορες την εβδομαδα να μας πει τι καταληξη ειδε στα μαλια του?
γνωριζω οτι το ιδανικο ειναι 2 φορες καθημερινα αλλα εαν τελικα χανει τ δραση της μετα τα 2 χρονια ποιος ο ρολος να συνεχιζουμε να τη βαζουμε καθημερινα?και οταν λεμε οτι χανει τη δραση της ενοουμε οτι ξαναεμφανιζεται η τριχοπτωση στα προ μινοξ επιπεδα?με τα μαλια που μας εδωσε τι γινεται μετα τα 2 χρονια?η μετά γυρω γυρω υγειη που τα δυναμωνει τι συμβαινει??υπαρχει περιπτωση να διαταραξει το κυκλο τους?
ευχαριστω !!!

Γεια σας.
Θα αναφερω με την σειρα μου τα αποτελεσματα χρησης απο το συγκεκριμενο φαρμακο. Ενδεικτικα θα αναφερω οτι ειχα προβλημα τιροχοπτωσης μονο στους κροταφους και θελοντας να αποκαταστησω γρηγορα την απωλεια τριχων, προχωρησα στην συγκεκριμενη αγορα. Με το που παρατηρησα οτι χανω καποιες τριχες απο τους κροταφους κατευθειαν πηγα και το αγορασα.
Εγω το πηρα για πρωτη φορα στις 1 Νοε 11 (το 5% Regaine).
Για 1 χρονο το εβαζα καθε μερα, επι μια φορα το βραδυ, χρησιμοποιωντας το μονο στους κροταφους.
Αποκατασταθηκε το προβλημα κατα 90% μεσα σε διαστημα 2 μηνων. ΔΕΝ το σταματησα.
Μετα απο 1 χρονο, αραιωσα την χρηση του και το εβαζα 3-4 φορες την εβδομαδα και μετα απο καποιους μηνες 2-3 φορες.
Το σιγουρο ειναι οτι ακομα το χρησιμοποιω. Το θεμα ειναι οτι παλι ομως παρατηρω τριχοπτωση απο τους κροταφους αν και εχω επανελθει στο να το χρησιμοποιω καθε μερα.

poseidonas77

Well-Known Member
αδερφε οταν το πηγες στις 3-4 χρησεις παρατηρησες τριχοπτωση???η σε κρατουσε??
με 2 φορες μονο σιγουρα δε κανει δουλεια....
δεν επρεπε να το σταματησεις..ειναι εφορου ζωης φαρμακο δυστηχως...
εαν μπορεις βαλε και δαφνελαιο θα δωσει boost στη μινοξιδιλη

Υποτιθεται οτι μετα απο 1 χρονο συνεχομενης καθημερινης χρησης, αραιωνεις λιγο τη χρηση του μεσα στην βδομαδα.

didars

Member
μια μίνοξ μαρκας alopexy 5% αναφέρει ότι λήγει 1 μήνα μετά το άνοιγμα , σε άλλες μάρκες(π.χ.regaine) αναφράφεται κάτι τετοιο; Απο την εμπειρία σας ισχύει η είναι για να το τελιώνεις γρηγορότερα; επειδη εγω στην περιοχή που βάζω τα 60 ml τα τελειώνω στουσ 2μησι+ μήνες

didars

Member
κανείς ρε παίδες δεν ξέρει αν λήγει η μίνοξ 1 μήνα μετά το άνοιγμα ; γράφουν τίποτα άλλες μάρκες (kirkland, regaine) ;;

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
κανείς ρε παίδες δεν ξέρει αν λήγει η μίνοξ 1 μήνα μετά το άνοιγμα ; γράφουν τίποτα άλλες μάρκες (kirkland, regaine) ;;
εγώ τις χρησιμοποιούσα κάνα τρίμηνο, δεν είδα να βλάπτει πουθενά.

amunt

Member
Παιδια μετα απο 3 μηνες χρηση Regain αφρο εχω χασει παρα πολλα μαλλια, ειναι αυτο φυσιολογικο ??
Δεν εχω δει καμια βελτιωση και απο παρενεργειες εκτος απο την ζαλαδα που εχουν αναφερει κι αλλα μελη
εχω προβληματα στυσης ενω δεν ειχα ποτε.
Το προβλημα στυσης με εκανε να την σταματησω τελικα, υπαρχει εναλλακτικη θεραπεια ??? SOS

kapa

Μέλος του προσωπικού
Παιδια μετα απο 3 μηνες χρηση Regain αφρο εχω χασει παρα πολλα μαλλια, ειναι αυτο φυσιολογικο ??
Δεν εχω δει καμια βελτιωση και απο παρενεργειες εκτος απο την ζαλαδα που εχουν αναφερει κι αλλα μελη
εχω προβληματα στυσης ενω δεν ειχα ποτε.
Το προβλημα στυσης με εκανε να την σταματησω τελικα, υπαρχει εναλλακτικη θεραπεια ??? SOS
http://www.hairlossgr.com/forum/thr...σκεύασμα-shen-min-topical-hair-nutrient.9254/
http://www.hairlossgr.com/forum/threads/folligen.7634/
ειναι growth και τα δυο.
αν νομιζεις οτι εχεις ευαισθησια στις παρενεργειες θα ελεγα να διαλεξεις το folligen γιατι το nuhair δεν εχει και τοσο light συστατικα

Μπλουζα