globalzero
New Member
σε norwood 5 έχει νόημα από μόνη της σαν θεραπεία?
Η λιπαρότητα με το foam είναι μικρότερη στα μαλλιά?
Η λιπαρότητα με το foam είναι μικρότερη στα μαλλιά?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
kal είπε:Τωρα το καλοκαιρι που βραζει ο τοπος ξερετε τι να κανω με μερικα κλειστα μπουκαλια φοαμ που εχω?Τωρα το μπουκαλακι το οποιο εχω ανοιξει το χω στο ψυγειο γτ ειναι ανοιχτο και φοβαμαι την εξατμιστει καποια ποσοτητα υγρου η αεριου αλλα για τα κλειστα τι λετε να κανω?
kal είπε:Λες να τα βαλω για ολο το καλοκαιρι μεσα? Δεν νομιζω να παθουν κατι σωστα?
Atermon είπε:Υπάρχει σκεύασμα στα ελληνικά φαρμακεία της γειτονιάς χωρίς προπυλενογλυκερόλη; Διάβασα ότι είναι αυτή υπαίτια για τη φαγούρα και τις άσπρες νιφάδες. Και σε τι βοηθά τελοσπάντων για να την προσθέτουν;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
εγώ τις χρησιμοποιούσα κάνα τρίμηνο, δεν είδα να βλάπτει πουθενά.κανείς ρε παίδες δεν ξέρει αν λήγει η μίνοξ 1 μήνα μετά το άνοιγμα ; γράφουν τίποτα άλλες μάρκες (kirkland, regaine) ;;
http://www.hairlossgr.com/forum/thr...σκεύασμα-shen-min-topical-hair-nutrient.9254/Παιδια μετα απο 3 μηνες χρηση Regain αφρο εχω χασει παρα πολλα μαλλια, ειναι αυτο φυσιολογικο ??
Δεν εχω δει καμια βελτιωση και απο παρενεργειες εκτος απο την ζαλαδα που εχουν αναφερει κι αλλα μελη
εχω προβληματα στυσης ενω δεν ειχα ποτε.
Το προβλημα στυσης με εκανε να την σταματησω τελικα, υπαρχει εναλλακτικη θεραπεια ??? SOS