Ωραια!
Βαζεις κανα ζελεδακι καμια λακ οταν βγαινεις εξω?
Και αν βαζεις αυξανεται η αραιωση?
Παντως και ετσι καλα ειναι και αν σε ενοχλει λιγο το κενακι βαζεις και τοππικ και ολα καλα.
πολυ καλο το αποτελεσμα σου φιλε. ειχες μαλλια και πριν αλλα τωρα ειναι ακομη καλυτερα.. δοκιμασες να βαλεις κανενα προιον για styling? να φαινεται η hairline λιγο βρεγμενη? επειδη υπαρχουν αρκετα μαλλια ισως να φαινεται ωραιο. σου ευχομαι να απολαυσεις το αποτελεσμα σου και να κρατησει χρονια. ;-)
Ευχαριστώ παιδιά... Το να μπορώ να κάνω styling τα μαλλιά ήταν πάντα το holy grail. Μπορώ να πω πως τώρα είναι τελείως οριακά. Έχω δοκιμάσει λακ με βρεγμένο μαλλί, μαζί με λίγο toppik (βρεγμένο μαλλί και toppik ταιριάζουν όσο λάδι και νερό, αλλά με λίγη δυσκολία και φαντασία κάτι κάνεις) και το αποτέλεσμα ήταν σχεδόν ανεκτό (όχι πολύ καλό όμως).
Δυστυχώς χρειάζεται και τρίτη μεταμόσχευση για να μπορεί να γίνει αυτό. Όταν είχα ρωτήσει στην DHI αν θα μπορώ να βάζω ζελέ πριν την πρώτη των 2500 grafts, μου είχαν πει "βέβαια!"... Ένα απ΄τα ελάχιστα παράπονα που έχω από την γενική εμπειρία μου εκεί.
Μια χαρά είσαι Rafael ποτέ μια μεταμόσχευση δεν θα σώσει το πρόβλημα ...αλλά θα στο καλύψει αρκετά ...
Νομίζω από την στιγμή που δεν παίρνεις φινα είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα ....
Τώρα εαν ζητάς το κάτι παραπάνω πρέπει να κουμπωθείς με advorad ή φίνα και θα γίνεις τούμπανο σε ενα εξάμηνο το πολύ .....διαλέγεις και παίρνεις ....με οτι αυτό συνεπάγεται
Στην δεύτερη ήμαστε gkast

και πάμε για τρίτη... Την επιλογή μου για την φίνα/duta την έχω κάνει εδώ και καιρό. Με τα μαλλιά μου αισθάνομαι καλά μέχρι στιγμής, κάτι που φαίνεται από το γεγονός πως σπάνια αισθάνομαι την ανάγκη πια να βάλω toppik. Στην καθημερινότητα αισθάνομαι καλυμμένος, αλλά πάλι ΟΡΙΑΚΑ και σίγουρα ανασφαλής σε βάθος χρόνου (γιατί και ελάχιστα επιθετική τριχόπτωση να έχει κάποιος, σίγουρα τα μαλλιά δεν θα καλυτερέψουν με τα χρόνια, ας το θέσουμε έτσι).
Το θέμα μου όμως και αυτό που σκοπεύω να ξεδιαλύνω με τις φωτογραφίες σε αυτό το νήμα, είναι να βγεί ένα αξιόπιστο συμπέρασμα για το αν τελικά οι δύο μεταμοσχέυσεις έδωσαν τ'αναμενόμενα και αυτά που έπρεπε να δώσουν, δεδομένων των ~3,500 grafts. Αυτό θα έπρεπε να απασχολεί όλους μας άλλωστε. Θα επανέλθω επ'αυτού

.
Προς το παρόν, σημερινές φωτογραφίες με βρεγμένο μαλλί (αλλά χωρίς ζελέ). Εδώ ίσως μια λακ που απλά φιξάρει και κρατάει το βρεγμένο look θα ήταν ΟΚ.
Σημείωση: το μαλλί εδώ είναι μακρύτερο (κάτι που παίζει πολύ ρόλο) και επίσης εδώ και μερικές μέρες χρησιμοποιώ το σαμπουάν και το conditioner της Syoss, το Full Hair 5 Density & Volume που δίνει "Πυκνά μαλλιά σε 5 διαστάσεις" όπως γράφει επάνω. Στον χωροχρόνο για τις πρώτες τέσσερις και μια πέμπτη για όλα τα παράλληλα σύμπαντα μάλλον θα εννοεί. Οπότε μπορεί να επηρεάζει λίγο την πυκνότητα.