Raphael2012, fue, ευαγγελάτος, 1058 grafts, 29/11/2014

tropheus

Well-Known Member
Πρόσφατα όμως ένας μεγαλογιατρός με προσγείωσε απότομα λέγοντάς μου ότι εγκυμονεi μικρο-κινδύνους σε υπάρχοντα μαλλάκια (Shock loss)...

Μπράβο Stripar που το έθεσες το θέμα.
Πράγματι υπάρχει ένα τέτοιο ενδεχόμενο το οποίο φαίνεται (και είναι λογικό) να είναι πολύ μικρότερο από ότι σε μια μεταμόσχευση.
Άλλος ένας λόγος λοιπόν για να απευθυνθεί κάποιος σε έναν έμπειρο γιατρό...
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stripar

Established Member
1. Δεν θέλω να επηρεάσει πιθανές μελλοντικές μεταμοσχεύσεις σε προϋπάρχοντα μαλλάκια. Μιλάω για την διακριτική ικανότητα του γιατρού να ξεχωρίσει τους υπάρχοντες θύλακες (που ελπίζω να συνεχίσω να έχω) και να τοποθετήσει ανάμεσα καινούριους με ασφάλεια.

Σε κάποιες κλινικές του είδους (κλινικές του εξωτερικού) , υπάρχει η δυνατότητα να αφαιρεθεί και τελείως!.

Βέβαια τί ζημιά κάνουνε οι ουσίες αυτές που χρησιμοποιούνε στα υπάρχον ενδιάμεσα μαλλάκια , είναι μια ερώτηση...

Τον 5άρι-6 δέν νομίζω να τον πολύ-απασχολήσει...
 

gkast

Active Member
Σωστός αυτό πιστεύω και εγώ οτι είναι ψιλό ρίσκο να βάλουμε χημικά στο κεφάλι μας .....για να πειραματιστουν κάποιοι άλλοι ...και με μετά απο χρόνια να μας πουν οτι μπορεί να προκαλέσει διάφορες παρενέργειες ....το λέω για όλες τις κλινικές που κάνουν ταττου που είναι σε πρωιμο στάδιο ....ακόμα
 

raphael2012

Member
Καλησπέρα παιδιά... Ανέβασα τρεις φωτογραφίες πάνω στον μήνα (μπροστά, αριστερά και δεξιά hairline). Οι επόμενες τρεις είναι οι αντίστοιχες τις περσινής μεταμόσχευσης (πάντα σε ίδιες συνθήκες φωτισμού, από την ίδια κάμερα).

Καταρχήν όπως και την πρώτη φορά, υπάρχει σημαντική αραίωση σε σχέση με το αρχικό αποτέλεσμα. Σίγουρα όμως πολύ μικρότερη από πέρυσι (φαίνεται να έχει πέσει μικρότερο ποσοστό).

Ο ερεθισμός έχει σχεδόν υποχωρήσει και είναι σε πολύ καλύτερο σημείο.

Η διαφορά στο μήκος των μαλλιών (πάντα σε σχέση με πέρυσι) συνεχίζει να είναι εντυπωσιακή. Δεν ξέρω τι έγινε, αλλά σίγουρα χρήζει συζήτησης το θέμα. Τείνω να πιστέψω πως στην πρώτη μεταμόσχευση ο οργανισμός μου "δυσκολευόταν" να αναπτύξει τις τρίχες. Διαφορά στην διατροφή μου δεν υπάρχει, η χρονική περίοδος είναι πάνω-κάτω η ίδια.

Αυτά προς το παρόν. Γενικά, όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλά.
 

Συνημμένα

  • IMG_6770.JPG
    IMG_6770.JPG
    204.3 KB · Προβολές: 1,085
  • IMG_6771.JPG
    IMG_6771.JPG
    158.9 KB · Προβολές: 1,080
  • IMG_6772.JPG
    IMG_6772.JPG
    159.6 KB · Προβολές: 1,033
  • IMG_2364.JPG
    IMG_2364.JPG
    157.8 KB · Προβολές: 1,061
  • IMG_2365.JPG
    IMG_2365.JPG
    160.1 KB · Προβολές: 1,073
  • IMG_2366.JPG
    IMG_2366.JPG
    162.5 KB · Προβολές: 1,057

athenian

Well-Known Member
Η διαφορα ειναι αισθητη και επιτελους βλεπουμε νορμαλ αποτελεσματα απο την dhi.Μακαρι να συνεχισουν ετσι.
 

karaflafighter

New Member
Συνχαρητηρια φιλε ραφαηλ κ σου ευχομαι οτι καλυτερο.κ εγω σκεφτομαι να κανω μια πυκνωση στην εν λογο εταιρια.μου ειπαν για 1000τριχ/κια(θελω να βαλω πισω στο crown κ λιγο στους κρουαφους) αλλα με εχουν ανχωσει ολοι με αυτο το shock loss.φοβαμαι μην παω για καλυτερα κ βγω πιο καραφλος!να σε ρωτησω ειναι υποχρεωτικο αμα κανω μμ να βαζω κ χημικα δλδ μινοξιδιλη κτλ;δεν θελω να βαλω κατι γτ δεν θεωρω πως βοηθανε.τα εχω δοκιμασει στο παρελθον.ευχαριστω προκαταβολικα:)
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
1000 grafts για crown και κροταφους? Βαλε μας καμια φωτογραφια karaflafigher ανηξε ενα νημα να σε δουμε να εκτιμησουμε την κατασταση σου.
 

aeratos28

Just aeratos
Φιλέ Ραφαήλ που είσαι?σχεδόν 4 μηνες εχεις να μπεις να ενημερωσεις..αν το δεις το μνμ στείλε μια φωτογραφία πως πηγαινει η 2η μεταμόσχευση σου γιατί δεν βλέπω να εχεις δειξει κάτι με το καινούργιο έτος..αν κάνω λάθος ζήτω συγνώμη αλλά εγώ τουλαχιστον δεν έχω δει κάτι και παρακολουθώ απο την αρχή την 1η μεταμόσχευση σου
 

aeratos28

Just aeratos
Ιούνιος μπαίνει αύριο και ο φίλος δεν έχει εμφανιστεί καν..φίλε μου Ραφαήλ ελπίζω να μην εχεις μπει να ενημερωσεις λογο δουλειάς κτλ γιατί αλλιως αυτό που κανεις δεν είναι καθόλου ωραιο..και σε θεωρούσα απεριόριστα σωστο,με αληθινές φωτο και γενικά πολύ σωστη και αληθινή ενημέρωση.σορρυ αν κάνω λάθος αλλά 6 μηνες έχουμε να μάθουμε νεα σου.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

raphael2012

Member
Καλησπέρα φίλοι μου,

Πριν από λίγες μέρες κλείσαμε εξάμηνο από την δεύτερη μεταμόσχευση και ήρθε πλέον η ώρα του απολογισμού, καθώς θεωρώ πως αυτό θα είναι περίπου και το τελικό αποτέλεσμα.

Καταρχήν, να ζητήσω συγγνώμη από τα παιδιά που ζητούσαν πιο νωρίς updates, στο thread και σε προσωπικά μηνύματα. Καταλαβαίνω απόλυτα την προσμονή, καθώς πολλοί φίλοι βασίζονται στα reviews που κάνουμε εδώ για να πάρουν την μεγάλη απόφαση. Αυτό είναι όμως που κάνει και την ευθύνη μεγάλη στο πόσο προσεχτικά και αντικειμενικά αξιολογούμε εμείς οι ίδιοι τα απότελεσματα μας. Θα φανεί τι εννοώ παρακάτω ελπίζω.

Δυστυχώς λοιπόν, ένας από λόγους που τήρησα στάση αναμονής ως το εξάμηνο, είναι γιατί... πραγματικά δεν μπορώ να πω κάτι ξεκάθαρο. Δυστυχώς. Και πάλι, θα φανεί στα επόμενα μηνύματα το γιατί (δεν θέλω να κουράσω πολύ σ'αυτό).

Προς το παρόν, παραθέτω φωτογραφίες εξαμήνου, από εμένα. Στην DHI δεν έχω πάει ακόμα για τις επίσημες (δεν θέλω σε αυτή την φάση να κουρέψω τα μαλλιά μου τόσο κοντά όσο πρέπει για να γίνει δίκαιη σύγκριση).

Επίσης, παραθέτω και κάτι άλλο πολύ χρήσιμο κατά την γνώμη μου: τον χάρτη με το που τοποθετήθηκαν τα μοσχεύματα. Δεν ήταν τίποτα, μία ώρα μου πήρε στο Paint.net. Σε μία από τις φωτογραφίες της DHI (που την παραθέτω κι αυτή) φαίνονται καθαρά τα σημεία που έχει χτυπήσει ο implanter (έχουν λευκό καπαλάκι ή πολύ λίγο αίμα). Φυσικά η όλη διαδικασία είναι προσεγγιστική, αλλά είναι σίγουρα πολύ κοντά στην πραγματικότητα.

Στην φωτογραφία λοιπόν υπάρχουν 1015 πορτοκαλί κουκκίδες, για 1015 grafts που κατάφερα να μετρήσω (το επίσημο νούμερο είναι 1058 grafts, αλλά πιθανότατα μου ξέφυγαν κάποια στις περιοχές με την πολύ γυαλάδα).

Αυτά είναι λοιπόν ~1000 grafts φίλοι μου. Τόσο καλύπτουν. Επίσης, φαίνεται ξεκάθαρα πως η κύρια τοποθέτηση έγινε κατά βάση στην hairline κι όχι στο κέντρο (και καλώς τελικά). Βλέποντας αυτό τον χάρτη λοιπόν, ήξερα τι να περιμένω.

Μπορώ λοιπόν να δηλώσω κατευθείαν δύο αντικρουόμενα πράγματα για το αποτέλεσμα:

1. Ναι, φαίνεται πως είχαμε καλή φύτρωση κι έχω μεγάλη διαφορά σε σχέση με το πως ήμουν λίγο πριν κάνω την δεύτερη μεταμόσχευση.

2. Είμαι περίπου ίδιος, ίσως λίγο καλύτερος, με το πως ήμουν πέρυσι τέτοια εποχή (στο εξάμηνο της πρώτης). Σε μεταμοσχευμένες περιοχές (hairline), χωρίς προϋπάρχοντα μαλλάκια. Αυτό είναι το σημαντικό. Οπότε δεν παίζει η γνωστή δικαιολογία "σου έπεσαν τα δικά σου".

Αυτά προς το παρόν. Παραπάνω σχόλια κι εξηγήσεις σε επόμενο μήνυμα πολύ σύντομα.
 

Συνημμένα

  • IMG_7814.JPG
    IMG_7814.JPG
    217.1 KB · Προβολές: 740
  • IMG_7838.JPG
    IMG_7838.JPG
    465.5 KB · Προβολές: 755
  • IMG_7839.JPG
    IMG_7839.JPG
    482.3 KB · Προβολές: 703
  • IMG_7890.JPG
    IMG_7890.JPG
    117 KB · Προβολές: 687
  • IMG_7905.JPG
    IMG_7905.JPG
    195.1 KB · Προβολές: 697
  • IMG_7906.JPG
    IMG_7906.JPG
    168.2 KB · Προβολές: 710
  • IMG_7911.JPG
    IMG_7911.JPG
    119.4 KB · Προβολές: 710
  • IMG_7918.JPG
    IMG_7918.JPG
    106.4 KB · Προβολές: 678
  • After-1.JPG
    After-1.JPG
    916.9 KB · Προβολές: 681
  • After-2.jpg
    After-2.jpg
    1.6 MB · Προβολές: 693

Flosk

Well-Known Member
Συγχαρητήρια φιλε Ραφαηλ, πολύ καλή εικόνα.. Ελπίζω να είσαι πολύ χαρουμενος
 

poseidonas77

Well-Known Member
ραφαελ το αποτελεσμα σου με βαση τις φωτο ειναι καταπληκτικο!!!!και εχεις ακομα 6 μηνες μην το ξεχνας μεσα στους οποιους ισως αλαξει η διαμετρος της τριχας και εχεις ακομα σουπερ καλυψη!!!
ναι αυτο ειναι οντως ενα απο τα πολυ καλα αποτελεσματα της κλινικης!!!εμενα προσωπικα με καλυπτει σαν εικονα!!! ευγε ραφαηλ ,,,και μην μας ξεχνας!!!δωσε φωτο στο λαο !!!!ασε να τουμπανιασει λιγο ακομα η hairline και δωσε φωτο απο μπροστα!!!και τους μετεπειτα μηνες...!!!

@με 2 -3 ψεκασιες τοπικ(δε χρειαζεται παραπανω) απλα θα χεις μαλι μπεζου!!!
 

gkast

Active Member
Πολύ ωραία δουλεία έχει γίνει Rafael νομίζω πως πρέπει να είσαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα
 

raphael2012

Member
Παιδιά, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια. Μην κρίνετε όμως από τις φωτογραφίες στην αρχή του νήματος. Η καθοριστική διαφορά, την οποία δεν τόνισα αρκετά, είναι πως σ'αυτές το μαλλί μου είναι πολύ πιο κοντό απ'ότι τώρα. Κανονικά θα έπρεπε να τα είχα κουρέψει έτσι και γι'αυτές (όσο πιο κοντά κόβει το ψαλίδι του κουρέα μου, όπως και τότε) για να είναι δίκαιη η σύγκριση. Απλά δεν είμαι σε φάση να το κάνω τώρα (ένας άλλος λόγος που καθυστερούσα το post). Η διαφορά που κάνει το μήκος του μαλλιού είναι καθοριστική όπως είπα και πριν.

Παραθέτω δύο ακόμα φωτογραφίες λοιπόν, η μία στο επτάμηνο της πρώτης μεταμόσχευσης (πέρυσι τον Μάιο), η άλλη πριν από τρεις βδομάδες (λίγες μέρες πριν κλείσει το εξάμηνο της δεύτερης δηλαδή). Το μήκος των μαλλιών σ'αυτές είναι περίπου το ίδιο. Δεν θα αναφέρω ποια είναι ποια (αν και φαίνεται από το filename).

Από τη μία μεριά, ναι, φαίνεται πως αυτά τα ~1058 grafts που βάλαμε τώρα έπιασαν. Η hairline ενισχύθηκε σημαντικά και την διαφορά την βλέπω και υποκειμενικά από το γεγονός πως αισθάνομαι πια ελάχιστα ή καθόλου την ανάγκη για toppik το πρωί όταν βγαίνω έξω ή είμαι σε εσωτερικούς χώρους (με φυσικό φως).

Από την άλλη όμως, θυμάμαι πως έτσι αισθανόμουν και πέρυσι στο εξάμηνο-επτάμηνο. Είμαι στα ίδια περίπου επίπεδα ή ίσως λίγο καλύτερα λοιπόν. Γιατί; Προσοχή, θα το ξαναπώ: σε περιοχές με μεταμοσχευμένα (που υποτίθεται πως δεν πέφτουν).

Φίλε Τάσο, με βάση την περσινή μου εμπειρία (νομίζω και των άλλων παιδιών όμως), στο εξάμηνο η μεταμόσχευση της DHI έχει δώσει ότι είναι να δώσει. Αν αλλάξει κάτι θα είναι ίσως ελαφρώς προς το χειρότερο, όπως έγινε πέρυσι.
 

Συνημμένα

  • IMG_3870.JPG
    IMG_3870.JPG
    158.3 KB · Προβολές: 747
  • IMG_7719.JPG
    IMG_7719.JPG
    149 KB · Προβολές: 671

poseidonas77

Well-Known Member
Ραφαελ δεν ξερω εαν πηγαινες αλλου για μμ τι αλλο θα μπορουσες να περιμενεις..τοπικ φανταζομαι δε χρειαζεσαι στη hairline εκτος εαν ενοεις το μικρο αδυναμο κοματι πισω απο τη hairline το οποιο στην ουσια ενας ψεκασμος ειναι με τοπικ και εξαφανιστηκε.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Mια χαρα ειναι το μαλλι.Ουτε τοππικ χρειαζεται.Ωραιος!!!
 

gkast

Active Member
Rafael η πύκνωση που σου έκαναν είναι κυρίως στην hairline και ελάχιστα στο κέντρο νομίζω πως έγινε μια έξυπνη διαχείριση των μοσχευμάτων συνολικά μπήκαν γύρω στα 3500grafts.
Όντως με την μέθοδο pen choi στους έξι με εφτά μήνες παίρνεις το τελικό αποτέλεσμα .
Τα μαλλιά σου πλέον χτενίζονται εύκολα έχεις παρατητηρήσει ποιο κατσαρές τις μεταμοσχευμένες τρίχες ....
 
Μπλουζα