Jim250781, dr. hasson, fut, 4343 grafts, 4/8/2009

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΕ DR. HASSON (4/8/2009)

bz είπε:
Hairlosscursed

δύο σχόλια θα ήθελα να κάνω

α ) έχω την εντύπωση οτι καμία ιατρική επέμβαση δεν συνοδέυεται με γραπτή εγγύηση αποτελέσματος

β) η μεταμόσχευση μαλλιών , με την παρούσα κατάσταση της επιστήμης εχει πολλές ιδιαιτερότητες ως ιατρική πράξη . Κατ αρχάς δεν επεμβαίνεις επί ενός οργάνου ( όπως σε μια μύτη ) αλλά μερικών χιλιάδων (τριχοθυλακίων ) . Δεύτερον αποτελεί μια αυτομεταμόσχευση με περιορισμένο αριθμό δυνητικών μοσχευμάτων. Δες τώρα τα νούμερα . Ένας μέσος λευκός άνδρας έχει πάνω κάτω 100.000 τρίχες στο κεφάλι του . Σε ένα προχωρημένο Norwood χάνεις , ας πούμε τις μισές . Ά ρα χρειάζεσαι 50 .000 τρίχες . Η δότρια περιοχή ( στο πίσω μέρος του κεφαλιού , για διαφόρους λόγους ( αν θες στους αναλύω ) μπορεί να δώσει ένα συγκεκριμένο αριθμό τριχών . Ας πούμε ( για κάποιον πολύ τυχερό ) 10.000 θυλάκια με 2.2 τρίχες μέσο όρο = 22.000 τρίχες. Αν υποθέσουμε οτι και στην καλύτερη περίπτωση κάποια μοσχέυματα θα χαθούν , ας πούμε περίπου 20.000 τρίχες . Με αυτές πρέπει να καλύψεις μια επιφάνεια 50.000 τριχών .

Τώρα αρχίζουν τα υποκειμενικά

α ) Για να αρχίσει να φαίνεται φαλάκρα σε μια περιοχή θα πρέπει να χαθούν περίπου οι μισές τρίχες. ( Περισσότερες αν έχεις χοντρή τρίχα , λιγότερες αν έχεις λεπτή ) . Αν λοιπόν βάλεις 20.000 τρίχες , θα έχεις σχεδόν πλήρη κάλυψη (αλλά προφανώς οχι τον ίδιο όγκο ).
Επείδή , στις περισσότερες περιπτώσεις οι τρίχες που χάνονται είναι περισσότερες και τα διαθέσιμα θυλάκια λιγότερα ( για οικονομικούς ή ιατρικούς λόγους πχ μειωμένη ελαστικότητα ) είναι προφανές οτι για ενα μεγάλο μέρος των μεταμοσχεύσεων μαλλιών το άρτιο αποτέλεσμα με την έννοια της επαναφοράς της προ τριχόπτωσης κατάστασης είναι απλά μια ουτοπία . Κάθε σωστός γιατρός θα στο ξεκαθαρίσει αυτό εξ αρχής . Τώρα , οι παπατζήδες προφανώς θα στο αποκρύψουν.

αν σε ενδιαφέρει να συνεχίσω τα λέμε λίγο αργότερα
εδω συμφονω και ειναι και ο δικος μου προβληματισμος εδω και χρονια.
εχουμε 100.000 τριχες συνολικα στην χειροτερη(απο θεμα πυκνοτητας)
νομιζω οτι 70.000 τριχες ειναι μονο στο πανο μερος του κεφαλιου και οι υπολοιπες πισω και πλαγια.
και παλι δεν μπορεις να τις παρεις ολες γιατι θα αρχισουν να αδειαζουν αλλα σημεια :chinscratch
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

hairlosscursed

Well-Known Member
Απ: ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΕ DR. HASSON (4/8/2009)

Φιλε bz ευχαριστω πολυ που μπηκες στον κοπο να γραξεις τοσο χρησιμες πληροφοριες,ωστοσο να σε πληροφορήσω πως μου ειναι γνωστα.Η ενσταση μου δεν ειναι εκει.Η ενσταση μου ειναι στο να λαμβανεις αυτο που πληρωνεις.Δεν ειμαι τοσο αφελης να πιστευω οτι υπαρχει γιατρος να σε κανει full head εφηβο,που ακομα και να το ισχυριστεί ειναι πλεον δικη σου ευθύνη να το πιστεψεις. Και βεβαια ειναι πολυ ιδιαιτερη επεμβαση αλλα ΚΑΙ εκει πρεπει να υπαρχουν ορια,κριτηρια και φυσικα ευθύνες.πχ...πληρωνω για 5000 μοσχευματα και εχω την ΑΠΑΙΤΗΣΗ να λαβω 5000 μοσχευματα..οι λογοι για poor yield 100αδες...δεν ειναι ομως δικη μου ευθυνη..και το ωραιο τρυκ ειναι πως μετα ειναι παρα πολυ δυσκολο να αποδειξεις τι βγηκε και δεν βγηκε γιατι πολυ απλα ειναι 1000αδες μοσχευματα...ενω σε μια μυτη φανταζει πιο ευκολο...απ τα λεγομενα σου παντως διακρινω πως εισαι πολυ διαβασμενος Η εισαι γιατρος...
 

bz

New Member
Απ: ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΕ DR. HASSON (4/8/2009)

Προφανώς άμα πας σε ενα κομπογιαννίτη , σου πεί για 5000 μοσχέυματα και σου βάλει 100 υπάρχει ζήτημα .
Αλλα΄τι να κάνουμε , αν σου πει 5000 και σου βάλει 4500 είναι πολύ δύσκολο ή αδύνατο να το καταλάβεις.


Αλλά γι αυτό ακριβώς ΔΕΝ πρέπει να παίρνεις την απόφαση ελαφρά τη καρδία αλλά να ψάχνεις να ψάχνεις να ψάχνεις με υπομονή .Ειδικά τώρα που υπάρχει και το ιντερνετ ( άλλο ένα κατασκεύασμα του τρισκατάρατου καπιταλισμού :down ) και φόρουμ σαν αυτό η δουλειά γίνεται πολύ ευκολότερη .

Τώρα αφενός διότι η μεταμόσχευση είναι ιδιαίτερη επέμβαση , αφετέρου διότι με τις ιατρικές πράξεις είναι δύσκολο να βάλεις σαφείς νομικούς περιορισμούς , όταν πάρεις την απόφαση να κάνεις μεταμόσχευση παίρνεις ρίσκο . Δεν ξέρω ακριβώς το νομικό πλαίσιο ( κανας δικηγόρος να βοηθήσει ; ) αλλά υποψιάζομαι οτι όπως δεν μπορείς να ζητήσεις από ένα καρδιοχειρούργο να σου δώσει εγγύηση οτι η καρδιά που θα σου μεταμοσχεύσει θα "πιάσει" το ίδιο δεν μπορείς να κάνεις και σε μια μεταμόσχευση μαλλιών . Μόνο για περιπτώσεις αμέλειας μπορείς να κάνεις κάτι , αν έχεις όρεξη να μπλέξεις με δικαστήρια.

Δεν μου κάνει εντύπωση που κανένας γιατρός δεν θα δου δώσει εγγύηση ικανοποίησης για μια μεταμόσχευση , διότι οι περισσότεροι πάνε σε αυτούς με μη ρεαλιστικές προσδοκίες . Οι περισσότεροι , ακόμα και σε μια μεταμόσχευση που έγινε απολύτως σωστά , δεν μένουν ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα !! Θα μου επιτρέψεις λοιπόν να σου πώ οτι κάνεις λάθος , είναι κατά πολύ υποκειμενικό το αν κάποια επέμβαση είναι αισθητικά πετυχημένη ή οχι

Το ίδιο άτομο με το ίδιο ακριβώς πλήθος μοσχευμάτων μπορεί να δείχνει εντελώς διαφορετικό ανάλογα με το που , με τι πυκνότητα , σε τι επιφάνεια θα τοποθετηθούν τα μοσχεύματα. Η μεταμόσχευση είναι σε μεγάλο βαθμό και τέχνη . Μπορεί να βάλεις 3000 μοσχεύματα και να πιάσουν όλα αλλά το αποτέλεσμα να είναι χάλια.Μπορείς να βάλεις τα 3000 μοσχεύματα με άλλη σχεδίαση και το αποτέλεσμα να είναι κλάσεις ανώτερο . Τι κάνεις τότε ; Πως αποδεικνέις το αποτυχημένο της επέμβασης.

ΥΓ Δεν είμαι γιατρός
 

tatini

New Member
Απ: ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΕ DR. HASSON (4/8/2009)

Hairlosscursed, αυτό που προσπαθεί να σου εξηγήσει ο bz είναι πως η HDC μπορεί να χρεώνει μια επέμβαση 3000 τριχοθυλακίων όσο μιάμιση SLK (http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1130077) γιατί είναι "δύσκολη" επέμβαση, "κουραστική", "πολύωρη", "λεπτεπίλεπτη" κ.λπ., αλλά φυσικά δεν δικαιούσαι καμία εγγύηση, γιατί καμία άλλη αισθητική επέμβαση δε συνοδεύεται από εγγύηση αποτελέσματος (ασχέτως που δεν τη χρεώνεσαι όσο ένα διάρι στο Ψυχικό).

Απ' ό,τι φαίνεται ο dz είναι ένας "ανθρωπιστής" που με μεγάλη συμπάθεια και ευαισθησία σκύβει πάνω από τις δυσκολίες της πτωχής κλινικής μαλλιών HDC.

Δες κι αυτό.

http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2418.270.html
 

bz

New Member
Απ: ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΕ DR. HASSON (4/8/2009)

Η SLK του 1998 με 110.000 χλμ μετρητά και ποιος ξέρει τι κουσούρια προφανώς πωλείται από φιλάνθρωπο στην εξευτελιστική αυτή τιμή .

θέλω ν αγιάσω αλλα....
 

hairlosscursed

Well-Known Member
Απ: ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΕ DR. HASSON (4/8/2009)

οκ καταλαβα...η καθε κλινικη στηριζετε στην τρελα και την απογνωση του καθενος...κατανοητο..φιλε bz ο γιατρος που πηγα εν δεις το προφιλ μου ειναι στους 3 πρωτους παγκοσμιος και οχι της γειτονιας...αν ηταν της γειτονιας αυτη την στιγμη δεν θα εγραφα γιατι δεν θα ειχα και απαιτησες...αυτο σου λεει πως την εχω ψαξει αρκετα και συνεχιζω...οσο για αυτα τα φορουμ μαθε τελικα πως η βιτρινα λεει hairlossc ommunitys kai worldwidw social communitys against hairloss kai kai kai kai...και δεν ειναι ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΚΑ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΩΝ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΣ που ο μονος σκοπος ειναι να τσιμπανε πελατες και να ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ τα αφεντικα τους σε περιπτωση που ο πελατης ειναι ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ απο το αποτελεσμα... Η αληθεια ωστοσο βρίσκεται καπου στη μεση...αναγνωριζω πως τα φορουμ αυτα και φυσικα δεν αναφερομαι σε αυτο αλλα στα ξενα παγκοσμια φορουμ βοηθησαν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να αποφυγει ο κοσμος Ελληνικες κλινικες,χασαπηδες,παπατζηδες και γενικα τις κακοτοπιες. Και βεβαια ολοι αυτοι οι γιατροι ειναι καλοι αν τους συγκρινεις με τους εδω,καμια αντίρρηση.απλα και μονο θα ηθελα επισημάνω την βρωμια του θεματος,δεν ειναι ολα θεμα γνωσης και ψαξιματος γιατι ακομα και αυτο τελικα ειναι αυτο που καποιοι θελουν να μας περασουν να ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ εμεις οτι ξερουμε. και πιστεψε οτι ξερω τι λεεω υστερα απο 4 μεταμοσχευσεις σε Ελλαδα και εξωτερικο και απειρες ωρες ψαξιματος....Τελος οσο για το οτι καμια αισθητικη επεμβαση δεν σου ΕΓΓΥΤΑΤΕ τιποτε για μενα ειναι η μεγαλυτερη απατη του αιωνα ακομα και απο τις τραπεζες....καθαρη τρελα...αν δεν μπορουν ας μην το κανουν...και τελος ας μην μπερδεύουμε επεμβασεις ανοιχτης καρδιας με μυτες και μαλλια...γιατι απλα δεν ειναι το ιδιο...κανεις δεν θα ζητησει τα ρεστα σε χειρουργο ανοιχτης καρδιας αν δεν πετυχει γιατι ξερεις πως ειναι dedicated 100% σε αυτο που κανει...για τους αλλους θα ελεγα πως ειναι dedicated sto $$$...για αυτο και παρακαλω και ΠΡΟΚΑΛΩ ΕΝΑΝ ....ΕΝΑΝ ρε παιδια γιατρο που διαβαζει αυτο το φορουμ γιατι ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ πως διαβαζει και οχι ΕΝΑΣ αλλα ΠΟΛΛΟΙ να βγει να μας πει την γνωμη του ....ο ορκος τελικα δεν δωθηκε στον Ιπποκρατη αλλα στον Ευρωκρατη....
 
Απ: ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΕ DR. HASSON (4/8/2009)

παντως θα ηταν πιο ευκολο να καταλαβουμε γιατι δεν εισαι ευχαριστημενος απο τον xasson αν βλεπαμε φωτογραφιες σου
 

bz

New Member
Απ: ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΕ DR. HASSON (4/8/2009)

hairlosscursed δεν αμφιβάλλω οτι το έχεις ψάξει και "οι συμβουλές μου" δεν πήγαιναν προσωπικά σε εσένα

Δεν σε ξέρω οπότε δεν θα προχωρήσω άλλο σε σχέση με την δική σου εμπειρία . Δυο λόγια μόνο.

1 ) Αν ο γιατρός σου πει εξ αρχης τι παιζει με τις μεταμοσχεύσεις , τότε για μένα είναι κατ΄αρχήν εντάξει . Το τελικό αποτέλεσμα είναι το δεύτερο κριτήριο Σε μένα αυτό συνέβη . Και για να μην παρέμβουν πονηροί ξεκαθαρίζω οτι δεν θα αναφέρω το όνομα του γιατρού ΟΥΤΕ σε pm η mail

Αν λοιπόν ο γιατρός σε παραμυθιάσει πριν την επέμβαση τότε ναι να είναι υπόλογος .Αλλά αυτά που λές οτι

Τελος οσο για το οτι καμια αισθητικη επεμβαση δεν σου ΕΓΓΥΤΑΤΕ τιποτε για μενα ειναι η μεγαλυτερη απ@τη του αιωνα ακομα και απο τις τραπεζες....καθαρη τρελα...αν δεν μπορουν ας μην το κανουν..
επίτρεψέ μου , τα θεωρώ υπερβολές

Τώρα το οτι οι γιατροί θέλουν να βγάλουν φράγκα είναι προφανές .Οι ιεραπόστολοι είναι στην Αφρική και κάνουν επεμβάσεις σε θύματα πολέμου δεν φυτεύουν τρίχες . Ο σωστός και έξυπνος γιατρός όμως ξέρει οτι για να βγάλει λεφτά πρέπει να είναι εντάξει στη δουλειά του . Οποιος πάει για αρπαχτές σύντομα τον τρώει η μαρμάγκα ( Δείτε το κτίριο απέναντι από τον ΟΤΕ στο Μαρούσι . Λείπει κάτι ; )

Πέρα από αυτά εγώ κρατάω αυτό : Μην κάνετε μεταμόσχεση διότι και ο καλύτερος από δαύτους είναι αστα να πάνε .Αυτή είναι η πρόταση σου; .Ρωτάω ειλικρινά

Και ρωτάω επίσης ειλικρινά .Μόνο όσοι κάνουνμεταμόσχευση μαλλιών είναι απατεώνες ; Οσοι κάνουν μύτες , μπούμπις , αυτιά σαγόνια είναι εντάξει ; Γιατί ; Από άλλες σχολές βγήκαν αυτοί ; Άλλο όρκο έδωσαν ; Αυτοί δεν γουστάρουν τα φράγκα ;

Και τέλος για να είμαστε πραγματιστές : Ωραία οι μεταμοσχέυσεις είναι υπερκοστολογημένες . Τι προτείνετε ; Να γίνει μποκοτάζ ; Ας γίνει ρε παιδιά . Πραγματικά θα ήθελα πολυ΄να δω το αποτέλεσμα . Πρώτος εγώ ρίχνω το κάλεσμα
 

mindtrapper

Member
Απ: ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΕ DR. HASSON (4/8/2009)

marmaromenos είπε:
παντως θα ηταν πιο ευκολο να καταλαβουμε γιατι δεν εισαι ευχαριστημενος απο τον xasson αν βλεπαμε φωτογραφιες σου

Συμφωνώ. Θέλω πολύ να δω και του Hlc και του Τσάκαλου.
 

hairlosscursed

Well-Known Member
Απ: ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΕ DR. HASSON (4/8/2009)

φωτο προτιμω να μην βαλω για προσωπικους λογους και δεν εχει και ΚΑΜΙΑ ουσια γιατι καποιοι θα το βρουν καλο καποιοι αποδεκτο καποιοι μετριο και αλλοι κακο...εμενα ομως δεν με ενδιαφερει αυτο.και ο λογος ειναι απλος, οτι ΑΝ ΕΓΩ ήμουν ικανοποιημένος απο το αποτελεσμα τωρα δεν θα καθομουν σαν μ.....ς να γραφω σε φορουμς σαν αυτο...απλα θα χαιρομουν...αρα η ουσια ειναι να καταλαβαινουμε τι εννοει ο αλλος χωρις να πρεπει να βλεπουμε και να κρινουμε απο μια εικονα...ο λογος απλος...ο nwd 6 θα δει τον nwd 4 πολυ καλα και ο nwd 4 τον nwd 2ακομα πιο καλα και εκει ειναι που το θεμα μπλεκεται...ας μεινουμε στον γραπτο λογο...η φωτο δεν μετρανε γιατι παιζουν και τρικς...ολοι το ξερουμε...ο φωτισμος παιζει ρολο και πολλα αλλα που μπορουν να σε βγαλουν εκτος πραγματικοτας...
 
Απ: ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΕ DR. HASSON (4/8/2009)

απλα με την φωτογραφια μπορεις να καταλαβεις τι να περιμενεις.μεχρι στιγμης εχουμε δει μονο καλα αποτελεσματα απο τον hasson.Βλέποντας και κάποιον που είναι απογοητευμένος όπως εσύ θα βοηθούσε να σχηματίσουμε μια ολοκληρωμένη άποψη.σέβομαι όμως τους λόγους σου και δεν θέλω να σε πιέζω
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bz

New Member
Απ: ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΕ DR. HASSON (4/8/2009)

Θα συμφωνήσω απολύτως με το τελευταίο σχόλιο σου Hairlosscursed και θα μου επιτρέψεις να πω οτι έρχεσαι στα λόγια μου ( περι αποτυχίας ή μη μιας μεταμόσχευσης ) . Εχεις δικιο και για τις φωτο γι αυτό και οι συναντήσεις από κοντά λένε την αλήθεια . Εμ έλα που όχι πάντα . Ξέρετε τι τεράστια διαφορά δείχνει , για παράδειγμα , σε ένα αραιωμένο κεφάλι ένας κρυφός φωτισμός με θερμά σποτάκια ; Το αδειάζει κυριολεκτικά.... :(
 

Lord Raflas

New Member
Απ: ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΕ DR. HASSON (4/8/2009)

jim250781 είπε:
[quote author=danceworld_2001 link=topic=923.msg44340#msg44340 date=1294009890]
καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Ο φίλος jim μπορεί να μας απαντήσει αν εξακολουθεί να είναι ΕΚΤΟΣ φιναστερίδης, και για πόσο καιρό? Χωρίς να θέλω να στεναχωρήσω ή να προσβάλλω, στις φωτό που είδα πάνω στους 8 μήνες μετά την μεταμόσχευση, το crown ήταν καλύτερο συγκριτικά με τις τωρινές. Είδες αραίωση άλλη?

Καλημέρα....

ότι βλέπεις είναι 4 μήνες χωρίς φίνα...και γενικά χωρίς καμία αγωγή...μόνο fungoral βάζω αλλά απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί αγωγή...

Άρα συμπέρασμα η φίνα κάνει όντως δουλειά...για προσωπικούς λόγους όμως δεν την πέρνω...
[/quote]

Καλημερα Τζιμ!

εχω καποιες ερωτησεις:

1)τα μαλλια που εχεις σε φροντ-μιντ ειναι ολα μοσχευματα η εχεις και φυσικα?

2)οταν εκοψες την φινα παρατηρησες τριχοπτωση στην δοτρια η τα πλαγια?γενικα στην περιοχη πανω-κατω απο την ουλη?
 

pavlos

Member
Απ: ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΕ DR. HASSON (4/8/2009)

Παιδιά Χρόνια πολλά,

Είμαι πολλά χρονια γραμένος σε αυτο το forum και έχω και εγώ όπως και εσείς ασχοληθεί με το θέμα τις τριχόπτωσης. Παίρνω 1 χρόνο σχεδον και εγω proscar για να μειώσω την τριχόπτωση και να κρατήσω τα υπάρχοντα μαλλιά μου.Σκέφτομαι σε έναν χρόνο η λιγότερο να πραγματοποιήσω στην HDC μεταμόσχευση μαλλιών με strip.Θα ήθελα απο τα παιδιά που έχουν πραγματοποιήσει μεταμόσχευση με την μέθοδο strip να αναφέρουν την διαδικασία,δλδ δεν έχω ακούσει απο κανέναν για το εάν πόναγε, είσαι με τοπική νάρκωση οταν σου αποκολλούν το strip??? Exω δει κάποια videakia στο youtube απο τα οποία καταλαβαίνω οτι πρέπει να έχεις τρομερό κουράγιο κατα την διάρκεια του strip. Επίσης έχω μπερδευτεί με την μεταμόσχευση, σε άλλους π.χ μάχο έχω δεί τρομερή δουλειά και σε άλλους μέτρια με κακή δουλεια!!!!Δεν πιστεύω να αποκτίσω τα μαλλιά που είχα στα 18 (ειμαι 28 χρονών) αλλα μία κάλυψη στην οποία δεν 8α φαίνεται το δέρμα!!! Τελικά είναι μία απάτη η μεταμόσχευση ή μπορείς να βάλεις πραγματικά μαλλιά και να μην σε κοιτάνε στον δρόμο ο κόσμος περίεργα!!!!!
 

jim250781

Member
Απ: ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΕ DR. HASSON (4/8/2009)

Don Corleone είπε:
[quote author=jim250781 link=topic=923.msg44343#msg44343 date=1294045195]
[quote author=danceworld_2001 link=topic=923.msg44340#msg44340 date=1294009890]
καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Ο φίλος jim μπορεί να μας απαντήσει αν εξακολουθεί να είναι ΕΚΤΟΣ φιναστερίδης, και για πόσο καιρό? Χωρίς να θέλω να στεναχωρήσω ή να προσβάλλω, στις φωτό που είδα πάνω στους 8 μήνες μετά την μεταμόσχευση, το crown ήταν καλύτερο συγκριτικά με τις τωρινές. Είδες αραίωση άλλη?

Καλημέρα....

ότι βλέπεις είναι 4 μήνες χωρίς φίνα...και γενικά χωρίς καμία αγωγή...μόνο fungoral βάζω αλλά απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί αγωγή...

Άρα συμπέρασμα η φίνα κάνει όντως δουλειά...για προσωπικούς λόγους όμως δεν την πέρνω...
[/quote]

Καλημερα Τζιμ!

εχω καποιες ερωτησεις:

1)τα μαλλια που εχεις σε φροντ-μιντ ειναι ολα μοσχευματα η εχεις και φυσικα?

2)οταν εκοψες την φινα παρατηρησες τριχοπτωση στην δοτρια η τα πλαγια?γενικα στην περιοχη πανω-κατω απο την ουλη?




[/quote]

1) Υπάρχουν και δικά μου μαλλιά... η αναλογία, στο περίπου, 70% δικά μου.

2) Η φίνα με επηρέασε κατά 80% στην κορυφή. Πλάγια και μπροστά περίπου 20%.

Σε μένα η φίνα έκανε φοβερή δουλεία στην κορυφή. Δεν ξέρω γενικά αν κάνει σε όλους, σε μένα πάντως έκανε την διαφορά.
Το ότι την έκοψα οφείλεται σε γενικότερη αντίληψη περί φαρμάκων.
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Απ: ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΕ DR. HASSON (4/8/2009)

Εδώ μάθαμε την ιστορία του hairlosscursed, βλέπω όμως και του jim τα αποτελέσματα δεν είναι όσο θα περίμενες κανείς, βέβαια έκοψε και την φίνα. Εσύ hairlosscursed τι αγωγή ακολουθούσες πριν, κατά και μετά την επέμβαση στον χάσον. Μήπως τελικά ο Χάσον απομυθοποιείται?
 

hairlosscursed

Well-Known Member
Απ: ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΕ DR. HASSON (4/8/2009)

Για το αν απομυθοποιείται η οχι θα το κρινεις μονος σου απο προσωπικη ερευνα στα διαφορα φορουμ...ο καθενας εχει απο μια αποψη,απο κει και περα εισαι μεγαλο παιδι να κρινεις μονος σου...εγω παιρνω 12 χρονια φινα και μινοξ.καποιο διαστημα πριν την μεταμοσχευση διεκοψα την μινοξ και την αρχισα παλι 1 μηνα μετα
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Απ: ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΕ DR. HASSON (4/8/2009)

Με τόσο μακροχρόνια σταθερή θεραπεία, θα έπρεπε να έχεις αποτέλεσμα. Δεν ήσουν εκτός φίνας, περίεργο, να βάλεις 5000 και να βγούν μόνο 3000 πχ, σίγουρα αποτυχία αν συγκρίνεις το κόστος και την ωφέλεια. Μάλλον στην HDC που το ψήνω περισσότερο να παω δίνουν πιο τίμια αποτελέσματα. Έχεις δεις και άλλα περιστατικά? Τελικά του Τσάκαλου το στόρυ ποτέ δεν θα το μάθουμε βλέπω.

Hairlosscursed είπε:
Για το αν απομυθοποιείται η οχι θα το κρινεις μονος σου απο προσωπικη ερευνα στα διαφορα φορουμ...ο καθενας εχει απο μια αποψη,απο κει και περα εισαι μεγαλο παιδι να κρινεις μονος σου...εγω παιρνω 12 χρονια φινα και μινοξ.καποιο διαστημα πριν την μεταμοσχευση διεκοψα την μινοξ και την αρχισα παλι 1 μηνα μετα
 
Μπλουζα