Θα ανεβάσω κι άλλες όταν βρω λίγο χρόνο (συγχωρέστε με αλλά αυτοί οι μήνες είναι γενικά δύσκολοι

).
Γενικά έχω σκοπό σε 1 χρόνο να κάνω άλλη μια επέμβαση για πύκνωση ζώνης Α,Β (πχ σύνολο 500-1000 grafts) και της ζώνης Γ (crown - 1500-2000 grafts) , το οποίο προς το παρόν δεν έχω πειράξει και είναι εμφανώς πιο αραιό σε σχέση με το υπόλοιπο κεφάλι. Για το αν θα πάω στην ίδια κλινική, δεν είμαι σίγουρος καθώς θέλω να βεβαιωθώ ότι θα γίνει άριστη δουλειά (θα κοιτάξω και Κύπρο, Βέλγιο, ΗΠΑ) και ότι θα αξιοποιηθούν στο μέγιστο αν γιναεται ακόμα και όλα τα grafts (χωρίς να φαίνεται άσχημη η δότρια).
Αν με ρωτούσατε τι πιστεύω για την πρώτη μου επέμβαση:
Θετικά:
+ φυσικότητα
+ σωστό πλάνο (που ασχολήθηκα με μπροστινή ζώνη και δεν πείραξα crown)
+ τιμή
+ καθόλου ταλαιπωρία
+ φυσικά αισθητή βελτίωση της εικόνας μου
Αρνητικά:
- το % φύτρωσης θα έλεγα ήταν ~70% (χωρίς να είμαι σίγουρος για τον αριθμό, πάντως κάποιες τρίχες που είχα στην αρχή δεν επιβίωσαν τελικά). Περίμενα καλύτερα εδώ
- 1-2 σημεία στη δότρια νιώθω ότι φαίνονται ελαφρώς πιο αραιωμένο σε σχέση με την υπόλοιπη περιοχή (ίσως λόγω όχι τέλειας επιλογής grafts κατα την εξαγωγή). Πάντως εδώ να πω ότι κανένας (ούτε ο κουρέας μου) καταλαβαίνει κάτι τέτοιο. Ίσως να είμαι υπερβολικός σε αυτό, τι να πω
- 3 τρίχες (στην κυριολεξία 3) της hairline έχουν διαφορετική φορά σε σχέση με τις υπόλοιπες και θέλουν πολύ κόπο για να κάτσουν σωστά