gregkont13
Verified MM member
Ιρλανδία στις 20 Ιουλίου , αλλα τα παίρνω μονος μου![]()
φοβαμαι να τα παρω μονος μου, τωρα μετα τη μμ!! Ποπο γιατι τοσο μακρια Ιρλανδια;
Ιρλανδία στις 20 Ιουλίου , αλλα τα παίρνω μονος μου![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Γιατί το πάνε το άνοιγμα σε φάσεις , σήμερα άνοιξαν τα μαγαζιά , τελος του μήνα εστιατόρια και pub και τελευταία τα κομμωτήρια , κλπ , δε νομίζω όμως ότι θα πάει τόσο μακριά , υπάρχουν αντιδράσειςφοβαμαι να τα παρω μονος μου, τωρα μετα τη μμ!! Ποπο γιατι τοσο μακρια Ιρλανδια;
Σημερα ειχε 55 θανατους σε ολο το uk για πρωτη φορα, οποτε θα το πανε πιο γρηγορα πιστευωΓιατί το πάνε το άνοιγμα σε φάσεις , σήμερα άνοιξαν τα μαγαζιά , τελος του μήνα εστιατόρια και pub και τελευταία τα κομμωτήρια , κλπ , δε νομίζω όμως ότι θα πάει τόσο μακριά , υπάρχουν αντιδράσεις
Σχετικά με το θέμα της γυμναστικής. Είναι εντάξει στο 15 ήμερο να αρχίσεις γυμναστική με λίγα βάρη και αερόβια ;Φίλε την άμεσβς επόμενη μέρα που έκανα εγώ μμ πήγα να βρω τον γιο μου που ναι 17 μηνών κ 13 κιλά ακριβώς κ τον είχα όλη μέρα πάνω μου μέχρι κ σήμερα που μιλάμε που έχω κλείσει δύο εβδομάδες ....μην τρελενεσαι δεν χρειάζεται να υπερβάλεις...θέλει μια σχετική προσοχή ....
Άεροβια μια χαρά ... Βάρη μην πιέσεις... Στο 40-50 % το πολύ.... Μετά το μήνα κανονικά ....Σχετικά με το θέμα της γυμναστικής. Είναι εντάξει στο 15 ήμερο να αρχίσεις γυμναστική με λίγα βάρη και αερόβια ;
Ναι αυτό εννοούσα έτσι χαλαρά σετ μεΆεροβια μια χαρά ... Βάρη μην πιέσεις... Στο 40-50 % το πολύ.... Μετά το μήνα κανονικά ....
επειδη βλεπω υπαρχει κ ενα κενο πισω απο εκει που τοποθετησατε...θα ηθελα να ρωτησω, γιατι δεν μπηκατε κ πιο πισω στην τοποθετηση; βεβαια με το καταλληλο χτενισμα προς τα πισω θα υπαρχει μια καλυψη οταν γεμαλωσουν τα μεταμοσχευμενα...Και ενα κολαζ της εξελιξης. Οπως ειναι φενερο. Ειχα 0 βοηθεια απο μαμα μαλλια οποτε ο γιατρος εκανε πολυ καλη δουλεια.
Γιατι δεν μας φτασανε, δυστυχωςεπειδη βλεπω υπαρχει κ ενα κενο πισω απο εκει που τοποθετησατε...θα ηθελα να ρωτησω, γιατι δεν μπηκατε κ πιο πισω στην τοποθετηση; βεβαια με το καταλληλο χτενισμα προς τα πισω θα υπαρχει μια καλυψη οταν γεμαλωσουν τα μεταμοσχευμενα...
Καλησπερα Γιαννη!Μπραβο φιλε μου στο συγκεκριμενο θεμα που ειχες σου φτιαχτηκε παλι η ''μοστρα'' που λεμε,εκλεισε το μετωπο οπου περναει το ματι και αλλαξε το προσωπο σου...Θα ηθελα να σε ρωτησω οταν κουρευεσαι αν τα παιρνεις κοντα και να σου ζητησω να βαλεις φωτο μετα το κουρεμα που θα συμπεσει μαλλον κοντα στο 6μηνο σου...Το λεω γιατι θελω να δω φωτο απο πανω και με ηλιο-εξωτερικες συνθηκες με μικροτερο μηκος και κουρεμενου μαλλιου στα μεταμοσχευμενα και να δω και τη δοτρια καθως στα πλαινα μου φανηκε λιγο καπως για να δωσει πολλα μοσχευματα και δυστυχως το καταλαβαινεις μονο αν κουρευεσαι απο 9μμ και κατω...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Και εγω περιμενω να δωσει ακομα σε ογκο ενα 20-30% . Μακαρι να μου χε καλυψει και το κενο αλλα δεν εφτασαν και εκατσα και τις δυο μερες ως 6+ το απογευμαΩραιος φιλε...Φανταζομαι την ψυχολογια σου ειδικα στο hairline η επαναφορα θα πρεπει να μετραει ασχημα!!!
Οταν κουρευτεις ενημερωσε αλλα κυριως λιγο μετα επειδη οταν ειναι ξυρισμενα ή μακρια τα μαλλια καμουφλαρεται το προβλημα αν υπαρχει...στο ενδιαμεσο φαινεται η διαφορα...Παντως παει αρκετα καλα η φυτρωση αν δωσει και λιγο ακομα εισαι τουμπανο!!!
Εδώ δε μπορούσαμε να κυκλοφορούμε άντρες και γυναίκες ακούρευτοι και απεριποίητοι και ανοίξανε τα κομμωτήρια πρώτα από όλα.. κλασική επιβεβαίωση του γνωμικού εδώ ο κόσμος καίγεται..Γιατί το πάνε το άνοιγμα σε φάσεις , σήμερα άνοιξαν τα μαγαζιά , τελος του μήνα εστιατόρια και pub και τελευταία τα κομμωτήρια , κλπ , δε νομίζω όμως ότι θα πάει τόσο μακριά , υπάρχουν αντιδράσεις
Εδώ δε μπορούσαμε να κυκλοφορούμε άντρες και γυναίκες ακούρευτοι και απεριποίητοι και ανοίξανε τα κομμωτήρια πρώτα από όλα.. κλασική επιβεβαίωση του γνωμικού εδώ ο κόσμος καίγεται..
Καλά σε παει .
Εξάμηνο εισαι μονο, σε 6 μηνες θα εχεις πολυ καλύτερη εικόνα .
Πας καλά. Είναι επιτυχημένη σε μεγάλο βαθμό η μμ. Προωπικά θα έριχνα στην 2η βάρος στο κεντρικό forelock, εκεί θέλεις δουλειά. Οι πίσω περιοχές είναι πολύ μεγάλες, έχεις δυστυχώς μεγάλο κεφάλι και εμβαδόν εκεί και πρέπει να παίξεις απαραίτητα με έξυπνη φύτευση.