Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ευχαριστω, 30 φιλε μου.Καλή επιτυχία , τι ηλικία έχεις;
Ο λαπανζουλα εκανε πυκνομετρηση στο consultation που ειχαμε και εγραψε σε χαρτι τις μετρησεις. Ο Γεωργιου εκανε την εκτιμηση μετα το ξυρισμα στο extraction γιατι δεν ειχαμε κανει συμβουλευτικο.Για να σου δώσει την εκτίμηση των 8500 έκανε κάποια μέτρηση ο Γεωργίου ή με το μάτι και το χέρι; ( και ο Λουπανζουλα αντίστοιχα )
ΕυχαριστωΚαλή φυτρωση φίλε μου. Άλλη μια θα την χρειαστείς στο μέλλον για συμμάζεμα. Μακάρι να πας καλά και να αργήσει.
Για τον αριθμό των μοσχευματων μόνο με το μάτι δεν μου φαίνονται τόσα πολλά τα μοσχευματα. Στην τελευταία φωτό που είναι καθαρή φαίνεται που σου έχει βάλει. Μακάρι να με ξεγελάει η φωτό. Ψεκαζε φυσιολογικό ορό τις πρώτες μέρες θα σε βοηθήσει.
Καλή επιτυχία φίλε,όλα καλα να πάνε εύχομαι..και εμένα δεν μου φαίνονται για τόσα.αν έλεγες έβαλα 2500 grafts δεν θα έλεγε κανένας τπτ.θα το πιστεύαμε εύκολα.αν έχεις φωτό απο την ημέρα της τοποθέτησης και μπορέσεις ανέβασε καμία να το τσεκαρουμε
Αν θέλεις.
οταν σου στειλουν φωτογραφιες της κλινικης ανεβασε να δουμε την τοποθετηση. προς το παρον υπομονη και το καλοκαιρι με μαλλια..![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλή φύτρωση!
Βάρη πότε λες να ξεκινήσεις; Εγώ είμαι στις 5 εβδομάδες μετά τη ΜΜ, και λέω να ξεκινήσω σε μια βδομάδα!
Ευχαριστώ φίλε. Οι οδηγίες λένε 4 βδομάδες. Πιστεύω θα περιμένω 5. Νομίζω μπορείς και τώρα να μπεις σιγά σιγά.
Φιλε kardinalie, η σωστη εκφραση ειναι..."μη χαιρεσαι".μην αγχώνεσαι