GregKont fue, 3290 grafts, 09-10/01/2020

gregkont13

Active Member
Καλησπέρα σε όλους,

Μετά από πάρα πολύ καιρό ψαξίματος έκανα και εγώ τη μεταμόσχευση μου στο Μιχάλη Γεωργίου. Τις μέρες τις μεταμόσχευσης είχα αρκετό άγχος, όμως σε πρώτη φάση όλα πήγαν καλά. Ο Μιχάλης δεν είχε άλλο περιστατικό τη μέρα που πήγα. Έτσι, ο μόνος που έκανε χειρουργείο ήμουν εγώ. Οι κοπέλες που έχει για τις αναισθησίες, την εξαγωγή και την εισαγωγή είναι πολύ καλές. Ο γιατρός κάνει τα punch και έρχεται να επιβλέπει τη διαδικασία ανά διαστήματα. Η εμπειρία μου ήταν καλή και η κλινική οργανωμένη. Όλα λειτουργούν με συγχρονισμό , υπάρχει αυστηρή καθαριότητα και το ξενοδοχείο ήταν καλό, ενώ ο οδηγός πάντα εκεί να μας μεταφέρει. Το μόνο δύσκολο ήταν οι αναισθησίες της δεύτερης μέρας. Εκεί επειδή το δέρμα ήταν ερεθισμένο, μπορώ να πω πόνεσα, αλλά τι να κάνουμε. Η κοπέλα που έκανε την αναισθησία μου είπε ότι όταν γυμνάζεσαι και είσαι σε καλή κατάσταση η αναισθησία φεύγει πιο γρήγορα. Γενικά είμαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση οπότε ίσως ισχύει και αυτό, δεν έχω ιδέα.

Ο γιατρός έκανε επίσης το σχεδιασμό της Hairline, που με άφησε πολύ ικανοποιημένο καθώς εκεί ήταν η hairline μου και όταν ήμουν νεώτερος. Είχα φέρει μαζί μου και φωτογραφία και έτσι ο γιατρός κινήθηκε στον ίδιο σχεδιασμό. Επίσης κρίναμε πως δεν χρειαζόμουν Temples, οπότε ρίξαμε όλα στη hairline και στην α ζώνη. Το punch ήταν 0.09.

Ο Μιχάλης έκρινε τη δότρια και τη τρίχα μου έως πολύ καλή. Μου είπε ότι κατά τη γνώμη του η δότρια μου μπορεί να δώσει 8000 με 8500 θύλακες ενώ ο λαπανζόυλα μου είχε πει 7000 με 7500. Ο λόγος μου νομίζω ήταν 2.2 αλλά θα μου στείλουν τα ακριβή στατιστικά σε φώτο σύντομα. Διάμετρος τρίχας 0.55 56 μου είχε πει ο Λαπανζούλα.

Μετά τη μμ στο αεροδρόμιο δεν έβαλα καπέλο, ενώ μπορούσα, για να είναι ελεύθερο το κεφάλι καθώς ένιωθα πιο άνετα. Παίρνεις μερικά βλέμματα, αλλά δεν με ένοιαζε. δεν θα τους ξαναδώ.

Σίγουρα στο μέλλον θα χρειαστώ μια ακόμη μμ για μικρές πυκνώσεις στο middle και μια μεγαλύτερη στο crown και αν χρειαστεί βελτιώσεις μπροστά ανάλογα πως θα πάω. Πάραυτα, δεν θα κινηθώ για δεύτερη μμ προτού αδειάσω πίσω και άλλο καθώς δεν κάνω θεραπεία. Οπότε θέλω να υπάρχει χώρος να κινηθεί ο γιατρός και να χαραχτεί ένα καλύτερο πλάνο. Θα ακολουθήσω την οδηγία του Μιχάλη να βάλω Μινοξ για μερικούς μήνες ώστε να βοηθήσει το αποτέλεσμα, αλλά μετά θα τη σταματήσω.

Τώρα βρίσκομαι στην 8η μέρα. ακολούθησα προσεκτικά τις οδηγίες. Για 5 μέρες δεν άγγιξα μοσχεύματα. Ακουμπούσα τη σαπουνάδα και ξέπλενα με ποτήρι νερό. Την 6η μέρα άρχισα να κάνω μασαζ στα μοσχεύματα και τώρα στην 8η μέρα καθάρισα κατά 85%. Δεν έχω μεγάλη κοκκινίλα είναι η αλήθεια και η δότρια μου επουλώθηκε πάρα πολύ σε σχέση με τις πρώτες μέρες. Οπότε πιστεύω και εύχομαι ότι όλα πάνε καλά και θα πάρω ένα καλό αποτέλεσμα. Από δω και πέρα και μετά τη δέκατη μέρα, λούζομαι κανονικά δεν σηκώνω βάρη για ένα μήνα, προσοχή μην χτυπήσω κεφάλι και ποτέ στον ήλιο.

Βάζω και φώτος παρακάτω.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gregkont13

Active Member
Μια ερωτηση για πιο εμπειρους. Στις οδηγιες απαγορευονται τα βαρη, ομως εχω να πεταξω και η βαλιτσα μου ειναι γυρω 13-14 κιλα. Αναγκαστηκα θα τη σηκωσω μερικες φορες στο αεροπλανο. Μπορει αυτο να δημιουργησει προβλημα;
 

tol

Well-Known Member
Μια ερωτηση για πιο εμπειρους. Στις οδηγιες απαγορευονται τα βαρη, ομως εχω να πεταξω και η βαλιτσα μου ειναι γυρω 13-14 κιλα. Αναγκαστηκα θα τη σηκωσω μερικες φορες στο αεροπλανο. Μπορει αυτο να δημιουργησει προβλημα;
Κανενα προβλημα, φιλε μου, μην ανησυχεις. Ολοθερμες ευχες για ενα πολυ καλο αποτελεσμα, αναλογο των προσδοκιων σου.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Καλή φυτρωση φίλε μου. Άλλη μια θα την χρειαστείς στο μέλλον για συμμάζεμα. Μακάρι να πας καλά και να αργήσει.
Για τον αριθμό των μοσχευματων μόνο με το μάτι δεν μου φαίνονται τόσα πολλά τα μοσχευματα. Στην τελευταία φωτό που είναι καθαρή φαίνεται που σου έχει βάλει. Μακάρι να με ξεγελάει η φωτό. Ψεκαζε φυσιολογικό ορό τις πρώτες μέρες θα σε βοηθήσει.
 
Μπλουζα