Folliplus extra

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

barman

Member
Απ: Folliplus extra

υπαρχει και 5% αλλα δεν το εχουν ολα τα φαρμακεια... εγω προσωπικα εχω το 2%...βεβαια αυτο το σαμπουαν αναγραφει οτι ειναι αποκλειστικα για την καταπολεμηση της πυτιριδας... ομως το χρησιμοποιουμε γιατι εχει και ευεργετικες ιδιοτητες στο θεμα της τριχοπτωσης.. Α! και δεν ειναι για καθε μερα..!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

barman

Member

ναι ntia 2 αντε και 3 φορες την βδομαδα καλα ειναι. αναλογα βεβαια την συχνοτητα που λουζεσαι.. να χρησιμοποιεις ενδιαμεσα καποιο αλλο σαμπουαν για συχνη χρηση..για μενα να βαζεις fungoral μετα απο 3 λουσιματα με το αλλο σαμπουαν. δοκιμασε καποιο με ισορροπημενο ph.

Ntia

New Member

Πάντως Barman είναι λίγο πρόβλημα ρε γαμώτο όλα αυτά τα λουσίματα! Τα μαλλιά μου δεν είναι και κοντά και είναι μπλέξιμο! Άσε που με το λούσιμο βγαίνουν περισσότερα και δεν το αντέχω να το βλέπω αυτό! Με πιάνει η ψυχή μου! Για να το χρησιμοποιεί κάποιος 3 φορές τη βδομαδα και ενδιάμεσα κάποιο άλλο θα πρέπει κάθε μέρα λούσιμο. Σκέφτομαι να το πάρω και να το βάζω εναλλάξ, δλδ 1 και 1 αφού συνήθως όταν δεν κάθεται κάθε μέρα λούζομαι μέρα παρά μέρα. Για τη κετοκοναζόλη δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα, μήπως γνωρίζεις μέχρι πόσο χρονικό διάστημα μπορείς να το βάζεις ή ισχύει και γι' αυτό το γνωστό, δλδ εφ' όρου ζωής?

Άκης

Administrator

To fungoral περιέχει Ketoconazole. 2% σε ορισμένους είναι δυνατή, υπάρχει και σε 5?
Δεν το γνώριζα αυτό.
Θα δώ πόσο έχει και θα το πάρω για test drive...

Άκης

Administrator

Η κετοκοναζόλη δίνεται και σαν αντιμηκητιακό.
Τώρα το χρησιμοποιούν στα σαμπουάν γιατί έχει και regrowth ιστορικό.
Δεν γνωρίζω να απαιτείται αφ'όρου ζωής.
Για μένα η γνώμη μου είναι να το χρησιμοποιεί κανείς στην αρχή ειδικά που θέλει ένα καλό boost το τριχωτό να ξαναμπεί στην διαδικασία παραγωγής.

barman

Member

ntia 1-1 ειναι υπερβολη..δεν ειναι απλο σαμπουαν..τινει πιο πολυ προς φαρμακο.. οταν λες οτι δεν εχεις ακουσει και τα καλυτερα τι εννοεις?

Ntia

New Member

Ότι η κετοκοναζόλη είναι βαρύ φάρμακο για το δέρμα και ότι θέλει γενικα προσοχή. Θα δω πως θα το κάνω, θα τη βρω τη φόρμουλα! Ξέρεις περίπου πόσο στοιχίζει?

Άκης

Administrator

Γι'αυτό κυκλοφορεί και το 1%, επειδή είναι δυνατό.
Θέλω να δοκιμάσω το 2% σε fungoral αλλά και το 5%.

Ναι, αν γνωρίζεις, πές μας τιμή

Ntia

New Member

Γιατί υπάρχει και 1%? Ποιό θεωρείται καλύτερο για αρχή? Δλδ μετά από λίγο καιρό μπορείς να πάρεις το άλλο?

barman

Member

παρε το 2%..να λουζεσαι με αυτο με αναλογια 1-3 η 1-4 και οχι 1-1 που θες και δεν θα υπαρχει προβλημα... και μην επικεντρωνεις ολο σου το ενδιαφερον στο σαμπουαν αλλα και στο καθε σαμπουαν.. δεν θα σου προσφερει τιποτα.ποαρα μονο μια βοηθεια.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator

Το 1% χρησιμοποιώ εγώ αυτό το καιρό.
Είναι το Nizoral.
Πιστεύω πας στο 2% για αρχή. Αν έχεις προβλήματα, πας στο 1, αν όχι το συνεχίζεις.
Εγώ δεν βρήκα 2, γι'αυτό πήρα το 1.

barman

Member

οι τιμες για τα fungoral ειναι γυρω στα 12 ευρω για το 1% και γυρω στα 17ευρω για το 2%..για 5% δεν βρηκα ισως να κανω λαθος και να μην κυκλοφορει fungoral 5% η μπορει να κυκλοφορει ketokozanol 5% σε αλλο σκευασμα.

Άκης

Administrator

Καλώς. Ελπίζω να βρώ και το 5% να το τεστάρω.
Thanks
H μεγάλη έκδοση του nizoral 7 Oz, βγαίνει 9.5e περίπου.
Οπότε για 3-5ε δεν είναι και μεγάλη η διαφορά, πάλι καλά.

Ntia

New Member

Αγόρασα το fungoral 2% αλλά όχι 17 ευρώ, αλλά 6 ευρώ. Μόλις το είδα θυμήθηκα ότι το είχα ξαναπάρει πριν πααάρα πολλά χρόνια για κνησμό πάλι. Πάντως μυρίζει πολύ ωραία. Γιατί τόση διαφορά στη τιμή?

barman

Member

εκτος οτι οι τιμες διαφερουν απο φαρμακειο σε φαρμακειο, ισως και να ειναι διαφορετικες συσκευασιες.μπορει να υπαρχει μικρη και μεγαλη συσκευασια.τις τιμες τις βρηκα σε ενα on line φαρμακειο.τωρα τι να σου πω και γω..

Άκης

Administrator

Δεν βρήκα σε 2 φαρμακεία που πήγα.
Θα κοιτάξω και σήμερα.
Φτηνά είναι όντως ntia.
Ίσως να είναι αυτή η τιμή τους ή ήταν κάποιο μεγάλο φαρμακείο που πέρνει ποσότητες?

Ntia

New Member

Βασικά ρώτησα, ένα είναι το fungoral και η συσκευασία είναι χαρακτηριστική, άσπρο και κίτρινο (τη συσκευασία τη θυμήθηκα γιατί το είχα πάρει ξανά πολύ παλιά, για κνησμό πάλι). Πάντως 6 ευρώ με 17 ευρώ έχουν τεράστια διαφορά όσο και να διαφέρουν οι τιμές στα φαρμακεία. Εγώ το πήρα από ένα φαρμακείο συνοικιακό.

barman

Member

οντως ειναι μεγαλη διαφορα...ομως δεν με παραξενευει..εχουν δει τα ματακια μου...!

Ntia

New Member

Μπα δεν νομίζω. Σε άλλα γίνονται οι μεγάλες κλοπές. Κάτσε να αρχίσουν να εισάγουν τα tricomin, revivogen κι εκεί θα δεις τι έχει να γίνει!!! Άσε, γιατί θυμάμαι τα 100 ευρώ που έσκαγα κάθε μήνα για το cresina και με πιάνουν τα νεύρα μου!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα