Folliplus extra

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Ntia

New Member
Ένα προιόν που θα σύστηνα είναι το folliplus extra. Είναι ολόκληρωμένη σειρά με κάψουλες, λοσιόν και σαμπουάν. Το χρησιμοποίησα για ένα 6μηνο και είχα μείνει ευχαριστημένη. Η τριχόπτωση δεν είχε σταματήσει σημαντικά αλλά είχα προσέξει διαφορά στα μαλλιά μου. Υπήρχαν κάποιες νέες τρίχες, τα μαλλιά μου είχαν όγκο και είχε σταματήσει ο κνησμός. Δυστυχώς το σταμάτησα για να πάρω το crescina το οποίο σταμάτησα μέσα σε 2 μήνες γιατί είχα πολύ έντονο κνησμό.

Αυτή τη στιγμή δεν παίρνω τις κάψουλες γιατί παίρνω το saw palmetto, αλλά ξαναγύρισα στη λοσιόν και στο σαμπουάν τα οποία μεταξύ άλλων περιέχουν και serenoa serrulata, δλδ saw palmetto.

Αυτό που θα προσπαθήσω είναι να μη σταματήσω τη θεραπεία γιατί έμαθα καλά ότι θέλει πολύ καιρό να δείξει κάτι, αν είναι να δείξει φυσικά. Διακόπτωντας τη θεραπεία και ξεκινώντας άλλο προιόν το μονο που κέρδισα ήταν να χάσω πολύτιμο χρόνο. Γενικά οι σπασμωδικές κινήσεις δεν είναι και ότι καλύτερο. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο προιόν θα με βοηθήσει πάλι, όταν έχω νεότερα θα ενημερώσω.

Τονίζω και εδώ όπως έχω ξαναπεί και παλιότερα οτι αν κάτι βοηθά κάποιον δεν σημαίνει ότι μπορεί να βοηθήσει και κάποιους άλλους. Στο συγκεκριμένο προιόν κατέληξα τυχαία από προσωπική έρευνα σε φαρμακεία και στο internet. Άλλα από τη στιγμή που έχω δει θετικά δείγματα θα ήθελα να το αναφέρω σε περίπτωση που κάποιος θα ήθελε να δοκιμάσει φυτικές λύσεις όπως εγώ.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Ntia

New Member
Απ: Folliplus extra

Η εταιρία που το εισάγει είναι η inpa. Τώρα τελευταία διαφημίζει και κάποια άλλα προιόντα της item για τη τριχόπτωση τα οποία έχουν στα συστατικά τους DHT αναστολείς. Έχω το διαφημιστικό φυλλάδιο και κάποια μου τράβηξαν τη προσοχή. Δεν είναι dr. Lee αλλά μια φροντίδα και κάτι παραπάνω θα τη δώσουν.

Για παράδειγμα το προιόν alphaplus περιέχει ψευδάργυρο, αμινοξέα, πρωτείνες σόγιας, βιοτίνη, Β3, Β12, Β5, ginceng, κόμμι guar κ.α. Λειτουργεί σαν μάσκα και δεν ξεβγάζεται. Υπάρχει και σαμπουάν που προηγείται της χρήσεώς του.
 

vag

New Member
Απ: Folliplus extra

Ntia , βρήκα τα συστατικά του Folliplus στη σελίδα : http://www.inpa-gr.com/homegr.html στις Αλωπεκίες και δε γράφει πουθενά για saw palmetto.Το γράφει η συσκευασία πάνω?Και η lotion και το σαμπουάν περιέχει palmetto?

Το προιόν της εταιρίας που περιέχεi palmetto είναι το Follon tincture στο ίδιο link αλλά έχει ένα άλλο συστατικό σαν βασικό DHT blocker.Μήπως εννοείς αυτό?
 

barman

Member
Απ: Folliplus extra

η αποψη μου παιδια ειναι οτι αυτα τα προιοντα ανηκουν πιο πολυ σε κατηγορια καλλυντικων και δεν νομιζω να κανουν καμια σπουδαια δουλεια... καθε καινουριο φαρμακο που δοκιμαζει καποιος του φαινεται οτι κανει δουλεια κ οτι σταματαει η τριχοπτωση επειδη εκεινη την στιγμη φευγει το αγχος για λιγο! το site ειναι τελεια ενημερωμενο και αναφερει τα πιο δυνατα φαρμακα κ πιστευω πως σε αυτα γυρω πρεπει να κινουμαστε.. μιας και εγινε αναφορα στο cresina το μονο που κανει ειναι να ''τουμπανιαζει'' την τριχα... δεν επιδρα στους πραγματικους λογους της τριχοπτωσης..
 

Ntia

New Member
Απ: Folliplus extra

Δυστυχως vag το site της inpa δεν είναι πρόσφατα ενημέρωμενο. Δεν ξέρω γιατί αλλά το συγκεκριμένο προιόν δεν το έχουν βάλει ακόμα αν και είναι πιο καινούριο από το follon και κυκλοφορεί πολύ καιρό. Νομίζω οι κάψουλες περιέχουν fenugreek, αλλά δυστυχώς δεν έχω τη συσκευασία γιατί τις διέκοψα πριν καιρό χωρίς λόγο απλά πιστεύοντας ότι το crescina θα έκανε όλη τη δουλειά. Το σαμπουάν και τη λοσιόν τα έχω και ανάμεσα στα άλλα συστατικά αναφέρουν και το serenoa serrutata, είναι η άλλη ονομασία του saw palmetto. Η συσκευασία είναι άσπρο και μωβ. Αν ζητήσεις διαφημιστικό φυλλάδιο της εταιρίας υπάρχει μέσα. Εγώ το παραγγέλνω ταχυδρομικά από την ίδια την εταιρία γιατί δεν το βρήκα εύκολα στα φαρμακεία κοντά μου. Το είχα δει τυχαία στο φυλλάδιο και τους πήρα τηλ.

Barman, έχεις δίκιο, και εγώ πιστεύω ότι όλα αυτά τα φυτικά προιόντα ίσως να μην βοηθήσουν όπως η μινοξιδίλη και όλα αυτά που συζητάμε εδώ. Εξαρτάται τι είναι αυτό που θες. Όλοι θέλουμε τη σίγουρη λύση, αλλά όλα αυτά είναι φάρμακα. Αν διαβάσεις την προσωπική αναφορά μου, κάποια στιγμή έπαθα ζημιά από ορμονική θεραπεία για τα μαλλιά. Φοβήθηκα πολύ για να μπορέσω να εμπιστευτώ ξανά κάποια ανάλογη θεραπεία. Ίσως κάποια στιγμή το ξανακάνω, πολύ πιθανό. Αυτό που πιστεύω και με προβληματίζει, είναι το τι θα μας βγάλουν στο μέλλον όλα αυτά. Είναι "σίγουρες" αυτές οι θεραπείες αλλά ως πότε? Το συγκεκριμένο προιόν ίσως βοηθήσει κάποιον άλλο πιο πολύ από μένα και το εύχομαι, ίσως όμως κάποιον άλλο να μην τον βοηθήσει καθόλου. Αυτό όμως ισχύει και σε μεγάλο ποσοστό και για τη Μινοξιδίλη και για το proscar και για όλα τα άλλα. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός. Anyway, όπως είπα το συγκεκριμένο προιόν το είχα πάρει για ένα 5μηνο μόνο και το σταμάτησα λόγω crescina (βλακεία μου). Δεν σταμάτησε τη τριχόπτωση, αλλά ποιοτικά ήταν καλύτερα, είδα κάποιες φύτρες και το σημαντικότερο απαλλάχτηκα από τον αφόρητο κνησμό. Πίστεψέ με, τρέχω τόσα χρόνια με αυτό το θέμα που μπορώ να καταλάβω αν με έχει ωφελήσει κάτι ή όχι... Εξακολουθώ κι εγώ να συμφωνώ ότι σε καμιά περίπτωση δεν είναι μινοξιδίλη, αλλά δεν το απορρίπτω γιατί το δοκίμασα και γι' αυτό το ανέφερα. Είναι μία εναλλάκτική για όσους δεν θέλουν φάρμακα.
 

Άκης

Administrator
Απ: Folliplus extra

Ntia thanks για την αναφορά. Θα το κοιτάξω σήμετα το απόγευμα να δω τι παίζει, σε φαρμακείο γνωστής μου.

Πάντως έχει δίκιο ο barman, αφού γνωρίζουμε πλέον ποιά δουλεύουν.
Εντούτις, αν κάποιο αποδειχτεί ότι δουλεύει, καλοδεχούμενο
 

Άκης

Administrator
Απ: Folliplus extra

Όσο απαντούσα εγώ, απαντησες και συ ntia :)
Στο τελευταίο σου post.
Είδες τούφες όπως λες.
Αρχικά μου φάνηκε καλό σαν προϊόν. Σκέφτηκα, αφού είδε η ntia φύτρες, άρα δουλεύει σαν regrowth προϊόν.
Έρχομαι στο εξής όμως: Και αν η τρίχες που είχαν φύγει (που αργότερα τις είδες) είχαν φύγει από κακή διατροφή, έλειψη βιταμινών, τρομερό άγχος ή κάτι παρόμοιο;
Δηλαδή, η ρίζα δεν μπλοκάριζε από πουθενά, απλώς ο οργανισμός μας έχει αυτό το σύστημα να μας ειδοποιεί ότι κάτι δεν πάει καλά.
Και αν τον καιρό που το δοκίμαζες, έτρωγες πλέον κανονικά ή σου πέρασε το άγχος (αν είχες) και η ρίζα ξαναπήρε "μπρος", λογικό είναι να είδες τις τρίχες ξανά.
Άρα το φάρμακο δούλεψε ή όχι;

Μακάρι να είναι καλό σαν προϊόν, αλλά αυτά του φαρμακείου για μένα είναι "νερο".
Πάντως θα πάω και θα το κοιτάξω (αν το βρώ) σε φαρμακείο
 

barman

Member
Απ: Folliplus extra

παντως admin και το cresina που ειχα δοκιμασει κ εγω αλλα και ενας φιλος μου δεν ελεγε και τιποτα.. και γενικα τα φαρμακα που δινουν πολυ μεγαλη εμφαση στις διαφημισεις και σε προσφορες πιστευω πως ειναι πολυ μουφα!! οπως και με τις κλινικες μαλλιων στην Ελλαδα!! ολο προσφορες και αποτελεσμα...αστο καλυτερα! σαν γαζωμενα ειναι τα μαλλια οταν τα βαζουν! θελω να σε ρωτησω την γνωμη σου για το σαμπουαν αλλα και τη λοσιον polysorb 6080..τι πιστευεις?
 

Άκης

Administrator
Απ: Folliplus extra

Άστο καλύτερα.Μην μιλάμε για το αποτέλεσμα των κλινικών καλύτερα.
Οποιος διαβάσει το post του tsakalou σχετικά θα καταλάβει.

Για αυτό που ρωτάς, θα κοιτάξω τα συστατικά του και θα σου πω σε λίγο...
 

barman

Member
Απ: Folliplus extra

το συγκεκριμενο σαμπουαν κοστιζει 20-25 ευρω! και η συσκευασια του ειναι εντελως απαραδεκτη... ομως κατι τετοια ειναι τα πραγματικα φαρμακα!!
 

Άκης

Administrator
Απ: Folliplus extra

Λοιπόν μπήκα στο site της εταιρείας.
"POLYSORB - 6080 . An American formula based on studies by doctors atthe University of Helsinki Medical Hospital"
Δεν ξέρω αλλά όταν διαβάζω κάτι τέτοια κάτι με πιάνει.
Τελως πάντων, τα ενεργά του συστατικά είναι:
Polysorbate 60 και Polysorbate 80.
Για το Polysorbate 80 αναφέρουν ότι χρησιμοποιήτε συχνά στα παγωτά για να εμποδίσει τις πρωτείνες στο γάλα για να εμποδίζουν να δημιουργηθούν σταγόνες από τα λιπαρά.
Αυτό τους επιτρέπει να δημιουργηθεί καλύτερο μείγμα και να διατηρεί το σχήμα του και να μην λιώνει άμεσα.

Δεν ξέρω αν αυτό κάνει δουλειά σε μας.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Ntia

New Member
Απ: Folliplus extra

Ποιό παιδί μου??? Το folliplus??? Το σαμπουάν έχει 15 ευρώ και η λοσιόν 30 ευρώ και βγάζεις ένα μήνα. Εγώ το πήρα σε προσφορά απευθείας από την εταιρία και μου έκαναν δώρο το σαμπουά. Πλήρωσα δλδ 30 και κάτι με τα μεταφορικά.
 

barman

Member
Απ: Folliplus extra

no no no...για το σαμπουαν polysorb μιλαω ntia... παντως admin το polysorbate 60 που επισης περιεχει, ειναι και συστατικο του tricomin..
 

Άκης

Administrator
Απ: Folliplus extra

Γενικά τα προϊόντα που περιέχουν αποκλειστικά Polysorbate, ειδικά 60 & 80 μαζί, κάνουν για να καθαρίζει η κεφαλή μας από λιπαρά της κεφαλής και να την διατηρεί καθαρή.
Υπήρχε μία έρευνα για να δούν εάν μπορεί να καθαρίζει και τα υπολείματα από DHT, κάτι που κάνει με αποτελεσματικό τρόπο το σαμπουάν του Revivogen, αλλά δεν γνωρίζω παραπάνω.
Κάποια ονόματι Dr. Schreck-Purola, έβαλε Polysorbate 60 σε ποντίκια και θεώρησε (όχι με αποτέλεσμα πάντως), ότι η απολυμαντική χρήση του 60 μπορεί να καθαρίσει την DHT από το κεφάλι και να μην επιτρέψει να μαζευτεί ξανά στις ρίζες.

Γιάυτό ίσως το χρησιμοποιεί και το tricomin, λόγω απολυμαντικής δράσης -μάλλον.
 

barman

Member
Απ: Folliplus extra

εχω σταματησει την χρηση της λοσιον του revivogen ομως συνεχιζω και χρησιμοποιω το σαμπουαν! ειναι κορυφη.. ισως και καλυτερο απο το nizoral-fungoral..
 

Άκης

Administrator
Απ: Folliplus extra

ntia, το προίόν που λες αναφέρει ότι έχει εκχύλισμα Saw Palmetto.
άρα πρέπει να είναι καλό σαν συπληρωματικό.

Πάντως το Saw Palmetto είναι φυσικό προϊόν που χρησιμοποιούταν στην καλοηθής υπερπλασία προστάτη. Οι έρευνες για να δούνε αν έχει επιροή στην τριχόπτωση δεν έχουν γίνει σε μεγάλο βαθμό με κλινικά αποτελέσματα κλπ.
Έτσι, δεν υπάρχουν κλινικές μελέτες που να αποδικνύουν ότι έχει την ίδια "δύναμη" με το proscar (πχ το revivogen πρόσφατα έδειξε σε μελέτη ότι μπορεί σε τοπική χρήση να είναι αποτελεσματικότερο του proscar).
Στο internet πολλοί αναφερουν ότι είχαν αποτελέσματα με αυτό.
 

barman

Member
Απ: Folliplus extra

και το Oleanic acid θεωρειται dht inhibitor και υπαρχει σε αρκετα σκευασματα..admin ενα αλλο προιον που εχει καλες συστασεις ειναι το thymuskin.. βεβαια το χρησιμοποιουν πιο πολυ σε αλλες περιπτωσεις.. για απαναφυτρωση μαλλιων μετα αλλα κ κατα την διαρκεια χημειοθεραπειων..χτυπα ξυλο..
 

Ntia

New Member
Απ: Folliplus extra

Vag,

Το προιόν της Lavilon το έχω δει και εγώ. Και για να είμαι ειλικρινής δεν ήξερα κι εγώ τι να αποφασίσω. Δυστυχώς δεν βρήκα κάπου όλα τα συστατικά του. Τελικά κατέληξα στο folliplus γιατί όπως θα θυμάσαι το είχα βάλει κάποιο χρονικό διάστημα με θετικές εντυπώσεις και επειδή το σταμάτησα απότομα θα ήθελα να δώσω άλλη μια ευκαιρία σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χρήσης. Πάντως και το άλλο προιόν φαίνεται ενδιαφέρον.
 

Ntia

New Member
Απ: Folliplus extra

Να ρωτήσω παιδιά, το fungoral υπαρχει 2% και 5% ??? Και αν ναι ποιό θα προτείνατε? Επίσης για πόσο χρονικό διάστημα?
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα