Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
cool11 είπε:kapa δεν ενημερωνεις κι εδω για το πως παει το folligen?
Το λεω γιατι ειδα να αναφερεσαι σε αυτο, σε αλλα 'ψιλοασχετα' τοπικς, κι εδω που ειναι το κυριως τοπικ εχει μεινει ανημερωτο.
Κριμα να ψαχνει καποιος πληροφοριες για folligen και πολλες σημαντικες να ειναι αλλου.
tasos33 είπε:to folligen ποιος το παραδιδει? τα ελτα? εχω παραγγειλει απο 7/10 και ωσ σημερα δεν εχω παραλαβει, βεβαια ελεγε απο 16 εως 31/10,εσεις που εχετε παραγγειλει ηδη θυμασται κατι απο χρονους παραδοσης? σημειωτεον ερχεται απο αμερικα
tasos33 είπε:to folligen ποιος το παραδιδει? τα ελτα? εχω παραγγειλει απο 7/10 και ωσ σημερα δεν εχω παραλαβει, βεβαια ελεγε απο 16 εως 31/10,εσεις που εχετε παραγγειλει ηδη θυμασται κατι απο χρονους παραδοσης? σημειωτεον ερχεται απο αμερικα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
lalakis είπε:Κάπα πως παει η θεραπεία σ;
Όταν αγόρασα το Folligen, θα πρέπει να πω ότι μου προκάλεσε άσχημη εντύπωση η μη αναγραφή συστατικών και οδηγιών. Αυτό μου δείχνει προχειροδουλειά, πολλώ μάλλον για ένα τέτοιο ακριβό προϊόν. Ακόμη και το ότι το μπουκάλι είναι διάφανο το βάζω στα μείον. Ψάχνοντας για τα συστατικά, βρήκα έναν ακόμη καλό λόγο να διακόψω την εφαρμογή του, καθώς ούτως ή άλλως δεν είδα κάποια βελτίωση (μάλλον το αντίθετο): Περιέχει χαρακτηρισμένα επικίνδυνα χημικά συντηρητικά (parabens). Και πραγματικά δεν κατανοώ τη λογική, από τη μία στη λοσιόν να περιέχονται 2-3 ωφέλιμα συστατικά κι από την άλλη άλλα τόσα επιβλαβή. Λες και μιλάμε για τα φτηνιάρικα σαμπουάν του μπακάλικου της γειτονιάς. Στον κουβά λοιπόν...
χρησιμοποιεις ταυτοχρονα και μινοξ?η μονο roller folligen?Mε δυο μήνες με folli κάτι είχε δείξει να κάνει, μετά πρόσθεσα και 0,75 roller , χωρίς roller δεν γνωρίζω αν θα μου έδινε κάτι παραπάνω.
Σύνολο τώρα κοντά 4 μήνες με κάθε μέρα folli και roller ανά 4 μέρες βλέπω λίγο πίσω από την hairline χνούδια και ελάχιστες νέες τρίχες ανάμεσα στα χνούδια , είναι σχεδόν μισό πόντο αλλα είναι λεπτές αρκετά. Λέω να προσθέσω άλλη μια lotion και να την εφαρμόζω μονο μετά το roller, μιας και έρχεται οικονομικά με αυτόν τον τρόπο.
Πάντως με folli και roller βλέπω λιιιγο καλύτερα αποτελέσματα από την minox.