F.A.Q Revivogen

Georgex6

Well-Known Member
Απ: F.A.Q Revivogen

thanks παιδια, αν δε δουλεψει κι αυτο παω για fue, αν και με εχετε απογοητευσει, καλα ολοκληρη ελλαδα δεν εχει ενα καλο γιατρο για μεταμοσχευση ?????
Το εξωτερικο μου φανταζει δυσκολο :-\

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

αδερφε μεταμοσχευσεις δεν κανουνε καθε μερα καλυτερα να μην κανεις καθολου παρα να σε σφαξει κανεις ελλαδα

δεν μπορει θα υπαρχουν και καποιοι καλοι στην ελλαδα αλλα εγω δεν εμπιστευομαι ευκολα

προσεξε μονο τι θα σε βαλουν να υπογραψεις πριν κανεις μεταμοσχευση

οτι σου δωσουν να υπογραψει μην το υπογραψεις αν δεν παρεις μια γνωμη ενος δικηγόρου

Georgex6

Well-Known Member

http://www.pharmacy2u.co.uk/productdetail.aspx?code=REST3 - 55,58 € με τα μεταφορικά ...
[/quote]
σπυρο σε ποσο καιρο να περιμενω το ρεβιβο απο το pharmacy2u.co.uk ?

Teri

New Member

Georgex6 είπε:
[quote author=Σπύρος link=topic=139.msg8911#msg8911 date=1237207044]
http://www.pharmacy2u.co.uk/productdetail.aspx?code=REST3 - 55,58 € με τα μεταφορικά ...
[/quote]
σπυρο σε ποσο καιρο να περιμενω το ρεβιβο απο το pharmacy2u.co.uk ?
[/quote]

Kαμιά εβδομάδα το πολύ.

magic810

New Member

OK Παναγιωτη ησουν σαφεστατος.... ;D
Εγω ομως μαλλον δεν ημουν....ισα ισα που συμφωνουμε οσον αφορα την μινοξιδιλη!!!
Επισης συμφωνω οτι του κρατησε τις τριχες το revivogen απλα δεν του δωσε τπτ παραπανω....
Σε αντιθεση με τις παρακατω φωτογραφιες που με την προσθηκη και αλλων προιοντων πηρε το κατι παραπανω...απο αυτο που ηθελε...
Οσον αφορα το γιατρο δεν εδειξα φωτο του ακη και μου ειπε ειναι απο το regain....
Μιλουσα παντα για εμενα....που τοτε εκανα χρηση μινοξιδιλης....με καποιες βιταμινες μονο...Αρα συμφωνουμε και σε αυτο που λες....οτι η μινοξιδιλη απο μονη της δεν ειναι τοσο αποτελεσματικη....!!!
Το συμπερασμα ολων αυτων που αναφερομαι ειναι οτι κατι απο μονο του δεν δινει το τελειο αποτελεσμα.....
Χρειαζεται δηλαδη μια συνδυαστικη θεραπεια....αυτο...με το καταλληλο timing και γνωση ωστε καθε φορα να την εναλλασεις και να παιρνεις αυτο που θες....καθε φορα...αυτο δηλααδη που ειδα στις φωτο του ακη.....γνωμη μου ειναι οτι αν εμενε μονο στη θεραπεια ακολουθωντας μονο revivogen και tricomin οπως εκανε μεχρι εκεινη την στιγμη δεν θα ειχε τα αποτελεσματα που εχει τωρα....

Υ.Γ. Χαιρομαι που υπαρχει αμοιβαια εκτιμηση...και κατανοηση ;)

pro_i

New Member

Παιδιά είμαι ένα βήμα πριν απ την παραγγελεία Revivogen και με απασχολεί ένα πράγμα. Εάν εμφανιστεί shedding στην αρχή υπάρχει περίπτωση να είναι τόσο έντονο ώστε να είναι εμφανές από τους γύρω μου; Έχει συμβεί σε κάποιον από εσάς; Είμαι σε κλίμακα 2 με μια μικρή αραίωση σε όλο το κεφάλι. Ευχαριστώ.

magic810

New Member
Απ: Απ: F.A.Q Revivogen

lunatic είπε:
Παιδιά είμαι ένα βήμα πριν απ την παραγγελεία Revivogen και με απασχολεί ένα πράγμα. Εάν εμφανιστεί shedding στην αρχή υπάρχει περίπτωση να είναι τόσο έντονο ώστε να είναι εμφανές από τους γύρω μου; Έχει συμβεί σε κάποιον από εσάς; Είμαι σε κλίμακα 2 με μια μικρή αραίωση σε όλο το κεφάλι. Ευχαριστώ.

lunatic το shedding αναφερεται ως καλο σημαδι για το οτι δουλευει το προιον....
Εμενα ας πουμε ηταν εμφανες....απο τους γυρω μου...αλλα υποτιθεται οτι τα μαλλια που πεφτουν ειναι τα μαλλια που ουτως η αλλως θα επεφταν...
και απλα κανεις υπομονη να βγουν καινουριες τριχες....εμενα ακομα να μου εμφανιστουν παντως...ισως γιατι το σταματησα λογω κρισης.. :p
Αυτο οσον αφορα εμενα υπαρχουν και καποιοι που δεν παρατηρησαν κατι τετοιο...

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

παιδιά με το shedding δεν περνάς από 2 σε 3 norwood !!! - έντονη τριχόπτωση είναι,που φοβίζει αρχικά και "δίνει" την εντύπωση ξαφνικής αραίωσης

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

baybars

New Member

Σπύρος είπε:
baybars αν δεν σταματήσει η τριχόπτωση (shed = ξαφνική) μέσα σε ένα (βαριά!) μήνα,
ενώ η τριχόπτωση γενικά δεν δείξει σημάδια επιβράδυνσης,
κάτι παίζει με την θεραπεία αυτήν και πρέπει να το κοιτάξεις...

ΣΠΥΡΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ...ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ? ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΒΑ Κ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΕΔΩ Κ 3 ΜΗΝΕΣ,ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ REVIVOGEN? ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΡΑΙΩΝΕΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΠΥΚΝΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΧΩΤΟΥ... ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΣΚΟΡΠΑΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΣΕ ΜΑΛ...ΚΙΕΣ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ?

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

είναι αυτό που λέγαμε κάποια στιγμή για proscar/revivogen

το proscar θα δώσει σε όλους όσους το χρησιμοποιήσουν αποτελέσματα(ανδρογ. αλωπεκία),ενώ το revivogen δεν καλύπτει 100% των περιπτώσεων....

Teri

New Member

baybars είπε:
[quote author=Σπύρος link=topic=139.msg9021#msg9021 date=1237378600]
baybars αν δεν σταματήσει η τριχόπτωση (shed = ξαφνική) μέσα σε ένα (βαριά!) μήνα,
ενώ η τριχόπτωση γενικά δεν δείξει σημάδια επιβράδυνσης,
κάτι παίζει με την θεραπεία αυτήν και πρέπει να το κοιτάξεις...

ΣΠΥΡΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ...ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ? ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΒΑ Κ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΕΔΩ Κ 3 ΜΗΝΕΣ,ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ REVIVOGEN? ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΡΑΙΩΝΕΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΠΥΚΝΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΧΩΤΟΥ... ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΣΚΟΡΠΑΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΣΕ ΜΑΛ...ΚΙΕΣ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ?
[/quote]

Βay, σταμάτησέ το τώρα το Revivogen,όταν λέμε τώρα όμως ενοούμε ΧΤΕΣ, και φτιάξε ένα ειδικό topic ΓΙΑ ΣΕΝΑ και εξήγησε απο την αρχή την κατάσταση της τριχόπτωσής σου και τι προιόντα χρησιμοποιούσες. Με αυτό τον τρόπο θα δώσεις και στον Admin και στον Παναγιώτη και στον Σπύρο, να κατανοήσουν καλύτερα την κατάστασή σου και να σου προτείνουν κάτι εναλλακτικό. Μακάρι να ήξερα τι σου συνέβαινε και να σου έδινα την απάντηση εγώ ο ίδιος.Ηρέμησε λοιπόν καταρχήν, και πάρε αυτή την πρωτοβουλία. Είμαι σίγουρος ότι θα λάβεις ανταποκριση.

Φιλικά, Λευτέρης

magic810

New Member

TERI συμφωνω μαζι σου....αλλα δεν συμφωνω ¨"πες τη κατασταση σου να την εκτιμησουν ο ακης ο παναγιωτης και ο σπυρος"??.... :-\
Ειναι λαθος να μπαινει ο οποισδηποτε σε αυτο το τρυπακι...ο καθενας πρεπει να επιλεγει οτι πιστευει καλυτερα για τον ιδιο οτι θα τον βοηθησει διαβαζοντας σχολια κριτικες για τα προιοντα......
Το εννοω ειναι λαθος γιατι δεν ξερεις τι IQ κουβαλαει ο καθενας πανω του....μπορει την μια μερα να λεγεται ΑΚΗΣ και την αλλη ΜΑΛΑΚΑΚΗΣ.....αν καταλαβαινεις τι εννοω.....
Προσοχη με τις λεξεις που χρησιμοποιουμαι ολοι εδω και οταν παιζουμε με τετοιες ισορροπιες...ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ......Αυτο το λεω για να διαφυλαξω τους παντες απο απροσμενες καταστασεις του οποιδηποτε απτον οποιοδηποτε που δεν του πηγε καλα μια θεραπεια......για τον Α η Β λογο....
εδω μεσα ανταλασονται γνωμεις και αποψεις...
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΜΑΙ ΣΠΑΣΤΙΚΟΣ...ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ....Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΝΑ ΕΚΤΙΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ...ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΥΘΥΝΗ....

ΤΕΡΙ φιλικα παντα......
Υ.Φ.....ΑΥΤΟ που ειπες απλα μου εδωσε την αφορμη.....για κατι που εβλεπα καιρο να γινεται...μαπινουν καποιοι γραφουν ενα ποστ και λενε δωστε μου θεραπεια...δεν ειναι ομως ετσι.....ολα αυτα τα λεω προς αποφυγη παρεξηγησεων.....
οταν για παραδειγμα λεω εγω σε καποιον παρε φιναστεριδη δεν σημαινει οτι πρεπει να το ακολουθησει πιστα....εγω απλα μιλαω για τον εαυτο μου....
ΑΥΤΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ..... 8)

Teri

New Member

Για όνομα του Θεού Magic τι να παρεξηγήσω.. Έχει μία πολύ δυνατή βάση αυτό που λες. Απλά το έθεσα με την ένοια ότι απο την στιγμή που μπαίνεις εδώ μέσα ουσιαστικά συμφωνείς και με τους όρους οι οποίοι έχουν και κάποια σχεση με αυτά που λέμε άρα έχεις και την επίγνωση της κατάστασης.Και στην τελική το κεφάλι ανήκει στον Bay και αυτός θα αποφασίσει τι θα κάνει τελικά..

Βγήκαμε λίγο έως πολύ offtopic..

Όλα καλά φίλε Magic κανένα πρόβλημα ;)

baybars

New Member

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ REGAINE, ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ TO ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΤΗΣ PRIORIN ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ...ΑΥΤΟ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ FORUM OTI ΤΟ REVIVOGEN EXEI ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΩΣ DHT BLOCKER ΧΩΡΙΣ SIDE EFFECTS KAI EΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ...ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΓΙΑ 2-3 ΜΗΝΕΣ...ΟΣΟ ΑΠΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΡΩΩ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΥΓΙΕΙΝΟ ΛΟΓΩ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ (ΦΡΟΥΤΑ, ΣΑΛΑΤΕΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ, ΨΑΡΙ, Κ.Τ.Λ)....ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΩ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΚΡΕΑΤΙΝΗ, ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΚΟΨΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΜΟΝΟ ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΩΤΕΙΝΗ. ΠΙΝΩ ΑΛΚΟΟΛ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Κ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΔΩ Κ 2 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ.( ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΛΗΝ ΤΟΥ REGAINE ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 8 ΜΗΝΕΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ REVIVOGEN. ΕΣΤΕΙΛΑ Κ E-MAIL ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΟΠΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΣΤΟ SITE ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ...

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

baybars είπε:

το οτι δεν προσεξα το μηνυμα σου το σκεφτηκες
το οτι καθε μερα γραφονται τοσα μηνυμα το σκεφτηκες
το οτι δεν προλαβαινω καμια φορα το σκεφτηκες

προτου αρχισεις να λες αυτα που λες καλο θα ηταν να σκεφτεις πρωτα

Αναφορικα με το προβλημα σου τωρα

υπαρχει το ενδεχομενο να εισαι αλλεργικος σε καποιο συστατικο του revivogen
αυτο δεν το κανει ομως μαλακια προιον οπως αναφερεις

η πιστευεις οτι ειναι μλκ...... κατι οταν δεν βοηθαει το 100% των ανθρωπων

επισης γνωριζεις οτι η φιναστεριδη PROPECIA PROSCAR και λοιπα δεν βοηθα ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΑ

επισης η εταιρια που βγαζει το propecia καπου ειχα διαβασει οτι ... ΑΝ ΤΟ PROPECIA δεν κανει δουλεια στην τριχοπτωσης σας μεσα σε ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ τοτε ΣΥΝΙΣΤΑΤΕ να σταματησετε να το χρησιμοποιειτε

οταν λες οτι εχεις τριχοπτωση να γνωριζεις οτι μεσο ορο 60 με 100 τριχες χανονται ακομη και απο ανθρωπους οι οποιοι δεν εχουν κανενα προβλημα τριχοπτωσης

αν λοιπον δεν σταματει η τριχοπτωση σου τοτε σταματησε το Revivogen

και παλι να πω οτι πριν κρινει κανει καποιο προιον θα πρεπει να το σκεφτει καλυτερα

γιατι φιλε οπως σου ειπα ΥΠΑΡΧΟΥΝ ανθρωποι που με την φιναστεριδη δεν εχουν δει κανενα αποτελεσμα
και για αυτον τον λογο η εταιρια προτεινει σε 1 χρονο αν δεν δει κανεις αποτελεσμα να το σταματησει

αυτο ομως δεν σημαινει οτι η φιναστεριδη δεν κανει δουλεια αλλα σημαινει οτι δεν κανει δουλεια στο 100% των ανθρωπων

επισης με το revivogen αν δεν ειδες τα αναμενομενα δεν σημαινει πως δεν κανει δουλεια σημαινει οτι δεν κανει δουλεια στο 100% των ανθρωπων

για αυτο μην βιαζεσαι να πεις κατι μλκ.............

και σου ειπα ισως εισαι αλλεργικος σε καποιο συστατικο

σκεψου τα ολα αυτα καλα
και ηρεμισε λιγο και μην βιαζεσαι να κρινεις ανθρωπους και προιοντα

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

baybars είπε:
ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ FORUM OTI ΤΟ REVIVOGEN EXEI ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΩΣ DHT BLOCKER ΧΩΡΙΣ SIDE EFFECTS KAI EΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ...ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΓΙΑ 2-3 ΜΗΝΕΣ...

να διαβασεις αλλη φορα πιο καλα στο φορουμ

μιας και εχουν γραφει πολλες φορες οτι πολλοι ανθρωποι παρουσιαζουν shedding κατα την αρχη της χρησης του προιοντος

baybars

New Member

ΦΙΛΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ.
Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΑΥΤΟ:
ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ "ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ SHEDDING ΩΣ SIDE EFFECT ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ REVIVOGEN ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ." ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑ ΚΑΤΙ ΜΕΡΕΣ..... ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΧΡΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ. ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ, ΝΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ REVIVOGEN ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΟ FORUM? Η ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ? (ΓΙΑ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ FORUM ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΑΤΙΝΗ ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ....)

ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ REVIVOGEN (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΙΝΔΥΝΟ DHT BLOCKER), ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΠΡΙΝ (ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ, ΤΟ SHEDDING ΑΠΟ ΧΡΗΣΗ REVIVOGEN ΔΙΑΡΚΕΙ ΜΕΤΑΞΥ 4-8 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΟΧΙ ΚΟΝΤΑ 3 ΜΗΝΕΣ.... )ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΑΣ ΜΕ ΔΙΟΡΘΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΛΑΘΗ Κ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ (ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ)...
ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ, ΔΩΣΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...ΟΚ?

Υ.Γ. ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΑ "ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ" ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ POST ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΕΣΕΝΑ, ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΤΗ ΑΥΤΟΥ ΕΔΩ ΤΟΥ FORUM ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ REVIVOGEN NA ΜΟΥ ΠΕΙ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΟΧΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΚΡΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΑΚΥΡΕΣ ΑΦΟΡΜΕΣ.... ΑΝ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΩ "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΙ", ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΑ ΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.

Μπλουζα