F.A.Q Revivogen

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: F.A.Q Revivogen

bay καταλαβαίνω τον θυμό σου - εμείς προτείναμε το "θαύμα" της φύσης και σε 'σένα δεν πρόσφερε το ελάχιστο... :-[

εγώ - και περισσότερες φορές τα υπόλοιπα παιδιά - γράψαμε ότι δεν είναι 100% σίγουρο ότι το revivogen θα δουλέψει σε όλους
το κάθε κεφάλι/οργανισμός είναι ξεχωριστό και δεν υπάρχει απόλυτο...

βλέποντας προηγούμενα ποστ σου κατάλαβα ότι μετά τις 4-6 εβδομάδες αρχικά,συνέχισε η τριχόπτωση με revivogen και αμέσως σου έγραψα την άποψή μου να το σταματήσεις και να πας σε άλλο blocker...
βέβαια,πρώτος ο Άκης έγραψε ότι δεν δικαιολογείται τριχόπτωση μετά από 1-1,5 μήνα και όποιος το παρατηρήσει πρέπει να σκεφτεί να σταματήσει την χρήση του και να αλλάξει θεραπεία

σκέψου ότι οι περισσότεροι είδαμε/βλέπουμε αποτέλεσμα από το revivogen,οπότε ηρέμησε,σταμάτα την χρήση και δες τι άλλο μπορείς να χρησιμοποιήσεις...
δεν το παίζω συνήγορος του διαβόλου - σου μιλάω σαν το φιλαράκι που περισσότερο στεναχωριέται για εσένα παρά για το τι έχω προτείνει ...

πάντα φιλικά ;)
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

VAMPIRIA

Member
Απ: F.A.Q Revivogen

baybars καλυτερα στειλε ενα e-mail στην revivogen σχετικα με το προβλημα σου και μετα ολα τα αλλα.
 

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: F.A.Q Revivogen

baybars είπε:
ΦΙΛΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ.
Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΑΥΤΟ:
ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ "ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ SHEDDING ΩΣ SIDE EFFECT ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ REVIVOGEN ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ." ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑ ΚΑΤΙ ΜΕΡΕΣ..... ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΧΡΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ. ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ, ΝΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ REVIVOGEN ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΟ FORUM? Η ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ? (ΓΙΑ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ FORUM ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΑΤΙΝΗ ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ....)

ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ REVIVOGEN (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΙΝΔΥΝΟ DHT BLOCKER), ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΠΡΙΝ (ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ, ΤΟ SHEDDING ΑΠΟ ΧΡΗΣΗ REVIVOGEN ΔΙΑΡΚΕΙ ΜΕΤΑΞΥ 4-8 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΟΧΙ ΚΟΝΤΑ 3 ΜΗΝΕΣ.... )ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΑΣ ΜΕ ΔΙΟΡΘΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΛΑΘΗ Κ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ (ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ)...
ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ, ΔΩΣΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...ΟΚ?

Υ.Γ. ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΑ "ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ" ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ POST ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΕΣΕΝΑ, ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΤΗ ΑΥΤΟΥ ΕΔΩ ΤΟΥ FORUM ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ REVIVOGEN NA ΜΟΥ ΠΕΙ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΟΧΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΚΡΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΑΚΥΡΕΣ ΑΦΟΡΜΕΣ.... ΑΝ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΩ "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΙ", ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΑ ΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.

μεγαλε το παρακανες δεν καθομαι να σου απαντησω γιατι θα γραφω μεχρι το πρωι


το μονο σιγουρο ειναι οτι αντιδρα ο οργανισμος σου στο revivogen
και αφου εχεις shedding οπως λες πανω απο 150 τριχες την μερα τοτε σταματα το
 
Απ: F.A.Q Revivogen

baybars,
Regaine συνεχίζεις και βάζεις παράλληλα με Revivogen ή τη σταμάτησες;

Λίγες μέρες που βάζω Revivogen μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Όπως και το σαμπουάν (από τα καλύτερα που έχω χρησιμοποιήσει).

Πάντως για αλλεργία, μπορεί να εμφανιστεί ακόμη και με ότι πιο αθώο υπάρχει!!

Αρκεί να ξέρεις αν κάπου έχεις αλλεργία...αλλιώς απλά το ανακαλύπτεις.. Έχω ακούσει ότι υπάρχει και κάποια εξέταση για να δεις αν έχεις κάπου αλλεργία, αλλά λένε ότι και πάλι δεν είναι 100% σίγουρο.
 

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: F.A.Q Revivogen

ναι αυτην την εξεταση την εχω ακουσει και εγω

και συμφωνω σε αυτο που λες οτι και στο πιο αθώο μπορει κανεις να εχει αλλεργια

να σας πω μια ιστορια πριν 3 χρονια περιπου ειχα εναν γνωστο ο οποιος ηταν αλλεργικος στους ξηρους καρπους

και το πιο τρελο οχι μονο να τους φαει αλλα και αν τους ακουμπουσε στο δερμα του κατευθειαν ερεθιζοταν το δερμα

στην αρχη νομιζα οτι λεει μλκ....ς και μου λεει κοιτα σε ενα μαγαζα μου λεει παρε ενα αμυγδαλο και ακουμπησε το λιγο πανω στον καρπο μου

μολις τον ακουμπησα μεσα σε ουτε ενα λεπτο δεν περασε και το δερμα του κατευθειαν κοκκινησε και αντεδρασε

τον ρωτησα μηπως εχει καποια ασθενεια σπανια

και μου ειπε οτι ειχε παει σε πολλους γιατρους και σε εξετασεις ειδικες που εκανε βρεθηκε οτι εχει αλεργια σε ξηρους καρπους

τι να πω ειχα μεινει αφωνος
 

baybars

New Member
Απ: F.A.Q Revivogen

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΠΟΥ (ΤΥΧΟΝ) ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ. ΠΡΩΤΑ-ΠΡΩΤΑ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ : ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ 8 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΠΩΣ ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΗ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ), ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΧΩ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ. ΛΟΓΩ ΑΓΧΟΥΣ (Κ ΛΙΓΟ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΜΟΥ ΒΛΑΚΕΙΑΣ) ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΙΣ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 1 - 1,5 ΜΗΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ TO SHEDDING ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΩ. ΕΠΙΣΗΣ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΥΣΙΜΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΝΕΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΡΟΤΑΦΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΦΑΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ REGAINE EIXA ΔΕΙ ΤΡΙΧΟΦΥΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΡΟΤΑΦΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΧΡΗΣΗΣ (ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝΤΟΝΟ SHEDDING ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ 1ml ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΑ 2ml ). AYTO AN MH TI ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΟ ΣΗΜΑΔΙ : ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ 99% ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ REVIVOGEN, ΚΑΘΩΣ ΕΧΩ ΕΛΑΤΤΩΣΕΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ REGAINE ΣΕ 1ml ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΥ (ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΝΩ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ REGAINE ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ + ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΡΔΙΑΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ). ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ (ΤΡΙΧΟΡΙΖΟΓΡΑΜΜΑ, ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΡΙΧΩΤΟΥ ΚΕΦΑΛΗΣ, Κ.Τ.Λ.) ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΩ ΑΝ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΟ REVIVOGEN EΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΑΝ ΝΑΙ, ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ. ΕΠΙΣΗΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΑΝ Η ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΕΧΕΙ ΕΛΑΤΤΩΘΕΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΑΝ.

ΠΡΟΣ VAMPIRIA: EIXA ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ E-MAIL ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ. ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΙΔΑ OTI MOY ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΩ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΩ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ. - ΟΛΑ ΟΚ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥΣ.

ΠΡΟΣ SPYROS : ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΔΕΡΦΕ. ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ FORUM.

ΠΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ : ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΙΛΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...
 

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: F.A.Q Revivogen

οκ-ξεκολλάμε και συνεχίζουμε δυναμικά ;D
καλή δύναμη στη συνέχεια
 

Άκης

Administrator
Απ: F.A.Q Revivogen

Καταρχάς το Revivogen έχει μία πιθανότητα να παρουσιάσει κοκκινίλες. Αυτήν είναι ίσως και η μοναδική του παρενέργεια.
Επίσης, επειδή δεν έχει μεγάλες ποσότητες των συστατικών μέσα, δεν πρόκειται να παρουσιάσει κάτι άλλο.

Η τριχόπτωση ξεκινά μετά την 3η εβδομάδα...
Αν Baybars ξεκίνησες το προϊόν 1η Φεβρουαρίου, μέσα Μαρτίου θα έχεις έντονη τριχόπτωση.
Δεν χάνεις αμέσως τα μαλλιά, παίρνει καιρό να ενεργοποιήσει τους θύλακες.
Από την στιγμή που χάνεις εντονότερα μαλλιά, να ξέρεις ότι πλέον η DHT θα ξεκινήσει να μειώνεται, άρα κάνει δουλειά.
Γενικά εγώ δεν άκουγα τους ξένους που έγραφαν αρνητικά γι'αυτό γιατί περίμενα να το δοκιμάσω. Είχα μεν την άποψη τους, αλλά ήθελα να το δω με τα μάτια μου.
Γι'αυτό και κράζω τα χάπια που πουλάνε εδώ, γιατί και τα διάβασα τα σχόλια από άλλους αλλά και τα δοκίμασα.

Baybars μου θύμισες ένα άλλο μέλος, ονόματι Στράτος, που το μυαλό του του έλεγε ότι χάνει μαλλιά, ότι μετά του σταμάτησε η τριχόπτωση κλπ.
Δεν χρειάζεται να ταράζεσαι, αν παίρνεις κάτι για τα μαλλιά σου, άσε τον καιρό να σου δείξει αν κάνει δουλειά.
Εγώ μπορεί να είδα έντονη τριχόπτωση και βελτίωση σε 3-6 μήνες, αλλά εσύ μπορεί να δεις μετά από 6 μήνες. Παίζει ανάλογα την "χασούρα" και γι'αυτό και δεν το προτείνω σε μεγάλες απώλειες μαλλιών. Εκεί πας σε χάπι.

Σας το ξαναθυμίζω: Θα χάσετε τα μαλλιά που θα χάνατε σε 100 ημέρες. Και θα τα χάσετε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το έχω βιώσει 3 φορές και ξέρω πως είναι.
Ναι και φαίνεται άσχημα. Εμένα μία κοπέλα μου είπε ότι χάνω πολλά μαλλιά τελευταία, ανησυχούσε μήπως ήταν από την δίαιτα που έκανα παράλληλα εκείνο τον καιρό. Που νά'ξερε ότι το Revivogen ήταν η αιτία. :)
Και δεν είναι απόλυτο ότι πρέπει να σταματήσει σε 1.5μήνα. Μπορεί να κάνει και 50 ημέρες, μπορεί και 55. Μην τραβάτε γραμμές στο ημερολόγιο και λέτε, "σήμερα είναι που σταματά η τριχόπτωση, για να πάω να λουστώ να δω". Δεν είναι κάτι απόλυτο, αλλάζει από άτομο σε άτομο. Απλά, σε γενικές γραμμές εκεί παίζει.
Εγώ τι να πω που δεν είχα και κάποιο φόρουμ στην γλώσσα μου τότε να ρωτάω και να κράζω;

Και κάτι ακόμη. Αν τρώτε 3-4 γεύματα την ημέρα, μην ανησυχήτε για την διατροφή σας. Και επειδή έχω διαβάσει πολλά άρθρα, δεν έχω δει κάπου να αναφέρει το αλκοόλ σαν αιτία.
Οπότε μην λέτε "α τρώω καλά, άρα φταίει το χ προϊόν" ή "τρώω το ταδε με το τάδε, κάνουν δουλειά? Φταίει το ότι τρώω πολύ χ φαγητό?".
Αν τρώτε καλά, τρώτε καλά. Από εκεί και πέρα, άλλο πράγμα φταίει και συνήθως δεν μειώνεται η DHT στο κεφάλι σας ικανοποιητικά.

Εγώ πχ πήρα το Revivogen και το "βούλωσα" για κανένα 8μηνο. Δεν έγραφα γι'αυτό και δεν ρωτούσα κάθε τόσο αν κάνει δουλειά ή όχι. Περίμενα. Μην κάθεστε και αγχώνεστε για το παραμικρό. Ναι κάνει δουλειά, ναι έχει μερικές έρευνες σχετικά. Οπότε καθίστε και περιμένετε.
Παράλληλα πάρτε και κάτι άλλο, όπως Spiro.

Και κάτι άλλο. ΔΕΝ, επαναλαμβάνω ΔΕΝ χρειάζεται η χρήση regaine/rogaine 2 φορές την ημέρα αν παίρνεις και κάτι άλλο που μπλοκάρει την DHT.
Η εταιρία και η έρευνα το έκανε 2 φορές την ημέρα γιατί ΔΕΝ είχε ΤΙΠΟΤΑ άλλο να μπλοκάρει την DΗΤ και έπρεπε η μινοξ να είναι στο σώμα για 24 ώρες, ώστε να τρέφοντε οι θύλακες. Αν μπλοκάρεις την DHT σωστά, η μίνοξ το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να δώσει regrowth, που το κάνει καλά και με μία φορά την ημέρα.
Όπως και αυτό που αναφέρει ότι αν σταματήσεις την μινοξ θα χάσεις τα μαλλιά που κέρδισες, το λέει εάν ΔΕΝ έχεις ΤΙΠΟΤΑ άλλο να μπλοκάρει την DHT.
Σε ότι λέει αναφέρεται καθαρά σε χρήση του δικού της προϊόντος και μόνο.
 

magic810

New Member
Απ: F.A.Q Revivogen

Λοιπον παιδες εψαξα παρα πολυ να βρω φωτογραφιες χρηστων με αποτελεσματα απο χρηση revivogen....
ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΠΤ......!!!!!
Περα απο τις φωτο του Ακη δεν υπαρχει τπτ αλλο......
Η αληθεια ειναι οτι ξενερωσα λιγο γιατι το προιον ειναι στην αγορα απο το 1990 και κατι δεν ξερω ποσο....
Θα ηθελα να δω φωτο και αλλων χρηστων με αποτελεσματα απο ενα προιον που ειναι χρονια στην αγορα.....και υποσχεται αρκετα....
ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΕΛΙΔΑ θα ηθελα πολυ να την ποσταρετε .....η εστω καποιο link με φωτο....
Το μονο που βρηκα ηταν οι ψευτικες που εχει η revivogen... :p
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

magic810

New Member
Απ: F.A.Q Revivogen

Σπύρος είπε:
δεν προσπαθώ να σε πείσω για τίποτα magic,απλά αν θες κοίτα λίγο τα λινκς
- http://www.salonweb.com/revivogen/faqs.htm
- http://www.hairlosstalk.com/interact/viewtopic.php?f=30&t=44408

Σπυρο ευχαριστω φιλε....
Εννοειται πως δεν περιμενω να με πεισεις για κατι απλα.....μου κανει εντυπωση πως ενα προιον που κυκλοφορει τοσα χρονια και εχει αποτελεσματα δεν υπαρχουν fotos???
Oσο κ αν εψαξα τπτ.....
το πρωτο link ειμαι σιγουρος οτι ειναι fake οι φωτος αφου αυτες εχουν παντου.....!!!
στο δευτερο νομιζω οτι αναφερει αποτελεσματα απο fin+min!!!!
Δεν το παω καπου ουτε θελω να μου αποδειξει κανεις τπτ.......
Απλα η σκεψη μου ειναι η εξης......τελειωνει το revivogen μου και σκεφτομαι αν αξιζει πραγματικα τον κοπο να το ξαναπαραγγειλω....
πχ ολοι ξερουμε οτι καποια προιοντα δουλευουν αποδεδειγμενα....οκ αν ψαξεις θα βρεις αρκετες φωτο με αποτελεσμτα....
οκ To revivogen ομως...?????Οι μονες φωτο που εχω δει ειναι του ακη...
Το λεω ακομα και για παιδια του φορουμ υπαρχουν καποιοι που το χρησιμοποιουν καιρο και λενε οτι ειχαν αποτελεσματα......Αυτο ηθελα να παρακαλεσω...αν μπορουν αυτοι που λενε οτι ειδαν κατι απο revivogen να ποσταρουν καμμια φωτο......Δεν περιμενω να με πεισει κανεις για τπτ....απλα ειμαι στη φαση που θελω να καταληξω σε μια πραγματικα αξιοπιστη θεραπεια.....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ.... ;D
 

Άκης

Administrator
Απ: F.A.Q Revivogen

VAMPIRIA είπε:
Ακη το proscar γιατι το σταματησες?
Γιατί κακά τα ψέματα, δεν ήθελα να επιβαρύνω το σώμα μου με αυτό.
Ήθελα να δοκιμάσω αν κάνει δουλειά το avodart σε λοσιόν.
Αν και έχω αραίωση ~1,5 μήνα μετά, πιστεύω ότι πάω σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της ντουτα.
Αλλά από αύριο ξεκινάω πάλι...


Magic από το χάπι σε Revivogen δεν συνιστάτε.Συνήθως το ανάποδο γίνεται.
Αν ψάχνεις θεραπεία, σου προτείνω:
0,6-0,8mg φινα (πρωί)
Λοσιόν Spiro (2%, 60ml) με 4-5 χάπια Avodart (πρωί)
Λοσιόν Spiro σκέτη (βράδυ) ή με προσθήκη αλόης και τπτ άλλο φυτικό

Αυτήν την θεραπεία θα κάνω εγώ δηλαδή, όπου την θεωρώ την πλέον αξιόπιστη...
 

magic810

New Member
Απ: F.A.Q Revivogen

Admin είπε:
[quote author=VAMPIRIA link=topic=139.msg9842#msg9842 date=1238327102]
Ακη το proscar γιατι το σταματησες?
Γιατί κακά τα ψέματα, δεν ήθελα να επιβαρύνω το σώμα μου με αυτό.
Ήθελα να δοκιμάσω αν κάνει δουλειά το avodart σε λοσιόν.
Αν και έχω αραίωση ~1,5 μήνα μετά, πιστεύω ότι πάω σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της ντουτα.
Αλλά από αύριο ξεκινάω πάλι...


Magic από το χάπι σε Revivogen δεν συνιστάτε.Συνήθως το ανάποδο γίνεται.
Αν ψάχνεις θεραπεία, σου προτείνω:
0,6-0,8mg φινα (πρωί)
Λοσιόν Spiro (2%, 60ml) με 4-5 χάπια Avodart (πρωί)
Λοσιόν Spiro σκέτη (βράδυ) ή με προσθήκη αλόης και τπτ άλλο φυτικό

Αυτήν την θεραπεία θα κάνω εγώ δηλαδή, όπου την θεωρώ την πλέον αξιόπιστη...
[/quote]

Ακη για ριξε μια ματια στο παραπκατω λινκ

http://www.hairlosstalk.com/interact/viewtopic.php?f=30&t=21717&st=0&sk=t&sd=a&start=0

ο τυπος ειχε ΦΟΒΕΡΑ αποτελεσματα με finpecia και kirkland minoxidil...
ΘΥΜΑΜΑΙ και ακομα εναν που ποσταρε φωτο με τρομερα αποτελεσματα με χρηση παλι finpecia
ΛΕΣ........???? :p
 

VAMPIRIA

Member
Απ: F.A.Q Revivogen

Με τα αποτελεσματα που ειχε ο τυπος με finpecia και kirkland minoxidil.......
finpecia ειναι τι ιδιο με proscar?
εχουνε τις ιδιες παρενεργειες?
 

magic810

New Member
Απ: F.A.Q Revivogen

VAMPIRIA είπε:
Με τα αποτελεσματα που ειχε ο τυπος με finpecia και kirkland minoxidil.......
finpecia ειναι τι ιδιο με proscar?
εχουνε τις ιδιες παρενεργειες?

finpecia ειναι οργανικη φιναστεριδη και την παραγεται απο την cipla
propecia παραγεται απο την merck

H μια διαφορα τους και η αλλη ειναι οτι διαφερουν στη τιμη.....

Προσπαθω να βρω ακομα ενα τυπο με αποτελεσματα παρομοια με αυτου ΤΡΟΜΕΡΑ δηλαδη και να ποσταρω παλι το link...
Πραγματικα απιστευτος.... :eek: και τυχερος μαλλον...
 

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: F.A.Q Revivogen

magic και εγώ πίνω στην υγειά του proscar-είχα μια τεράστια "φόλα" στην κορυφή και τώρα χαϊδεύω τρίχες και το παίζω άνετος,και πειραματίζομαι με υποκατάστατα...

μακάρι να μην με απασχολούσε το θέμα τεκνοποίηση και να συνέχιζα ακάθεκτος-με τον ρυθμό που πήγαινα,το καλοκαίρι θα τα έδενα κοτσίδα :eek: ;D
 
Μπλουζα