F.A.Q Revivogen

GiorgosA

New Member
Απ: F.A.Q Revivogen

Εγώ μόλις ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ οπότε δε μπορώ να εκφέρω άποψη ως προς την αποτελεσματικότητα.
Αυτό που θέλω να σχολιάσω όμως, είναι ότι πέρα απ'τη γνωστή κι αναπόφευκτη λαδίλα που αφήνει, το άνοιγμα του dropper είναι μάλλον μεγάλο, με αποτέλεσμα να μένει αρκετό στα μαλλιά και συνεπώς να σπαταλάται μεγάλη ποσότητα. Δηλαδή ακόμα και με δύο γεμίσματα, δε νομίζω ότι απλώνεται επαρκώς στην περιοχή. Και δεν είναι ότι έχω το μαλλί του Τσίλντρες, για να μη μπορεί να βρει κρανίο.. ::)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

magic810 είπε:
Why every one on the face of this earth is using revivogen when crinagen contains not only the exact ingredients (except for no Beta-Sitostero [btw anyone knows what it is, even revivogen site does not talk about it though it talks about other ingredietns]) but crinagen also contains many many more too.
Revivogen Ingredients vs. Crinagen Ingredients:-
REVIVOGEN:
SD alcohol, Gamma Linolenic acid, Alpha Linolenic acid, Linoleic Acid, Oleic Acid, Azaleic acid, Vitamin B6, Zinc, Saw Palmetto Extract, Beta-Sitosterol and eidin Oligomers (also known as Proanthocyanidin).

CRINAGEN
Water, Gamma linolenic acid, Alpha linolenic acid, Linoleic acid, Oleic acid, Azelaic acid, Vitamin B6, Zinc, Saw palmetto Extract, (no Beta-Sitostero in Crinagenl) Proanthocyanidins (procyanidin oligomers,
EXTRAS in Crinagen:
Riboflavin , Niacin, Ginkgo biloba, Arachidonic acid, Palmitoleic acid, Tea tree oil, Witch hazel extract, Epilobium augustifolium, Epilobium parviflorum, , Vitamin E (as d-alpha tocopherol)

Please let me know as I want to use Crinagen for it does not have alcohol.

Kαι εδω τιθεται η εξης απορια.....πως ενα προιον που εχει λιγοτερα συστατικα ειναι πιο εμπορικο απο το crinagen??
Eχω διαβασει πολυ καλα σχολια για το crinagen υπαρχει καποιος απο εδω που το εχει δοκιμασει ή ειμαστε ολοι στη ρουτινα του revivogen?
πάντως ψάχνω για φωτος/αποτελέσματα crinagen και εδώ τζίφος...

magic στο ξαναείπα - το προτείνουν μαζί με το proxifen για πολύ "δυνατό" συνδυασμό,σε άτομα που κουράστηκαν από το revivogen ;)

magic810

New Member

Ναι Σπυρο η αληθεια ειναι....οτι ουτε και για αυτο βρηκα κατι.....απλα για revivogen το ειχαμε κανει ειδηση που προσθεσε δυο συστατικα.....και αυτο εχει 32 που λεει ο λογος παραπανω....!!!εχω διαβασει σχολια απο ατομα που δεν μειναν ευχαριστημενοι....και χρησιμοποιησαν αυτο με καλυτερα αποτελεσματα....!!!
Τελος παντω εγω απλα θελω να δω αν το crinagen το χει χρησιμοποιησει καποιος εδω και απο οτι φαινεται δεν βελπω κανενα... :p
Βασικα εγω δεν ειμαι πολυ ευχαριστημενος...απο revivo...αλλα δεν το αφηνω κιολας...συνεχιζω ακαθεκτος μεχρι να κλεισω χρονο....οπου ειναι και το μαξιμουμ για αυτο που ειναι να μου δωσει αν μου δωσει.... :p

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

VAMPIRIA είπε:
με το revivogen υπαρχει περιπτωση να δω επανέκφυση?
σε μενα τριχες που υπηρχαν και ηταν απλα μικρε τις μεγαλωσε με καλη βαση και γιναν "καλες" τριχες
τωρα για να σου βγαλει τριχες απο το "μηδεν" η απο το χνουδι ισως χρειαστει πολυς χρονος για κατι τετοιο

κυριως το revivo το συνδεουν με συντηρηση ξερεις δεν εχει καποια τοσο δυνατη anti dht συστατικο οπως η φιναστεριδη και αντιανδρογονα , , , αλλα το θετικο ειναι οτι δεν εχει παρενεργειες

βαζοντας συστατικα οπως αυτα που προανεφερα ειναι σαφως ανωτερα απο το revivogen αλλα υπαρχει πιθανοτητα για παρενεργειες το revivo ειναι κυριως για αυτους που αποφευγουν ουσιες οπως η φιναστεριδη και λοιπα αντιανδρογονα

GiorgosA είπε:
Εγώ μόλις ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ οπότε δε μπορώ να εκφέρω άποψη ως προς την αποτελεσματικότητα.
Αυτό που θέλω να σχολιάσω όμως, είναι ότι πέρα απ'τη γνωστή κι αναπόφευκτη λαδίλα που αφήνει, το άνοιγμα του dropper είναι μάλλον μεγάλο, με αποτέλεσμα να μένει αρκετό στα μαλλιά και συνεπώς να σπαταλάται μεγάλη ποσότητα. Δηλαδή ακόμα και με δύο γεμίσματα, δε νομίζω ότι απλώνεται επαρκώς στην περιοχή. Και δεν είναι ότι έχω το μαλλί του Τσίλντρες, για να μη μπορεί να βρει κρανίο.. ::)
σε καταλαβαινω με την λαδιλα κανα χρονο σχεδον το εβαζα
οσο για το droper που λες δοκιμασε να παρεις εναν ψεκαστηρα οπως αυτο που εχει το regaine παραδειγμα και καθε φορα που ανοιγεις το revivo ψεκασε την περιοχη
αυτο πιστευω να σε βολεψει περισσοτερο

VAMPIRIA

Member

εγω για καλυτερα αποτελεσματα αρχισα proscar γιατι με το revivogen μετα απο 3.5 μηνες χρηση εβγαλα πολλες λεπτες τριχες στην θεση αυτον που επεσαν αλλα δεν θα το σταματησω ακομα μετα απο τον 1 χρονο.

GiorgosA

New Member

Παναγιωτης είπε:
[quote author=GiorgosA link=topic=139.msg10657#msg10657 date=1239193477]
σε καταλαβαινω με την λαδιλα κανα χρονο σχεδον το εβαζα
οσο για το droper που λες δοκιμασε να παρεις εναν ψεκαστηρα οπως αυτο που εχει το regaine παραδειγμα και καθε φορα που ανοιγεις το revivo ψεκασε την περιοχη
αυτο πιστευω να σε βολεψει περισσοτερο
[/quote]

Παναγιώτη, εσύ το χρησιμοποίησες με ψεκαστήρα ή απλώς το προτείνεις σαν ιδέα; Αν ναι, σε βόλεψε περισσότερο;
Το κάθε μπουκαλάκι γενικά πόσο καιρό σου κρατούσε;

yannis

New Member

Γεία σας παιδιά
Ξεκίνησα proscar 1/5 εδω και ενάμιση μήνα και είπα να δοκιμάσω και revivigen για εναλακτική λύση , αλλά επειδή εχω γκρί μαλλιά τα βάφει το άτιμο,και πρέπει κάθε πρωί να λούζομαι.Δυστυχώς το παράτησα.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

magic810 είπε:
Παναγιωτη το σταματησες το revivogen??
Γιατι λες <<εβαζα>>..... :)
ναι το σταματησα . . . ο κυριοτερος λογος ειναι το οικονομικο (οχι γιατι δεν εχω λεφτα να το αγορασω) αλλα μπορω και φτιαχνω κατι αντιστοιχο με λιγοτερα χρηματα βασικα στο τελευταιο μπουκαλι το χρησιμοποιησα σαν βαση και εριξα μεσα ντουταστεριδη
το σταματησα γιατι φτιαχνω μια λοσιον δικης μου κατασκευης μου δεν διαφερει πολυ απο το revivogen
παρα μονο σε μερικα συστατικα

GiorgosA είπε:
Παναγιώτη, εσύ το χρησιμοποίησες με ψεκαστήρα ή απλώς το προτείνεις σαν ιδέα; Αν ναι, σε βόλεψε περισσότερο;
Το κάθε μπουκαλάκι γενικά πόσο καιρό σου κρατούσε;
το καθε μπουκαλι revivogen ειναι σχεδιασμενο να κραταει 30 μερες αν βαζεις 2ml την μερα

εμενα με κρατουσε το καθε μπουκαλι περιπου 24 μερες

το εχω χρησιμοποισει και με ψεκαστηρα το revivogen αλλα και με dropper με ψεκαστηρα ειναι καλυτερα νομιζω
αλλα μην φανταστεις και τρελες διαφορες οτι θα δεις οσο αφορα το αποτελεσμα με τα μαλλια σου

οποτε χρησιμοποιησε οτι σε βολευει

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

baybars

New Member

Λοιπον, χθες επισκεφτηκα τον δερματολογο και εκανα εξεταση στα μαλλια μου(δεν του ειπα τι θεραπεια ακολουθω, του ειπα απλα οτι ακολουθω καποια θεραπεια για τα μαλλια μου). Απο την εξεταση που μου εκανε, μου ειπε οτι τα μαλλια που ξαναβγαινουν ΔΕΝ ειναι ικανα να καλυψουν την αραιωση που δημιουργηθηκε, αρα μαλλον καλο ειναι να αλλαξω θεραπεια. Δηλαδη, η τριχοπτωση συνεχιζεται κ πεφτουν περισσοτερα μαλλια απο οσα ξαναβγαινουν. Τον ρωτησα για Proscar, αλλα κατσουφιασε κ μου ειπε οτι δεν αναλαμβανει την ευθυνη αν το παιρνω, η αν θελω να το παρω.( λογω των side effects που τυχον προκληθουν). Επισης, να σημειωσω οτι το shedding σταματησε γιασ λιγες μερες κ αρχισε ξανα μετα...δυστυχως...
Συμπερασμα : σταματαω το revivogen λογω αμφιβολιων & μαλλον ξεκιναω Proscar / regaine / fungoral. (+ ο Θεος βοηθος...)
Ξερει κανεις που υπαρχουν φωτογραφιες ατομων που εκανα χρηση μονο του revivogen και ειδαν αποτελεσματα?
Επισης, ξερει κανεις αν ειναι σωστο καποιος που ασχολειται με bodybuilding να κανει χρηση αντιαδρογονων τυπου proscar? αυτο δεν εχει σαν αποτελεσμα να μειωνεται η τεστοστερονη στο σωμα του (για καποιον που ασχολειται με τον αθλητισμο, το να διατηρησει την τεστοστερονη σε υψηλα επιπεδα ειναι ζωτικης σημασιας).

baybars

New Member

Χριστινα είπε:
baybars,
Regaine συνεχίζεις και βάζεις παράλληλα με Revivogen ή τη σταμάτησες;

Λίγες μέρες που βάζω Revivogen μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Όπως και το σαμπουάν (από τα καλύτερα που έχω χρησιμοποιήσει).

Πάντως για αλλεργία, μπορεί να εμφανιστεί ακόμη και με ότι πιο αθώο υπάρχει!!

Αρκεί να ξέρεις αν κάπου έχεις αλλεργία...αλλιώς απλά το ανακαλύπτεις.. Έχω ακούσει ότι υπάρχει και κάποια εξέταση για να δεις αν έχεις κάπου αλλεργία, αλλά λένε ότι και πάλι δεν είναι 100% σίγουρο.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ, οταν λες οτι "λιγες μερες που βαζεις το revivogen σου εχει αφησει τις καλυτερες εντυπωσεις", τι εννοεις? Γιατι απ'οσο ξερω, θελει τουλαχιστον 3 μηνες χρησης για να βγαλει κανεις συμπερασματα για το προιον. Απ'οσο ξερω, δεν ειχα κ δεν εχω αλλεργια σε τιποτα απο ολα αυτα (συμπληρωματα, φαρμακα) που εχω παρει εως τωρα. Regaine βαζω 6ml μερα παρα μερα καθε πρωι - revivogen καθε βραδυ.

Πρίν ξεκινήσω τη θεραπεία που κάνω τώρα έβαζα λοσιόν που μου είχε γράψει κάποια δερματολόγος και βιταμίνες (anacaps). Η λοσιόν μου προκάλεσε περισσότερη λιπαρότητα, πιτυρίδα και μου έφευγαν τούφες!!!! Δεν μπορούσα με τίποτα να σταματήσω την τριχόπτωση!
Επειδή έχω πολλά χρόνια πρόβλημα και ξέρω καλά το δικό μου κεφάλι πάντα όταν μου κάνει κάτι καλό, το βλέπω από την αρχή.
Δεν βάζω μόνο Revivogen. Αλλά αυτά που παίρνω από το στόμα από εδώ και πέρα θα αρχίσουν να μου κάνουν χρήση. Εμένα baybars μου μειώθηκε τρελλά η τριχόπτωση γιατί μιλάμε μου έπεφταν μόνο στο χτένισμα >100 τρίχες!!!
Και μου μειώθηκε όταν ξεκίνησα ρεβιβο.
Τώρα βάζω και άλλα. Και εγώ πιστεύω στον συνδιασμό.
Τώρα θα δείξει...

Αλλά πραγματικά πιστεύω ότι αν κάνει κάτι καλό σε κάποιον δεν σημαίνει ότι θα κάνει και σε κάποιον άλλον.
Τώρα τί να σου πώ. Και γώ περιμένω να δώ και αν είμαι ευχαριστημένη θα το γράψω.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

baybars είπε:
Ξερει κανεις που υπαρχουν φωτογραφιες ατομων που εκανα χρηση μονο του revivogen και ειδαν αποτελεσματα?
Επισης, ξερει κανεις αν ειναι σωστο καποιος που ασχολειται με bodybuilding να κανει χρηση αντιαδρογονων τυπου proscar? αυτο δεν εχει σαν αποτελεσμα να μειωνεται η τεστοστερονη στο σωμα του (για καποιον που ασχολειται με τον αθλητισμο, το να διατηρησει την τεστοστερονη σε υψηλα επιπεδα ειναι ζωτικης σημασιας).
ο Άκης αρχικά μόνο με revivogen το πάλευε για 1 χρόνο με πολύ καλά αποτελέσματα

ο tropheus συνδυάζει τα προϊόντα body building με ντουτα(Avodart)

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

baybars είπε:
Regaine βαζω 6ml μερα παρα μερα καθε πρωι - revivogen καθε βραδυ.
τι εννοειες οτι βαζεις παραδειγμα 6ml δευτερα και 6ml τεταρτη και παλι 6ml παρασκευη

αν το κανεις ετσι για μενα δεν ειναι σωστο

baybars είπε:
Λοιπον, χθες επισκεφτηκα τον δερματολογο και εκανα εξεταση στα μαλλια μου(δεν του ειπα τι θεραπεια ακολουθω, του ειπα απλα οτι ακολουθω καποια θεραπεια για τα μαλλια μου). Απο την εξεταση που μου εκανε, μου ειπε οτι τα μαλλια που ξαναβγαινουν ΔΕΝ ειναι ικανα να καλυψουν την αραιωση που δημιουργηθηκε, αρα μαλλον καλο ειναι να αλλαξω θεραπεια. Δηλαδη, η τριχοπτωση συνεχιζεται κ πεφτουν περισσοτερα μαλλια απο οσα ξαναβγαινουν. Τον ρωτησα για Proscar, αλλα κατσουφιασε κ μου ειπε οτι δεν αναλαμβανει την ευθυνη αν το παιρνω, η αν θελω να το παρω.( λογω των side effects που τυχον προκληθουν). Επισης, να σημειωσω οτι το shedding σταματησε γιασ λιγες μερες κ αρχισε ξανα μετα...δυστυχως...
Συμπερασμα : σταματαω το revivogen λογω αμφιβολιων & μαλλον ξεκιναω Proscar / regaine / fungoral. (+ ο Θεος βοηθος...)

για την αλλαγη σου σε proscar σου ευχομαι να πανε ολα καλα

φωτο με revivogen ειναι του ακη

οσο για το bodybuilding παιρνοντας proscar μειωνεις την dht και οχι την τεστοστερονη

ομως τι γινετε σε αυτη την περιπτωση

μειωνοντας την dht ο οργανισμος σου το καταλαβαινει οτι εχεις μειωμενη dht και ετσι προσπαθει να φτιαξει περισσοτερη
πως το κανει αυτο παραγοντας περισσοτερη τεστοστερονη ετσι ωστε με τον αναγνωστη να σου δωσουν περισσοτερη dht

ετισι πολυ πιθανον η τεστοστερονη σου να αυξηθει κατα 10% το 10% δεν ειναι απολυτο αλλα εκει κοντα

Foras

New Member

Οσοι χρησιμοποιείτε Revivogen, πως το απλώνετε? Στην αρχη το εκανα με τα χερια μου αλλα φεύγαν πολλές τριχες..Τωρα το απλώνω με το dropper με το πολυ 2-3 τριχες κανω σωστα?

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

baybars είπε:
ΣΠΥΡΟ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΧΙ ΜΑΣΑΖ, ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ? ΤΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ?
είναι ελαιώδες και με αυξημένη πίεση θα έχεις αποκόλληση περισσότερων τριχών(που θα έπεφταν έτσι και αλλιώς,αλλά δεν θα το παίρναμε χαμπάρι!),αλλά και τοπικό ερεθισμό που δεν ευνοεί/βοηθά τα συστατικά του revivogen

για μην παρεξηγηθώ - λέω ότι ο ερεθισμός ή η τοπική αγγειοδιάστολη(-κάψιμο), δεν είναι ο τρόπος μεταφοράς των συστατικών του revivogen - οπότε χαλαρά απλώνουμε χωρίς υπερβολές

Μπλουζα