F.A.Q Revivogen

magic810

New Member
Απ: F.A.Q Revivogen

Σπύρος είπε:
[quote author=baybars link=topic=139.msg11108#msg11108 date=1239765797]
ΣΠΥΡΟ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΧΙ ΜΑΣΑΖ, ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ? ΤΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ?
είναι ελαιώδες και με αυξημένη πίεση θα έχεις αποκόλληση περισσότερων τριχών(που θα έπεφταν έτσι και αλλιώς,αλλά δεν θα το παίρναμε χαμπάρι!),αλλά και τοπικό ερεθισμό που δεν ευνοεί/βοηθά τα συστατικά του revivogen

για μην παρεξηγηθώ - λέω ότι ο ερεθισμός ή η τοπική αγγειοδιάστολη(-κάψιμο), δεν είναι ο τρόπος μεταφοράς των συστατικών του revivogen - οπότε χαλαρά απλώνουμε χωρίς υπερβολές

[/quote]

Λες τελικα να ηταν αυτο που μου μεναν τοσες τριχες στα χερια απο revivogen?
Δεν το χα σκεφτει ποτε ετσι..... :eek:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

κανονικά εμφανίζεται στην 4-6 εβδομάδα και δεν συνεχίζει - ό,τι παίξει μετά τον 2ο μήνα(συνέχεια τριχόπτωσης),πρέπει να μας ανησυχήσει και να αλλάζουμε θεραπεία

πάντα να βλέπουμε συνδυαστικά το θέμα shedding - τα περισσότερα προϊόντα δίνουν,και μερικές φορές συμπίπτει το shedding του ενός ή του άλλου, ή ακόμα χειρότερα-με το που σταματά το 1ο αρχίζει το 2ο :-\

jdim

New Member

dropper ειναι αυτο που εχει μεσα το κουτι για τις σταγονες?κ εγω εμφανιζω πολλες τριχες στα χερια οπως το απλωνω...καμια 20αρια σιγουρα...θα το κανω πιο προσεκτικα κ χωρις μασαζ.βοηθαει καλυτερα να το κανω με σπρευ τυπου regaine?

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

το 'γραψα και παραπάνω ότι δεν θέλω να παρεξηγηθώ - ΜΗΝ κάνετε πιεστικές κινήσεις και βίαιο μασάζ,ΜΗΝ τρίβετε με δύναμη ως να κοκκινίσει το δέρμα

το gentle massage είναι το "απλώνω" στην ελληνική
και δεν αναφέρει (όπως σε άλλα αγγειοδασταλτικά) rub,intense massage & scrub thoroughly...

Teri

New Member

Όχι παίδες κανένα μασάζ μην κάνετε. Δεν θα στεγνώσει ούτε σε 2 χρόνια έτσι. Βάζετε λίγο και απλωνετε μην τρέξει, ξαναβάζετε και απλώνετε. Και στο τέλος ακόμα και τα "ψιλά" της λοσιόν που θα σου μείνουν στο χέρι, τα απλώνεις ηπια και αυτά στο κεφάλι.

Και μία συμβουλή. Απο την μέρα που το "μοίρασα" το Revivo βλέπω ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Βάζω κάθε πρωί 1ml (1 δόση δλδ μόνο) και το άλλο 1ml μετά απο 12 ώρες. Η σωστή αγωγή είναι αυτή, κάθε 12-15 ώρες καλυπτόμαστε με DHT blocker και κάθε 22-24 ώρες με μινοξιδίλη.

gkok

Member

Λευτέρης είπε:
Όχι παίδες κανένα μασάζ μην κάνετε. Δεν θα στεγνώσει ούτε σε 2 χρόνια έτσι. Βάζετε λίγο και απλωνετε μην τρέξει, ξαναβάζετε και απλώνετε. Και στο τέλος ακόμα και τα "ψιλά" της λοσιόν που θα σου μείνουν στο χέρι, τα απλώνεις ηπια και αυτά στο κεφάλι.

Και μία συμβουλή. Απο την μέρα που το "μοίρασα" το Revivo βλέπω ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Βάζω κάθε πρωί 1ml (1 δόση δλδ μόνο) και το άλλο 1ml μετά απο 12 ώρες. Η σωστή αγωγή είναι αυτή, κάθε 12-15 ώρες καλυπτόμαστε με DHT blocker και κάθε 22-24 ώρες με μινοξιδίλη.
Κι' εγώ έτσι σκέφτομαι να το δουλέψω,μόνο που θα βάλω και 2-3 κάψουλες ντούντα σε κάθε μπουκάλι,γιατί θα κόψω την φίνα.

Teri

New Member

gkok είπε:
[quote author=Λευτέρης link=topic=139.msg11190#msg11190 date=1240006446]

Κι' εγώ έτσι σκέφτομαι να το δουλέψω,μόνο που θα βάλω και 2-3 κάψουλες ντούντα σε κάθε μπουκάλι,γιατί θα κόψω την φίνα.
[/quote]

To έχεις ψάξει το θέμα του αν αντιδράει καλά με τα συστατικά του Revivo? Απλά σε ρωτάω επειδή δεν γνωρίζω τι παίζει.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

Λευτέρη,
ντουτα στο revivo συνδυάζονται πολύ καλά-δεν αλληλεπιδρούν

οι πρώτες εντυπώσεις από τον Παναγιώτη είναι πολύ καλές/ενθαρρυντικές ;)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GiorgosA

New Member

Έχω μια απορία γι'αυτούς που κάνουν χρόνια χρήση του Revivogen. Ρε παιδιά, πώς την παλεύετε με την πάρτη του; Το χρησιμοποιώ εδώ κι ένα περίπου μήνα και η αίσθηση που αφήνει στο μαλλί είναι πραγματικά ανυπόφορη. Τους δίνει μία κολλώδη υφή σε συνδυασμό με λαδίλα και κάνει το μαλλί εντελώς ακυκλοφόρητο.. Δηλαδή αν δεν κάνει θαύματα ως προϊόν - που απ'ότι λέτε δεν κάνει - δύσκολα θα το συνεχίσω επί μακρώ.. :-\
Επίσης - αυτό παίζει να το έχω ξαναναφέρει - η διάμετρος του στομίου του είναι πολύ μεγάλη, με αποτέλεσμα να μην είναι απολύτως ελέγξιμη η ποσότητα που πέφτει.
Απορώ πραγματικά με τους συμπάσχοντες που αναφέρουν ότι το χρησιμοποιούν σε συνδυασμό με άλλα σκευάσματα, και μάλιστα μινοξιδίλης που αλληλοεξουδετερώνονται, γιατί από τη στιγμή που θα σκάσει το Revivo στο κρανίο, μετά δεν παίζει να πέσει κάτι άλλο ακόμα και μετά από ώρες, χωρίς να προηγηθεί λούσιμο ή έστω καλό ξέπλυμα.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

giorgosA χρόνια πολλά!

γιαυτό λέμε χρήση βράδυ πριν τον ύπνο ή τέλος πάντων αν δεν είναι να βγεις... :(
μετά την χρήση revivogen (4+ ώρες) παίζει πάντα ξέβγαλμα ή λούσιμο
φαντάσου ότι βάζω πια πετσέτα στο μαξιλάρι μου,γιατί γινόταν κ@λ%ς :mad:
με το dropper θέλει να το συνηθίσεις-ελάχιστα πιέζεις και απλώνεις αμέσως πολλές φορές

GiorgosA

New Member

Σπύρος είπε:
giorgosA χρόνια πολλά!

Σ' ευχαριστώ πολύ, Σπύρο! Για δώρο θέλω δύο καστανές τούφες για τους κροτάφους.. ;D

Σπύρος είπε:
γιαυτό λέμε χρήση βράδυ πριν τον ύπνο ή τέλος πάντων αν δεν είναι να βγεις... :(
μετά την χρήση revivogen (4+ ώρες) παίζει πάντα ξέβγαλμα ή λούσιμο
φαντάσου ότι βάζω πια πετσέτα στο μαξιλάρι μου,γιατί γινόταν κ@λ%ς :mad:
με το dropper θέλει να το συνηθίσεις-ελάχιστα πιέζεις και απλώνεις αμέσως πολλές φορές

Ναι, το θες το λουσιματάκι, αλλά επειδή λούζομαι λίγες ώρες πριν το βάλω, δε μπορώ να το κάνω και μετά.
Δεν είναι ούτε πρακτικό, ούτε καλό για το μαλλί.. Θα τη βρω την άκρη.. Έχω σκεφτεί και τη λύση sprayer bottle
που θα το απλώνει καλύτερα στο scalp..

Σπύρο, επειδή βλέπω ότι χρησιμοποιείς αρκετά σκευάσματα, αν δε σε κουράζει μπορείς να μας πεις πώς ακριβώς τα συνδυάζεις (με ποια σειρά, πόσα λουσίματα κτλ.);

Teri

New Member

GiorgosA είπε:
Έχω μια απορία γι'αυτούς που κάνουν χρόνια χρήση του Revivogen. Ρε παιδιά, πώς την παλεύετε με την πάρτη του; Το χρησιμοποιώ εδώ κι ένα περίπου μήνα και η αίσθηση που αφήνει στο μαλλί είναι πραγματικά ανυπόφορη. Τους δίνει μία κολλώδη υφή σε συνδυασμό με λαδίλα και κάνει το μαλλί εντελώς ακυκλοφόρητο.. Δηλαδή αν δεν κάνει θαύματα ως προϊόν - που απ'ότι λέτε δεν κάνει - δύσκολα θα το συνεχίσω επί μακρώ.. :-\
Επίσης - αυτό παίζει να το έχω ξαναναφέρει - η διάμετρος του στομίου του είναι πολύ μεγάλη, με αποτέλεσμα να μην είναι απολύτως ελέγξιμη η ποσότητα που πέφτει.
Απορώ πραγματικά με τους συμπάσχοντες που αναφέρουν ότι το χρησιμοποιούν σε συνδυασμό με άλλα σκευάσματα, και μάλιστα μινοξιδίλης που αλληλοεξουδετερώνονται, γιατί από τη στιγμή που θα σκάσει το Revivo στο κρανίο, μετά δεν παίζει να πέσει κάτι άλλο ακόμα και μετά από ώρες, χωρίς να προηγηθεί λούσιμο ή έστω καλό ξέπλυμα.

Άκουσέ με προσεκτικά.- η μάλλον διάβασέ με ;)-

Η δική μου αγωγή:

Στης 8 το πρωί λούσιμο και μετά απο λίγο 1ml Revivogen. Έφυγα για δουλειά.

Έρχομαι σπιτι κατά της 2.30-3.00 και βάζω Regain. (Έχει ήδη στεγνώσει το Revivo προ πολού οπότε θέμα αληλεπίδρασης δεν παίζει)

Κατα της 8 το βράδυ βάζω πάλι Revivogen 1ml. Kαι τελειώσαμε, καλό βράδυ, είτε κοιμηθώ είτε βγω μετα απο 2-3 ώρες, είναι όλα καλά.

Αυτό που κάνω δλδ είναι να "σπάω" την δόση του Revivogen στα 2, με αυτόν τον τρόπο εχω και 12ωρη DHT κάλυψη και λαδώνεται πολύ πολύ λιγότερο το μαλλί. Ειδικά δε αν το απλώσεις σωστά στο δέρμα του κεφαλιού μέσα σε μισή ωρίτσα είσαι μια χαρά. 1 ml δόση δεν είναι τίποτα..

Kαι στη μέση της ημέρας Regain χωρίς κανένα φόβο αληλεπίδρασης. (Μεσολαβούνε 5 ώρες τουλάχιστον οι χρήσεις μεταξύ τους)

Αυτά σαν μία απλή συμβουλή, εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος πάντως.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

λούζομαι πρωί και απόγευμα - 3 φορές την εβδομάδα fungoral+frezyderm mask & τις ενδιάμεσες alpecin shampoo

μετά το λούσιμο βάζω alpecin liquid

το πρωί κάνω double A
μεσημέρι/απόγευμα σπιρο
βράδυ revivogen

μινοξ. κάνω πια 2-3 φορές την εβδομάδα (μεσημέρι)

βέβαια δεν τηρείται το πρόγραμμα 7 μέρες την εβδομάδα-όλο κάτι θα τύχει (έξοδος,εκδρομή κτλ)και το προσαρμόζω ανάλογα
όπως έγγραψε και ο άρχοντας Λευτέρης- ανά 12 ώρες dht blocker,ανά 24 growth stimulant

GiorgosA

New Member

Και κάτι άλλο που ξέχασα ν'αναφέρω: λίγες μέρες αφού ξεκίνησα τη χρήση του , εμφανίστηκαν κάποιες κοκκινίλες σα σπυράκια στο τριχωτό της κεφαλής μου, οι οποίες παραμένουν μέχρι και σήμερα, δλδ 3 εβδομάδες μετά. Είναι προβλεπόμενο αυτό το σύμπτωμα;

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

το revivogen δεν έχει τέτοια side-μήπως μινοξιδίλη,fungoral;
συχνά το βλέπουμε από την μινοξ. και γιαυτό χρησιμοποιούμε τζελ αλόης

Teri

New Member

GiorgosA είπε:
Και κάτι άλλο που ξέχασα ν'αναφέρω: λίγες μέρες αφού ξεκίνησα τη χρήση του , εμφανίστηκαν κάποιες κοκκινίλες σα σπυράκια στο τριχωτό της κεφαλής μου, οι οποίες παραμένουν μέχρι και σήμερα, δλδ 3 εβδομάδες μετά. Είναι προβλεπόμενο αυτό το σύμπτωμα;

Kι εγω τα είχα τα σπυράκια τους πρώτους 2 μήνες. Εδώ και 15 μέρες έχει σταματήσει. Απο την μινόξ είναι, χωρις να αποκλείω και sides απο fungoral. Πάντως όποτε είχα φαγούρα έβαζα αλόη και μου περνούσε. Τώρα ούτε -συχνή- φαγούρα έχω και σπυράκια τέλος. Πιστέυω παροδικό είναι, αλλά πάρε και καμιά αλόη έτσι να έχεις..

Μπλουζα