F.A.Q Revivogen

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: F.A.Q Revivogen

μικρος ακουγα πολυ και Cradle αλλα και Dimmu Borgir και γενικα πολυ τετοιου ειδους μουσικη

αλλα καθως περναν τα χρονια και μετα λογο των στιχων που εχουν τα ακοψα εντελως

το αγαπημενο αλμπουμ απο τους cradle ηταν το Dusk and her Embrance

VAMPIRIA

Member

ΕΓΩ ΑΚΟΥΩ ΠΟΛΛΑ...
ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΑΚΟΥΓΑ BLACK, DEATH...
TΩΡΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΒΑΡΕΣΕΙ...
ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΚΟΥΣ?

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

VAMPIRIA είπε:
ΣΠΥΡΟ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΗΝ DUTA ΕΙΔΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΑΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ?
ψάχνομαι για κάτι που δεν πρέπει να χρησιμοποιώ καθημερινά
και μετά από πολύ μελέτη και συζήτηση κατέληξα ότι,
με την συγκεκριμένη λοσιόν και revivogen-αφού επιτύχω το αποτέλεσμα που θέλω(14-16 μήνες)-θα χρησιμοποιώ 3-4 (βαριά) φορές την εβδομάδα

όχι για μένα,για τις φουκαριάρες τις τρίχες μου!!! :D :D :D ;D ;D ;D

gkok

Member

Παιδιά έχω μία απορία.Σας δίνω το παράδειγμά μου για να καταλάβετε:

Λένε ότι ο ψευδάργυρος μπλοκάρει την δράση της μινοξιδήλης.Εγώ βάζω το πρωί που σηκώνομαι rogain και tricomin,το μεσημέρι βάζω revivogen και το βράδυ tricomin και revivogen.

Ξέρουμε ότι δράση της μινιξιδήλης είναι περίπου 20 με 22 ώρες.Το μεσημέρι που βάζω revivogen (και το βράδυ), το οποίο περιέχει ψευδάργυρο δεν μπλοκάρει τη δράση της μινοξιδήλης, με αποτέλεσμα αυτή να ενεργεί μόνο 4 ώρες μέχρι να βάλω το μεσημέρι το revivogen;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

magic810

New Member

gkok είπε:

Λένε ότι ο ψευδάργυρος μπλοκάρει την δράση της μινοξιδήλης.Εγώ βάζω το πρωί που σηκώνομαι rogain και tricomin,το μεσημέρι βάζω revivogen και το βράδυ tricomin και revivogen.

Ξέρουμε ότι δράση της μινιξιδήλης είναι περίπου 20 με 22 ώρες.Το μεσημέρι που βάζω revivogen (και το βράδυ), το οποίο περιέχει ψευδάργυρο δεν μπλοκάρει τη δράση της μινοξιδήλης, με αποτέλεσμα αυτή να ενεργεί μόνο 4 ώρες μέχρι να βάλω το μεσημέρι το revivogen;

gkok αν μπορεσεις να λυσεις αυτη την απορια πες το και σε εμενα κατι τετοιο παντα προβληματιζε και εμενα........ :-\

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

gkok είπε:

magic810 είπε:
gkok αν μπορεσεις να λυσεις αυτη την απορια πες το και σε εμενα κατι τετοιο παντα προβληματιζε και εμενα........ :-\

η μινοξιδιλη μενει στο αιμα ως και 20 ωρες οχι στο κεφαλι

οταν βαζει κανεις regaine καλο ειναι ακομη και αν περασουν ωρες να ξεπλυνει το κεφαλι του η να λουστει ακομη και μετα να βαλει revivogen η κατι με zinc (ψευδαργυρο)

gkok

Member

Ευχαριστούμε για την διευκρίνηση Παναγιώτη.

Πρέπει δηλ να είμαστε με το κεφάλι κάτω από το νερό ανά 4ώρο :mad: :mad: :mad: :(

Pathetic_Losser

New Member

κουραστικο παντως κακα τα ψεματα :(
αλλα οταν δεις τα πρωτα θετικα σημαδια κ γενικα βελτιωση ουτε που θα σε νοιαζει ;D

cool11

Well-Known Member

gkok είπε:
[quote author=cool11 link=topic=139.msg11781#msg11781 date=1241341472]
Το revivogen εχει παρει εγκριση απο το FDA?
Όχι δεν έχει πάρει γιατί δεν είναι φάρμακο.
[/quote]

Δεν ειναι φαρμακο? Και τι ειναι, καλλυντικο?
Και ποιος φορεας μας πιστοποιει οτι ειναι ασφαλες προιον για μακροχρονια χρηση?
Κανενας?

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

gkok είπε:
Ευχαριστούμε για την διευκρίνηση Παναγιώτη.

Πρέπει δηλ να είμαστε με το κεφάλι κάτω από το νερό ανά 4ώρο :mad: :mad: :mad: :(

να σαι καλα

απλα εγω μετα την χρηση regaine και μπαινοντας κατι με zinc αν δεν λουστω ξεπλενω καλα το κεφαλι
πολλες φορες οταν βαζεις λιγο περισσοτερο προιον δεν αποροφατε και ξενερετε στο κεφαλι μας

οταν παραδειγμα μετα απο αντιανδρογονο βαλω νουτα τοτε δεν το ξεπλενω
κυριως προσεχω την μινοξ με zinc

Μπλουζα