Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ψάχνομαι για κάτι που δεν πρέπει να χρησιμοποιώ καθημερινάVAMPIRIA είπε:ΣΠΥΡΟ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΗΝ DUTA ΕΙΔΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΑΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ?
magic810 είπε:
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όχι δεν έχει πάρει γιατί δεν είναι φάρμακο.cool11 είπε:Το revivogen εχει παρει εγκριση απο το FDA?
gkok είπε:Παιδιά έχω μία απορία.Σας δίνω το παράδειγμά μου για να καταλάβετε:
Λένε ότι ο ψευδάργυρος μπλοκάρει την δράση της μινοξιδήλης.Εγώ βάζω το πρωί που σηκώνομαι rogain και tricomin,το μεσημέρι βάζω revivogen και το βράδυ tricomin και revivogen.
Ξέρουμε ότι δράση της μινιξιδήλης είναι περίπου 20 με 22 ώρες.Το μεσημέρι που βάζω revivogen (και το βράδυ), το οποίο περιέχει ψευδάργυρο δεν μπλοκάρει τη δράση της μινοξιδήλης, με αποτέλεσμα αυτή να ενεργεί μόνο 4 ώρες μέχρι να βάλω το μεσημέρι το revivogen;
gkok είπε:Παιδιά έχω μία απορία.Σας δίνω το παράδειγμά μου για να καταλάβετε:
Λένε ότι ο ψευδάργυρος μπλοκάρει την δράση της μινοξιδήλης.Εγώ βάζω το πρωί που σηκώνομαι rogain και tricomin,το μεσημέρι βάζω revivogen και το βράδυ tricomin και revivogen.
Ξέρουμε ότι δράση της μινιξιδήλης είναι περίπου 20 με 22 ώρες.Το μεσημέρι που βάζω revivogen (και το βράδυ), το οποίο περιέχει ψευδάργυρο δεν μπλοκάρει τη δράση της μινοξιδήλης, με αποτέλεσμα αυτή να ενεργεί μόνο 4 ώρες μέχρι να βάλω το μεσημέρι το revivogen;
magic810 είπε:gkok αν μπορεσεις να λυσεις αυτη την απορια πες το και σε εμενα κατι τετοιο παντα προβληματιζε και εμενα........ :-\
ανά 12-24 ώρες ρε άρχοντα :gkok είπε:Ευχαριστούμε για την διευκρίνηση Παναγιώτη.
Πρέπει δηλ να είμαστε με το κεφάλι κάτω από το νερό ανά 4ώρο![]()
![]()
![]()
![]()
Όχι δεν έχει πάρει γιατί δεν είναι φάρμακο.gkok είπε:[quote author=cool11 link=topic=139.msg11781#msg11781 date=1241341472]
Το revivogen εχει παρει εγκριση απο το FDA?
gkok είπε:Ευχαριστούμε για την διευκρίνηση Παναγιώτη.
Πρέπει δηλ να είμαστε με το κεφάλι κάτω από το νερό ανά 4ώρο![]()
![]()
![]()
![]()