Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
GiorgosA είπε:Σκόπευα κι εγώ να το παραγγείλω, πλέον όμως έχω κάποιες επιφυλαξεις, γιατί επικοινώνησα μαζί τους προ περίπου μίας εβδομάδας για κάποιες διευκρινίσεις σχετικά με τα συστατικά της λοσιόν τους, και δεν έχω λάβει όχι μόνο απάντηση αλλά ούτε καν επιβεβαίωση ότι έλαβαν το mail και σκοπεύουν να μου απαντήσουν.. :
Η εμπειρία μου από ανάλογη επικοινωνία στο παρελθόν με εταιρείες μού έχει δείξει ότι όσο πιο σοβαρή και αξιόπιστη μια εταιρεία (κι άρα τα προϊόντα της), τόσο πιο συνεπής και τυπική στην επικοινωνία της με τους εκάστοτε ενδιαφερόμενους...
ΥΓ: Γνωρίζει κανείς κάτι για τη διαδραστικότητα Zinc και Azelaic Acid; Κάπου διάβασα ότι είναι αλληλοεξουδετερωτικής φύσης, αλλά μπορεί να είναι και ανακριβές αυτό.
alexXXX είπε:παιδια μπηκα στο hairloss forum και ολοι στην αμερικη λενε τα χειροτερα για το ρεβινογκεν.μεχρι και οτι προκαλεσε παρισσοτερη τριχοπτωση οχι απλα στην αρχη αλλα συνεχεια. εχει δει κανεις πραγματικα αποτελεσματα?
Παναγιωτης είπε:[quote author=GiorgosA link=topic=139.msg8681#msg8681 date=1236859685]
Σκόπευα κι εγώ να το παραγγείλω, πλέον όμως έχω κάποιες επιφυλαξεις, γιατί επικοινώνησα μαζί τους προ περίπου μίας εβδομάδας για κάποιες διευκρινίσεις σχετικά με τα συστατικά της λοσιόν τους, και δεν έχω λάβει όχι μόνο απάντηση αλλά ούτε καν επιβεβαίωση ότι έλαβαν το mail και σκοπεύουν να μου απαντήσουν.. :
Η εμπειρία μου από ανάλογη επικοινωνία στο παρελθόν με εταιρείες μού έχει δείξει ότι όσο πιο σοβαρή και αξιόπιστη μια εταιρεία (κι άρα τα προϊόντα της), τόσο πιο συνεπής και τυπική στην επικοινωνία της με τους εκάστοτε ενδιαφερόμενους...
ΥΓ: Γνωρίζει κανείς κάτι για τη διαδραστικότητα Zinc και Azelaic Acid; Κάπου διάβασα ότι είναι αλληλοεξουδετερωτικής φύσης, αλλά μπορεί να είναι και ανακριβές αυτό.
Παναγιωτης είπε:[quote author=alexXXX link=topic=139.msg8652#msg8652 date=1236839811]
παιδια μπηκα στο hairloss forum και ολοι στην αμερικη λενε τα χειροτερα για το ρεβινογκεν.μεχρι και οτι προκαλεσε παρισσοτερη τριχοπτωση οχι απλα στην αρχη αλλα συνεχεια. εχει δει κανεις πραγματικα αποτελεσματα?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
οι φωτος δειχνουν οτι υπαρχει και νεα τριχοφυια δεν διατηρησε απλα τα μαλλια τουmagic810 είπε:Φιλε,Παναγιωτη χωρις να θελω να αμφισβητησω το revivo μιας και το χρησημοποιησα και ισως το ξαναχρησιμοποιησω κ εγω....νομιζω οτι τα αποτελεσματα της photo του Ακη δειχνουν οτι απλα διατηρησε τα μαλλια του.......ετσι νομιζω εγω...και στις photo που εδειξε θεαματικα αποτελεσματα ηταν με συνδυασμο αλλων προιντων αν δεν κανω λαθος.....
Τωρα σε εμενα εδωσε sheddind στην 5μηνη σχεδον χρηση του......στους κροταφους....ελπιζω οτι αυτα θα ξαναβγουν...
το θεμα ειναι οτι η κριση χτυπησε κ τα μαλλια μιας και μαλλον θα αναγκαστω να διακοψω την θεραπεια για κανα μηνα τουλαχιστον...
Ελπιζω να μην ειναι μεγαλο διαστημα για να ξεσυνηθησει το κεφαλι τη 5μηνη χρηση που εκανα....
Παντως πιστευω περισοτερο στην spiro.... 8)
για ποιες λες ?Teri είπε:Παναγιώτη μήπως θα ήταν εύλογο να αναφέραμε στο φίλο Γιώργο ότι αυτά τα 2 αληλεπιδρούν μεν αλλά με την κατάλληλη διαφορά ώρας χρήσης μπορούν άνετα να συνεργαστούν και να δώσουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Το ανέφερα μόνο στην περίπτωση που να μην το γνωρίζει το παιδί.
ποιοι . . .?Σπύρος είπε:κατανοητό...πολύ κατανοητό... :![]()
baybars είπε:ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ : ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ REVIVOGEN 1 ΜΗΝΑ Κ ΚΑΤΙ Κ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΝΤΟΝΗ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ Κ ΑΡΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ (ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ & ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΛΛΙΑ) Η ΚΑΚΟ (ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΩΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ?). ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ Η 3η ΕΠΙΛΟΓΗ (ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΟΧΙΑΚΗ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ), ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΟΙΞΗ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ... ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΑΝΤΑ
καταρχην απο 1 μαρτιου απογορευονται τα greeklishVAMPIRIA είπε:Akh bazw revivogen edw kai 3 mhnes. mou exoun pesei arketa mallia alla bgazw arketes nees trixes, omws einai leptes... (?)
tha ksana pesoun kai tha bgoune kanonikes?