Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
http://www.pharmacy2u.co.uk/productdetail.aspx?code=REST3 - 55,58 € με τα μεταφορικά ...Georgex6 είπε:[quote author=Σπύρος link=topic=139.msg8911#msg8911 date=1237207044]
lunatic είπε:Παιδιά είμαι ένα βήμα πριν απ την παραγγελεία Revivogen και με απασχολεί ένα πράγμα. Εάν εμφανιστεί shedding στην αρχή υπάρχει περίπτωση να είναι τόσο έντονο ώστε να είναι εμφανές από τους γύρω μου; Έχει συμβεί σε κάποιον από εσάς; Είμαι σε κλίμακα 2 με μια μικρή αραίωση σε όλο το κεφάλι. Ευχαριστώ.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σπύρος είπε:baybars αν δεν σταματήσει η τριχόπτωση (shed = ξαφνική) μέσα σε ένα (βαριά!) μήνα,
ενώ η τριχόπτωση γενικά δεν δείξει σημάδια επιβράδυνσης,
κάτι παίζει με την θεραπεία αυτήν και πρέπει να το κοιτάξεις...
baybars είπε:[quote author=Σπύρος link=topic=139.msg9021#msg9021 date=1237378600]
baybars αν δεν σταματήσει η τριχόπτωση (shed = ξαφνική) μέσα σε ένα (βαριά!) μήνα,
ενώ η τριχόπτωση γενικά δεν δείξει σημάδια επιβράδυνσης,
κάτι παίζει με την θεραπεία αυτήν και πρέπει να το κοιτάξεις...
baybars είπε:baybars αν δεν σταματήσει η τριχόπτωση (shed = ξαφνική) μέσα σε ένα (βαριά!) μήνα,
ΣΠΥΡΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ...ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ? ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΒΑ Κ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΕΔΩ Κ 3 ΜΗΝΕΣ,ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ REVIVOGEN? ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΡΑΙΩΝΕΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΠΥΚΝΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΧΩΤΟΥ... ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΣΚΟΡΠΑΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΣΕ ΜΑΛ...ΚΙΕΣ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ?
baybars είπε:ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ FORUM OTI ΤΟ REVIVOGEN EXEI ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΩΣ DHT BLOCKER ΧΩΡΙΣ SIDE EFFECTS KAI EΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ...ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΓΙΑ 2-3 ΜΗΝΕΣ...