Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
οι φωτος δειχνουν οτι υπαρχει και νεα τριχοφυια δεν διατηρησε απλα τα μαλλια τουΠαναγιωτης είπε:[quote author=magic810 link=topic=139.msg8754#msg8754 date=1236973249]
Φιλε,Παναγιωτη χωρις να θελω να αμφισβητησω το revivo μιας και το χρησημοποιησα και ισως το ξαναχρησιμοποιησω κ εγω....νομιζω οτι τα αποτελεσματα της photo του Ακη δειχνουν οτι απλα διατηρησε τα μαλλια του.......ετσι νομιζω εγω...και στις photo που εδειξε θεαματικα αποτελεσματα ηταν με συνδυασμο αλλων προιντων αν δεν κανω λαθος.....
Τωρα σε εμενα εδωσε sheddind στην 5μηνη σχεδον χρηση του......στους κροταφους....ελπιζω οτι αυτα θα ξαναβγουν...
το θεμα ειναι οτι η κριση χτυπησε κ τα μαλλια μιας και μαλλον θα αναγκαστω να διακοψω την θεραπεια για κανα μηνα τουλαχιστον...
Ελπιζω να μην ειναι μεγαλο διαστημα για να ξεσυνηθησει το κεφαλι τη 5μηνη χρηση που εκανα....
Παντως πιστευω περισοτερο στην spiro.... 8)
για ποιες λες ?Teri είπε:Παναγιώτη μήπως θα ήταν εύλογο να αναφέραμε στο φίλο Γιώργο ότι αυτά τα 2 αληλεπιδρούν μεν αλλά με την κατάλληλη διαφορά ώρας χρήσης μπορούν άνετα να συνεργαστούν και να δώσουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Το ανέφερα μόνο στην περίπτωση που να μην το γνωρίζει το παιδί.
Σπύρος είπε:ξεκολλάτε - μην παρεξηγούμαστε άδικα
τα αποτελέσματα είναι διαφορετικά στον καθένα
και τίποτα δεν είναι απόλυτο σε μία θεραπεία... ;D
VAMPIRIA είπε:βαζω revivogen εδω και 3 μηνες, στην αρχη μου επεφταν πολλες τριχες λογο revivogen, τωρα βλεπω οτι στην θεση τους βγαινουν αλλες τριχες λεπτοτερες. εχει να πει καποιος κατι σε αυτο? μηπως το revivogen δεν εκανε δουλεια? μηπως θα πεσουν οι λεπτες τριχες και θα ξανα βγουν κανονικες?
http://www.pharmacy2u.co.uk/productdetail.aspx?code=REST3 - 55,58 € με τα μεταφορικά ...magic810 είπε:..συν ότι δεν έχω λεφτά τώρα να το παραγγείλω..κρίση...![]()
Λεπτότερες από πριν εννοείς; Εγώ είχα παρατηρήσει ότι με τον καιρό "πάχαιναν", σταδιακά δηλαδή.VAMPIRIA είπε:βαζω revivogen εδω και 3 μηνες, στην αρχη μου επεφταν πολλες τριχες λογο revivogen, τωρα βλεπω οτι στην θεση τους βγαινουν αλλες τριχες λεπτοτερες. εχει να πει καποιος κατι σε αυτο? μηπως το revivogen δεν εκανε δουλεια? μηπως θα πεσουν οι λεπτες τριχες και θα ξανα βγουν κανονικες?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
magic810 είπε:Παναγιωτη χωρις να θελω να μπουμε σε αντιπαραθεση...το εννοω... ;D
Πως ξερεις οτι ειναι τριχες που βγηκαν απο το revivogen και οχι τριχες που βρισκονται σε τελογενη φαση?
Το λεω αυτο γιατι εγω στους κροταφους ειχα μικρες τριχουλες οταν πηγα στο γιατρο μου ειπε οτι ειναι λογω regain...
To θεμα ειναι μεχρι πριν ενα χρονο παρεμεναν μικρες τριχουλες παρα την χρηση μινοξιδιλης...ποτε δεν μαυρισαν να γινουν μεγαλες τριχες.....
Επισης ειπα οτι με το revivo στις φωτογραφιες του ακη διατηρησε τα μαλλια του που σημαινει οτι διατηρησε τις μικρες τριχουλες οτι κ αν ηταν αυτες......
Παρατηρησα στην πορεια των φωτογραφιων του οτι ΚΑΙ με χρηση αλλων προιοντων πηρε αυτο που ηθελε δηλαδη να αναπτυξει τις τριχες που εσωσε με to revivogen....
αυτο ειπα......![]()
με revivogen finasteride και regaine εισαι καλυμενος και τοπικα και οργανικα πιστευω να σου κανει τρομερη δουλειαGeorgex6 είπε:παιδια παραγγειλα revivogen περνω βεβαια και φιναστεριδη
1)να περιμενω sheding?
2)θα με βοηθησει στο μπροστινο μερος και στους κροταφους οπου εχω το προβλημα (φυσικα μαζι με regaine) οπου απο τι διαβαζω δε δουλευει ι φιναστεριδη???
ευχαριστω εκ των προτερων![]()
την σπυρουλινα και το ιπποφαεις τι τα θεςVAMPIRIA είπε:εγω βαζω revivogen complete combination, regaine, emu oil, spiroulina, ιπποφαες, detoxygen, fungoral.