gianniskritikos2
Active Member
ναι ξεφλουδισμα ειχαμε ολοι νομιζω αρχικα απλα εγω μικρο ξεφλουδισμα ακομα βγαινουν που και που κομματακια δερματος κατα το μασαζ αλλα πολι μικρα και πολυ λιγα 2 στο μασαζ στην αρχη ομως ποιο πολα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
gianniskritikos2 είπε:παιδια gomi chs kapa η καποιος αλλος εμπειρος παρακαλω απαντηστε μου εδω γιατι εχω φρικαρει. εκανα βουρτισμα και μασαζ χτες δεν ειχα κανει μασαζ για να το αφησω να ηρεμισει παρολο το σεντινκ που ειχα προ χτες ειδα μια πυκνωτιτα κατι περιεργο... τωρα σημαιρα προ 10 λεπτα εκανα το μασαζ και δεν αστειευομαι εχασα περιπου 30 μικρες τριχουλες απο μπροστα hairline και σε βαθως 5 εκατοστων προς τα μεσα... εβγαζα το χερι μου τραβοντας ελαφρα τα μαλλια και μου μενανε 3-4 μικρες τριχουλες και καποιες με καλο παχος ... μετα αφου δεν βγαινανε για να μην τρβαω με δυναμη παο και βρεχω το χερι και περναω ακουμποντας το τριχοτο απο μπροστα προς τα πισω και μενανε κιαλλες μικρες... ελαχιστες μεγαλες πεσανε σημαιρα υποαλογιζω να εχασα απο ολο το πανο μερος καμια 80ρια και βαλε τριχες σημαιρα μιας και θα χανα και στο βουρτσισμα αλλα δεν τις βλεπω εκει αλλα και καποιες στο λουσιμο... ειμαι 4ρτο μηνα μινοξ... μολις μπηκα προ 3-4 μερες στο περιπου στον 4ρτο μηνα ειναι λογικο με μινοξ οι μικρες να πεφτουν στον 4ρτο για να βγουνε ποιο δυνατες? η βασικη μου ερωτηση ειανι αυτη παιζει ενα τετοιο σεντινκ μεσα στον 4ρτο μηνα μινοξ ωστε να διξει τα δυνατα αποτελεσματα τον 6το μηνα? αμα δεν παιζει αυτο απο μινοξ τοτε το μονο που μπορω να υποθεσω ειναι οτι φτεει το μασαζ.... πραγματικα εχασα πολες μικρες δεν θα το κανα θαμε αλλα μ μενανε 4 μικρες στο χερι σε καθε περασια οταν λεω μικρες στο περιπου απο 0,3 εκατοστα μεχρι και 1,5-2 εκατοστα καμια 30ρια ειδα με τα ματια μου να πεφτουν... τωρα σκεφτομαι αμα δεν ειναι λοιπον απο μινοξ τοτε το μασαζ η προκαλει ενα επιπλεων σεντινκ μιας και το δερμα εχει αρχισει να θεραπευεται και να αρχισει να παραγει νεες τριχες η γαμισα τις ριζες και bb τριχες? θυλακες yok? δεν μπορω να καταλαβω αν αραιωσα ακριβως σε αυτο το σεντινκ αλλα βλεπω σε σημεια που δενν ειχα τριχες στην hairline στο κεντρο εκει που ειχα αραιωση οι τριχες ειχαν 2πλη αποσταση απο τις αλλες τις φυσιολογικες μεταξυ τους πριν την μινοξ ειχαν τριπλη.. και μεσα σε αυτες τις αποστασεις βλεπω τριχακια και χνουδακια να ξεπεταγονται απο εκει μεσα που δεν υπηρχε τιποτα μηκος να ειναι 0.1 εκατοστα
1908db είπε:Re paidia ti paizei me to masaz pws ginetai ti einai ti kanete as mou pei kapoios periliptika giati blepw pou to suzhtate kai dn exw katalabei!thanxx!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
kwpous είπε:δηλαδη οντος απο norwood 6 μπορεις να ξαναπας norwood 1?
GOMI είπε:Ε ρε γλέντια που θα έχουμε αν αυτό το πράγμα τελικά δουλεύει...
http://immortalhair.forumandco.com/t9446p90-detumescence-therapy-dedicated-volunteers-wanted#98465
pithikas είπε:Νομιζω αν δουλευει για ρεγκ θελει και dermaroller αλλα δε μπορω ρε γαμωτο, ανατριχιαζω, υπαρχει κανενας να χρησιμοποιει μονο αυτα τα 2?
GOMI είπε:pithikas είπε:Νομιζω αν δουλευει για ρεγκ θελει και dermaroller αλλα δε μπορω ρε γαμωτο, ανατριχιαζω, υπαρχει κανενας να χρησιμοποιει μονο αυτα τα 2?
Κάνω και ρολλερ και αυτό το μασάζ και βούρτσισμα. Από τοπικά τίποτα το ιδιαίτερο, παρά μόνο καψαικίνη και γλυκολικό οξύ.
Ένα μικρό πισωγύρισμα η αλήθεια είναι το έχω τον τελευταίο μήνα...
dk1984 είπε:GOMI είπε:pithikas είπε:Νομιζω αν δουλευει για ρεγκ θελει και dermaroller αλλα δε μπορω ρε γαμωτο, ανατριχιαζω, υπαρχει κανενας να χρησιμοποιει μονο αυτα τα 2?
Κάνω και ρολλερ και αυτό το μασάζ και βούρτσισμα. Από τοπικά τίποτα το ιδιαίτερο, παρά μόνο καψαικίνη και γλυκολικό οξύ.
Ένα μικρό πισωγύρισμα η αλήθεια είναι το έχω τον τελευταίο μήνα...
μηπως ειναι υπερβολικο ρολλερ βουρτσισμα και μασαζ
Komis είπε:Θα προτιμουσα να μιλησω οταν εχω σοβαρα αποτελεσματα αλλα δεν κρατηθηκα..
Εδω και 2μηνες χρησιμοποιω μια χειροποιητη αλοιφη με ελαια και 1μηνα μασαζ σε κροταφους.
Κανω 7λεπτα μασαζ και μετα βαζω την αλοιφη.
Αρχιζω λοιπον να βγαζω τριχακια στους κροταφους οχι μονο ψηλα αλλα σε ολο το αδειο μερος.
Προσπαθησα σημερα να τραβηξω φωτογραφια απο κινητο 2Mp αλλα δεν φαινοταν τιποτα.Χαλια αναλυση..
Δεν ηθελα να δωσω ενθαρυντικα μνμ διχως λογο.Ηθελα να περιμενω ακομα ετσι ωστε η διαφορα να ειναι εμφανης σε ολους.
Εχω την εντυπωση οτι ο συνδιασμος αυτος αποδιδει πολυ καλα εξου και τα τριχακια.
Δώσε χαρά στο λαόKomis είπε:Θα προτιμουσα να μιλησω οταν εχω σοβαρα αποτελεσματα αλλα δεν κρατηθηκα..
Εδω και 2μηνες χρησιμοποιω μια χειροποιητη αλοιφη με ελαια και 1μηνα μασαζ σε κροταφους.
Κανω 7λεπτα μασαζ και μετα βαζω την αλοιφη.
Αρχιζω λοιπον να βγαζω τριχακια στους κροταφους οχι μονο ψηλα αλλα σε ολο το αδειο μερος.
Προσπαθησα σημερα να τραβηξω φωτογραφια απο κινητο 2Mp αλλα δεν φαινοταν τιποτα.Χαλια αναλυση..
Δεν ηθελα να δωσω ενθαρυντικα μνμ διχως λογο.Ηθελα να περιμενω ακομα ετσι ωστε η διαφορα να ειναι εμφανης σε ολους.
Εχω την εντυπωση οτι ο συνδιασμος αυτος αποδιδει πολυ καλα εξου και τα τριχακια.